مشارکت در فروش ، یک راه‌حل پردرآمد!

مشارکت در فروش

 

 

مشارکت در فروش یعنی چه؟

“مشارکت در فروش عبارت است از همکاری دو یا چند گروه برای رسیدن به سود مشترک از طریق فروش یک محصول”

معمولاً یک طرف در این مشارکت شرکتی است که محصولات مورد نظر را فراهم می‌کند و طرف دیگر آن مشارکت نیز فرد یا افرادی هستند که خودشان تولیدکننده کالا یا صاحب محصول نیستند و کار تبلیغات برای جذب مشتری و فروختن آن محصول را انجام می‌دهد و پورسانت یا دستمزد خود را در صورت فروش آن محصولات دریافت می‌کنند.

در اصطلاح انگلیسی به این سیستم همکاری affiliate Maketing  می‌گویند. افیلیت مارکتینگ یا همان همکاری در فروش هم برای افرادی که صاحب وب سایت هستند مناسب است و هم در شرایطی که شخص وب سایت ندارد قابل اجرا می‌باشد. این مشارکت مدت زیادی است که در کشورهای خارجی انجام می‌شود و حدود چند سالی است که در ایران مورد استقبال قرار گرفته است.

این مطلب را بخوانید: قراردادهای مشارکت مدنی چه ویژگی‌هایی دارند؟

روش‌های جذب مشتری در مشارکت فروش کالا

افرادی که با فروشندگان مختلف در جهت فروش کالای آن‌ها مشارکت دارند می‌توانند به روش‌های مختلفی مشتریان زیادی را جذب کنند؛ یکی از کم هزینه‌ترین روش‌ها استفاده از شبکه‌های مجازی و یا طراحی سایت شخصی است. البته روش‌های سنتی مانند ایجاد سمینار یا جلسات معرفی محصول نیز وجود دارد؛ به این صورت که افراد با واسطه‌گر با مراجعه به مراکز اصلی مشتریان را شناسایی کرده و محصول را به آن‌ها معرفی می‌کنند.

این مطلب را بخوانید: قرارداد مشارکت در راه‌اندازی رستوران یک شراکت پر سود!

مشارکت در فروش به روش اینترنتی به چه صورت انجام می‌گیرد؟

معمولاً مشارکت‌ در فروش یک روش کسب و کار اینترنتی است که هم فروشنده و هم کسی که در فروش کالا با او همکاری می‌کند را به سود می‌رساند؛ به این ترتیب افراد می‌توانند در هر جای جهان که باشند بدون وجود محدودیت مکانی به این کسب و کار بپردازند. برای درک بهتر موضوع به این مثال توجه کنید؛ فرض کنید شما سایتی را برای معرفی و تبلیغ محصولاتی طراحی کرده‌اید و کاربران و مشتریان وارد سایت شما می‌شوند یا از طریق شبکه‌های مجازی مانند تلگرام، اینستاگرام با محصول شما آشنا می‌شوند و با مطالعه‌ی محتوایی که محصول را معرفی می‌کند و از مزایای آن می‌گوید جذب می‌شوند؛ بنابراین تصمیم می‌گیرند تا آن محصول را خریداری نمایند، از این رو با استفاده از لینک محصول شما وارد صفحه‌ی خرید محصول شده و آن را خریداری می‌کنند.

این مطلب را بخوانید: مهمترین نکات قرارداد مشارکت در راه‌اندازی کارگاه تولیدی

مزایای مشارکت کردن و همکاری در فروش

مشارکت در فروش گزینه‌ی مناسبی برای ایجاد کسب و کار و رسیدن به درآمد خوب با سرمایه‌ی کم است به این دلیل که:

  • هزینه‌ی کمی برای شروع این کار نیاز است و فرد می‌تواند بدون فراهم کردن مکان خاص و با استفاده از موبایل و اینترنت و نصب برنامه‌های فروش رایگان به این فعالیت پرداخته و درآمدزایی کند.
  • فرد در این روش کالا تنها نقش واسطه برای فروش را دارد و نیازی نیست که حتماً خود تولیدکننده آن محصول یا خدمات باشد.
  • این مشارکت نه محدودیت زمانی دارد و نه محدودیت مکانی. فرد در هر زمان و هر مکان با دسترسی داشتن به اینترنت می‌تواند این کار را انجام دهد و از آن‌جایی که این مشارکت محدودیت زمانی و مکانی ندارد می‌توان آن را یک نوع کسب و کار خانگی دانست و بسیاری از افراد می‌توانند در کنار شغل اصلی خود به این فعالیت نیز مشغول باشند و برای خود درآمدزایی کنند.

برای مطالعه سایر مطالب میتوانید به مجله حقوقی ما مراجعه کنید.

مارا در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

ما را در اینستاگرام دنبال کنید کانال تلگرام لامینگو

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب فاطمه دل‌زنده‌دار اباتری
کارشناس حقوقی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه