تنظیم نمونه قرارداد آموزش آرایشگری یا قرارداد کارآموزی آرایشگری

11 ماه پیش
قرارداد آموزش آرایشگری

قرارداد آموزش آرایشگری یا همان قرارداد کارآموزی آرایشگری یکی از قراردادهای بسیار رایج میان اشخاص است. دلیل این رایج بودن قرارداد مزبور نیز این است که با توجه به اینکه غالب مردم روز به روز به آراستگی و زیبایی علاقه‌مندتر می‌شوند، در نتیجه مشاغل مرتبط با این حوزه نیز طرفداران بیشتری پیدا می‌‌کند. در همین راستا آرایشگری یکی از مشاغل پردرآمد در جامعه امروزی است و افراد زیادی تمایل به یادگیری مهارت‌های لازم برای ورود به این حوزه کاری دارند. این موضوع تا اندازه‌ای در جامعه ما گسترده است که قطعاً شما نیز افرادی را در اطراف خود می‌شناسید که با وجود داشتن تحصیلات متفاوت، تصمیم گرفته‌اند تا در حوزه‌های کاری مرتبط با آرایش و زیبایی فعالیت کنند. اشخاصی که قصد دارند مهارت‌های آرایشی را فرا بگیرند باید در وهله اول اقدام به تنظیم قرارداد کارآموزی آرایشگری با آرایشگران متخصص و ماهر در این زمینه نمایند.

طی کردن دوره کارآموزی آرایشگری، یکی از روش‌های یادگیری مهارت لازم آرایشگری است و افراد می‌توانند با گذراندن این دوره، یک یا چند مهارت مرتبط با زیبایی و آرایش را فراگیرند و اقدام به فعالیت نمایند. در همین راستا در این نوشتار قصد داریم تا به بررسی قرارداد کارآموزی آرایشگری و ذکر نکات آن بپردازیم. بسیاری از اشخاص ممکن است تصور کنند قرارداد کارآموزی نیز همانند قرارداد برگزاری دوره آموزشی یک قرارداد پیمانکاری است؛ در صورتی‌که اینگونه نبوده و قراردادهای کارآموزی مشمول قانون کار می‌باشند. پیش از ورود به مطلب، پیشنهاد می‌شود چنانچه قصد تنظیم قرارداد کارآموزی آرایشگاه را دارید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید و در صورتی‌که قصد کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید با همکاران ما در تیم حقوقی لامینگو در ارتباط باشید.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

چرا افراد اقدام به تنظیم قرارداد آموزش آرایشگری می‌نمایند؟

همانطور که در مقدمه این مطلب نیز بیان شد، مشاغل مرتبط به آرایشگری مانند خدمات زیبایی مو، خدمات مرتبط با صورت و سایر خدمات مانند کاشت ناخن، امروزه جزو پردرآمدترین مشاغل جامعه است. دلیل این موضوع نیز این است که هر چقدر فرهنگ‌های مدرن مربوط به مد و فشن در یک جامعه حاکم می‌شود، به‌تبع افراد در جامعه نیز تمایل بیشتری برای استفاده از خدمات مرتبط با زیبایی پیدا کرده و مراجعه به سالن‌های زیبایی افزایش پیدا خواهد کرد. در همین راستا تنظیم و انعقاد قرارداد کارآموزی آرایشگری می‌تواند این فرصت و امکان را به افرادی که قصد فعالیت در حوزه‌های مربوط به زیبایی دارند را بدهد که آموزش لازم جهت کسب مهارت‌های لازم را فراگیرند. علاوه بر این، تنظیم این قرارداد به آرایشگران نیز این امکان را می‌دهد که نیروی کار مورد نظر را از میان کارآموزان بااستعداد انتخاب و اقدام به جذب این افراد نمایند.

با توجه به این توضیحات، می‌توان اینچنین نتیجه گرفت که تنظیم و عقد قرارداد کارآموزی آرایشگاه، این فرصت را به دو طرف قرارداد می‌دهد که به خواسته و اهداف خود از تنظیم این قرارداد برسند. البته باید به این موضوع نیز توجه داشت که افراد بسیاری نیز هستند که بدون تنظیم قرارداد مربوط اقدام به همکاری برای کارآموزی و آموزش آرایشگری می‌کنند که این امر بسیار اشتباه است زیرا روابط طرفین این همکاری باید در چارچوب یک قرارداد مکتوب باشد و در غیر این صورت، ممکن است حقوق و منافع طرفین تأمین نشود و رعایت نگردد.

قانون حاکم بر قرارداد کارآموزی آرایشگاه چه قانونی است؟

همانطور که در مقدمه این مطلب بیان شد، بسیاری از اشخاص ممکن است تصور کنند که قراردادهای کارآموزی نیز مانند قراردادهای برگزاری دوره آموزشی، نوعی قرارداد پیمانکاری و مشمول ماده 10 قانون مدنی هستند. اما باید توجه داشته باشید که اینگونه نیست و قراردادهای کارآموزی از جمله قرارداد کارآموزی آرایشگری بر اساس قانون کار منعقد می‌گردد. قانونگذار ذیل مواد 112 تا 117 قانون کار به ذکر مقررات حاکم بر قرارداد کارآموزی پرداخته است و در نتیجه افراد باید در تنظیم و انعقاد قرارداد مزبور از این مواد و مقررات تبعیت نمایند.

قرارداد کارآموزی آرایشگری

 

انواع قراردادهای کارآموزی بر اساس قانون

بر اساس قانون، قراردادهای کارآموزی از جمله قرارداد آموزش آرایشگری ممکن است بسته به موضوع و طرفین قرارداد انواعی داشته باشند که این انواع به شرح زیر است:

1. قرارداد کارآموزی همراه با کار

اولین نوع قرارداد کارآموزی، قرارداد کارآموزی توام با کار است. طرف این نوع از قراداد کارآموزی، نوجوانانی هستند که بین 15 تا 18 سال سن دارند. به عبارت دیگر تنها نوجوانانی می‌توانند اقدام به تنظیم این قرارداد کنند که سنی کمتر از 15 و بیشتر از 18 ندارند. این نوع از قرارداد باید بر اساس مقررات کار نوجوانان در قانون کار تنظیم شود. یکی از الزامات حقوقی این قرارداد کارآموزی این است که ساعت کاری کارآموز نباید متجاوز از 6 ساعت در روز باشد. مندرجات این قرارداد کارآموزی عبارت است از موضوع قرارداد، تعهدات طرفین، ساعات کاری، مدت قرارداد، محل کارآموزی، شرایط فسخ قرارداد و غیره.

2. قرارداد کارآموزی افراد شاغل

قرارداد کارآموزی افراد شاغل قراردادی است که میان افراد شاغل یا کارگران با کارفرما برای کارآموزی منعقد می‌شود. این قرارداد غالباً در شرایطی منعقد می‌شود که کارگر به توصیه کارفرما و برای ارتقای مهارت خود، باید آموزش‌های بیشتری ببیند. کارآموز به موجب این قرارداد حقوقی دارد که این حقوق باید توسط کارفرما رعایت گردد. از جمله حقوق کارآموز می‌توان به این موضوع اشاره داشت که رابطه استخدامی کارگر در مدت کارآموزی قطع نمی‌­شود و جزو سوابق کارگر خواهد بود. علاوه بر این، مزد کارگر در این دوره نباید کمتر از مزد ثابت یا مزد مبنای او باشد. یکی دیگر از حقوق کارگر کارآموز بر اساس قانون کار این است که مزایای غیرنقدی یا کمک‌هایی که باید به کارگر پرداخت شود، نباید در دوره کارآموزی قطع شود.

این مطلب را نیز بخوانید: میزان افزایش حقوق و دستمزد 1402 | افزایش حقوق کارگران | افزایش حقوق کارمندان

 

3. قرارداد کارآموزی افراد غیرشاغل

نوعی دیگر از قراردادهای کارآموزی، قرارداد کارآموزی افراد غیرشاغل است. این قرارداد را غالباً افرادی امضا می‌کنند که قصد دارند برای آموزش دیدن مهارت‌های لازم و ورود به بازار کار، دوره کارآموزی را طی کنند. این قرارداد میان افراد و مراکز آموزشی منعقد می‌شود و خود شخص کارآموز باید هزینه لازم را بپردازد.

تنظیم قرارداد کارآموزی آرایشگاه چه انواعی دارد؟

قرارداد آموزش آرایشگری با توجه به طرفین این قرارداد به دو نوع تقسیم می‌شود. در این بخش از مطلب قصد داریم به توضیح انواع قرارداد آموزش آرایشگری بپردازیم.

قرارداد کارآموزی با مؤسسات فنی حرفه‌ای

نوع اول این قرارداد، یک قرارداد کارآموزی است که میان شخص کارآموز و یک مؤسسه فنی و حرفه‌ای تنظیم و منعقد می‌شود. با تنظیم این نوع از قرارداد کارآموزی آرایشگاه، افراد می‌توانند آموزش‌های لازم برای ورود به حوزه کاری آرایشگری را در مراکز و مؤسسات فنی و حرفه‌ای فراگیرند که به این منظور این افراد باید قرارداد کارآموزی فنی حرفه‌ای را با مؤسسه امضا کنند. قراردادی که میان کارآموزان و مؤسسات مزبور منعقد می‌شود همراه با انجام کار و یادگیری است و مؤسسه باید امکانات لازم برای آموزش کارآموز را در اختیار داشته باشد.

مطابق ماده 118 قانون کار «مراکز کارآموزی موظفند برای آموزش کارآموز، وسائل و تجهیزات کافی را مطابق استانداردهای آموزشی وزارت کار و امور اجتماعی در‌دسترس وی قرار دهند و به طور منظم و کامل، حرفه مورد نظر را به او بیاموزند. همچنین مراکز مذکور باید برای تأمین سلامت و ایمنی کارآموز در‌ محیط کارآموزی امکانات لازم را فراهم آورند». پس از طی کردن دوره کارآموزی آرایشگری در این مراکز، به کارآموز مدرکی جهت اتمام دوره کارآموزی اعطا می‌گردد که این مدرک معتبر و قابل استناد می‌باشد. کارآموزان می‌توانند پس از دریافت این مدرک، اقدام به دریافت پروانه کسب و افتتاح آرایشگاه نمایند. علاوه بر کارآموزان آرایشگری، آرایشگران تازه‌کار نیز می‌توانند با شرکت در این دوره، مهارت‌های بیشتری بیاموزند.

تنظیم قرارداد سفارشی

 

قرارداد کارآموزی با آرایشگاه‌های خصوصی

نوع دیگری از قرارداد کارآموزی نیز وجود دارد که افراد با آرایشگاه‌های خصوصی و شخص آرایشگر منعقد می‌کنند. افرادی که اقدام به امضای این قرارداد می‌کنند غالباً افرادی هستند که تمایل به یادگیری مهارت‌های آرایشگری در محیط آرایشگاه دارند. این نوع از کارآموزی زیر نظر و نظارت مؤسسه فنی حرفه‌ای نیست و در نتیجه پس از اتمام این دوره، مدرک و مجوزی به کارآموز اعطا نخواهد شد. البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که آرایشگاه‌های خصوصی نیز مدرکی پس از اتمام دوره کارآموزی به افراد اعطا می‌کنند اما کارآموز نمی‌تواند با استناد به این مدرک اقدام به دریافت جواز کسب برای تأسیس آرایشگاه نماید. این نوع از قرارداد کارآموزی برای آرایشگرانی که توانایی آموزش به جوانان و نوجوانان مستعد را دارند، قراردادی بسیار مناسب است.

نکته دیگری که در ارتباط با این قرارداد باید در نظر داشته باشید این است که اگر کارآموز یک نوجوان باشد، دوره کارآموزی نباید بیش از سه سال باشد و بر اساس قانون، کارآموز نباید کمتر از 15 و بیش از 18 سال سن داشته باشد.

قرارداد کارآموزی آرایشگاه

 

تنظیم قرارداد آموزش آرایشگری چگونه است؟

اولین قدم در تنظیم یک قرارداد کارآموزی، توجه به متن مواد قانون مرتبط است. پس از اینکه طرفین این قرارداد مشخص شدند، این اشخاص باید قرارداد خود را مطابق با مقررات کارآموزی قانون کار منعقد نمایند. قانونگذار در ماده 116 قانون کار به مواردی که باید در متن قرارداد کارآموزی ذکر گردد اشاره داشته است و در نتیجه، طرفین این قرارداد نیز باید این موارد را در قرارداد خود ذکر نمایند. قرارداد کارآموزی آرایشگاه نیز از این قاعده مستثنی نبوده و افرادی که قصد تنظیم این قرارداد را دارند باید محتوای قرارداد را متناسب با این ماده تنظیم نمایند. در ادامه مطلب به توضیح و بررسی مواردی که باید در قرارداد کارآموزی آرایشگری ذکر گردد خواهیم پرداخت.

1. مشخصات طرفین قرارداد آموزش آرایشگری

اولین بند از قرارداد کارآموزی آرایشگری، بند مربوط به مشخصات و معرفی طرفین قرارداد یعنی کارآموز و آرایشگاه یا مؤسسه است. طرفین قرارداد کارآموزی آرایشگری، فرد کارآموز و مؤسسه فنی حرفه‌ای و یا آرایشگاه خصوصی است که باید اطلاعات این اشخاص در متن قرارداد نوشته شود. در بخش مربوط به اطلاعات و مشخصات کارآموز که یک فرد حقیقی است باید مواردی مانند نام و نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، تاریخ تولد، آدرس اقامتگاه و شماره تماس درج گردد. در ارتباط با مشخصات طرف دیگر قرارداد نیز اگر طرف دیگر مؤسسه باشد، باید اطلاعاتی مانند عنوان مؤسسه فنی حرفه‌ای، شماره ثبت، مجوز لازم، آدرس مؤسسه و شماره تماس آن درج گردد و اگر طرف دیگر قرارداد آرایشگاه خصوصی باشد، باید اطلاعاتی مانند نام آرایشگاه، شماره جواز ثبت، آدرس آرایشگاه، شماره تماس و اطلاعات شخصی که پروانه کسب به نام اوست درج گردد.

این مطلب را نیز بخوانید: مشاوره حقوقی بیمه تامین اجتماعی و تفاوت‌های موجود میان بیمه اجباری و اختیاری

 

2. موضوع قرارداد آموزش آرایشگری

یکی دیگر از مواردی که باید در متن قرارداد کارآموزی آرایشگاه درج گردد، موضوع این قرارداد است. موضوع قرارداد کارآموزی آرایشگاه بسته به آموزشی که قرار است ارائه گردد و مهارتی که کارآموز قصد فراگیری آن را دارد، تعیین می‌گردد. کارآموزی معمولاً به این صورت انجام می‌شود که کارآموز به‌دنبال شخصی می‌گردد که بتواند در زمینه مهارت مورد علاقه او بهترین آموزش را داشته باشد. دلیل این موضوع نیز این است که آرایشگری حوزه‌ای بسیار گسترده است و ممکن نیست در طی یک دوره کارآموزی فرد بتواند چندین مهارت را همزمان فراگیرد. با توجه به این توضیحات، در متن قرارداد کارآموزی آرایشگری، باید نوع مهارت مورد نظر طرفین و جزئیات مرتبط با آن ذکر گردد. برای مثال اگر کارآموز قصد دارد در زمینه یادگیری زیبایی مو کسب مهارت کند، باید مشخص نماید که قصد دارد در زمینه کوتاهی، رنگ مو، شنیون یا سایر موارد آموزش ببیند.

3. مدت قرارداد کارآموزی آرایشگاه

یکی دیگر از مهم‌ترین مواردی که باید در متن قرارداد کارآموزی ذکر شود و در ماده 116 قانون کار نیز به آن اشاره شده است، بند مربوط به مدت کارآموزی است. هر دوره کارآموزی در یک مدت مشخصی برگزار می‌شود که این مدت بر اساس توافق طرفین تعیین می‌شود. تعیین قیمت در برخی از قراردادهای کارآموزی مانند قرارداد کارآموزی با مؤسسات فنی حرفه‌ای بدین صورت است که خود مؤسسه، مدت دوره کارآموزی را مشخص کرده است و کارآموز در صورت موافقت با مدت کارآموزی، اقدام به پرداخت شهریه و عقد قرارداد می‌نماید. مدت قرارداد کارآموزی آرایشگاه نیز از تاریخ اولین جلسه کارآموزی تا تاریخ اتمام کارآموزی می‌باشد که امضای قرارداد مزبور توسط کارآموز، به معنای پذیرش این مدت و تعهد بر حاضر شدن در محیط آرایشگاه است.

دریافت مشاوره حقوقی

 

4. مبلغ قرارداد آموزش آرایشگری

مبلغ در قرارداد کارآموزی آرایشگاه هزینه‌هایی است که مؤسسه فنی حرفه‌ای و یا آرایشگاه باید برای آموزش کارآموز صرف نماید و کارآموز باید این مبالغ را تحت عنوان شهریه به آرایشگاه بپردازد. برای مثال، هزینه اجاره مکان کارآموزی، هزینه دستمزد آرایشگر، هزینه استفاده از وسایل آرایشی و غیره همه بخشی از هزینه قرارداد کارآموزی آرایشگری می‌باشد. اما توجه داشته باشید که در برخی از قراردادهای کارآموزی آرایشگاه که قرارداد کارآموزی همراه با کار یکی از انواع آن است، کارآموز نه تنها لازم نیست هزینه‌ای بپردازد بلکه مبلغی را نیز تحت عنوان حقوق کارآموزی دریافت می‌نماید. در برخی آرایشگاه‌ها که صاحب سالن به‌دنبال استفاده از نیروی کار است، آرایشگاه قراردادی را با افرادی که قصد یادگیری مهارت دارند منعقد می‌نماید و شخص آرایشگر در قبال پرداخت دستمزد کمتر به نیروی کار، آموزش‌هایی به کارآموز ارائه می‌نماید.

5. تعهدات کارآموز

اصلی‌ترین تعهد کارآموز به موجب قرارداد آموزش آرایشگری این است که این فرد وظیفه دارد در ساعات مشخص، در مکان کارآموزی که آرایشگاه یا مؤسسه فنی حرفه‌ای است حضور یافته و از آموزش‌ها استفاده نماید. توجه داشته باشید که اگر کارآموز به هر دلیل در جلسه کارآموزی غیبت نماید، آرایشگاه یا مؤسسه هیچ تعهدی در قبال استرداد مبلغ شهریه به این فرد نخواهند داشت و همچنین کارآموز نمی‌تواند درخواست تجدید جلسه را داشته باشد. یکی دیگر از تعهدات کارآموز این است که اگر این شخص از روی سهل‌انگاری و یا عمداً به وسایل موجود در آرایشگاه خسارتی وارد نماید، موظف به جبران این خسارت و پرداخت خسارت می‌باشد. کارآموز همچنین وظیفه دارد در ساعات مقرر در مکان کارآموزی حاضر شده و پس از پایان ساعت کارآموزی، محیط را ترک نماید و در مدت کارآموزی، فرد کارآموز باید ضوابط اجتماعی و اخلاقی و حرفه‌ای را رعایت نماید.

علاوه بر موارد مذکور، کارآموز وظیفه دارد در محیط کارآموزی مطابق نظر مربی خود عمل کرده و از القای خواست شخصی خود در مکان کارآموزی پرهیز نماید. توجه داشته باشید در صورتی‌که کارآموز از انجام هر یک از تعهدات فوق امتناع نماید، طرف مقابل این حق را دارد که بدون استرداد شهریه، قرارداد آموزش آرایشگری را فسخ نماید.

قرارداد آموزش آرایشگری

 

6. تعهدات آرایشگاه یا مؤسسه فنی حرفه‌ای

علاوه بر کارآموز، طرف دیگر قرارداد نیز وظایف و تعهداتی در قرارداد مزبور بر عهده دارد. از جمله تعهدات آرایشگاه یا آموزشگاه آرایشگری می‌توان به این موضوع اشاره کرد که این شخص باید جلسات کارآموزی را مطابق با آنچه در قرارداد ذکر شده است و در ساعات و مکان مقرر برگزار نماید و در صورتی‌که آموزشگاه از این امر اجتناب نماید، باید وجه پرداختی مسترد شود و کارآموز حق دارد قرارداد را فسخ نماید. یکی دیگر از تعهدات آراشگاه این است که آرایشگاه وظیفه دارد اگر قرارداد کارآموزی توام با کار است، مزد کارآموز را مطابق با آنچه در قرارداد درج شده است بپردازد.

آرایشگاه یا مؤسسه فنی حرفه‌ای همچنین وظیفه دارد استانداردهای حرفه‌ای را در آموزش رعایت کرده و مهارت‌های لازم را به نحو احسن آموزش دهد. اگر طرف مقابل کارآموز، مؤسسه فنی حرفه‌ای باشد این مؤسسه وظیفه دارد پس از اتمام دوره کارآموزی، مدرک اتمام دوره را به کارآموز اعطا نماید.

7. مکان قرارداد آموزش آرایشگری

یکی دیگر از مواردی که باید در قرارداد کارآموزی آرایشگاه درج گردد و در ماده 116 قانون کار نیز به آن اشاره شده است، تعیین مکان کارآموزی است. طرفین قرارداد کارآموزی آرایشگاه باید در هنگام تنظیم قراداد مزبور، مکان اجرای قرارداد را نیز مشخص نمایند و جلسات کارآموزی باید در همان مکان انجام شود. توجه داشته باشید که طرفین قرارداد کارآموزی وظیفه دارند برای اجرای موضوع قرارداد، در محل مشخص‌شده در متن قرارداد حاضر شوند و هیچ یک از طرفین قرارداد نمی‌تواند بدون موافقت طرف مقابل، اقدام به تغییر این محل نماید.

آیا کارفرما موظف به استخدام کارآموز آرایشگری است؟

یکی از سؤالاتی که برای افراد در زمینه قراردادهای کارآموزی ایجاد می‌شود این است که آیا پس از اتمام دوره کارآموزی، کارفرما موظف به استخدام کارآموز است یا خیر؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که کارفرما وظیفه‌ای در قبال استخدام کارآموز ندارد و اگر کارفرما تشخیص دهد که کارآموز استعداد و توانایی لازم برای انجام حرفه مربوطه را دارد، می‌تواند به این فرد پیشنهاد استخدام بدهد و در غیر این صورت کارفرما تعهدی در این زمینه نخواهد داشت.

کانال تلگرام لامینگو

 

جمع‌بندی

در این نوشتار درباره قرارداد کارآموزی آرایشگری صحبت کردیم. برخلاف تصور بسیاری از افراد این قرارداد تابع مقررات قانون کار می‌باشد و چنانچه افرادی قصد تنظیم این قرارداد را داشته باشند باید این قرارداد را مطابق با قانون کار تنظیم نمایند. تنظیم قرارداد کارآموزی آرایشگری به هر دو طرف این قرارداد این امکان را می‌دهد که به اهداف خود از انعقاد این قرارداد برسند. البته باید توجه داشته باشید که مفاد و مقررات تنظیم این قرارداد نسبت به افراد مختلف متفاوت می‌باشد که در این مطلب به تفصیل به توضیح این موارد پرداختیم. در نتیجه چنانچه قصد دارید این قرارداد را تنظیم و منعقد کنید پیشنهاد ما به شما این است که ابتدا این مطلب را به صورت کامل مطالعه نمایید.

در همین راستا شما می‌توانید چنانچه قصد دارید به عنوان یکی از طرفین قرارداد کارآموزی آرایشگری نسبت به تنظیم و عقد این قرارداد اقدام کنید، تنظیم این قرارداد را از همکاران ما در تیم حقوقی لامینگو بخواهید. علاوه بر این شما می‌توانید با ورود به سامانه تنظیم قرارداد سفارشی لامینگو و وارد کردن اطلاعات لازم، اقدام به دریافت این قرارداد در سریع‌ترین زمان ممکن نمایید.

بلاگ حقوقی لامینگو

اگر از مطالعه این مطلب رضایت داشته و تمایل به مطالعه سایر محتواهای حقوقی دارید می‌توانید وارد بلاگ حقوقی لامینگو شده و سایر مطالب حقوقی را نیز مطالعه نمایید. شما می‌توانید در صورتی‌که قصد مطالعه سایر مطالب و کسب اطلاعات درباره سایر قراردادها از جمله قراردادهای استخدامی و یا سایر قراردادهای پیمانکاری و انواع آن را دارید به این بلاگ مراجعه نموده و مطالب مربوطه را مطاله نمایید. همکاران ما هر روزه در بلاگ حقوقی لامینگو محتواهایی با موضوعات حقوقی، کیفری، قراردادها و حقوق کسب‌وکارها منتشر می‌کنند که بررسی این مطالب به افزایش دانش حقوقی شما کمک می‌کند و می‌تواند راهنمای شما در حل مسائل حقوقی و انجام اعمال حقوقی باشد.

اگر در ارتباط با مطلب فوق سؤال یا ابهامی دارید، شما می‌توانید پرسش خود را در انتهای همین مقاله برای ما بنویسید تا همکاران ما به آن پاسخ دهند. در پایان، ضمن تشکر از وقت و توجه شما خواهشمندیم تا نظرات و انتقادات خود درباره این محتوا را با ما به اشتراک بگذارید و به ما در بهبود کیفیت مطالب کمک کنید. لامینگو را به دوستان و آشنایان خود نیز معرفی کنید و برای دریافت جدیدترین اخبار و اطلاعات حقوقی، ما را در شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام نیز دنبال کنید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهرا حامد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه