درباره قرارداد اجاره 99 ساله چه میدانید؟
قراردادی که تحت عنوان قرارداد اجاره تنظیم میگردد، به این منظور انجام میشود که در یک مدتزمانی که توسط طرفین قرارداد تعیین میشود، مورد اجاره در اختیار فرد مستأجر قرار بگیرد. به همین ترتیب، قرارداد اجاره عبارت است از انتقال مالکیت منافع یک مال در یک مدتزمان محدود و مشخص که این مدتزمان با توجه به تاریخی که در قرارداد قید شده است، مشخص میشود. این مدتزمان، با توجه به اینکه افراد مورد اجاره را برای چه مسئلهای در نظر گرفتهاند و یا توافقاتی که ممکن است بین موجر و مستأجر رخ بدهد، میتواند متفاوت باشد.
به همین ترتیب، نوعی از قرارداد اجاره وجود دارد که افراد، مستأجر هستند، ولی در عین حال، مورد اجاره بهنوعی به خودشان تعلق دارد. این نوع از قرارداد اجاره، به قرارداد اجاره 99ساله معروف است که ما در ادامه قصد داریم درباره این نوع از قرارداد صحبت کنیم. به همین ترتیب، پس از اینکه درباره قرارداد اجاره صحبت کردیم، به نکات مربوط به قرارداد اجاره 99 ساله خواهیم پرداخت.
درصورتیکه شما بهدنبال تنظیم قرارداد اجاره هستید، میتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان حقوقی و وکلایی که در این مرکز آماده ارائه خدمات به شما جهت تنظیم قرارداد اجاره هستند، در تماس باشید و از خدماتی که این افراد به شما ارائه میکنند، استفاده نمایید:
قرارداد اجاره به چه قراردادی گفته میشود؟
همانطور که گفتیم، مؤلفه اصلی یک قرارداد که بهعنوان قرارداد اجاره در نظر گرفته میشود، این است که طی مدتزمان قیدشده در قرارداد، مورد اجاره در اختیار مستأجر قرار میگیرد. قرارداد اجاره همان اجارهنامه است و به همین ترتیب، مشخصکننده نحوه ارتباط موجر و مستأجر و تعهدات آنها نسبت به یکدیگر است. با توجه به مدتزمان قرارداد اجاره و توافق بر سر میزان اجارهبها، میان موجر و مستأجر این قرارداد تنظیم میشود و طرفین، ملزم به اجرای تعهدات قرارداد میشوند.
علاوه بر نکاتی که لازمه یک قرارداد اجاره است، شرایط و نکاتی ممکن است ذیل این موارد در اجارهنامه قید شود که این ارتباط را دستخوش تغییر کند. به همین ترتیب، تمامی آنچه در قرارداد قید میشود، میتواند تأثیر بهسزایی داشته باشد و نحوه این ارتباط را تحت تأثیر قرار دهد.
ممکن است این مطلب برای شما مفید باشد: همه آنچه لازم است درباره تنظیم قرارداد اجاره بدانید!
قرارداد اجاره 99ساله چه نوع قراردادی است؟
این نوع از قرارداد اجاره، در بیشتر موارد از سوی افراد حقوقی که درصدد ارائه تسهیلاتی به افراد هستند، تنظیم میگردد. هرچند که قانوناً مانعی برای اجاره دادن 99ساله اموال توسط اشخاص حقیقی وجود ندارد، تنظیم این قرارداد در کشور ما در میان اشخاص حقوقی رواج دارد که بهمنظور ارائه تسهیلات مسکن یا بهدلیل وجود محدودیتهای فروش موقوفات مورد استفاده قرار میگیرد.
بهموجب این قرارداد، مالکیت ملک همچنان با فردی است که بهعنوان موجر آن را در اختیار مستأجر قرار داده است و بر همین اساس، مستأجر نمیتواند ملک را به فروش برساند.
برای تنظیم قرارداد اجاره 99ساله چه باید کرد؟
همانطور که گفتیم، بیشتر افرادی که اقدام به تنظیم قرارداد اجاره 99ساله مینمایند جزء اشخاص حقوقی بهحساب میآیند. به همین منظور، اگر یکی از اموال دولتی موضوع یک قرارداد اجاره قرار بگیرد، معمولاً تنها اعیان در مالکیت مستأجر خواهد بود اما زمین و ملک به مستأجر متعلق نیست.
ازآنجاییکه این قرارداد در بیشتر موارد از جانب اشخاص حقوقی و دولتها تنظیم میگردد، لازم است تشریفات مقرر ازجانب نهاد مربوطه رعایت شود.
شاید این مطلب برای شما جالب باشد: این نکات را برای تمدید قرارداد اجاره لازم است بدانیم!
در پایان به یاد داشته باشید
هرچند که قرارداد اجاره 99ساله بیشتر از جانب دولتها و اشخاص حقوقی انجام میگیرد، نکتهای که وجود دارد این است که بسیاری از افراد، از عدم آگاهی افراد بسیاری از چندوچون این ماجرا سوء استفاده نموده و به همین ترتیب، کلاهبرداریهای بسیار زیادی ممکن است رخ بدهد. همچنین، مستأجری که برای انعقاد یم قرارداد اجاره 99ساله اقدام نموده است، میبایست نسبت به اینکه مالکیت عرصه و اعیان به چه شکل است، اطلاعات کامل را کسب کند و با اطمینان خاطر به تنظیم قرارداد بپردازد. ازآنجاییکه ممکن است این قرارداد اجاره برای بسیاری از افراد ناشناخته باشد، دریافت مشاوره برای تنظیم قرارداد اجاره 99ساله میتواند این موضوع را تا حد زیادی به اطلاع افراد برساند.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
به یاد داشته باشید که میتوانید از خدمات این مرکز جهت تنظیم قرارداد اجاره استفاده نمایید. درصورتیکه شما این مطلب را مطالعه نمودهاید، در بخش نظرات دیدگاه خودتان را در این باره با ما در میان بگذارید. همچنین، میتوانید برای استفاده از سایر مطالب به بلاگ لامینگو مراجعه نمایید.
یک دیدگاه
-
3 سال پیش
مشاوره رایگان در زمینه خرید و فروش و اجاره ملک
دیدگاه شما