تهدید به آبروریزی چگونه رخ می‌دهد؟

4 سال پیش
مشاوره حقوقی تهدید

آبرو و شرافت یکی از مسائلی است که افراد با وجود این که در بسیاری از موارد می‌توانند برای گرفتن حقشان اقداماتی نیز داشته باشند ولی به علت حساسیت و مهم بودن آن ممکن است بخاطر حفظ آبرو از این مورد صرف نظر کنند. بنابر این دیدگاه در سطح جامعه لازم است که در جهت آگاه سازی مردم، اطلاعات و حقوق مربوط به کسی که بخاطر ضررهای آبرویی تن به مسائلی می‌دهد روشن شود. مجازات‌ها و قوانینی که برای هرگونه اقدام علیه آبروی کسی و یا تهدیداتی که احتمال خدشه به آبرو فردی داشته باشد بسته به نوع جرم متفاوت بوده و تنها لازم است که افراد برای برخی از موضوعات از اعلام و پیگیری جرم برای مسائل آبرویی صرف نظر نکنند.

 

این مطلب ممکن است برای شما مفید باشد: برای اثبات جرم تهدید چه باید کرد؟

 

تهدید به آبروریزی چگونه اتفاق می‌افتد؟

در برخی از شرایط بدون این که فردی ضرر نفسانی را متحمل شود می‌تواند مورد تهدید فردی قرار بگیرد و در صورتی که خواسته ها و یا اقداماتی که فرد تهدید کننده از او دارد میسر نشود؛ با اقداماتی که می‌تواند ازهر فردی به فرد دیگر متفاوت باشد به آبرو و حیثیت فرد صدمه ای وارد کند. این نوع از تهدید به علت این که نه تنها زندگی شخصی فرد را متاثر می‌کند؛ می‌تواند شرف خانوادگی و دیدگاه جامعه را نیز دگرگون کند.

بنابراین فردی که اقدام به تهدید آبرویی فرد دیگری می‌کند با در دست داشتن نقاط ضعف و یا اطلاعاتی که می‌تواند بعدی از زندگی فرد را که مایل نیست به اطلاع همه برسد بر همگان آشکار کند. وجود این مسائل می‌تواند عملکرد فرد را به گونه ای سوق دهد که برای عدم فاش شدن برخی موارد و یا جلوگیری از ایجاد اطلاعات دروغ درباره وی، فرد تهدید شده هرنوعی از خواسته‌ها را فراهم کند. و در نهایت با وجود قوانین که از فرد در این شرایط دفاع می‌کند؛ افراد آسیب دیده و تهدید شده به دلیل همین ملاحظات عرفی کمتر مایل به اعلام اینگونه تهدیدات در زندگی خودشان خواهد بود.

 

مشاوره حقوقی تهدید

 

تهدید به آبروریزی چگونه ممکن است فردی را درگیر کند؟

افرادی که اقدام به سو استفاده از افراد، با تهدید کردن در جهتی که آبروی آنهارا تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ می‌کنند. بر این موضوع واقف هستند که حساسیت این موضوع به گونه ای است که افراد بخاطر شرایط مختلف کمتر اقدام به پیگیری می‌کنند. این تهدید می‌تواند در زندگی و به صورت حضوری و فیزیکی اتفاق بیفتد و فرد برای در امان ماندن از تهدیدات فردی که این عمل را انجام می‌دهد اقدامات مورد نظر اورا برایش فراهم کند.

در دنیای امروزی به علت همه گیری اینترنت و استفاده همگانی و هویت بخشی به افراد در این فضا یکی از اقدامات تهدید آمیز افراد سود جو تهدید افراد به افشا اطلاعاتی در این فضا است که ممکن است آبرو و حیثیت فرد را لکه دار کند.این اقدام می‌تواند با انتشار عکس و یا تصویر صفحه‌ای از صحبت‌های فرد باشد. قابلیت‌های فضای مجازی می‌تواند این موضوع را بسیار راحت و امکان پذیرتر کند.

 

در صورتی که شما نیز نیاز به دریافت مشاوره حقوقی تهدید از وکلا پایه یک و کارشناسان خبره درباره این موضوع دارید؛ می‌توانید با مراجعه به لینک زیر از خدماتی که در این مرکز برای شما وجود دارد استفاده کرده و مشاوره خودتان را آغاز کنید:

مشاوره حقوقی تهدید

 

مجازات تهدید به آبروریزی چگونه خواهد بود؟

جرم تهدید در هر شرایطی می‌تواند پیگیری شود. در صورت مزاحمت‌های پی در پی و داشتن شواهد فراوان ،که این شواهد می‌تواند در تهدیدهای حضوری به استشهاد محلی و یا فردی منجر شود و در تهدیدهایی که در فضای مجازی اتفاق می‌افتند هر نوع پیام و عکس و فایل صوتی که بتوان با استناد بر آن به علم قاضی کمک کرد تا بتواند با سایر شواهد اقدام به بررسی موضوع کند، ممکن است نوعی وسیله برای اثبات تهدید به حساب بیاد.

همانند سایر جرائم تهدید این مورد نیز می‌تواند با توجه به نوع و چگونگی آن حبس و مجازات شلاق را در پی داشته باشد که تا 74 ضربه شلاق و تا دو سال حبس متغیر خواهد بود . همچنین پس از اثبات تهدید و اعمال مجازات می‌توان از فرد تهدید کننده به جرم هتک حرمت نیز در مراجع قانونی شکایت داشت.

 

شاید این مطلب برای شما جالب باشد: تهدید در فضای مجازی چگونه اتفاق می‌افتد؟

 

تهدید به انتشار عکس و فیلم چگونه پیگیری می‌شود؟

در دو صورت استفاده از عکس و فیلم افراد می‌تواند جرم به حساب آمده و مجازات در پی داشته باشد. یکی این که فردی با دست‌کاری در عکس و اطلاعات آن اقدام به استفاده از آن‌ها بکند و یا این که از عکس و فیلم افراد بدون اجازه آن‌ها استفاده کنند. این مورد یکی از پرونده های بسیار رایج در مراجع قضایی است. این اقدام خود به عنوان تهدید جرم به حساب امده و ممکن است فردی که تهدید به انتشار عکس‌های شخصی کرده است این اقدام را هرگز انجام ندهد ولی خود فعل تهدید جرم محسوب شده و در صورت پیگیری، مجازات نیز برای آن می‌توان اعمال کرد.

در شرایط دیگری نیز ممکن است فرد پس از تهدید به این عمل، آن اقدام را نیز انجام دهد که در این شرایط علاوه بر مجازات جرم تهدید با توجه به این که چه میزان ضرر آبرویی برای فرد به دنبال داشته است به جرم هتک حرمت نیز شکایتی تنظیم نمود. مجازات این عمل می‌تواند حبس از 91 روز تا دو سال و جزای نقدی از مبلغ 5 تا چهل میلیون ریال متغیر بر فرد تهدید کننده اعمال شود.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

نکات پایانی

لازم است که همه افراد بدانند که قانون برای هرگونه آسیبی که از جانب دیگری به آن‌ها خواهد رسید و هرگونه ضرر با اعمال مجازات محاسبه خواهد شد.

اما یکی از اقداماتی که لازم است انجام شود این است که پیش از هرگونه کار جهت پیگیری و یا هر نوعی از تن دادن به خواسته فرد تهدید کننده مسئله را جهت پیگیری با یک وکیل حاذق در میان گذاشته و مسائل را به صورت قانونی از همان ابتدا به پیش برد. وکیل می‌تواند این موضوع را به خوبی برای فردی که هم از نظر روحی و هم از نظر آبرویی دچار مشکل شده است روشن کند که اگر به صورت قانونی مسئله پیگیری شود هیچگونه آسیبی برای وی به همراه نخواهد داشت.

 

در صورتی که این مطلب برای شما مفید بوده است می‌توانید در بخش نظرات دیدگاه خودتان را با ما درمیان بگذارید. با مراجعه به بلاگ لامینگو می‌توانید از سایر مطالب مرتبط نیز استفاده نمایید

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب سارا عباسی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه