قرارداد احداث باغ چه نکاتی دارد؟

4 سال پیش
نمونه قرارداد مشارکت احداث باغ

برخی از افرد علاقه مند و خواهان کسب سود و بهره برداری از زمین‌های کشاورزی اقدام به انعقاد قرارداد با یکدیگر در جهت احداث باغ می‌نمایند. قرارداد مشارکت در احداث باغ همانند سایر قراردادهای مشارکت به نوعی تعیین کننده سهام و حق و حقوق و حدود هر یک از طرفین این قرارداد است. اگر افراد به دنبال انعقاد چنین قراردادی هستند لازم است که اطلاعات کافی و مسائل مهم در اینگونه قرارداد را در نظر داشته باشند. در ادامه ما می‌خواهیم به افرادی که به دنبال نمونه قرارداد مشارکت احداث باغ هستند اطلاعاتی در این باره اعطاء کنیم. پس با ما همراه باشید.

 

این مطلب را حتما بخوانید: آنچه درباره قرارداد احداث باغ باید بدانید!

 

چرا افراد برای استفاده از باغ سرمایه گذاری می‌کنند؟

باغ‌ها اصلی‌ترین مرکز تولیدات میوه و بر و گیاهان مورد استفاده هستند. به دلیل اهمیت این محصولات در زندگی افراد و نیاز همیشگی به آن‌ها بسیاری افراد چه در شهرها و چه در روستاها این اقدامات را پیشه اصلی و منبع درآمد خود می‌کنند. کشت و کشاورزی همانند سایر بخش‌ها از علم و تکنولوزی عقب نمانده است و با گسترش تکنولوژی و ورود ماشین‌های کشاورزی که هر کدام کاربری منحصر به خودشان را دارند کشاورزی علمی برای بهره برداری بهتر و علم مخصوص کشاورزی برای دریافت بهترین محصول نتایج گسترش علم و تکنولوژی بوده است. بنابراین اگر یک باغ سود و ثمر دهی مناسبی داشته باشد؛ می‌تواند برای سرمایه گذاری و بهره‌وری بسیار مهم و مفید به حساب بیاید.

 

آیا قرارداد شراکت باغ تنها برای بهره وری از زمین کشاورزی است؟

در برخی از موارد مالکین باغ‌ها اقدام به انعقاد قراردادبا یک سرمایه گذار در جهت احداث باغ برای تالارها و مراسم‌ها می‌نمایند. این موضوع نیز همانند بهره‌برداری از سود و ثمر باغ می‌تواند بسیار مفید باشد. در همین راستا افراد حاضر در این پروژه با صرف هزینه اقداماتی در جهت مجلل نمودن باغ و افزودن امکاناتی به آن می‌نمایند و این اقدامات اگر نتیجه کار مطلوب باشد و مورد پسند مردم واقع شود در مدت بسیار کمی منجر به سود آوری خوب و مناسبی برای هریک از افراد حاضر در این پروژه خواهد شد.

 

نمونه قرارداد مشارکت احداث باغ

چه زمانی افراد برای استفاده از باغ اقدام به شراکت می‌کنند؟

در شرایط متفاوتی هر یک از طرفین قرارداد مشارکت در احداث باغ ممکن است ناچار به شراکت با طرف دیگر خود شده باشند. یکی این مورد که ممکن است شما مالک یک زمین کشاورزی باشید ولی سرمایه و علم کافی در جهت استفاده سودآور از آن را نداشته باشید و یا در موارد ممکن است شما به عنوان یک فردی که خواهان سرمایه گذاری و استفاده علمی از زمین کشاورزی، خود مالک زمین نباشید. در این شرایط هریک از طرفین با توجه به نوع محصولی که انتظار دارند با یکدیگر بر اساس یک قرارداد مشارکت شریک شده و نسبت به هدف پروژه خود تلاش می‌کنند.

 

قرارداد مشارکت در احداث باغ از نظر قانون چگونه است؟

در واقع قرارداد مشارکت در باغ در دسته بزرگتری از قراردادها که همان مشارکت مدنی است قرار می‌گیرد بر همین اساس بنابر قانون مدنی قرارداد مشارکت در احداث باغ قانونی و صحیح است اما لازم است برای انعقاد آن مواردی را رعایت نمود که از نظر قانون رعایت آن‌ها ضروری است. بر اساس ماده 10 قانون مدنی هیچ محدودیتی در تنظیم قرارداد بین افراد وجود ندارد تنها هر گونه قرارداد لازم است که از نظر قانونی و شرعی منافاتی با اصول رایج در سطح اجتماع نداشته باشد. بنابراین یک نمونه قرارداد مشارکت احداث باغ اگر از نظر قانونی منافاتی با اصل قانون و شرع نداشته باشد؛ محدودیتی نمی‌توان برای آن در نظر گرفت.

 

در صورتی که شما نیاز به دریافت یک نمونه قرارداد مشارکت احداث باغ دارید؛ می‌توانید از طریق لینک زیر از خدمات ما در این راستا بهره‌مند شوید و نمونه قرارداد مشارکت احداث باغ خودتان را دریافت کنید:

 

دانلود قرارداد مشارکت در احداث باغ

 

قرارداد شراکت در باغ چیست؟

برای تعریف قرارداد مشارکت در احداث باغ می‌توان بر اساس ماده 671 قانون مدنی اینطور گفت که بر اساس تعاریفی که از مشارکت چه در این ماده قانونی و چه در سایر قوانین، قرارداد مشارکت در احدث باغ نوعی از قرارداد است که طرفین این قرارداد نسبت به احداث و بهره برداری از آن باغ اتفاق نظر دارند و هر یک به نوبه خود در جهت رسیدن به هدف و سوددهی آن تلاش می‌کنند. این قرارداد نیز همانند همه قرارداد‌های شراکت همانطور که افراد را در سود حاصل از پروژه سهیم می‌کند؛ ان‌ها را در زیان احتمالی نیز با یکدیگر سهیم می‌کند.

 

نمونه قرارداد مشارکت احداث باغ

 

متن قرارداد مشارکت در احداث باغ چه مطالبی دارد؟

در ابدا برای انعقاد قرارداد مشارکت در احداث باغ نکته‌ای که وجود دارد عنوان قرارداد است که این مضوع در عین حال که لازم است زیبا باشد باید مختصر باشد و درباره کلیت قرارداد به ما اطلاعاتی بدهد.اطلاعات هر یک از طرفین قرارداد لازم است که در قرارداد قید شود . این اطلاعات به صورت دقیق مشخص می‌شود و آورده هر یک از آن در این قرارداد نیز لازم است در قرارداد برای تقسیم سهام نیز قید شود.

اصلی‌ترین چیزی که این قرارداد برای آن تنظیم می‌شود موضوع قرارداد است؛ پس لازم است نوع شراکت و موضوعی که بر اساس آن اقدام به انعقاد قرارداد شراکت نموده اند در قرارداد قید شود. همچنین مدت زمان این شراکت باید در قرارداد ذکر شود و هر چه تاریخ دقیق‌تر باشد قرارداد شما رسمی‌تر خواهد بود. بنابراین با ذکر روز و ماه و سال می‌توان مدت زمان قرارداد را مشخص نمود. سپس سهم هریک از شرکا در قرارداد مشخص شده که این تقسیم سهم می‌توان بر اساس درصد مشخصی انجام گیرد. در نهایت لازم است که در قرارداد چیزیب رای ضمانت اجرا طرح مورد شراکت از طرف هر یک از طرفین وجود داشته باشد.

 

این مطلب ممکن است برای شما جالب باشد: اصول و مراحلی که برای احداث باغ باید بدانیم

 

کلام پایانی

در تنظیم قرارداد مشارکت در اداث باغ لازم است که به تمامی موارد و ریز نکات توجه شود. تعیین هر یک از بخش‌های قرارداد نوع قرارداد و شراکت را مشخص می‌کند. بنابراین اگر قرارداد شما با رعایت اصول و نزد کسی صورت بگیرد که در این زمینه تجربه و مهارت کافی را داشته باشد؛ می‌تواند بسیار در روند و نوع قرارداد شما تاثیر مثبتی داشته باشد.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

فراموش نکنید که می‌توانید جهت دریافت یک نمونه قرارداد مشارکت احداث باغ از خدمات این مرکز استفاده نمایید. در صورتی که این مطلب برای شما مفید بوده است دیدگاه خودتان را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین می‌توانید جهت استفاده از سایر مطالب به بلاگ لامینگو مراجعه نمایید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب سارا عباسی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه