قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ چگونه قراردادی است؟

1 سال پیش
قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

رستوران‌ها امروزه بخش جدانشدنی از زندگی انسان‌ها هستند و به‌تبع آن، تنظیم و عقد قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ نیز گسترش زیادی یافته است. به مرور زمان، فرهنگ رستوران‌نشینی در میان ایرانیان و سایر افراد در سرتاسر جهان تغییراتی داشته، اما رستوران همیشه پای ثابت تفریحات افراد در جوامع مختلف بوده است. علاوه بر این، زندگی شلوغ شهرنشینی و مشغله‌های زیادی که اشخاص در شهرهای بزرگ دارند، سبب شده است افراد شاغل وعده‌های غذایی خود را از رستوران‌ها تأمین نمایند. به‌صورت کلی، رستوران‌ها با کاربردهای مختلفی که دارند، محبوبیت زیادی در همه ادوار میان افراد داشته و روز‌به‌روز نیز گسترش بیشتری پیدا می‌کنند و دچار تنوع می‌شوند. این دلایل همه سبب شده است تا بسیاری از افراد به فکر تأسیس رستوران و درآمدزایی از این راه باشند.

اشخاص امروزه می‌توانند با تأسیس رستوران در خیابان‌های اصلی شهر، پاساژها، مجتمع‌های تجاری، دانشگاه‌ها ها و غیره، اقدام به ارائه خدمات رستورانی به شهروندان نمایند؛ چرا که شغل رستوران‌داری از سالیان دراز، یکی از پرسودترین مشاغل بوده است. علاوه بر رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها نیز امروزه به یکی از محبوب‌ترین اماکن تفریحی در میان مردم تبدیل شده‌اند. همچنین، افراد نه تنها برای تفریح و سرگرمی، بلکه برای انجام اموراتی ازجمله امور کاری خود نیز زمان زیادی را در کافی‌شاپ‌ها سپری می‌کنند. به همین دلیل، تأسیس کافی‌شاپ نیز همانند تأسیس رستوران، یکی از پرتقاضاترین کسب‌وکارها در ایران و سراسر جهان می‌باشد.

 

تنظیم قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

 

کاربرد قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

لازمه شروع هر حرفه‌ای، داشتن اطلاعات لازم در ارتباط با چگونگی فعالیت در آن حرفه است و شرط موفقیت در هر کسب‌وکاری، فعالیت اصولی در آن کسب‌وکار و توانایی باقی ماندن در بازارهای رقابتی آن حرفه است. ممکن است خیلی از افراد تصور کنند که تأسیس و راه‌اندازی کافی‌شاپ و یا رستوران کار ساده‌ای است و تنها باید مکانی را اجاره و تعدادی پرسنل را استخدام نمایند. اما برای راه‌اندازی و اداره یک رستوران خوب، تنها استخدام سرآشپز و اجاره مکان رستوران و خرید میز و صندلی کافی نیست و اشخاصی که متقاضی تأسیس مکان‌هایی مانند کافی‌شاپ و رستوران هستند، باید به ابعاد مختلف این حرفه و جزئیات تأثیرگذار آن، دقت بسیاری داشته باشند.

نکته‌ای که باید به آن توجه داشت این است که علی‌رغم اینکه مشاغلی همچون رستوران‌داری و کافه‌داری از مشاغل محبوب و پردرآمد می‌باشند‌، اما تأسیس و راه‌اندازی و تجهیز رستوران و کافی‌شاپ نیاز به مهارت‌های خاصی دارد که ممکن است هر کسی از آن بهره‌مند نباشد. به همین دلیل بهتر است اشخاصی که قصد فعالیت در این حرفه را دارند، با عقد قراردادی از کمک متخصصان این امر بهره‌مند شوند و به‌صورت اصولی وارد این حرفه شوند. اگر اشخاص بدون کمک و مشاوره متخصصان امر راه‌اندازی کافی‌شاپ و رستوران‌، اقدام به تأسیس این اماکن نمایند، رستوران و کافی‌شاپ‌ راه‌اندازی‌شده به اندازه‌ای که باید مورد توجه قرار نمی‌گیرد و مشتریان لازم را جذب نمی‌کند و چه بسا ممکن است اشخاصی که این رستوران یا کافی‌شاپ را تأسیس نموده‌اند، مجبور به تعطیل نمودن مکان مورد نظر شوند.

 

ارائه راهکارهای لازم جهت راه‌اندازی و تجهیز رستوران و کافی‌شاپ

در برخی شرایط ممکن است شخصی که قصد تأسیس و تجهیز فضایی مانند رستوران یا کافی‌شاپ را دارد، خود دانش و مهارت لازم برای چگونگی راه‌اندازی مکان مورد نظر را نیز داشته باشد، اما از سوی دیگر ممکن است شخصی که قصد تأسیس کافی‌شاپ یا رستوران را دارد، تنها سرمایه کافی در این زمینه را داشته باشد و مهارت لازم برای راه‌اندازی آن را نداشته باشد. در چنین شرایطی این فرد باید با عقد قراردادی قانونی، امر تجهیز و راه‌اندازی رستوران را به اشخاصی که در این زمینه فعالیت دارند واگذار نماید و یا حداقل مشاوره‌های لازم در این زمینه را از این اشخاص دریافت کند.

 

این مطلب را نیز بخوانید: قرارداد فروش وسایل کافی شاپ به صورت نو و دست دوم

 

ضرورت عقد قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

یکی از الزامات حقوقی آغاز هرگونه همکاری میان اشخاص مختلف، تنظیم قراردادی قانونی و مکتوب است. اشخاص علاوه بر این می‌توانند قراردادی شفاهی نیز میان خود منعقد نمایند، اما تنظیم قرارداد به‌صورت کتبی، ضمانت اجرای بیشتری دارد. در قراردادی که میان اشخاص، تنظیم می‌گردد باید ابعاد مختلف همکاری مورد اشاره قرار گیرد و در ارتباط با جزئیات این همکاری مطالب لازم در متن قرارداد نوشته شود.

علاوه بر این، قالب قرارداد و قانون حاکم بر این قرارداد نیز باید مشخص گردد. زمانی که اشخاص، قراردادی کتبی منعقد می‌نمایند، این قرارداد به سندی مکتوب و قانونی تبدیل می‌گردد و در صورتی‌که هر یک از طرفین قرارداد از انجام تعهدات خود امتناع نماید، طرف دیگر قرارداد می‌تواند با استناد به قرارداد که حالا یک سند قانونی است، نزد مراجع قضایی از طرف مقابل خود شکایت کند. به همین دلیل است که مشاوران حقوقی، همواره به اشخاص توصیه می‌نمایند تا برای آغاز همکاری حتماً قراردادی قانونی تنظیم نمایند و در تنظیم و عقد قراردادهای خود، نکات لازم حقوقی را رعایت کنند.

 

قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

 

قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ لامینگو

اشخاصی که در زمینه تجهیز و راه‌اندازی رستوران فعالیت دارند، نکات کلیدی و ارزشمند در ارتباط با چگونگی تنظیم و تهیه منو، دکوراسیون داخلی و خارجی فضا، محلی که بهتر است رستوران در آنجا واقع گردد، چگونگی تجهیز رستوران و کافی‌شاپ و خرید دستگاه‌های لازم، استخدام پرسنل، برندینگ رستوران و کافی‌شاپ، چگونگی تبلیغات برای جذب مشتری، راهکارهای حفظ مشتری و غیره را در اختیار اشخاصی قرار می‌دهند که قصد دارند در حوزه کافه‌داری و رستوران‌داری سرمایه‌گذاری نمایند.

تنظیم و عقد قراردادهای مختلف، نیاز به دانش حقوقی کافی و اطلاعات حقوقی جامعی در این زمینه دارد و با توجه به اینکه این اطلاعات غالباً از تحصیل در رشته حقوق به دست می‌آید، ممکن است هر شخصی از این اطلاعات حقوقی برخوردار نباشد. به همین دلیل مشاورین حقوقی، همواره به اشخاص توصیه می‌نمایند تا در تنظیم و عقد قراردادهای خود، از مشورت متخصصان این امر بهره‌مند شوند. در همین راستا شما می‌توانید قرارداد مزبور را از بانک قرارداد لامینگو دریافت نمایید و یا تنظیم آن را به مشاورین حقوقی و کارشناسان قراردادنویسی لامینگو بسپارید تا این افراد، قراردادی متناسب با شرایط شما در اختیارتان قرار دهند! لامینگو یک استارتاپ حقوقی است که خدمات حقوقی مختلفی به اشخاص ارائه می‌نماید که یکی از این خدمات، تنظیم قراردادهای مختلف است.

 

قرارداد تجهیز رستوران و کافی‌شاپ در چه قالبی تنظیم می‌گردد؟

این قرارداد با توجه به موضوع آن و نیاز طرفین و شرایط همکاری آن‌ها، ممکن است در قالب‌های مختلفی تنظیم گردد. اشخاصی که قصد تأسیس رستوران و یا کافی‌شاپ را دارند، ممکن است بخواهند تمام فرآیند تجهیز و راه‌اندازی رستوران یا کافی‌شاپ خود را به اشخاصی که در این زمینه فعالیت دارند بسپارند و یا ممکن است صرفاً بخواهند تا مشاوره‌های لازم در این زمینه را از آن‌ها دریافت نمایند. با توجه به اینکه متقاضی تأسیس رستوران با عقد قرارداد به‌دنبال دریافت چه نوع خدماتی است، قالب قرارداد و قانون حاکم بر آن نیز متفاوت خواهد بود.

 

قرارداد پیمانکاری مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

اگر به‌دنبال این هستید که تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی‌شاپ خود را از ابتدا تا انتها به اشخاصی بسپارید که در این زمینه مهارت دارند، می‌توانید قراردادی تحت عنوان قرارداد پیمانکاری تجهیز و راه‌اندازی رستوران با اشخاصی که در این حوزه فعالیت دارند، منعقد نمایید و از این طریق، امر تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی‌شاپ خود را به پیمانکار مربوطه بسپارید! در این قرارداد، شما پروژه تجهیز و راه‌اندازی رستوران را با توجه به شرایط و اوصاف مشخص به شخص پیمانکار واگذار کنید تا پیمانکار یا مجری قرارداد، در مدت زمان قراردادی مشخص، رستوران و یا کافی‌شاپ شما را راه‌اندازی کند! در چنین قراردادی، مجری قرارداد با توجه به سرمایه‌ای که شما به امر تأسیس رستوران اختصاص داده‌اید و همچنین موقعیت مکانی رستوران، طرحی کامل و جامع برای تجهیز رستوران و راه‌اندازی آن در نظر می‌گیرد.

مجری قرارداد در این راستا، هزینه‌های مربوطه را در نظر می‌گیرد و آن را با شما در میان می‌گذارد. اگر شما در هنگام تنظیم قرارداد، طرح خاصی برای راه‌اندازی رستوران در نظر داشته و آن را با پیمانکار در میان گذاشته‌اید و در قرارداد ذکر نموده‌اید، پیمانکار مؤظف است تا بر همان اساس عمل کند و مطابق با اوصاف و شرایط قراردادی که از پیش تعیین شده، موضوع قرارداد را پیش ببرد. در غیر این صورت، پیمانکار می‌تواند بنا بر نظر و سلیقه خود، رستوران یا کافی‌شاپ را راه‌اندازی و تجهیز نماید. قرارداد پیمانکاری تجهیز رستوران و کافی‌شاپ، میان صاحب کافی‌شاپ و پیمانکار تنظیم می‌شود و در متن این قرارداد باید موضوع قرارداد، چگونگی انجام کار، مشخصات طرفین قرارداد، تعهدات و حقوق هر یک از طرفین قرارداد، مدت قرارداد، مبلغ قرارداد، خاتمه قرارداد و… ذکر گردد.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

قرارداد مشاوره ساعتی راه‌اندازی و تجهیز رستوران

اشخاصی که قصد تأسیس و راه‌اندازی رستوران و یا کافی‌شاپ را دارند و یا صاحب رستوران می‌باشند و می‌خواهند کسب‌وکار خود را گسترش دهند، می‌توانند با اشخاصی که در این زمینه؛ یعنی در زمینه انواع رستوران و کافی‌شاپ و سالن‌های غذاخوری اطلاعات، مهارت و تخصص لازم را دارند مشورت نموده و نکات و راهکارهای لازم جهت ارتقای سطح کاری رستوران و یا کافی‌شاپ را از این افراد دریافت نمایند. اشخاص می‌توانند یک قرارداد مشاوره رستوران به‌صورت ساعتی منعقد کنند و در این مدت زمان، صاحب رستوران سؤالات خود را از شخص مقابل بپرسد و راهکارهای لازم را أخذ نماید.

حق‌الزحمه مجری قرارداد در قرارداد مشاوره ساعتی رستوران، بر اساس تعداد ساعاتی که این شخص اقدام به ارائه مشاوره نموده است تعیین می‌گردد و این مبلغ به نحوی که طرفین بر آن توافق نموده‌اند، پرداخت می‌گردد. قرارداد مشاوره رستوران تا زمانی که طرفین، جلسات مشاوره را تمدید نمایند، ادامه خواهد داشت. طرفین این قرارداد ممکن است از ابتدا بر برگزاری تعداد مشخصی از جلسات توافق نمایند و یا هر جلسه را پس از اتمام جلسه قبل، برنامه‌ریزی کنند.

 

قانون حاکم بر قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

قرارداد پیمانکاری تجهیز و راه‌اندازی و آموزش رستوران و کافی‌شاپ، بر اساس قانون مدنی تنظیم و منعقد می‌گردد. این قرارداد بر اساس ماده ۱۰ قانون مدنی که به اصل آزادی قراردادی اشاره دارد و عقد قراردادهای مختلف میان اشخاص خصوصی را صحیح دانسته است، تنظیم می‌‌گردد. این قرارداد یکی از عقود نامعین قانون مدنی می‌باشد؛ عقود نامعین، قراردادهایی هستند که قانون به‌صورت خاص و مستقیم به بررسی آثار انعقاد و اجرای این قراردادها نپرداخته، اما تنظیم و اجرای این قراردادها را مشروط بر رعایت قوانین و مقررات کشور، صحیح دانسته است. با وجود اینکه قانون به‌صورت مستقیم قوانین حاکم بر انعقاد و اجرای این قراردادها را تدوین نکرده است، اما اشخاصی که قصد انعقاد قراردادهای پیمانکاری دارند باید قوانین و مقررات کلی مرتبط با تنظیم قراردادها را رعایت کنند.

 

قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

 

موضوع قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

موضوع هر قراردادی، فعالیتی است که اشخاص قصد دارند با عقد قرارداد به انجام آن بپردازند. در هنگام تنظیم متن قرارداد، طرفین باید موضوع آن را به‌صورت دقیق مشخص کنند و تا انتهای مدت زمان قرارداد، طرفین باید به انجام این موضوع پایبند باشند. البته طرفین می‌توانند در طول قرارداد نیز با توافق یکدیگر، به موضوع قرارداد بیفزایند و یا از آن بکاهند. موضوع قرارداد مشاوره و تجهیز رستوران همانطور که از عنوان این قرارداد نیز مشخص است، تجهیز رستوران و راه‌اندازی آن و یا ارائه راهکارها و آموزش‌های لازم و ارائه مشاوره راه‌اندازی رستوران می‌باشد.

 

طرفین قرارداد مشاوره و تجهیز رستوران و کافی‌شاپ

طرفین قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران از یک طرف شخصی است که قصد سرمایه‌گذاری در زمینه رستوران‌داری و کافه‌داری را دارد و قصد دارد تا سرمایه خود را در امر تأسیس رستوران، سرمایه‌گذاری کند و از طرف دیگر، شخصی است که با دارا بودن تخصص و اطلاعات لازم در حوزه راه‌اندازی و اداره کافه و رستوران، می‌تواند امر راه‌اندازی و تجهیز فضای رستوران و کافه را بر عهده بگیرد. شخصی که پیمانکار قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ است، اطلاعات لازم و جامعی در زمینه چگونگی کارکرد انواع رستوران، ذائقه افراد و چگونگی جذب مشتری، دستگاه‌های لازم برای تجهیز رستوران و کافی‌شاپ، چگونگی دکور کردن فضای داخلی رستوران و غیره دارد و می‌تواند این اطلاعات را به کار گرفته و مراحل تجهیز و مشاوره رستوران و یا کافی‌شاپ را انجام دهد.

 

تعهدات پیمانکار در قرارداد تجهیز رستوران و کافی‌شاپ

پیمانکار یا مجری قرارداد، تعهدات و وظایفی بر عهده دارد که باید این تعهدات را در مواعد مقرر انجام دهد. پیمانکار وظیفه دارد تجهیز رستوران و یا کافی‌شاپ را بر اساس اوصاف قراردادی انجام دهد. پیمانکار باید تیم اجرایی خود را برای انجام کار در ساعات مشخص در محل رستوران و یا کافی‌شاپ حاضر نماید و کار را بدون تأخیر آغاز کند. مجری قرارداد حق ندارد بدون رضایت کافرمای خود؛ یعنی صاحب رستوران، تغییراتی را در فضای رستوران و یا کافی‌شاپ ایجاد نماید و هرگونه تغییر در ساختار فضا باید با موافقت کارفرما باشد.

پیمانکار باید در تجهیز رستوران و طراحی منو و فضای داخلی و خارجی رستوران، مقررات شرعی و قانونی و استانداردهای کیفی را رعایت کند. موضوع بسیار مهمی که باید به آن توجه داشت این است که پیمانکار حق واگذاری انجام موضوع قرارداد را بدون رضایت کارفرما به شخص ثالث نداشته ‌و خود باید موضوع قرارداد که مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ است را انجام دهد. علاوه بر موارد ذکرشده، پیمانکار باید گزارش پیشرفت کار را در هر مرحله و مرتباً به کارفرمای خود ارائه نماید.

 

این مطلب را نیز بخوانید: نکات حقوقی که باید برای اجاره رستوران رعایت کنید

 

تعهدات کارفرما در قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

کارفرمای قرارداد تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی‌شاپ نیز مانند پیمانکار این قرارداد، حقوق و وظایفی دارد. ازجمله تعهدات کافرما که در واقع مهم‌ترین تعهد وی نیز می‌باشد، پرداخت حق‌الزحمه مجری قرارداد در موعد مقرر قراردادی است. علاوه بر این، کارفرما باید محیط لازم برای فعالیت پیمانکار را فراهم نماید و موارد لازم را در اختیار مجری قرارداد بگذارد. اگر پیمانکار قرارداد از نیروهای خود برای تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی‌شاپ استفاده نماید، در این صورت وظیفه خود پیمانکار است که حقوق این اشخاص را بپردازد و کارفرما در این زمینه مسئولیتی نخواهد داشت.

 

أخذ تضمین در قرارداد تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی‌شاپ

اشخاصی که قصد تنظیم و عقد قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ را دارند، باید در این قرارداد شرایط عام و خاص پیمان را ذکر نمایند. یکی از این موارد، تعیین وجه التزام یا تضمین قراردادی است. وجه التزام در واقع مبلغی است که در قرار برای دیرکرد در انجام تعهدات و یا قصور در انجام وظایف در نظر گرفته می‌شود و طرفین قرارداد مکلف هستند در صورتی‌که از انجام وظایف خود امتناع نموده و یا این وظایف را مطابق با شرایط و اوصاف قراردادی انجام ندادند، وجه التزام قراردادی را پرداخت کنند. این وجه التزام اصولاً به‌ازای هر روز تأخیر در انجام تعهدات تعیین می‌گردد و در صورتی‌که پیمانکار قرارداد نتواند موضوع قرارداد را در مدت زمان مشخص‌شده انجام دهد، باید به‌ازای هر روز دیرکرد، مبلغ وجه التزام را بپردازد.

 

قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ

 

شرایط فسخ قرارداد پیمانکاری تجهیز و راه‌اندازی رستوران

قرارداد لازم، قراردادی است که طرفین آن نمی‌توانند بدون داشتن حق فسخ و به‌صورت یکجانبه از آن خارج شوند و باید تا پایان مدت زمان قرارداد به آن پایبند باشند. بر اساس قانون مدنی، اصل بر لزوم قراردادها است و به همین دلیل، اگر قراردادی جایز باشد، قانون خود حکم به جواز آن می‌دهد و از این موضوع می‌توان چنین نتیجه گرفت که قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ یک قرارداد لازم است، زیرا قانون مدنی اشاره‌ای به جایز بودن آن نداشته است. به دلیل لزوم این قرارداد، طرفین؛ یعنی صاحب رستوران یا کافی‌شاپ و مجری قرارداد، حق خروج از قرارداد بدون داشتن حق فسخ قانونی یا قراردادی را نخواهند داشت و صرفاً با داشتن حق فسخ می‌توانند قرارداد را بر هم زنند.

حق فسخ زمانی برای اشخاص به وجود می‌آید که طرف مقابل از ارائه مفاد قرارداد و وظایف خود امتناع کند و علاوه بر این، طرفین قرارداد می‌توانند مصادیق حق فسخ قراردادی را در هنگام تنظیم قرارداد مشخص نموده و در صورت تحقق یکی از این شرایط، حق فسخ را اعمال نمایند. در صورتی‌که هر یک از طرفین، عملی را انجام دهد که سبب گردد طرف مقابل، قرارداد را فسخ نماید، شخصی که رفتار او باعث اعمال حق فسخ از سوی طرف دیگر شده است باید خسارات وی را جبران کند.

 

حل‌وفصل اختلافات در قرارداد تجهیز و راه‌اندازی رستوران چگونه است؟

در جریان اجرای موضوع قرارداد مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی رستوران و کافی شاپ ممکن است شرایطی به وجود آید که اختلافاتی را میان طرفین آن ایجاد کند. طرفین قرارداد باید ابتدا سعی نمایند تا از طریق مذاکره و سازش اختلافات موجود را رفع نمایند. گاهی ممکن است اختلافات از طرق مسالمت‌آمیز برطرف نگردد و اشخاص مجبور شوند تا اختلاف را نزد مراجع حل اختلاف عمومی یا خصوصی ببرند. محبوب‌ترین نهاد حل اختلافات خصوصی، داوری است. اشخاصی که در روند قرارداد دچار مشکل می‌شوند، می‌توانند اختلاف خود را به داور مرضی‌الطرفین ارجاع دهند تا این داور به اختلاف رسیدگی کرده و حکم مقتضی را صادر نماید. توجه داشته باشید که این حکم برای طرفین اختلاف لازم‌الاجرا می‌باشد.

درنهایت، اگر اختلاف از طریق مذاکره و داوری برطرف نشد، طرفین قرارداد می‌توانند اختلاف موجود را نزد مراجع قضایی عمومی یعنی دادگاه‌ها و دادسراها ببرند. البته باید در نظر داشته باشید که حل اختلاف از طریق داوری، روشی کم‌هزینه‌تر و پرسرعت‌تر نسبت به سایر روش‌های حل‌وفصل اختلاف عمومی می‌باشد و به همین دلیل این روش در میان اشخاص خصوصی، رایج‌تر است.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

نتیجه‌گیری

در پایان، باید بار دیگر بر این موضوع تأکید داشت که ضروری است تا برای آغاز هر نوع همکاری، قراردادی متناسب با شرایط طرفین و موضوع همکاری منعقد گردد. در غیر این صورت، اشخاص نه تنها به اهداف قراردادی خود نخواهند رسید، بلکه ممکن است متحمل ضرر و خسارت نیز بشوند. در همین راستا، دریافت مشاوره‌های حقوقی لازم از مشاوران حقوقی و عقد قرارداد به‌وسیله متخصصان امر قراردادنویسی، یکی از الزامات انعقاد قراردادهایی با موضوعات مختلف و در قالب‌های متفاوت است. برای دریافت مشاوره حقوقی عقد قرارداد، می‌توانید با کارشناسان حقوقی لامینگو در ارتباط باشید.

اگر به‌دنبال مطالعه سایر موضوعات و محتواهای حقوقی هستید، می‌توانید وارد بلاگ حقوقی لامینگو شوید و سایر مطالب این بلاگ را نیز مطالعه نمایید. علاوه بر این، شما می‌توانید پرسش‌های حقوقی خود را با یادداشت در انتهای هر مقاله با همکاران ما در میان گذاشته و پاسخ آن‌ها را دریافت نمایید. لامینگو را به دوستان و آشنایان خود معرفی نموده و ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهرا حامد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه