سیر تا پیاز مشاوره حقوقی شرکت‌ها

3 سال پیش
مشاوره حقوقی شرکت‌ها

در عصر و دوره‌ای قرار داریم که وجود یک مشاور حقوقی در شرکت در قالب مؤسسه حقوقی معتبر، بسیار لازم و حتی ضروری است. در واقع مشاور حقوقی کمک می‌کند تا در زمینه‌های مختلف مانند وکالت دعاوی داوری، تنظیم قراردادها، ارائه خدمات جامع مشاوره و … مورد حمایت قرار بگیرید و بتوانید با آگاهی و دانش بیشتر گام بردارید. به بیانی دیگر داشتن مشاور حقوقی معتبر در قالب یک مؤسسه حقوقی زیر نظر وکلای پایه یک دادگستری همانند سرمایه‌گذاری و تجارت است. در این مقاله قصد داریم اطلاعات بیشتری را در خصوص مشاور حقوقی شرکت‌ها به شما عزیزان منتقل کنیم، در صورتی که احساس می‌کنید این مطالب می‌تواند برای شما مفید واقع شود و راهنمایی باشد برای مسیری که در آن قرار گرفته‌اید تا انتهای مقاله با ما باشید.

در ابتدا لازم است که بگوییم تیم حقوقی لامینگو یک مؤسسه حقوقی معتبر است که متشکل از حقوق‌دان‌ها و وکلای پایه یک دادگستری است و از همین رو می‌تواند بهترین خدمات را با کیفیت بالا به مشتریان خود ارائه دهد. اگر احساس کردید که به یک مشاور حقوقی به‌منظور شیوه‌ها و قالب‌های قراردادی، راهکارهای حقوقی در شیوه‌های طرح دعوا و دیگر موارد نیاز دارید با اعضای تیم لامینگو در تماس باشید و مشاوره‌های مورد نیاز را دریافت کنید.

 

دریافت مشاوره حقوقی شرکت‌ها

 

تعریف شرکت‌ها

امروزه کسب‌وکارهای مختلفی در حیطه‌های متفاوت در ساختاری به نام شرکت نقش گرفته‌اند و هم چنین رونق و رکورد اقتصاد به قدرت و ضعف همین کسب‌وکارها که در ساختار شرکت قرار گرفته‌اند، وابسته است. با گذشت زمان تعداد این کسب‌وکارها بیشتر می‌شود و به همین ترتیب رقابت نیز سخت‌تر و پیچیده‌تر خواهد شد، از همین رو برای افزایش سود و برتری در رقابت می‌بایست خود را به آگاهی مجهز کنند. در واقع افزایش دانش و آگاهی کمک می‌کند که این افراد بتوانند در مسیر درست قرار گرفته و هر قدم خود را با اطمینان و منطق بردارند که به همین منظور نیاز به مشاوره حقوقی پیدا می‌کنند. شرکت ها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آنها با یکدیگر تفاوت دارند. در واقع می توان گفت که  در شرکت‌ها قرارادی بین شرکا و اعضا بسته شده و هرکس سود متناسب با سهام خود را دریافت می کند.

 

این مطلب را بخوانید: آیا شرکت همان موسسه است؟_بررسی تفاوتها و ابعاد مختلف

 

اهمیت انتخاب مشاوره حقوقی شرکت‌ها

با گذشت زمان تعداد کسب‌وکارهای مختلف در قالب شرکت زیاد می‌شود و هر کدام با ترفندهای مناسب راه خود را برای موفقیت پیدا می‌کنند. البته که در تمامی این شرکت‌ها مشاور حقوقی نقش به سزایی را ایفا می‌کند. برای اینکه از رقبای خود عقب نمانید می‌بایست دانش و اطلاعات خود را در حیطه حقوقی به‌روز کنید، اما شاید این مورد کمی سخت و پرپیچ‌وخم باشد. از طرفی تمرکز بر روی این موارد می‌تواند شما را از فعالیت خود دور کند و مرکزیت را در حیطه کاری خود از دست دهید. به همین دلایل وجود مشاور حقوقی بسیار مؤثر و تاثیر گذار است، زیرا در این راه شما را به درستی یاری می‌کند. البته تعداد مشاور حقوقی شرکت‌ها بسیار است و هر کدام خدمات متنوعی را ارائه می‌دهند بنابراین باید مواردی را انتخاب کنید که در کنار کیفیت عالی و ارائه بهترین خدمات‌رسانی، خدمات موردنیاز شرکت شما را ارائه دهد.

 

این مطلب را بخوانید: چگونه مسائل حقوقی شرکت خود را حل کنیم؟ وکیل یا مشاور حقوقی؟

 

مشاوره حقوقی شرکت‌ها

 

مشاوره حقوقی شرکت

اگر بخواهیم به طور قطعی صحبت کنیم در مشاوره حقوقی هیچ رهنمود و مشاوره ثابتی وجود ندارد که بتواند برای تمامی شرکت‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. زیرا هر شرکتی متناسب با فعالیت و چشم‌اندازهایی که دارد نیاز به یک نوع رهنمود و مشاوره دارد. پس به‌هیچ‌عنوان نمی‌توان تنها یک روش را بر روی تمامی شرکت‌ها و کسب‌وکارهای مختلف پیاده کرد، با این کار در نهایت شرکت دچار اختلالات و در نهایت شکست می‌شود.

اگر بخواهیم با یک مثال ساده قضیه را برای شما روشن کنیم، می‌توانیم بگوییم که تجربه و تخصص به کار گرفته شده برای یک شرکت بزرگ بسیار متفاوت از یک شرکت کوچک یا متوسط است. البته در وهله نخست، مدیر شرکت می‌بایست تشخیص دهد در چه زمینه‌هایی دچار چالش شده است و نیاز به مشاوره حقوقی دارد و سپس مؤسسه حقوقی به کمک تیم متخصصی که دارد، شرکت را در این راستا به سمت هدف خود راهنمایی کند؛ بنابراین همان طور که متوجه شدید ابتدا مدیر شرکت می‌بایست نیاز خود را مشخص کند.

 

این مطلب را بخوانید: نکات مهم درباره ثبت شرکت و امور مربوط به آن

 

ویژگی‌های اساسی مشاوره حقوقی شرکت

برای اینکه نسبت به مشاوره حقوقی شرکت‌ها اطمینان پیدا کنید، راه‌های مختلفی وجود دارد که یکی از آنها بررسی ویژگی‌های لازم است. در واقع یک سری ویژگی هستند که می‌بایست یک مشاوره حقوقی خوب داشته باشد تا بتوان با اطمینان امور مرتبط با شرکت را به وی سپرد، در ادامه به دو ویژگی مهم و اساسی پرداخته‌ایم.

  • تخصص در حیطه فعالیت خود

مهم‌ترین ویژگی برای یک مشاور حقوقی آگاهی و دانش موردنیاز در حیطه فعالیت خود است، به زبانی دیگر این فرد می‌بایست دارای تخصص و آگاهی عمیق در حیطه مشاوره باشد. اگر مشاور حقوقی طی سال‌ها کار تجربه کافی را به دست نیاورده باشد نمی‌تواند خدمات مناسبی را به دیگر شرکت‌ها ارائه دهد.

  • امانت‌داری و رازداری

دیگر ویژگی مهم مشاور حقوقی، امانت‌داری و رازداری است که این ویژگی می‌تواند اطمینان و اعتبار خوبی را به مخاطب منتقل کند. در واقع آن مؤسسه یا فرد می‌بایست نسبت به اسناد تحویل گرفته امانت‌دار باشد. از طرفی باید نسبت به داده‌های تحویل گرفته، نقاط قوت و ضعف، اسرار تجاری و کمبودها امانت‌دار باشد و در مقابل افراد دیگر این موارد را فاش نکند.

همان طور که دریافتید این دو مورد می‌تواند برای یک مشاور حقوقی لازم و حتی ضروری باشد بنابراین قبل از همکاری با مؤسسه حقوقی از چنین ویژگی‌هایی اطمینان پیدا کنید تا بتوانید با خیال راحت همکاری خود را با وی آغاز کنید و داده‌های مورد نیاز را در اختیارشان قرار دهید.

 

این مطلب را بخوانید: کار شرکت چیست و نکات ویژه در مورد آن

 

 مشاوره حقوقی شرکت‌ها

 

نکاتی درباره مشاوره حقوقی شرکت‌ها

در زمان عقد قرارداد در مشاوره حقوقی شرکت‌ها می‌بایست نکاتی رعایت شود که در ادامه به مهم‌ترین آنها می‌پردازیم تا اگر در این راستا قرار دارید آگاهی کامل‌تری نسبت به این موضوع داشته باشید.

1-مشاور حقوقی می‌بایست نسبت به آثار تعهدان بانکی، مقررات مربوط به اسناد تجاری آگاهی کامل داشته باشد و شما را در موارد این‌چنینی آگاه کند و هشدارهای لازم را منتقل کند.

2-مشاور حقوقی شرکت می‌بایست نسبت به حقوق و قانون تجارت، مقررات ناظر به ثبت شرکت‌ها، مقررات ناظر بر برند و دیگر موارد اطلاعات داشته باشد و عمیقاً تسلط کامل داشته باشد.

3-مشاوره حقوقی باید به قدری بر مسئولیت‌های مالیاتی شرکت و مدیران آن تسلط داشته باشد که بتواند هشدارهای لازم را به شما بدهد.

4-مشاور حقوقی شرکت می‌بایست نسبت به تعهدات بیمه‌ای و تأمین اجتماعی شرکت و هم چنین امور و مسئولیت‌های آن، آگاهی لازم را داشته و بتواند هشدارهای لازم را به شما بدهد.

5-مشاور حقوقی شرکت می‌بایست نسبت به مسئولیت‌های ناشی از مقررات کارآگاهی و تسلط کافی را داشته باشد و بتواند رهنمودهای درستی را پیاده کند.

6-مشاور حقوقی شرکت باید بتواند چالش‌ها، نقاط قوت و ضعف شرکت را تشخیص دهد و لیستی از این موارد را تهیه کند.

 

این مطلب را بخوانید: بررسی و معرفی انواع شرکت‌ها به زبان ساده

 

وظایف مشاوره حقوقی شرکت

مشاوره حقوقی از وظایف متعددی برخوردار است که متناسب با حیطه کار شرکت مشخص می‌شود. وظیفه اصلی و مهم او اراده خدمات حقوقی و راهنمایی‌های لازم در این حوزه است. وی باید بتواند اطلاعات مرتبط با مشاوره حقوقی را در اختیار شما قرار دهد و هشدارها و آگاهی‌های لازم را به شما منتقل کند. در هر مسئله و مشکل حقوقی این فرد می‌بایست اطلاعات مرتبط با آن را جمع اوری کند و استفاده صحیح و رهنمودهای مناسب را به شما منتقل کند.

از طرفی مشاوره حقوقی می‌تواند در امور کیفری و امور حقوقی مربوط به روابط شخصی دخیل باشد و ایفای نقش کند. امور مربوط به معاملات و قراردادها و هم چنین امور مربوط به دعاوی و امور کیفری برعهده مشاور حقوقی است.

 

مشاوره حقوقی شرکت‌ها

 

کانال تلگرام لامینگو

 

سخن نهایی

مشاوره حقوقی شرکت‌ها بحثی مفصل است که امروزه به شدت موردتوجه کسب‌وکارهای مختلف قرار گرفته است. در واقع هدف از مشاور حقوقی ارائه خدمات مختلف مانند قالب‌های قراردادی، راه کارهای حقوقی مناسب با شرکت و … است. حوزه فعالیت این مؤسسه‌ها بسیار گسترده است به همین دلیل ابتدا می‌بایست رئیس سرکت نیازمندی خود را تشخیص بدهد و سپس به دنبال مؤسسه حقوقی باشد. ناگفته نماند که موارد مختلفی در انتخاب یک مؤسسه حقوقی نقش مهمی را ایفا می‌کند که شامل امانت‌داری و تخصص در زمینه مشاوره است. اگر دارای شرکت هستید حتماً یک مشاور حقوقی برای امور خود انتخاب کنید، اما توجه داشته باشید که مؤسسه‌ای را انتخاب کنید که نسبت به خدمات آنها اطمینان کامل را دارید.

تیم حقوقی لامینگو دارای متخصصان متبحر و بهترین وکلای پایه یک دادگستری است و از طرفی تجربه زیادی در حیطه حقوقی دارد؛ بنابراین می‌تواند یک انتخاب مناسب برای مشاوره حقوقی شرکت‌ها باشد. احتمالاً شما هم جز افرادی هستید که نیاز به چنین افرادی دارید تا حمایتگر شما در حوزه‌های حقوقی باشد و راه درست را به شما نشان دهند، پس توصیه می‌کنیم که حتماً با اعضای تیم در تماس باشید و از خدمات مختلف لامینگو آگاه شوید. در ضمن برای اطلاعات بیشتر به بلاگ حقوقی لامینگو مراجعه کنید و مقالات دیگر را نیز مطالعه کنید و در نهایت نظرات و سؤال‌های خود را با ما در میان بگذارید.

4
برچسب ها :
نویسنده مطلب مطهره راضی

دیدگاه شما

4 دیدگاه