هرآنچه که در مورد مشاوره ثبت شرکت باید بدانید!

3 سال پیش
مشاوره ثبت شرکت

امروزه به دلیل رقابت بسیار بالا در بازار کسب‌وکار، لازم است کالا یا خدماتی که به مشتری عرضه می‌شود به‌صورت رسمی و شناخته‌شده به بازار ارائه داده شود. این کار به این دلیل صورت می‌گیرد که مشتری به محصولاتی اعتماد می‌کند که از شرکت‌های معتبر تهیه‌شده باشد و کمتر می‌تواند به محصولاتی که هیچ نشان تجاری ندارد و در هیچ کجا ثبت‌نشده اعتماد کند. به همین جهت مدیران شرکت‌ها می‌بایست جهت رسمیت بخشیدن به فعالیت تجاری خود نام شرکت خود را در ادارات ثبت شرکت و مؤسسات غیردولتی به ثبت برساند و با هویت شرکت ثبت‌شده فعالیت‌های مربوط به کسب‌وکار خود را انجام دهند. حال سؤالی که اینجا مطرح می‌شود این است که برای ثبت شرکت چه مراحلی را باید افراد طی کنند؟ آیا ثبت تمامی شرکت‌ها به یک صورت است؟ افراد می‌توانند برای آشنایی کامل با شرایط، مدارک موردنیاز و مراحل ثبت شرکت با مشاوران و متخصصین در این زمینه صحبت کنند و از مشاوره ثبت شرکت این افراد استفاده کنند. در ادامه به خلاصه‌ای از موارد مورد سؤال این اشخاص می‌پردازیم.

 

شرکت‌های حقوقی بسیاری درزمینه ارائه مشاوره ثبت شرکت فعالیت می‌کنند. لامینگو به‌عنوان یکی از جامع‌ترین پلتفرم‌های هوشمند ارائه خدمات حقوقی و مشاوره‌ای، در تمام مراحل ثبت شرکت در کنار شما بوده و با کمک مشاوران و وکلای پایه‌یک دادگستری به‌راحتی می‌توانید شرکت موردنظر خود را ثبت نمایید. برای دریافت مشاوره در این زمینه می‌توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

دریافت مشاوره ثبت شرکت‌

 

شرکت چیست؟

شرکت در لغت به معنای شریک شدن در کاری است. در اصطلاح حقوقی به اجتماع 2 یا چند نفر که برای شروع فعالیت خاصی نظیر فعالیت‌های تجاری و اجتماعی قراردادی را منعقد می‌کنند و سود حاصل زا آن را مابین خود تقسیم می‌کنند گفته می‌شود. به‌طور کل در قانون شرکت‌ها به دو دسته تجاری و مدنی تقسیم‌بندی می‌شوند که دیگر انواع شرکت زیرمجموعه این دو دسته قرار می‌گیرند. در ادامه با انواع این شرکت‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

 

مشاوره ثبت شرکت

 

انواع شرکت

شرکت‌های تجاری: شرکت‌های تجاری به مجموعه شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که هدف آنها کسب سود، مزایای مالی و تقسیم آن بین اعضای شرکت است. کلیه‌ی فعالیت‌های شرکت پیرامون امور تجاری و بازرگانی شکل می‌گیرد و از قوانین تجاری کشور پیروی می‌کند. این گروه دارای انواع مختلفی چون  شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی تولید و مصرف تقسیم‌بندی می‌شود.

شرکت‌های مدنی (حقوقی): بر اساس قوانین شرکت عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد درشی ء واحد به نحو مشاع. چنانچه اموالی در مالکیت مشترک دو یا چند نفر باشد، چنین مالکیتی مشاع و چنین حالتی را اشاعه می‌گویند. شرکت مدنی، شرکتی است که به‌موجب قرارداد بین دو یا چند نفر برای کسب درآمد از طریق فعالیت مشترک تشکیل می‌شود.

 

مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها

اینکه اشخاص حقیقی و حقوقی به‌صورت غیررسمی فعالیت کنند مزایای بسیاری برای آنها دارد. یکی از این مزایا عدم پرداخت مالیات است. بااین‌حال مزایای ثبت شرکت تأثیر به سزایی در کسب‌وکار افراد مانند افزایش سرمایه دارد که خود می‌تواند مشوق مدیران و کارآفرین‌ها در امر ثبت شرکت باشد. برای آنکه فردی بخواهد شرکت خود را در اداره موردنظر ثبت کند، می‌بایست ابتدا بسته به نوع شرکت مدارک مختلفی را تهیه کند. آنها می‌توانند پیش از تهیه مدارک به کمک مشاوره ثبت شرکت از تمامی مراحل ثبت شرکت آگاهی پیدا کنند. پس‌ازآن افراد موظف هستند مراحل زیر را برای ثبت شرکت طی کنند.

 

 مشاوره ثبت شرکت

 

مراحل ثبت شرکت در مشاوره ثبت شرکت

تکمیل اطلاعات متقاضی ثبت: در مرحله اول می‌بایست تمامی اطلاعات افراد متقاضی ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت‌ها ذکر شود.

انتخاب نام شرکت: این مرحله مهم‌ترین و اساسی‌ترین مراحل در ثبت شرکت است و برای آن دستورالعمل‌هایی مشخصی از قبل تعیین‌شده است. باید به این نکته نیز توجه کرد که نام شرکت باید مناسب با موضوع شرکت انتخاب شود.

تعیین مدت فعالیت شرکت: با توجه به نوع شرکت و میزان فعالیت آن می‌بایست مدت‌زمان فعالیت شرکت در زمان ثبت آن مشخص گردد. همچنین درصورتی‌که موضوع فعالیت شما نیاز به مجوز از سازمان و ارگان خاص داشته باشد، می‌بایست قبل از ثبت از مرجع مربوطه مجوز گرفته و شماره و تاریخ مجوز را در این صفحه وارد نمایید.

سرمایه شرکت: در این بخش باید تمامی سرمایه نقدی و غیر نقدی شرکت توسط ثبت‌کننده آن مشخص گردد.

اعضای هیئت‌مدیره و سهام یا سرمایه آنها: در این مرحله می‌بایست نام و اطلاعات مدیران و اعضای هیئت‌مدیره همراه سرمایه و سهم هرکدام از آنها به‌صورت کامل بیان گردد.

ثبت شعبه‌های شرکت:  چنانچه شرکت دارای شعبه خاصی باشد، باید در این بخش اطلاعات مربوط به آن نیز وارد شود. البته معمولاً شرکت‌ها در بدو تأسیس فاقد شعبه هستند. مدیران می‌بایست پس از تأسیس شعبات آنها را در این بخش اضافه کنند.

ثبت در روزنامه کثیرالانتشار: مدیران باید پس از ثبت شرکت آگهی شرکت خود را در یک روزنامه کثیرالانتشار به چاپ برسانند که بیشتر جنبه عمومی و اطلاع‌رسانی دارد.

ارائه اساسنامه: پس از تأیید اطلاعات، در این مرحله می‌بایست اساسنامه شرکت توسط مدیران در سامانه بارگذاری گردد. همچنین مدیر می‌تواند تمامی قوانین مخصوص شرکت را در این اساسنامه‌ها  بگنجاند.

تکمیل کردن مدارک: در انتها افراد می‌بایست تمامی مدارک موردنیاز را تحویل دهند. این مدارک شامل برخی اسناد بوده که توسط شرکت ثبت شرکت‌ها مشخص می‌شود.

 

 مشاوره ثبت شرکت

 

هزینه ثبت شرکت در مشاوره ثبت شرکت

تمامی اقدامات انجام‌شده در خصوص ثبت شرکت دارای هزینه‌ای است که افراد می‌بایست در زمان ثبت، آن را پرداخت کنند. بااین‌حال این هزینه به عوامل گوناگونی مانند نوع شرکت بستگی دارد. به‌عنوان نمونه هزینه فردی که می‌خواهد شرکت سهامی عام را ثبت کند با فردی که می‌خواهد شرکت سهامی خاص را ثبت کند متفاوت است. لذا پیشنهاد می‌شود، پیش از ثبت شرکت بااستفاده از مشاوره ثبت شرکت اطلاعات کاملی در مورد هزینه‌های شرکت‌ها به‌دست آوردید.

 

مراحل ثبت شرکت پیمانکاری

همان‌طور که می‌دانید یکی از مرسوم‌ترین فعالیت‌های شرکت‌های ثبت‌شده در ایران انجام امور پیمانکاری است. این نوع شرکت‌ها در تمامی فعالیت‌های تجاری نظیر شرکت‌های پیمانکاری عمرانی، تأسیساتی، شرکت پیمانکاری ارتباطات، رایانه‌ای و… مشغول به‌کار هستند. برای داشتن یک شرکت پیمانکاری تنها ثبت آن کافی نیست، بلکه باید توانایی شرکت در امور پیمانکاری توسط بازرسین مربوطه مورد ارزیابی قرار بگیرد. این بازرسی عموماً به‌وسیله سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کل کشور صورت می‌گیرد. نکته‌ای که در زمان ثبت این نوع شرکت باید به آن توجه کرد این است که تمامی شرکت‌های پیمانکاری زیرمجموعه‌ای از شرکت‌های سهامی خاص یا شرکت‌های با مسئولیت محدود قرار مي گيرند. به همین جهت در زمان مشاوره ثبت شرکت افراد می‌بایست مشخص کنند در کدام زیرمجموعه شرکت آنها قرار می‌گرید زیرا شرایط ثبت هرکدام با دیگری متفاوت است.

 

شرکت

 

پس از تهیه مدارک افراد می‌توانند به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم به ثبت شرکت اقدام کنند. پس از طی مراحل عمومی ثبت شرکت پس از 5 روز افراد تأیید کارشناس مبنی بر ثبت شرکت دریافت می‌کنند که لازم است با مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها نسبت به دریافت اوراق شرکت پیمانکاری اقدام کنند. سپس با مراجعه به سایت روزنامه رسمی کشور هزینه درج آگهی را پرداخت تا آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی چاپ گردد.

 

مراحل ثبت شرکت خدماتی

شرکت‌های خدماتی تنها به شرکت‌هایی که مسئول انجام نظافت معابر عمومی و خصوصی رادارند محدود نمی‌شوند. این شرکت‌ها فعالیت‌هایی دیگری نظیر حمل‌ونقل و جابه‌جایی، بهره‌برداری و تعمیر تأسیسات ساختمانی، خدمات مربوط به فضاهای سبز، تعمیرات خودرو و ساختمان‌ها را نیز انجام می‌دهند. برای ثبت این نوع شرکت‌ها مانند تمامی شرکت‌ها ابتدا می‌بایست نوع شرکت خدماتی و اسامی موردقبول اعضای هیئت‌مدیره تهیه گردد. همچنین برای ثبت  شرکت می‌بایست صورت‌جلسه‌ای آماده و به امضای تمامی افراد هیئت‌مدیره برسد. پس‌ازآن مدیر درخواست اعضا شرکت را به همراه اساس‌نامه و دیگر مدارک موردنیاز به شرکت مربوطه ارسال می‌کند.

شرکت‌های خدماتی به انواع مختلفی  چون ثبت شرکت خدماتی محدود و ثبت شرکت خدماتی خاص تقسیم می‌شوند که هرکدام دارای شرایط ویژه‌ای برای ثبت در سامانه را باید داشته باشند. افراد می‌توانند در زمان مشاوره ثبت شرکت با شرایط و مراحل ثبت این شرکت‌ها به‌طور کامل آشنا شوند.

 

شرکت

 

مراحل ثبت شرکت اینترنتی در مشاوره ثبت شرکت

یکی از پرکاربردترین شرکت‌هایی که در امر مشاوره، خدمات نرم‌افزاري و سخت‌افزاری مشغول فعالیت هستند و کاربرد بسیاری در جامعه دارند؛ شرکت خدمات اینترنتی است. برای ثبت این نوع شرکت‌ها، مسئول شرکت می‌بایست پیش از شروع هرگونه فعالیتی به سازمان صنفی استان مراجعه کند و از سازمان مذکور مجوز فعالیت دریافت کند. سپس مراحل ثبت شرکت را مطابق قانون و مانند تمامی شرکت‌های تجاری انجام دهد. پس‌ازآن مدیر می‌تواند بر اساس قانون تجارت فعالیت خود را به‌صورت رسمی آغاز کند. دراین‌بین مدیر می‌بایست در زمان ثبت شرکت به مواردی مانند موارد زیر نیز توجه کند.

1- مدرک تحصیلی مدیر می‌بایست حداقل لیسانس باشد.

2- موضوع فعالیت آنها به‌موجب اساسنامه شرکت یکی از فعالیت‌های رایانه‌ای مانند مشاوره، کنترل، طراحی و تولید و.. باشد

3- شرکت اصلی می‌بایست در مرکز استان تأسیس شود.

پس‌ازآن مدیر می‌تواند بر اساس قانون تجارت فعالیت خود را به‌صورت رسمی آغاز کند.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

در پایان به یاد داشته باشید

در این مقاله تلاش بر این بود که به‌صورت خلاصه طریقه ثبت انواع شرکت‌های تجاری و غیرتجاری، تفاوت آنها، شرایط و مدارک موردنیاز هرکدام را بیان کنیم. باید به این نکته نیز اشاره کرد که بسیاری از مدیران برای استفاده بهینه از زمان خود سعی می‌کند تا جایی که امکان دارد تمامی مراحل ثبت شرکت خود را به‌صورت اینترنتی انجام دهند. سازمان ثبت شرکت‌ها نیز تمهیداتی را در این خصوص در نظر گرفته است. بااین‌حال بسیاری از شرکت‌ها دارای شرایط و خصوصیات خاصی هستند که نیاز است در زمان ثبت آنها دقت لازم به عمل‌آورند. این در حالی است که بسیاری از افراد جامعه از پیچیدگی‌ها و چالش‌های روبه‌رو برای این کار آگاهی ندارند به همین جهت بهتر است در این زمینه افراد با متخصصین و مشاورین درزمینه مشاوره ثبت شرکت راهنمایی بگیرند تا در آینده با مشکلات به‌خصوصی روبه‌رو نشوند.

لامینگو پلتفرم هوشمند ارائه خدمات حقوقی است که با استفاده از دانش و تجربه مشاوران حقوقی و وکلای پایه‌یک دادگستری خود، به شما برای ثبت شرکت کمک می‌کند. کاربران می‌توانند برای کامل کردن اطلاعات خود درزمینه ثبت شرکت  و استفاده از خدمات مشاوره ثبت شرکت و شرایط آن مقالات ما را در پلتفرم هوشمند حقوقی لامینگو دنبال نمایند. همچنین امکان درج سؤالات و ابهامات دراین‌باره در انتهای این مقاله برای کاربران وجود دارد.

2
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهره مدرسی

دیدگاه شما

2 دیدگاه