صفر تا صد تنظیم نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن

سود بیشتر از طریق مشارکت سرمایه گذاری در معدن، پیشنهادی جذاب است که سرمایه گذار و سرمایه پذیر را می‌تواند به‌سوی آن سوق دهد. برای افرادی که توانایی مشارکت در استخراج و بهره‌برداری از معدن دارند، پیشنهاد مشارکت سرمایه گذاری در معدن می‌تواند سودآوری بالایی داشته باشد. نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن، از انواع قراردادهای مهم شراکتی است که اگر به‌صورت اصولی و استاندارد تنظیم شود، می‌توان بار حقوقی و قانونی این شراکت را رعایت کرد. این قراردادها در میان عموم مردم متداول نیست؛ بنابراین آگاهی جمعی کمی نسبت به این نوع قراردادها وجود دارد. اما به‌طورکلی این نوع مشارکت درآمد زیادی به‌همراه دارد.

مشارکت مالی همیشه چالش و نگرانی‌هایی زیادی برای طرفین معامله به‌همراه داشته است؛ اما با عقد قرارداد استاندارد که تمامی مفاد و جزئیات در آن رعایت می‌شود، دیگر نگرانی معنی ندارد. برای اینکه بار حقوقی و قانونی قرارداد مشارکت سرمایه گذاری حفظ شود، باید توسط مشاور حقوقی باتجربه قرارداد تنظیم شود تا تمامی ارکان مورد نیاز در متن قرارداد منعقد شود و جای هیچ ابهامی در تعهدات و مسئولیت‌های طرفین باقی نگذارد.

مجموعه حقوقی لامینگو خدمات مشاوره حقوقی و وکالتی را با تنظیم قرارداد شفاف و قانونی بین طرفین قرارداد، یعنی سرمایه گذار و سرمایه پذیر، انجام می‌دهد. در نظر داشته باشید که تصمیم به مشارکت در قراردادهای سرمایه گذاری، نیازمند دانش و تجربه بالایی است تا بتواند با سودآوری همراه باشد و پشیمانی و ضرر به‌دنبال نداشته باشد. تجربه و دانش متخصصین مجموعه لامینگو همراه شما است.

با ما همراه باشید.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در لامینگو

مجموعه حقوقی لامینگو با در نظر گرفتن تمامی ابعاد پروژه و در نظر گرفتن شرایط ملی و بین‌المللی در هنگام عقد نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در معدن، در کلیه مراحل تنظیم و امضای قرارداد همراه شما است. قرارداد مشارکت سرمایه گذاری دارای بندهای عمومی و تخصصی است که باید هریک به‌دقت و با صراحت کامل نگارش شود و تمامی نکات لازم در متن قرارداد توسط مشاور باتجربه و حرفه‌ای تنظیم گردد. به‌دلیل پیچیدگی و تعدد بندهای موجود در قرارداد مشارکت، همه افراد قادر به تنظیم قرارداد قانونی و حقوقی نیستند.

مزایایی که در مجموعه حقوقی لامینگو از آن بهره‌مند می‌شوید:

  1. مشاور حقوقی جهت تنظیم نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در معدن، تنظیم تمامی بندها و نکات مورد نیاز را برای این دست قراردادها با دقت و صراحت کامل انجام می‌دهد.
  2. مشاور حقوقی لامینگو، تمامی ضمانت‌های اجرایی، تعهدات، مدت‌زمان اجرا و پایان قرارداد، نحوه حل اختلاف و … را در متن قرارداد ذکر می‌کند.
  3. مشاور حقوقی لامینگو، قراردادی شفاف و قانونی را بین طرفین سرمایه گذار و سرمایه پذیر به‌گونه‌ای منعقد می‌کند که چالش‌های احتمالی به حداقل برسد.
  4. مشاور حقوقی لامینگو اختلافات احتمالی و همچنین چالش‌هایی را که ممکن است در طول قرارداد پیش آید، به طرفین گوشزد کرده و آن‌ها را نسبت به موارد لازم آگاه می‌کند.
  5. مشاور حقوقی لامینگو تمامی مفاد قرارداد را برای رعایت جنبه‌های حقوقی و پیشگیری از اختلافات در عقدنامه منعقد می‌کند و به‌گونه‌ای تبصره‌ها را در متن قرارداد تنظیم می‌کند که در طرح دعوی برگ برنده‌ای برای افراد باشد.

دریافت نمونه قرارداد سرمایه‌گذاری

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن چیست؟

در کشور ایران با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی، معدن‌های بی‌شماری وجود دارد که همین امر سبب می‌شود تا افراد برای شراکت برای بهره‌وری معدن، به تنظیم قرارداد بپردازند. تا امروز معادن زیادی در کشور کشف، بهره‌برداری و استخراج شده‌اند؛ اما با توجه به اقلیم کشور ایران، هنوز پتانسیل‌های بالقوه زیادی در حوزه معدن وجود دارد که آماده اکتشاف و بهره‌برداری هستند.

با توجه به اینکه حجم استخراج و بهره‌برداری از معادن در کشور ایران بیشتر از نیاز است، مواد معدنی استخراج‌شده صادر می‌شوند. صادرات مواد معدنی و حجم بالای تقاضای مواد معدنی، سبب شده است تا سود زیادی هرساله برای شرکت‌های استخراج معدن و معدن‌داران حاصل شود.

با توجه به اینکه کسب سود در قرارداد مشارکت در معدن کمی زمان‌بر است، باید عقد قرارداد جدی تلقی شود تا تعهدات اجرایی در طول مدت‌زمان اجرای پروژه پابرجا بماند و هیچ ابهامی در مشارکت ایجاد نشود.

سرمایه و تخصص، دو فاکتور مهم در قراردادهای مشارکت‌ سرمایه گذاری در معادن است و درصورتی‌که هر دو فاکتور موجود باشد، قرارداد می‌تواند بین افراد حقوقی و حقیقی منعقد ‌شود.

انعقاد نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در معدن نیازمند تخصص و دانش است. ازاین‌رو بیشتر این قراردادها در میان اشخاص شاغل در این حوزه انعقاد می‌شود.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

بار قانونی در مشارکت سرمایه گذاری معدن

بر اساس قانون معادن مصوب سال 1377، معدن به محدوده‌ای اطلاق می‌شود که حاوی ذخایر معدنی است. ذخایر معدنی می‌تواند شامل: مواد جامد، مایع یا محلول باشد.

ازاین‌رو مطابق با قانون مذکور، مواد معدنی در 4 طبقه تقسیم‌بندی می‌شوند:

  1. مواد معدنی مانند سنگ آهک، سنگ گچ، شن، ماسه و …
  2. مواد معدنی شامل فلزات مانند آهن، طلا، جیوه و مواد غیرفلزی مانند فسفات، نیترات، خاک سرخ و …
  3. مواد طبیعی مانند نفت و گاز خام و …
  4. کلیه مواد پرتو‌زا

بهره‌برداری از معادن، نیازمند رعایت شرایط و تبصره‌های زیادی است و باید بستر لازم برای اکتشاف و استخراج معادن برای افراد حقوقی و حقیقی فراهم باشد تا بتوانند وارد این حوزه شوند. دولت بخشی از بودجه خود را برای تأمین اعتبار جهت بستر‌سازی برای اکتشاف و استخراج معادن در نظر می‌گیرد.

در تنظیم نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن دو گروه از قوانین تأثیرگذار هستند:

  1. قوانین
  2. آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها

قوانین شامل:

  • قانون اساسی (اصل 44 و 45)
  • قانون تشکیل وزارت صنعت، معدن و تجارت
  • قانون معادن
  • قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی
  • قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور
  • قانون مدنی
  • قانون نظام مهندسی معدن
  • و …

آیین‌نامه‌ها شامل:

  • آیین‌نامه اجرایی قانون معادن 1392

بر اساس قانون معدن مصوب سال 1392، افراد می‌توانند در 3 زمینه مجوز فعالیت معدن را کسب کنند:

  1. پروانه اکتشاف
  2. گواهی کشف
  3. پروانه بهره‌برداری مجوز برداشت موقت

این مطلب را حتماً بخوانید: صفر تا صد تنظیم انواع نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

پروانه اکتشاف در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن چیست؟

قانون معادن، پروانه اکتشاف را این‌گونه تعریف می‌کند: مجوز انجام عملیات اکتشاف مواد معدنی در محدوده معین که این پروانه از سمت وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر می‌شود.

در نظر داشته باشید که قراردادهای معدن برای مشارکت سرمایه گذار جهت اکتشاف، استخراج یا بهره‌برداری از معدن تنظیم می‌شود. رعایت تمامی تبصره‌ها و بندها در قرارداد مشارکت معدن بسیار حائز اهمیت است و با توجه به اینکه پیچ‌وخم زیادی دارد، باید از مشاور حقوقی باتجربه کمک گرفته شود.

گواهی کشف در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن چیست؟

گواهی کشف، مهر تأییدی است که از سوی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت بعد از انجام عملیات اکتشاف و کشف به نام دارنده پروانه صادر می‌شود.

صدور گواهی کشف به این صورت است که وزارت در حین عملیات اکتشاف از پیشرفت کار در معدن گزارش‌هایی جمع‌آوری می‌کند و در صورت تأیید نحوه پیشروی، اقدام به صدور گواهی کشف می‌نماید. در این رابطه، صاحب معدن باید هر ساله سودی را که وزارتخانه معین کرده است، به وزارتخانه پرداخت نماید.

توجه داشته باشید که نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در معدن نیازمند این است که توسط مشاور حقوقی آگاه منعقد گردد. راهنمایی گرفتن از مشاور حقوقی کاری هوشمندانه و زیرکانه است؛ زیرا احتیاط شرط عقل است و با احتیاط کردن می‌توان هزینه و زمان طولانی که برای سودآوری معدن در نظر گرفته‌اید، به یک سود کلان تبدیل کنید.

مراحل اخذ مجوز برای مشارکت استخراج معدن چیست؟

  • مرحله 1: همان‌طور که در بالا بیان شد، اولین قدم برای مشارکت استخراج در معدن، دریافت پروانه اکتشاف است. برای این مورد باید مدارک شناسایی افراد، مختصات دقیق معدن و فرم‌های مدون به وزارتخانه تحویل داده شود. وزارت این مدارک را بررسی می‌کند.

البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که تعیین محل معدن یا توسط فرد مشخص می‌شود یا ازطریق مزایده‌هایی که وزارت معدن و سازمان زمین‌شناسی انجام می‌دهد. در هر دو صورت باید برای پروانه کشف از سمت وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت اقدام شود.

  • مرحله 2: مرحله بعدی این است که وزارتخانه به مدارک رسیدگی کرده و در صورت نبود مشکل اقدام به صدور گواهی کشف می‌نماید. در نظر داشته باشید که بعد از اخذ گواهی کشف به‌ازای هر کیلومترمربع و طبق قانون باید مبلغی به وزارتخانه پرداخت شود.

برای شروع عملیات اجرایی نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در معادن باید مجوزهای لازم را کسب کنید. همان‌طور که در بالا بیان شد، این مجوزها نیازمند بررسی‌های اداری است. برای اخذ مجوز و پروانه اشتغال می‌توان از سه طریق زیر اقدام کرد:

  1. انجام مراحل اکتشافی
  2. برنده شدن در مزایده
  3. خرید مجوزهای مذکور

با توجه به این‌که این مراحل، پیچ‌وخم‌های زیادی دارد، نیازمند این است که از یک مشاور حقوقی آگاه به این مسائل برای پیشبرد اهداف و کسب مجوزهای لازم کمک گرفته شود. مشاور حقوقی از صفر تا 100 اخذ پروانه و گواهی تا عقد قرارداد مشارکت سرمایه گذاری معدن تا مرحله سودآوری و … همراه شما است.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

انواع نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن

نمونه قرارداد مشارکت معدن، همان‌طور که بیان شد، در سه زمینه: اکتشاف، استخراج و بهره‌برداری است. متن هر یک از این قراردادها با همدیگر متفاوت است و باید برای هر یک مفاد مجزایی در نظر گرفت.

انواع نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن

  • نمونه قرارداد مشارکت در اکتشاف معدن
  • نمونه قرارداد اشتراک در استخراج معدن
  • نمونه قرارداد مشارکت در بهره‌برداری معدن

نمونه قراردادهای بالا، سه نمونه قرارداد مشارکتی است که عقد و تنظیم هر یک نیازمند دانش و آگاهی نسبت به مفاد آن‌ها است. مشاور حقوقی باتجربه و متبحر که به مسائل حقوقی و قانونی آگاه است و تمامی تبصره‌های لازم برای عقد قرارداد مشارکت را می‌داند، قادر است بهترین قرارداد را تنظیم کند که جای هیچ سؤال و ابهامی باقی نگذارد.

چرا مشارکت استخراج معدن سودآور است؟

مراحل صاحب معدن شدن و درآمدزایی از آن زمان‌بر و هزینه‌بر است. این هزینه‌ها از زمان شروع تا زمان اخذ پروانه و گواهی کشف بسیار زیاد است. اما سودی که از معدن به دست می‌آید، بسیار کلان و چشمگیر است و تمامی این هزینه‌ها و سختی راه را دلپذیر می‌کند. امروزه شرکت‌های خصوصی و سرمایه‌گذاران، تمایل شدیدی برای انعقاد نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن نشان می‌دهند.

از طرف دیگر چون وزارت‌خانه صنعت، معدن و تجارت تسهیلات گوناگون و مزایده‌های مختلفی با هزینه مناسب‌تر برای اعطای تسهیلات جهت کشف، استخراج و بهره‌وری ارائه می‌دهد، شرکت‌های خصوصی تمایل بیشتری برای این‌گونه قراردادهای مشارکتی دارند.

این مطلب را بخوانید: هرآنچه که باید درمورد نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری بدانید!

در مورد نوع مالکیت معدن چه می‌دانید؟

معدن بر اساس اصل 45 قانون اساسی از اموال و ثروت‌های عمومی یک کشور به‌حساب می‌آید. به‌عبارتی، بر مبنای این تعریف این‌گونه معین می‌شود که معادن به‌طور 100 درصد جزء ثروت‌های عمومی است و درآمد آن باید به کشور و مردم کشور برسد. حکومت درباره فعالیت معادن تصمیم می‌گیرد.

با توجه به مطالب بیان‌شده، می‌توان این موضوع را بیان کرد که اختیار معدن در انحصار حکومت است و قابل انتقال به غیر نیست؛ اما اعطای حق انتفاع از معدن برای اشخاص حقوقی و حقیقی امکان‌پذیر است.

برای تنظیم نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری و اشتراک در معدن، بهتر است از کارشناس حقوقی خبره کمک گرفت.

روشن کردن مفهوم شراکت ‌نامه معدن بر اساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل‌وچهار قانون اساسی

اصل 44 قانون اساسی طرفداران زیادی به‌خصوص در شرکت‌های خصوصی دارد. این اصل غنی‌ترین بعد اقتصادی را بین قانون اساسی دارد.

هدف از قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهار قانون اساسی:

  • افزایش سهم ‌بخش‌های خصوصی و تعاونی در اقتصاد ملی
  • شتاب بخشیدن به رشد اقتصاد ملی
  • ارتقای کارایی و اثربخشی بنگاه‌های اقتصادی
  • بهره‌وری از منابع مالی، انسانی و فناوری
  • افزایش سطح عمومی اشتغال
  • و …

با توجه به اهداف مذکور، اشخاص حقوقی و حقیقی می‌توانند در زمینه اکتشاف، استخراج و بهره‌برداری از معدن درخواست مجوز داشته باشند و برای اخذ پروانه اکتشاف و گواهی کشف اقدام کنند.

اما با توجه به اینکه مراحل اخذ و نحوه مشارکت و … بسیار پیچیده است، باید اطلاعات کافی نسبت به آن کسب کنید. مشاور حقوقی باتجربه از زمان شروع تا زمان پایان عقد نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در معدن همراه شما است. برای رسیدن به سود مورد نظر و پیشگیری از هرگونه خسارت، کافی است مشاور حقوقی را در کنار خود داشته باشید تا با خیال راحت در این مشارکت قدم بگذارید.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

نحوه انعقاد نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن

آنچه در متن قرارداد مشارکت در معدن بسیار اهمیت دارد، رعایت تمامی جنبه‌های حقوقی آن است. در زیر، بخش‌های مختلف یک نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری را توضیح می‌دهیم:

  1. موضوع قرارداد

برای مثال در عنوان قرارداد باید دقیقاً و به‌وضوح موارد زیر مشخص شود:

  • نوع مواد معدنی
  • هدف
  • محتوای شراکتی
  • فعالیت مورد نظر
  1. مشخصات و اطلاعات در شراکت‌نامه معدن
  2. مدت قرارداد
    • تاریخ شروع و پایان قرارداد بر اساس چارچوب تعیین‌شده از سوی وزارت‌خانه
  3. آورده‌ها و سرمایه طرفین در نمونه قرارداد مشارکت در معادن
    • سرمایه و آورده طرفین
    • سهم از درآمد معدن
    • سهم در میزان خسارت احتمالی
  4. تعهدات شرکاء
    • تعهدات، مسئولیت‌ها، وظایف و سایر تعهدات و ضمانت‌های اجرایی
  5. انتقال و یا واگذاری
  6. قلمروی قرارداد
  7. قوه قهریه و حوادث غیرمترقبه
  8. فسخ قرارداد
  9. تعدیل قرارداد
  10. فورس‌ماژور
  11. قطعیت مفاد قرارداد
  12. تضمین قرارداد
  13. داوری
  14. اقامتگاه طرفین قرارداد
  15. تعداد نسخ

با توجه به زیاد بودن تبصره‌ها و ارکان قانونی و مهندسی و همچنین فنی در قرارداد مشارکت معدن، امکان نگارش تک‌تک بندها و تبصره‌های آن در این مقاله امکان‌پذیر نیست. برای دریافت نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن، کافی است به وبسایت لامینگو مراجعه کنید.

این مطلب می‌تواند برای شما مفید باشد: صفر تا صد نکات حقوقی نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

چرا تنظیم نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در معدن باید زیر نظر وکیل یا مشاور باتجربه انجام شود؟

قوانین تنظیم قرارداد با چالش‌های زیادی در زمینه‌های مختلفی همراه است و نیازمند بررسی نکات فنی، حقوقی، اقتصادی، قانونی، مهندسی و ارکان مادی و معنوی است. بنابراین حضور یک مشاور حقوقی باتجربه می‌تواند تمامی این چالش‌ها را پوشش دهد. به خاطر داشته باشید که مشورت نکردن و راهنمایی نگرفتن از مشاور باتجربه و ماهر در زمینه عقد قراردادهای مهم مانند معدن می‌تواند سبب خسارت و از دست رفتن سرمایه یکی از طرفین قرارداد شود.

ازاین‌رو ما همیشه به افراد حقوقی و حقیقی این امر را متذکر می‌شویم که نباید به‌صورت خودسرانه و بدون آگاهی به‌سمت تنظیم یک قرارداد پیش رفت. البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که اکتفا کردن به مطالب این مقاله نیز به‌تنهایی امری هوشمندانه نیست و باید از مشاور و متخصص باتجربه کمک گرفت.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

سؤالات رایج در مورد مشارکت سرمایه گذاری معادن

در این بخش، برخی از رایج‌ترین سؤالات را در مورد نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معادن ذکر می‌کنیم:

حد نصاب اخذ پروانه اکتشاف چقدر است؟

    • با توجه به ماده 12 آیین‌نامه اجرایی قانون معادن، هر فرد در یک زمان می‌تواند یک پروانه اکتشاف داشته باشد.
    • اشخاص حقوقی در صورت تأیید صلاحیت فنی و مالی از سوی وزارت معادن و فلزات، می‌توانند پروانه‌های متعدد داشته باشند.

انواع نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معادن چیست؟

  1. نمونه قرارداد مشارکت کشف معدن
  2. نمونه قرارداد مشارکت استخراج معدن
  3. نمونه قرارداد مشارکت در بهره‌برداری معدن

مالکیت معدن در کشور ایران با کیست؟

  • معادن جزء اموال عمومی است.
  • اشخاص حقوقی و حقیقی می‌توانند حق انتفاع از معادن را داشته باشند.

صدور گواهی کشف در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری به چه معنا است؟

صدور گواهی کشف معدن، به این معنی است که معدن متعلق به شما است و بانک‌ها و مؤسسات مالی گواهی کشف را به‌عنوان وثیقه جهت اعطای وام و تسهیلات قبول می‌کنند.

اقدامات لازم جهت کسب مجوز لازم برای مشارکت معدن چیست؟

  1. اخذ پروانه اکتشاف
  2. اخذ گواهی کشف

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

در انتها باید بدانید

شراکت در سرمایه گذاری در معدن، بار حقوقی و قانونی بسیار زیادی به‌همراه دارد؛ زیرا این قراردادها بین عموم مردم شناخته‌شده نیست. بنابراین باید دانش و آگاهی کافی نسبت به این نوع قراردادها کسب کرد؛ زیرا هرگونه ابهامی در متن قرارداد می‌تواند سرمایه دو طرف معامله را زیر سؤال ببرد و چالش‌های زیادی همراه داشته باشد. تنظیم متن قرارداد و درج کردن تمامی تعهدات، به‌منزله برگ برنده‌ای در دست افراد است.

همان‌طور که بیان شد، قرارداد باید توسط مشاور حقوقی باتجربه که به امور حقوقی و قانونی اشراف دارد، منعقد گردد تا بدون ابهام باشد. این قراردادها باید توسط مشاوران حقوقی و وکلای پایه 1 دادگستری تنظیم گردد.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری از قراردادهای مهمی است که به‌منظور تأمین مالی و کسب سود و آورده انجام می‌شود. ازاین‌رو باید در این قراردادها ویژگی و توافقات طرفین را به‌طور کامل و صریح تنظیم کرد تا در آینده بر سر سود و زیان مشکل و اختلافی ایجاد نشود.

به‌طور کلی در این مقاله به تبیین و روشن کردن مفهوم نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری معدن جهت آشنایی کاربران پرداخته شد. همین‌طور نوع مالکیت معادن و نحوه اخذ پروانه کشف معدن و اهمیت برخورداری از مشاوره جهت عقد قرارداد در این مقاله بیان شد.

کاربرانی که به‌دنبال کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چنین قراردادهایی هستند، می‌توانند مقالات ما را در بلاگ حقوقی لامینگو دنبال کنند. کاربران گرامی توجه داشته باشند که می‌توانند سؤالات خود در زمینه قرارداد مشارکت سرمایه گذاری را در قسمت دیدگاه‌ها مطرح کنند.

1
برچسب ها :
نویسنده مطلب توحید ره‌گشای

دیدگاه شما

یک دیدگاه