مدیر کنترل کیفیت کیست؟ | نمونه قرارداد استخدام مدیر کنترل کیفیت

12 ماه پیش
مدیر کنترل کیفیت

مدیر کنترل کیفیت شخصی است که در کارخانه‌های تولیدی مشغول به کار می‌شود و بر امر تولید نظارت دارد. شخصی که به‌عنوان مدیر کنترل کردن کیفیت در کارخانه مشغول به کار می‌شود، وظیفه دارد تا محصولات تولیدی را از نظر سطح استانداردهای تولید بررسی کرده و گزارش‌های لازم را در این زمینه ارائه نماید. مسئول کنترل کیفیت یا همان مدیر تضمین کیفیت، همان شخصی است که باید کیفیت تولید محصولات را تضمین کند. این فرد با داشتن مهارت و دانش لازم در کارخانه‌ها استخدام می‌شود و هر سازمان تولیدی با توجه به ظرفیت و توان تولیدی خود باید تصمیم بگیرد که به چند کارشناس کنترل کیفیت نیازمند است. اگر سیستم مدیریت کنترل کیفیت به درستی کار کند در نتیجه محصولاتی که از کارخانه خارج می‌شوند می‌توانند متقاضی زیادی برای خرید داشته باشند. تیم کنترل کیفیت از طریق انجام آزمایش‌های مختلف و بررسی متغیرها استانداردهای لازم را اعمال می‌کند.

با توجه به توضیحات مذکور، می‌توان به این نتیجه رسید که هر سازمانی اعم از بزرگ و کوچک و دولتی و خصوصی، برای آن که بتواند در بازار رقابت کرده و محصولاتی استاندارد تولید کند نیاز به مدیری دارد که کیفیت محصولات را کنترل کند. در نتیجه اگر جزو مدیران سازمان‌ها و کارخانه‌ها هستید پیشنهاد می‌شود بر روی استخدام مدیر کیفیت بسیار دقیق عمل کرده و فردی را استخدام کنید که رزومه قابلی در این زمینه دارد. در این نوشتار قصد داریم تا درباره مدیر و مسئول کنترل کیفیت صحبت کرده و به ذکر وظایف این فرد در واحدهای تولیدی بپردازیم. در نتیجه اگر به کسب چنین اطلاعاتی تمایل دارید در این نوشتار با ما همراه باشید.

 

مدیر کنترل کیفیت چه وظایفی دارد؟

در یک تعریف کلی، باید بدانید که مدیران کنترل کیفیت افرادی هستند که کیفیت تولید محصولات در واحدهای تولیدی را بررسی و کیفیت تولید را تضمین می‌کنند. به همین دلیل نیز کارگاه‌های تولیدی به چنین افرادی نیاز دارند تا اطمینان حاصل کنند که کالا و محصول تولیدی، استانداردهای لازم را دارا می‌باشد یا خیر. اگر کالای تولیدی از نظر کیفیت تولید در سطح استاندارد بازار نباشد در نتیجه حتی اگر موفق به عرضه در بازار بشود، در امر فروش قطعاً با شکست مواجه خواهد شد. در ادامه به ذکر چند مورد از وظایف کلی و مشترک مسئول کیفیت در سازمان‌های تولیدی خواهیم پرداخت اما پیش از آن بهتر است این نکته را مورد توجه داشته باشید که وظایف مدیران کیفیت در کارخانه‌های مختلف، ممکن است با توجه به محصولات تولیدی و انتظار مدیران سازمان متفاوت باشد.

1. مدیران کنترل کیفیت بر کل تیم کنترل کیفیت تولید نظارت داشته و این افراد مسئول استخدام کارکنان این بخش از سازمان هستند.

2. مدیران کنترل کیفیت باید بر عملکرد کارشناسان، بازرسان و مسئولین بخش کنترل کیفیت نظارت نمایند.

3. فردی که مدیریت کنترل کیفیت در واحد تولیدی را بر عهده دارد باید به تمامی استانداردهای تولید مسلط بوده و این استانداردها را بر خط تولید اعمال نماید.

4. مدیر کنترل کیفیت باید از کارآمدی و عملکرد درست خط تولید اطمینان حاصل نماید.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

سایر وظایف مدیران کنترل کیفیت در واحد تولیدی

علاوه بر مواردی که در بخش پیش بیان شد، میدران کنترل کیفیت وظایف دیگری نیز در سازمان‌های تولیدی بر عهده دارند که به ترتیب زیر می‌باشد:

1. یکی از مهم‌ترین وظایف مدیران کنترل کیفیت، ارائه گزارش در ارتباط با عیوب تولید به مدیران سازمان است.

2. مسئول کنترل کیفیت باید محصول تولیدشده نهایی را تأیید نماید و بدون این تأیید، محصول به بازار عرضه نخواهد شد.

3. مدیر کنترل کیفیت، باید در فواصل زمانی مشخص با سایر مدیران و مسئولان رده بالا در واحد تولیدی جلسه داشته و نکات و اطلاعات لازم در ارتباط با خط تولید را بیان نماید.

4. کارشناس مسئول کیفیت در کارخانه باید اطمینان حاصل نماید که در تولید محصولات از مقررات قانونی و زیست‌محیطی پیروی می‌شود.

5. مدیر کنترل کیفیت باید رویه مشخصی برای تولید محصولات ایجاد نماید.

6. درک نیازهای متشریان برای بهبود کیفیت تولیدات سازمان یکی دیگر از وظایف مدیران کنترل کیفیت است.

7. فردی که مسئول کنترل کیفیت است باید مشخصات محصولات تولیدی را به درستی بررسی نماید.

8. کارشناس مسئول کیفیت باید بتواند مواد اولیه محصولات تولیدی را بررسی کند.

 

کارشناس کنترل کیفیت

 

استخدام مدیر کنترل کیفیت چه شرایطی دارد؟

همانطور که پیش از این نیز بیان شد، تمام کارگاه‌های تجاری که به امر تولید مشغول هستند باید افرادی را به عنوان مسئول کنترل کیفیت استخدام کرده تا این افراد بر روند کیفیت تولید نظارت داشته باشند. از آنجایی که بررسی و نظارت بر خط تولید یک امر تخصصی است در نتیجه مدیران سازمان‌های تولیدی باید اشخاصی را استخدام کنند که دانش و تخصص لازم در این زمینه را دارا می‌باشند. یکی از سؤالاتی که ممکن است در ارتباط با سمت شغلی کارشناس کنترل کیفیت برای شما ایجاد شود این است که شرایط استخدام این افراد به چه نحو است؟ در همین راستا در این بخش از مطلب قصد داریم به ذکر و بررسی مهارت‌ها و شرایطی بپردازیم که مدیر کنترل کیفیت برای استخدام در سازمان باید واجد آن‌ها باشد.

 

1. توانایی برقراری ارتباط

علاوه بر تحصیلات مورد نیاز، مدیران کنترل کیفیت باید دارای مهارت‌های دیگری نیز باشند که مهارت‌های ارتباطی یکی از مهم‌ترین این موارد است. شخصی که مدیریت تیم کنترل کیفیت را در واحدهای تولیدی بر عهده دارد باید بتواند با کارکنان تیم کنترل کیفیت ارتباط برقرار کرده و چگونگی اعمال استانداردهای تولید و چگونگی بررسی کیفیت محصولات را به این افراد توضیح دهد. مدیران کنترل کیفیت علاوه بر این با سایر مدیران شرکت نیز در ارتباط بوده و این افراد باید گزارش‌های لازم در ارتباط با رویه خط تولید را به سمع و نظر سایر مدیران بخش‌های دیگر برسانند. به همین دلیل، لازم است تا اگر قصد دارید به‌عنوان مدیر کنترل کیفیت در کارخانه‌های تولیدی مشغول به کار شوید حتماً پیش از اقدام، مهارت‌های ارتباطی خود را افزایش دهید.

 

2. راهبری تیم

شاید بتوان گفت مهم‌ترین مهارتی که هر مدیری باید داشته باشد، مهارت راهبری تیم است. مدیر هر بخش یا هر سازمانی، همان شخصی است که باید تمام تیم را رهبری کرده و نکات لازم را به این افراد جهت اجرا ارائه نماید. مدیران کنترل کیفیت نیز از این قاعده مستثنی نبوده و این اشخاص نیز باید بتوانند کارکنان تیم کنترل کیفیت را جهت رسیدن به اهداف راهبری نمایند. اگر شخصی که مدیر تیم کنترل کیفیت است بتواند کارکنان تیم را به درستی هدایت کند، کیفیت محصولات کارخانه نیز تضمین خواهد شد.

 

این مطلب را نیز بخوانید: قرارداد استخدام مسئول فنی صنایع غذایی و نکاتی در خصوص این شغل

 

3. شناخت اسناد و مشخصات فنی محصول

علاوه بر موارد مذکور، مسئول کنترل کیفیت باید مشخصات فنی محصولات تولیدی را به خوبی بشناسد. هر محصولی که در کارخانه تولید می‌شود ویژگی‌هایی دارد که این مشخصات در راهنمای نقشه ذکر خواهد شد. در همین راستا مدیر کنترل کیفیت باید این اسناد فنی را به خوبی درک کرده و شناخت لازم از این مشخصات داشته باشد. در غیر این صورت، مدیری که این شناخت و آگاهی را ندارد نمی‌تواند کیفیت تولید را به درستی تضمین نماید.

 

4. ارائه راهکار حل مشکلات

گاهی اوقات ممکن است مشکلاتی در راستای تولید محصولات ایجاد شود. برای مثال گاهی ممکن است محصولات تولیدی با استانداردهای مورد نظر تیم کنترل کیفیت منطبق نباشد و در نتیجه محصول تولیدی نتواند برای عرضه به بازار وارد شود. در همین راستا مدیران کنترل کیفیت باید این توانایی را داشته باشند که در هنگام بروز چنین مشکلاتی، راهکارهایی برای حل مسئله ارائه نمایند. مدیران کنترل کیفیت در واحدهای تولیدی باید همواره راهکارهایی برای بهبود کیفیت تولید و تسریع روند اعمال استانداردها در نظر داشته باشند.

علاوه بر مواردی که بیان شد، شخصی که قصد دارد به‌عنوان مدیر تیم کنترل کیفیت در سازمان‌ها مشغول به کار شود باید خصوصیاتی مانند مسئولیت‌پذیری، وظیفه‌شناسی، تعهد به استانداردهای قانونی، وجدان کاری، مدیریت زمان، توجه به جزئیات، درک رویه‌های کنترل کیفیت، تجربه کاری، مهارت‌های کار تیمی و غیره را داشته باشد.

 

مدیر کنترل کیفیت باید دارای چه تحصیلاتی باشد؟

همانطور که پیش از این بیان شد، افرادی که قصد دارند به‌عنوان مدیران کنترل کیفیت در کارخانه‌‌ها به فعالیت بپردازند باید مهارت‌های کاری، تحصیلی و شخصیتی مخصوصی داشته باشند. در همین راستا این مدیران باید مدرک تحصیلی لازم برای فعالیت در این سمت شغلی را داشته باشند. مدرک پایه برای مدیران کنترل کیفیت، مدرک لیسانس در رشته‌های مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی و سایر رشته‌های مرتبط است. البته توجه داشته باشید که میان افرادی که فارغ‌التحصیل مقاطع بالاتر مانند ارشد و دکتری هستند و افرادی که مدرک لیسانس دارند، اولویت استخدام با اشخاصی است که مدرک آن‌ها در مقاطع بالاتر است. در هر صورت، مدیر کنترل کیفیت با هر تحصیلاتی باید دارای مهارت‌های علمی مختلفی مانند مهارت ریاضیات، مدیریت سیستم‌ها، مهارت‌های اندازه‌گیری، مهارت مدیریت کسب‌وکار و سایر مهارت‌های لازم باشد.

هر اندازه این مهارت‌ها در شما بیشتر باشد در این صورت امکان استخدام شما به‌عنوان مدیر تیم کنترل کیفیت افزایش خواهد یافت. هنگامی که سازمانی قصد استخدام مدیر برای بخش‌های مختلف را دارد، افراد زیادی برای فعالیت در این سمت شغلی داوطلب هستند و برای سازمان رزومه ارسال خواهند کرد. در نتیجه شما برای اینکه بتوانید شغل مورد نظر را داشته باشید، لازم است تا مهارت‌های خود را تقویت کنید. در اینجا ممکن است این سؤال برای شما ایجاد شود که تقویت این مهارت‌ها چگونه است؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت که شما در ابتدا باید تحقیق کنید که چه مهارت‌هایی برای اشتغال به‌عنوان مدیر کنترل کیفیت مورد نیاز است و سپس اقدام به کسب این مهارت‌ها از طریق شرکت در دوره‌های آموزشی و کسب گواهی مربوطه نمایید. برخی از این گواهی‌ها عبارت است از گواهی مدیریت کیفیت، گواهی شناخت استانداردهای تولید و غیره.

 

مسئول کنترل کیفیت

 

سمت شغلی مدیریت کنترل کیفیت چه مزایایی دارد؟

همانطور که پیش از این و در بخش‌های قبل بیان شد، سمت شغلی مدیریت کنترل کیفیت دارای مزایی است و به همین دلیل اشخاص زیادی تمایل به کارکردن در این سمت شغلی دارند. در همین راستا قصد داریم در این بخش از مطلب، به بررسی کامل‌تر مزایای شغل مدیریت بپردازیم. برخی از این مزایا به شرح زیر می‌باشد:

 

1. حقوق بالا

مدیر بودن نکات مثبت زیادی دارد، به‌خصوص مدیرکنترل کیفیت که از مدیران رده‌بالا در شرکت است و یکی از بخش‌های بسیار مهم در سازمان، تحت نظارت و هدایت این شخص است. همین امر سبب گشته حقوق مدیران به‌طور معمول، بالاتر از سایر کارکنان و کارمندان باشد. مبلغ این حقوق در متن نمونه قرارداد استخدام مدیر مالی ذکر می‌گردد. حقوق بالای مدیر، غالباً مهم‌ترین مزیت برای جلب افراد به این سمت شغلی می‌باشد.

 

2. اعتبار مثبت

مدیران در سازمان از جایگاه و اعتبار بسیاری برخوردار هستند و افراد زیادی تحت نظر آن‌ها فعالیت می‌کنند که باید به فرمان مدیران عمل نمایند. این موضوع، به‌خصوص در کشور ما بسیار پررنگ است؛ چرا که مسائلی مانند جایگاه شغلی برای عموم مردم ملاک قضاوت افراد است. در نتیجه مدیران در جامعه شأن و منزلت بالایی دارند.

 

3. آینده شغلی تضمین‌شده

افرادی که مدیر کنترل کیفیت سازمان‌های تجاری بوده‌اند و مدیریت در رزومه آن‌ها قید شده است، بر اساس همین رزومه می‌توانند با عقد نمونه قرارداد استخدام در سازمان‌ها و واحدهای تجاری و تولیدی معتبر و بین‌المللی مشغول به کار شوند و در نهایت از حقوق و جایگاه خوبی برخوردار گردند.

 

4. رضایت فردی

حقوق بالا، منزلت و اعتبار باعث می‌گردد فردی که سمت مدیریت دارد احساس رضایت زیادی نسبت به خود داشته باشد؛ زیرا تأثیرگذاری مدیران در فضای کاری بسیار زیاد است و مدیران کنترل کیفیت، مسئول تصمیم‌گیری‌های اساسی و حیاتی در ارتباط با تولید محصولات و خط تولید هستند. در نتیجه این موضوع سبب رضایت از خود و اعتماد به نفس این اشخاص خواهد شد.

 

تنظیم قرارداد سفارشی

 

5. استقلال شغلی

یکی از جذابیت‌ها و مزایای شغل مدیریت کنترل کیفیت، این است که مدیران بدون محدودیت و نظارت دیگران به‌طور مستقل فعالیت می‌نمایند و می‌توانند ایده‌های خود را پیاده کنند و تصمیمات لازم را بدون کسب اجازه و هماهنگی با واحد مرتبط اتخاذ نمایند. به همین دلیل نیز سایر کارکنان تیم کنترل کیفیت مانند کارشناسان و سایر مسئولین کنترل کیفیت، علاقه و تمایل زیادی به ارتقای شغلی و فعالیت به‌عنوان مدیر این بخش دارند.

 

6. بازار شغلی مطلوب

تمام سازمان‌ها، کارخانه‌ها، کارگاه‌ها و به‌طور کلی تمام بنگاه‌های تجاری و تولیدی، به فردی جهت بررسی و تضمین کیفیت کالاهای تولیدی احتیاج دارند و همین امر باعث می‌شود مدیران کنترل کیفیت در صورتی‌که از توانایی‌های لازم بهره‌مند باشند بتوانند جایگاه شغلی ایده‌آل خود را به دست آورند.

در این بخش از مطلب درباره مزایای شغل مدیریت کنترل کیفیت صحبت کردیم، اما این نکته را در نظر داشته باشید که هر شغلی علاوه بر مزایا، معایبی نیز به همراه دارد که باید به این معایب نیز توجه داشت. رقابت برای دریافت شغل مدیریت کنترل، استرس و فشار کاری زیاد، مسئولیت زیاد و بالا، درگیری با استانداردهای قانونی، سروکار داشتن با مسائل و مشکلات کارکنان تیم، برقراری ارتباط با سایر مدیران و غیره ازجمله معایب شغل مدیریت کنترل کیفیت می‌باشد.

 

مسئول کنترل کیفیت

 

برای فعالیت در سمت مدیر کنترل کیفیت چه مراحلی را باید طی کرد؟

مدیران در سازمان‌ها و کارخانه‌ها حقوق دریافتی بالا و همچنین مزایای زیادی دارند و به همین دلیل، افراد زیادی تمایل دارند تا تحت عنوان مدیر در این واحدهای تجاری مشغول به فعالیت شوند. اگر شما نیز جزو افرادی هستید که قصد دارید در سمت شغلی مدیریت مشغول به فعالیت شوید، بهتر است از مراحل و اقداماتی که باید در این زمینه انجام دهید آگاه باشید. در اولین قدم شما باید در رشته تحصیلی مرتبط مشغول به تحصیل شده و مدرک خود را أخذ نمایید. شما اگر فارغ‌التحصیل رشته‌های مدیریت و مهندسی باشید می‌توانید به‌راحتی به عنوان مدیر کنترل کیفیت در کارخانه استخدام شوید. با تحصیل در رشته‌های مهندسی، شما مهارت‌های ارزیابی سیستم و آمار را کسب خواهید کرد.

پس از فارغ‌التحصیلی در رشته تحصیلی مربوطه، شما باید اقدام به کسب تجربه کاری نمایید. به این نکته توجه داشته باشید که داشتن مدرک تحصیلی برای استخدام در سمت شغلی مدیریت کیفیت تولید کافی نیست و شما باید توان کاری خود را نیز اثبات کنید. در همین راستا شما می‌توانید به‌عنوان کارشناس کنترل کیفیت و یا مسئول کنترل کیفیت در سازمان‌ها و واحدهای تولیدی و تجاری مشغول به کار شوید و پس از کسب تجربه کافی، برای استخدام در سمت شغلی مدیریت کیفیت اقدام نمایید.

قدم بعدی، شرکت در دوره‌های لازم و کسب گواهینامه‌های مرتبط است. بسیاری از سازمان‌ها در پیشنهاد شغلی خود، گواهینامه‌هایی که لازم است شما واجد آن‌ها باشید را ذکر می‌کنند و شما می‌توانید برای کسب این گواهی‌ها اقدام کنید. در مرحله آخر شما باید رزومه‌ای کامل از تحصیلات، مهارت‌های شغلی و فردی و تجارب و سوابق کاری خود آماده کرده و رزومه خود را برای سازمان مورد نظر ارسال نمایید. هر اندازه رزومه شما قوی‌تر باشد، احتمال استخدام شما نیز بیشتر خواهد بود.

 

قرارداد استخدام مدیر کنترل کیفیت چگونه قراردادی است؟

قرارداد استخدام مدیر کنترل یکی از انواع قراردادهای مشمول قانون کار است که ممکن است به‌صورت کتبی یا شفاهی منعقد گردد. ‌نمونه قرارداد استخدام مدیران کنترل کیفیت بر اساس قانون کار میان مدیر و کارفرما تنظیم می‌گردد و بر اساس نیاز و توافق طرفین ممکن است موقت یا دائم باشد. قانون کار در ماده 7 خود، قرارداد کار را تعریف می‌کند که طبق آن قرارداد استخدامی، یک توافق است که میان کارگر و کارفرما امضا می‌گردد. در مواد بعدی قانون کار به تعریف کارگر و کارفرما می‌پردازد و کارگر را این‌چنین تعریف می‌نماید: «کارگر کسی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق‌السعی اعم از مزد، حقوق، سهم، سود و سایر مزایا به درخواست کارفرما کار می‌کند». ماده 3 قانون کار نیز، کارفرما را شخصی حقیقی یا حقوقی می‌داند که کارگر به درخواست و به حساب او در مقابل مبلغی کار می‌کند.

در نهایت در قرارداد استخدامی تعهدات طرفین، میزان حقوق، نوع کار یا حرفه مورد نظر، ساعات کار، محل انجام کار، تاریخ و مدت انعقاد قرارداد و مواردی دیگر مانند بیمه درج می‌گردد. یکی از مهم‌ترین بندهایی که باید در قرارداد استخدام مدیران کنترل کیفیت ذکر گردد، بند مربوط به شرط محرمانگی است. از آن‌جا که اطلاعات زیادی از سازمان و محصولات تولیدی واحد تجاری در اختیار مدیر تیم کنترل کیفیت می‌باشد درج شرط محرمانگی در نمونه قرارداد استخدام مدیر اهمیت ویژه‌ای دارد. پس از درج این شرط ذیل قرارداد استخدام، مدیر کنترل کیفیت ملزم می‌شود تا از افشای اطلاعات تجاری سازمان نزد رقبا و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی بپرهیزد و اگر مدیر برخلاف این توافق عمل نماید، مرتکب تخلف از مفاد قراردادی شده است.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

جمع‌بندی

مدیر کنترل کیفیت شخصی است که در کارخانه و سازمان‌های تولیدی مشغول به کار شده و کیفیت تولید محصولات را بررسی می‌نماید و بر عملکرد خط تولید نظارت خواهد داشت. هر فردی قبل از قبول مسئولیت در حیطه شغلی خود، باید اهداف کاری و همین‌طور ویژگی‌های خود را در نظر گرفته تا بتواند با آگاهی لازم سمت شغلی مورد نظر را بپذیرد. مدیران کنترل کیفیت نیز از این قاعده مستثنی نبوده و این افراد باید پیش از ورود به این موقعیت شغلی، با جوانب مختلف این شغل آشنا شوند. علاوه بر این، مدیران کنترل کیفیت باید مهارت‌های لازم برای اشتغال در این سمت شغلی را کسب کرده و با رزومه‌ای قوی برای دریافت این شغل اقدام نمایند.

 

مشاوره حقوقی عقد قرارداد استخدام مدیر کنترل کیفیت لامینگو!

سمت شغلی مدیریت کنترل کیفیت از حساسیت‌های زیادی برخوردار است و سمت شغلی مدیریت از طرفی به‌دلیل حساسیت بخش‌ تولید در سازمان و از طرفی به‌دلیل سمت مدیریت و مسئولیت زیاد مدیر، یکی از اساسی‌‌ترین ارکان هر مجموعه‌ای می‌باشد. این موضوع سبب گردیده استخدام مدیران کنترل کیفیت در سازمان‌های تولیدی نیز ظرافت‌ها و پیچیدگی‌های خاص خودش را داشته باشد. در نتیجه تمام موارد مذکور، انعقاد صحیح نمونه قرارداد استخدام مدیر کنترل کیفیت می‌تواند استخدام و جذب نیروی مدیریت تیم کنترل کیفیت را به‌درستی و با استانداردهای مد نظر طرفین به انجام رساند. در همین راستا شما می‌توانید با مراجعه به مشاورین تیم حقوقی لامینگو، قرارداد مورد نظر را از این افراد دریافت نموده و یا با أخذ راهنمایی و کسب اطلاعات حقوقی لازم، اقدام به انعقاد قرارداد سفارشی خود نمایید.

مطلبی که تا اینجا مطالعه کردید، یکی از هزاران محتواهای تولیدی در بلاگ حقوقی لامینگو است. همکاران ما در تیم تولید محتوای لامینگو روزانه مطالبی را در این بلاگ منتشر می‌کنند که مطالعه آن به افزایش دانش حقوقی شما کمک می‌کند. در همین راستا پیشنهاد می‌شود اگر از مطالعه این مطلب رضایت داشته و مطالعه آن برای شما مفید بوده است، وارد بلاگ حقوقی لامینگو شوید و سایر محتواهای این بلاگ را نیز مطالعه نمایید. شما می‌توانید سؤالات خود در ارتباط با هر مطلب را در انتهای همان مطلب برای ما نوشته و با ما به اشتراک بگذارید. همکاران ما در سریع‌ترین زمان ممکن به پرسش‌های شما پاسخ می‌دهند و ابهامات شما را رفع خواهند نمود. لامینگو را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید و ما را به دوستان و همکاران خود نیز معرفی نمایید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهرا حامد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه