پکیج قراردادهای استارتاپی، هر آنچه که برای راه‌اندازی یک استارتاپ نیاز دارید!

5 سال پیش
قراردادهای استارتاپی

برای اینکه یک کسب‌وکار راه‌اندازی شود به مجموعه‌ای از قراردادهای استارتاپی نیاز پیدا خواهید کرد. در این مقاله برآن هستیم که به شرح قراردادهایی بپردازیم که برای راه‌اندازی یک استارتاپ باید از آن‌ها اطلاع داشته باشید.

انواع قراردادهای استارتاپی

  • قرارداد هم بنیانگذاران

شاید معروف‌ترین قرارداد استارتاپی قراردادی باشد که مبانی مشارکت بنیانگذاران را شرح میدهد. این قرارداد در جوامع استارتاپی بیشتر با عنوان قرارداد هم بنیانگذاران شناخته می‌شود. قرارداد هم بنیانگذاران از کلیدی‌ترین قراردادها در یک کسب‌وکار نوپا خواهد

در مقالات گذشته به شرح این قرارداد پرداخته‌ایم. لذا شما می‌توانید به مطالب قبلی ما مراجعه بفرمایید.

این مطلب را بخوانید: هر آن چه درباره ی قرارداد هم‌بنیانگذاران یا cofounder agreement باید بدانید

  • قرارداد استخدام

قطعا شما برای گسترش کسب‌وکار خود نیازمند کارمندانی هستید تا بتوانند به شما در این مسیر کمک کنند. برای هر شغلی به تناسب آن باید قرارداد امضا کنید. قراردادهای استخدامی طیف وسیعی از قراردادها را شامل می‌شوند. از قراردادهای استخدام موقت تا پیمانکاری و کار معین.

شرح هرکدام از این قراردادها در مطالب قبلی آمده است. دقت کنید تا قرارداد مناسبی را انتخاب کنید.

این مطلب را بخوانید: انواع قرارداد کار و نکات مربوط به آن

  • قرارداد اجاره یا خرید و فروش

قطعا شما برای کسب‌وکار خود نیاز به یک مکانی به عنوان دفتر کار خواهید داشت. بدین منظور یا باید یک دفتر اجاره کنید یا برای خرید آن به یک قرارداد خرید و فروش احتیاج دارید.

دریافت مشاوره کسب و کار

  • قرارداد محرمانگی با همکاران

در طول مسیر همکاری خود نیازمند به اشتراک گذاشتن ایده خود با دیگران هستید. همچنین کسانی که به عنوان کارمند برای شما کار می‌کنند به اطلاعاتی دسترسی پیدا می‌کنند که افشای آن‌ها به ضرر کسب‌وکار شما خواهد بود. برای جلوگیری از این افشای اطلاعات محرمانه بهترین راهکار حقوقی برای شما انعقاد قرارداد محرمانگی خواهد بود.

توجه داشته باشید که این قرارداد باید متضمن شروط منع رقابت هم باشد تا کسب‌وکار شما را از هرگونه آسیبی در امان نگاه دارد. در واقع این قرارداد از مهم‌ترین قراردادهای استارتاپی است.

این مطلب را بخوانید: قرارداد عدم افشای اطلاعات یا محرمانگی (NDA) چیست؟

  • قرارداد محرمانگی با مشاور

در این راه پر پیچ و خم مشاوره گرفتن از مشاوران متخصص و با تجربه بسیار برای پیشرفت شما مفید خواهد بود. اما چه تضمینی وجود دارد که یک مشاور، ایده کسب وکار و اطلاعات محرمانه شما را نزد دیگران افشا نکند؟ برای جلوگیری از این اتفاق ناگوار می‌توانید یک قرارداد محرمانگی با مشاور تنظیم کنید و با خیال راحت از تجربه مشاوران بهره ببرید.

قراردادهای استارتاپی

  • قرارداد طراحی نرم افزار

اکثر کسب‌وکارهای امروزی بر بستر اینترنت حیات پیدا می‌کنند و شما باید یک سایت یا اپلیکیشن برای آن داشته باشید. پس ناگزیرید از تخصص یک برنامه نویس در مجموعه خود استفاده کنید.

اگر این برنامه نویس به صورت پروژه‌ای با شما همکاری می‌کند بهترین راه استفاده از یک قرارداد طراحی وبسایت خواهد بود.

این مطلب را بخوانید: استخدام برنامه نویس یک چالش قراردادی پر ماجرا!

  • قرارداد استخدام برنامه نویس

در ادامه شماره قبلی باید بگوییم اگر می‌خواهید یک برنامه نویس را به صورت همکار مجموعه استخدام کنید قطعا به قالب قراردادی دیگری احتیاج پیدا می‌کنید و آن یک قالب قراردادی استخدامی است. اما از آنجا که شغل برنامه نویسی یک شغل حساس و به خصوص است قطعا باید شروط خاصی در این قرارداد گنجانده شود. لذا یک قرارداد استخدام برنامه نویس گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.

تنظیم قرارداد سفارشی

  • قرارداد سرمایه گذاری

زمانی که یک استارتاپ یا کسبوکار نوپا اولین پله‌های موفقیت را طی می‌کند نوبت به جذب سرمایه‌گذار و ورود سرمایه جدید می‌رسد. قطعا قرارداد سرمایه‌گذاری از حساس‌ترین قراردادهای کسب‌وکاری است و تنظیم آن نیاز به دقت و تجربه کافی در این زمینه دارد. پس در انتخاب یک قرارداد سرمایه‌گذاری دقت کنید و بی گدار به آب نزنید.

این مطلب را بخوانید: مصائب قرارداد جذب سرمایه­ گذار برای استارتاپ­ ها و چالش ­های حقوقی آن

  • قرارداد مدیریت شبکه‌های اجتماعی

امروزه اهمیت شبکه‌های اجتماعی و ارتباط با مشتریان از این راه جذاب، بر کمتر کسی پوشیده است. ارتباط با کاربران از طریق سوشال مدیا نیاز به تخصص مربوط به خود را دارد. همچنین حیطه فعالیت یک مدیر شبکه‌های اجتماعی بسیار وسیع است و نیاز به شرح دقیق و کاملی دارد. از این رو امضای یک قرارداد مدیریت شبکه‌های اجتماعی قطعا برای کسب‌وکار شما راهگشا خواهد بود.

  • قرارداد اعطای نمایندگی

اگر روزی کسب‌وکار شما آنقدر پیشرفت کند که نیاز به گسترش و توسعه داشته باشد، قطعا یکی از این راه‌ها اعطای نمایندگی به دیگران است. درواقع شما با گرفتن نماینده فروش در مناطق دیگر به راحتی می‌توانید در مدتی کوتاه با صرف کمترین هزینه به گسترش کسب‌وکار خود کمک بزرگی کند.

کلیه قراردادهای فوق بسیار حساس و تخصصی هستند و برای تنظیم آن‌ها نیاز به صرف زمان و هزینه بالایی است. لامینگو مفتخر است اعلام نماید کلیه قراردادهای فوق در یک پکیج جذاب استارتاپی، برای شما آماده شده است.

این قراردادها که حاصل تلاش یک تیم حقوقی باتجربه و متخصص است نیاز شما را به قراردادهای استارتاپی برطرف میسازد. همچنین مشاوران حقوقی برجسته ما آماده ارائه انواع راهنمایی‌های مورد نیاز شما هستند.

کانال تلگرام لامینگو

برای مطالعه سایر مقالات ما به مجله حقوقی لامینگو مراجعه بفرمایید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب حدیث دلبرد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه