برای تنظیم قرارداد اجاره جایگاه CNG چه باید کرد؟

3 سال پیش
تنظیم قرارداد اجاره

جایگاه سوخت CNG، محلی برای ارائه خدمات سوخت‌رسانی به مردم است و به همین ترتیب، از آنجایی‌که در کشور ما، به علت فراوانی استفاده از وسایل نقلیه، این خدمات می‌تواند بسیار سودآور باشد، افراد بسیاری در جهت فعالیت در این راستا تلاش می‌کنند. به همین ترتیب، برخی از بخش‌های دولتی که وظیفه مدیریت این محل‌ها را بر عهده دارند، به دلایل مختلفی مانند ارائه تسهیلات، این محل‌ها را ازطریق انعقاد یک قرارداد اجاره، برای مدت مشخصی به اشخاص متقاضی واگذار می‌کنند. حال، نکته‌ای که در این‌ باره اهمیت پیدا می‌کند، این است که آیا این قرارداد همانند سایر قراردادهای دیگر تنظیم می‌شود یا خیر. ما در ادامه، درباره نکاتی که برای اجاره یک جایگاه CNG اهمیت دارد صحبت می‌کنیم. اگر شما نیز به‌دنبال کسب اطلاعات در این زمینه هستید، با ما همراه باشید.

 

درصورتی‌که شما به دنبال تنظیم قرارداد اجاره هستید، می‌توانید از طریق لینک زیر با کارشناسان حقوقی و وکلای خبره این مرکز در تماس باشید و از خدماتی که آن‌ها جهت تنظیم قرارداد اجاره برای شما در نظر گرفته‌اند، استفاده نمایید:

تنظیم سفارشی قرارداد اجاره

 

 

قرارداد اجاره به چه قراردادی گفته می‌شود؟

قرارداد اجاره یا اجاره‌نامه، قراردادی است که به موجب آن، مالکیت منافع مال مشخصی، برای مدتی موقت، منتقل می‌گردد. این قرارداد، شامل مشخصات فردی است که مستأجر نام دارد و همچنین، مشخصات موجر که معمولاً مالک مال مورد اجاره است. همچنین، در قرارداد اجاره، علاوه بر مدت‌زمان اجاره که بسیار مهم است، لازم است که درباره اجاره‌بها که از جانب مستأجر به موجر تحویل داده می‌شود نیز صحبت شود. این اجاره‌بها با توجه به معیارها و اصول خاصی تعیین می‌گردد و همچنین نظر و توافقات موجر و مستأجر با یکدیگر در تعیین این مقدار نقشی اساسی دارد.

 

تنظیم قرارداد اجاره

 

علاوه بر این نکات که لازمه یک قرارداد اجاره است و قرارداد اجاره در سایه این نکات معنا پیدا می‌کند و رسمیت دارد، اگر افراد در ذیل نکات مورد نیاز برای قرارداد اجاره اقدام به اضافه نمودن برخی شروط بنمایند، قرارداد اجاره با توجه به آن شروط، تغییراتی را شامل می‌شود. به همین ترتیب، قرارداد اجاره قراردادی است که به موجب آن، برای مدت‌زمانی معین، ملک و یا دارایی موجر در اختیار مستأجر قرار می‌گیرد.

 

به شما پیشنهاد می‌کنیم که این مطلب را مطالعه کنید: همه آنچه لازم است درباره تنظیم قرارداد اجاره بدانید!

 

آیا می‌توان یک جایگاه CNG را اجاره نمود؟

مالکیت برخی از خدمات که در سطح جامعه وجود دارد به فرد خاصی تعلق ندارد؛ بلکه این بخش‌ها هر یک می‌تواند در اختیار بخش‌های دولتی یا نهادهای عمومی باشد. جایگاه سوخت که جایگاه CNG نیز یکی از انواع آن است، ازجمله مواردی است که باتوجه نوع خدمات خود، مربوط به شرکت نفت و گاز و از این قبیل شرکت‌های دولتی می‌باشد. به همین ترتیب، اجاره این اماکن با معیارها و اصول خاصی انجام می‌گردد. اینکه این اماکن بتوانند مورد اجاره قرار بگیرند، توسط سازمانی که مدیریت و صاحب‌ امتیاز آن است تعیین می‌شود. از آنجایی‌که تعداد جایگاه‌های CNG به‌تناسب جایگاه‌های سوخت دیگر کمی کمتر است، برخی از افراد در پی این هستند که این جایگاه‌ها را به‌صورت مزایده‌ای تحت اجاره خود دربیاورند.

مزایده از جانب سازمان و شرکت مربوطه که وظیفه مدیریت جایگاه CNG را بر عهده دارد و صاحب‌ امتیاز آن است تعیین می‌گردد و به همین ترتیب، افراد حقیقی و یا حقوقی در این مزایده شرکت می‌کنند و بر اساس مدت‌زمانی که تعیین می‌گردد، جایگاه CNG به شخص جدیدی واگذار می‌گردد. نکته‌ای که وجود دارد این است که بسیاری از افراد، جهت کسب سود بسیار زیاد، اقدام به اجاره یک جایگاه CNG می‌نمایند؛ چرا که هر نوعی از فعالیت که در حوزه نفت و گاز باشد، در جامعه ما می‌تواند بسیار سودمند باشد.

 

تنظیم قرارداد اجاره

 

برای تنظیم قرارداد اجاره جایگاه CNG چه باید کرد؟

برای تنظیم قرارداد اجاره جایگاه سوخت CNG، همانند سایر قراردادهای اجاره، رعایت یک سری از اصول و شرایط الزامی است. در قرارداد اجاره جایگاه CNG، از آنجایی‌که موجر معمولاً شهرداری شناخته می‌شود، لازم است که مستأجر با اصول و شرایطی که شهرداری مشخص می‌کند موافقت نموده و موضوع قرارداد نیز به‌صورت جزئی در قرارداد قید گردد. در موضوع قرارداد، حد و حدود میزان اختیارات مستأجر عنوان شده است و این امر، مورد توافق هر دو طرف قرارداد قرار می‌گیرد. سپس، با ذکر مدت‌زمان، که معمولاً این مدت‌زمان یک سال است و قابلیت تمدید دارد، محل مورد اجاره، با شرایط مشخصی، به مستأجر در ازای دریافت اجاره‌بهایی که مورد توافق هر دو طرف قرارداد است، واگذار شده و قرارداد منعقد می‌گردد.

هر یک از طرفین موجر و مستأجر، موظف هستند که تعهداتی در قبال یکدیگر داشته باشند که این تعهدات در قرارداد قید می‌شود و درصورتی‌که موردی به‌عنوان شروط برای مستأجر در نظر گرفته‌ شده باشد، لازم است در قرارداد قید شود. در نظر داشته باشید که تنظیم قرارداد اجاره اموال دولتی، با پیچیدگی‌ها و حساسیت‌های بیشتری همراه است.

 

شاید این مطلب هم برای شما مفید باشد: آیا نکات لازم در تنظیم قرارداد اجاره مغازه را می‌دانید؟

 

در پایان به یاد داشته باشید

از آنجایی‌که استفاده و بهره‌برداری از یک جایگاه CNG به‌علت ارتباطاتی که با شرکت‌های نفت و گاز دارد، می‌تواند بسیار سودآور باشد، همواره افراد بسیار زیادی هستند که در پی انعقاد یک قرارداد اجاره برای این جایگاه‌ها هستند. به همین منظور است که هرساله برای اعطاء این حق اجاره به افراد، مزایده‌ای انجام می‌گیرد و به همین ترتیب، باتوجه به شرایطی که وجود دارد، افراد انتخاب می‌شوند. به همین ترتیب، لازم است که برای داشتن این شرایط و موارد و نکاتی که در تنظیم قرارداد اجاره جایگاه CNG اهمیت دارد، از مشاوران حقوقی و وکلایی که به ارائه این خدمات می‌پردازند استفاده نمود تا بتوان حق بهره‌برداری و سرمایه‌گذاری در سایه یک قرارداد اجاره را از یک جایگاه CNG دارا شد.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

فراموش نکنید که می‌توانید از خدماتی که این مرکز جهت تنظیم قرارداد اجاره برای شما در نظر گرفته است، استفاده نمایید. درصورتی‌که شما این مطلب را مطالعه کرده‌اید، دیدگاه خودتان را در این باره در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین می‌توانید برای استفاده از سایر مطالبی که برای شما وجود دارد، به بلاگ لامینگو مراجعه نمایید.

2
برچسب ها :
نویسنده مطلب سارا عباسی

دیدگاه شما

2 دیدگاه

  • امیر
    2 سال پیش

    سلام، ممنون از مطلبتون.
    یه سوال داشتم اینکه، یه فرد میتونه اقدام به شرکت در مزایده کنه یا اینکه حتما باید شرکتی ثبت شده باشه؟
    اگر شرکت لازمه باشه چه نوع شرکتی و چطور باید تاسیس بشه؟
    راهنماییم کنید ممنون میشم

    • نیلوفر جهانفر
      1 سال پیش

      با سلام و احترام،
      نوع مزایده باید مشخص گردد.