وظایف اصلی مدیر برنامه در قرارداد مدیر برنامه هنری

قرارداد مدیر برنامه هنری

همانطور که مستحضر هستید، مدیریت و برنامه‌ریزی برای هر پروژه‌ای باعث می‌شود پروژه با سرعت بیشتری به سمت اهداف تعیین‌شده پیش برود. اگر قصد دارید همکاری خود را با هنرمندان و افرادی که در حوزه هنر فعالیت دارند آغاز نمایید، ابتدا باید با مدیر برنامه این افراد ارتباط برقرار نمایید. امروزه بسیاری از افراد فعال در حوزه هنر از جمله واینرها، هنرمندان اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی، بازیگران، کارگردان‌ها و تمام افرادی که در حوزه هنر فعالیت دارند، جهت شناخته شدن، همکاری با دیگران و هماهنگی‌های لازم جهت پیش بردن امور خود، نیازمند مدیر برنامه هستند. اگر قصد همکاری با مدیر برنامه را دارید نیازمند قراردادی به نام قرارداد مدیر برنامه هنری هستید!

خواننده‌ها نیز برای برگزاری کنسرت و هماهنگی مکان و زمان کنسرت نیاز به فردی دارند که تمام امور را به بهترین شکل و بدون هیچگونه اختلال در کار، هماهنگ نماید. بنابراین، هنرمندان جهت همکاری با مدیر برنامه هنری نیازمند قراردادی هستند به نام قرارداد مدیر برنامه هنری تا در چهارچوب قانونی، فعالیت خود را آغاز نمایند.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

مدیر برنامه هنری کیست؟

در اکثر اوقات کار گروهی با یک مدیریت مناسب، راه را جهت رسیدن به اهداف مشخص‌شده آسان می‌نماید. هنرمندان نیز جهت شناخته شدن و معرفی هنر خود، راه بسیار طولانی را در پیش دارند. بنابراین، هنرمندان نیازمند فردی هستند که امور را در دست بگیرد و کارهایی مثل تبلیغات و هماهنگی‌ها را انجام دهد. مدیر برنامه هنری فردی است که با مدیریت و کنترل بر امور، سازمان هنری را به سمت اهداف مشخص‌شده پیش می‌برد. مدیر برنامه در حوزه‌هایی مانند تبلیغات، برنامه‌های سینمایی در تلویزیون، هماهنگی کنسرت برای خوانندگان، بازی‌های موبایل و… فعالیت می‌کند. بهترین راه برای شروع یک همکاری، انعقاد قراردادی قانونی است. بنابراین، اگر قصد همکاری با مدیر برنامه را دارید، نیازمند قرارداد مدیر برنامه هنری هستید!

 

اهمیت حضور مدیر برنامه در یک پروژه هنری در چیست؟

مدیر برنامه هنری، شغلی دارای اهمیت است و وظایف بسیاری را بر عهده دارد. اهمیت این شغل از آن جهت است که در رسیدن گروه و سازمان هنری به اهداف و ایجاد خط‌مشی و تسهیل اجرای پروژه، نقش به‌سزایی دارد. مدیر برنامه هنری، نقش مشاور را نیز جهت یاری رساندن به هنرمندان دارد. نظرات او بر نحوه اجرای هنرمندان در صحنه، نحوه چیدمان صحنه، تصویرگری و… تأثیر می‌گذارد. همچنین مدیر برنامه هنری به عنوان الهام‌بخش هنرمندان معرفی و شناخته می‌شود.

 

 قرارداد مدیر برنامه هنری

 

وظایف اصلی مدیر برنامه در قرارداد مدیر برنامه هنری چیست؟

  • انتقادات و پیشنهاداتی را که ارائه می‌دهد، به موقع و عادلانه باشد.
  •  نقاط قوت و نقاط ضعف اعضای گروه را بشناسد.
  • مدیر برنامه بر اساس اهدافی که مشخص‌شده، باید تیم خود را هدایت نماید. همچنین باید بر اهداف و پیامی که پروژه هنری برای مخاطب خود دارد، آگاهی داشته باشد.
  • در هر حوزه‌ای وجود علم و دانش، لازم است اما کافی نیست. در حوزه مدیریت نیز تنها علم و دانش کفایت نمی‌کند و مدیر برنامه باید مطابق هر موقعیت و هر پروژه‌ای، الگوی مختص به آن را رائه دهد و تنها استفاده از یک الگوی ثابت برای هر پروژه متفاوت کفایت نمی‌کند.
  • مدیر برنامه هنری، علاوه بر اینکه باید بر نظرات خود پایبند باشد، باید انعطاف‌پذیر نیز باشد و همچنین یک رابطه دوستانه با همکاران خود ایجاد نماید.
  • جایگاه مدیر و کارکنان با یکدیگر تفاوتی ندارد. بنابراین در صورت انجام هرگونه خطایی از جانب مدیر برنامه، باید خطای خود را بپذیرد و عذرخواهی کند.
  • جسارت و قاطعیت مدیر برنامه، برای ادامه مسیر بسیار اهمیت دارد.

تمام هنرمندان زمانی می‌توانند به اهداف طولانی مدت خود دست یابند که از طریق انعقاد قرارداد مدیر برنامه هنری، امور خود را به مدیر برنامه بسپارند. اگر نیازمند به قرارداد مدیر برنامه هنری هستید می‌توانید جهت تنظیم و یا حتی بررسی قرارداد خود توسط کارشناسان حقوقی لامینگو از طریق لینک زیر اقدام نمایید:

 

تنظیم قرارداد مدیر برنامه هنری

 

چه کسانی می‌توانند از قرارداد مدیر برنامه هنری استفاده نمایند؟

مدیر برنامه هنری با افرادی چون کارگردان تلویزیون و سینما، آژانس‌های تبلیغاتی، انتشارات کتاب و مجله، خوانندگان و بازیگران همکاری می‌کند. بنابراین، تمام افرادی که در حوزه هنر فعالیت می‌کنند می‌توانند همکاری خود را با مدیر برنامه هنری، آغاز نمایند. در نظر داشته باشید که مدیر برنامه هنری، جزئیات امور را برعهده ندارد و تنها تصویر کلی به همکاران خود، برای ادامه فعالیت گروه و پیش بردن پروژه هنری ارائه می‌دهد. جهت جلوگیری از هرگونه اختلاف و پیش بردن امور در چهارچوب قانونی، لازم است میان کارفرما و مدیر برنامه، قراردادی به نام قرارداد مدیر برنامه هنری منعقد گردد.

 

این مطلب را نیز بخوانید: قرارداد مدیریت شبکه‌های اجتماعی و نکاتی در خصوص وظایف ادمین اینستاگرام

 

مدیر برنامه هنری چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

هر فرد برای شروع فعالیت در هر حوزه کاری، باید دارای ویژگی‌هایی باشد. مدیر برنامه هنری نیز باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

  • نسبت به نظر همکاران خود انعطاف‌پذیر باشد
  • ایجاد انگیزه در کارکنان، برای ادامه مسیر و رسیدن به اهداف مدنظر
  • دارا بودن مهارت ارتباطی بالا‌
  • مسئولیت پذیر باشد
  • کنترل و نظارت کامل و دقیق بر گروه و کارمندان

 

کانال تلگرام لامینگو

 

جمع بندی

قرارداد مدیر برنامه هنری از انواع قرارداد همکاری است که بین کارفرما و مدیر برنامه منعقد می‌گردد. بعد از انعقاد این قرارداد، فعالیت آن‌ها در چهارچوب قانونی شکل گرفته و پیش می‌رود. اختلاف در هر حوزه‌ای امری طبیعی است. همکاری هنرمند و مدیر برنامه نیز ممکن است منجر به اختلافاتی گردد. برای جلوگیری از اختلاف بین هنرمند و مدیر برنامه، میان آن‌ها قراردادی منعقد می‌گردد. باید توجه داشته باشید که تصمیم‌گیری نهایی توسط هنرمند و کارفرما صورت می‌گیرد.

همانطور که در بالا ذکر شد، در هر زمینه هنری نیاز به یک مدیر برنامه احساس می‌شود. به طور مثال، اگر شما در زمینه خوانندگی فعالیت دارید، مدیر برنامه هنری می‌تواند جهت برگزاری کنسرت، هماهنگی زمان و مکان کنسرت و دریافت مجوز برای کنسرت فعالیت نماید. اگر در حوزه هنری خود تازه‌کار هستید و قصد شناخته شدن را دارید، مدیر برنامه هنری می‌تواند به شما کمک نماید. مدیر برنامه هماهنگی‌های لازم را برای پیش بردن امور انجام می‌دهد و همچنین بهترین و مؤثرترین راه جهت رسیدن به هدف را برمی‌گزیند.

در این مطلب سعی کردیم در مورد وظایف و ویژگی‌های مدیر برنامه هنری صحبت نماییم. اگر به مطالعه مطالب حقوقی علاقه‌مند هستید، می‌توانید به بلاگ حقوقی لامینگو مراجعه فرمایید و مارا از نظرات و انتقادات خود آگاه سازید!

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب مهسا احرام پوش

دیدگاه شما

بدون دیدگاه