از مراحل ثبت شرکت اینترنتی چه می‌دانید؟

3 سال پیش
مشاوره ثبت شرکت

با پیشرفت تکنولوژی و گسترده‌تر شدن جوامع بشری، روابط افراد جامعه با چالش‌های بسیاری چون بزرگ‌تر شدن شهرها، مشکلات حمل‌ونقل و… مواجه شده‌اند. به همین جهت بسیاری از اشخاص مایل هستند مسائل خود را به‌صورت مجازی برطرف کنند. در این راستا شرکت‌هایی برای ارائه خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری ایجادشده است. این‌گونه شرکت‌ها می‌بایست برای اداره فعالیت‌های خود علاوه بر اخذ مجوزهای مربوطه، نام شرکت خود را نیز به‌صورت رسمی ثبت کنند. ازاین‌رو مدیران این شرکت‌ها می‌بایست در ابتدای فعالیت از طریق مشاوره ثبت شرکت به چگونگی، شرایط و ضوابط ثبت شرکت آگاهی پیدا کنند. هدف این مطلب بیان شرایط و مراحل ثبت شرکت خدمات اینترنتی، مجوزها و مدارک موردنیاز جهت ثبت آن است. پس همراه ما باشید.

درصورتی‌که مایلید یک شرکت خدمات اینترنتی را به ثبت برسانید می‌تواند از طریق مشاوران و وکلای حقوقی سایت لامینگو اطلاعات کاملی در خصوص شرایط و مراحل ثبت شرکت به‌دست آورید. برای دریافت مشاوره در این زمینه می‌توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

دریافت مشاوره ثبت شرکت‌

 

مدارک موردنیاز ثبت شرکت اینترنتی

1- مدرک تحصیلی مدیرعامل که می‌بایست حداقل لیسانس باشد.

2- مدارک شناسایی مدیر شرکت و هیئت‌مدیره.

3- برگه احراز صلاحیت و رتبه‌بندی شورای عالی انفورماتیک.

4- روزنامه رسمی ثبت شرکت و آخرین تغییرات ایجادشده در آن.

 

برای مطالعه بیشتر این مطلب را بخوانید: هرآنچه که در مورد مشاوره ثبت شرکت باید بدانید!

 

مشاوره ثبت شرکت

 

مراحل ثبت شرکت اینترنتی

باید توجه کرد که ثبت انواع شرکت‌ در سازمان کل ثبت مؤسسات و شرکت‌ها مراحل یکسانی دارند. این در حالی است که متقاضی برای ثبت برخی شرکت‌ها ازجمله شرکت‌های خدمات اینترنتی می‌بایست شرایطی و مدارکی را مهیا و آماده کند. برخی از این شرایط و مدارک عبارت است از:

1- افرادی که مایل هستند شرکت خود را به‌عنوان یک شرکت خدمات اینترنتی به‌منظور ارائه خدماتی نظیر خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری ثبت کنند، لازم است پس از ثبت شرکت خدمات اینترنتی، بر اساس قانون و پیش از شروع فعالیت، مجوز فعالیت خود را از نظام صنفی رایانه‌ای استان خود دریافت کنند. به این منظور شعبه اصلی شرکت می‌بایست در استان موردتقاضا باشد.

2- درصورتی‌که شرکت تأسیس‌شده در مراکز استان‌های دیگر نیز شعبه داشته باشد، نیاز به اخذ دوباره مجوز فعالیت برای شعبه‌های استانی خود ندارند، ولی مدیر شرکت موظف است مراتب تشکیل شعبه‌های خود را به‌نظام صنفی استانی که در آن شعبه قرار دارند اطلاع دهند.

3- شرکت‌هایی که از نظام صنفی رایانه‌ای مجوز دریافت می‌کنند موظف هستند هرساله اطلاعاتی نظیر تغییرات اساسنامه، اظهارنامه مالیاتی یا برگه مالیاتی و فرم تکمیل‌شده خود اظهاری را به سازمان موردنظر ارسال کنند.

 

مشاوره ثبت شرکت

 

مراحل ثبت شرکت

به‌طورکلی مراحل ثبت یک شرکت ازجمله ثبت شرکت خدمات اینترنتی عبارت است از:

اطلاعات متقاضی: متقاضی می‌بایست به سایت اینترنتی سازمان کل ثبت مؤسسات و شرکت‌ها مراجعه کند و در فرم مشخص‌شده اطلاعات مدیر و هیئت‌مدیره را وارد کند.

انتخاب نام شرکت: در مرحله بعد اسامی موردقبول اعضاء شرکت به ترتیب اولویت در بخش خواسته‌شده توسط متقاضی وارد می‌شود.

مدت فعالیت شرکت: در بخش بعد متقاضی می‌بایست موضوع فعالیت و مدت‌زمان فعالیت را مشخص کند. همان‌گونه که بیان شد درصورتی‌که فعالیتی نیاز به مجوز خاصی داشته باشد، متقاضی می‌بایست پیش از ثبت شرکت آن مجوز را از سازمان‌های مربوطه دریافت کند.

ثبت آدرس شرکت: در این بخش آدرس به همراه کد پستی به‌صورت کامل باید وارد شود.

تعیین سرمایه اولیه: در ادامه مدیر شرکت می‌بایست حداقل سرمایه برای شروع فعالیت را در بخش مشخص‌شده وارد کند. همچنین او باید میزان سهم هرکدام از افراد شرکت را در هنگام ثبت مشخص نماید.

 

مشاوره ثبت شرکت

 

تعیین شرکای شرکت: متقاضی در هنگام ثبت شرکت باید تمامی اطلاعات، اسامی افراد شرکت به همراه میزان مسئولیت هرکدام از اعضا را به‌طور کامل وارد کند.

ثبت شعبه: چنانچه متقاضی مایل باشد برای شرکت شعبه‌های دیگری نیز ایجاد کند، می‌بایست در این بخش اطلاعات کامل این شعبات را وارد نماید.

انتخاب سال مالی: پس از طی مراحل بالا متقاضی باید سال مالی خود را مشخص و پس‌ازآن روزنامه شرکت خود را، از لیست موجود انتخاب نماید.

تکمیل اساسنامه: در این بخش متقاضی می‌بایست اساسنامه شرکت، صورت‌جلسه و…. را تکمیل کند.

ارائه مدارک: پس از ثبت تمامی اطلاعات ذکرشده، متقاضی نسخه‌ای از مدارک را برای بررسی به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال می‌کند.

بررسی مدارک: مدارک ارسال‌شده توسط متصدی بررسی و در صورت نداشتن مشکل و مغایرتی اطلاعات را ثبت و به امضاء مسئول اداره و دبیرخانه می‌رساند و در دو نسخه اطلاعات را تهیه می‌کند. در انتها یک نسخه از مدارک شرکت را به متقاضی تحویل می‌دهد و یک نسخه را در پرونده متقاضی قرار می‌دهد.

آگهی در روزنامه: مدیر شرکت نیز پس از ثبت شرکت یک آگهی به نام شرکت در روزنامه کثیرالانتشار به چاپ می‌رساند.

 

شرکتهای اینترنتی

 

مزایا و معایب ثبت شرکت

مزایا

1- گسترش فعالیت افراد بسیار بالا می‌رود و حتی شرکت می‌تواند با دیگر کشورها نیز همکاری کنند.

2- ارتباط با مشتریان بسیار ساده‌تر می‌شود.

3- هزینه‌ها بسیار کاهش می‌یابد.

4- امکان پیشرفت برای افراد خلاق بسیار بیشتر می‌شود.

5- حضور افراد در شرکت ثابت نیست.

6- سرعت کار فعالان اقتصادی بالاتر می‌رود.

موانع و معایب

1- به دلیل عدم آشنایی با نوع فعالیت بسیاری از افراد از کار خود انصراف می‌دهد.

2- به دلیل تمایل افراد به حضور فیزیکی در محیط کار آموزش آنها هزینه‌بر و زمان‌بر می‌شود.

 

شرکتهای اینترنتی

 

کانال تلگرام لامینگو

 

در پایان به یاد داشته باشید

ثبت شرکت برای رشد و پیشرفت افراد در بازار کار بسیار اهمیت دارد. شرکت‌های فعال در عرصه کسب‌وکار نیز با آماده کردن تمامی امکانات سعی در استفاده از این فرصت در جهت منافع خود دارند. بااین‌حال ثبت این نوع شرکت‌ها در سازمان کل ثبت مؤسسات و شرکت‌ها دارای چالش و نکات پیچیده‌ای است که بسیاری از افراد در زمان ثبت شرکت به آن توجه نمی‌کنند. این کار باعث می‌شود در آینده با مشکلاتی بزرگی مواجه شوند و از فعالیت در بازار رقابت بازبمانند. به همین جهت لازم است افراد از طریق مشاوره ثبت شرکت با شرایط و ضوابط آن به خوبی آشنا شوند و سپس اقدام به ثبت آن کنند.

درصورتی‌که مایلید با این ضوابط آشنا شوید، می‌توانید از شرکت‌ها و مؤسسات حقوقی در این زمینه کمک بگیرید. لامینگو پلتفرم هوشمند ارائه خدمات حقوقی است که با استفاده از دانش و تجربه مشاوران حقوقی و وکلای پایه‌یک دادگستری خود، به شما برای ثبت شرکت کمک می‌کند. درصورتی‌که به اطلاعات بیشتری در این زمینه احتیاج دارید می‌توانید به وبلاگ لامینگو مراجعه کنید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهره مدرسی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه