مشاوره کارت بازرگانی + دارندگان کارت‌ بازرگانی چه مسئولیت‌هایی دارند؟!

3 سال پیش
مشاوره کارت بازرگانی

بدون شک شما هم تا‌کنون نام کارت‌های بازرگانی را شنیده‌اید. حتماً برای شما نیز سؤال‌های مختلفی در ارتباط با کارت‌های بازرگانی به وجود آمده است. یکی از راه‌هایی که از طریق آن می‌توانید اطلاعاتی کامل و جامع را در ارتباط با کارت‌های بازرگانی کسب کنید، دریافت مشاوره کارت بازرگانی است.

مشاوره حقوقی کارت بازرگانی امروزه توسط شرکت‌های حقوقی مختلف و متعددی ارائه می‌شود؛ اما اگر شما عزیزان به‌دنبال آن هستید تا اطلاعاتی کامل، بدون نقص و مفید را در ارتباط با زمینه مورد بحث کسب کنید، باید به شرکت‌های حقوقی معتبر و با سابقه‌ای درخشان مانند لامینگو مراجعه کنید. برای دریافت اطلاعات از این مجموعه بر روی لینک زیر کلیک کنید.

دریافت مشاوره کارت بازرگانی

 

اهمیت کسب اطلاعات کامل قبل از گرفتن کارت بازرگانی بسیار بالا است. دلیل این امر را می‌توان وجود امکان سوءاستفاده‌‌های مختلف از کارت‌های بازرگانی دانست. داشتن اطمینان‌خاطر هرچه بیشتر، آگاهی از خطرات موجود و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی از کارت بازرگانی را می‌توان دلایل اصلی توجه به این امر دانست. شرکت حقوقی لامینگو، دارای سابقه‌ای درخشان در زمینه‌های مختلف حقوقی و با کادری مجرب آماده به ارائه انواع مشاوره است.

در ابتدای امر بهتر است به‌طور کلی به کسب اطلاعاتی در ارتباط با کارت بازرگانی و کاربرد‌های آن بپردازید. برای این کار تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

 

این مطلب را بخوانید: همه چیز در مورد کارت بازرگانی در دنیای امروز

 

کارت بازرگانی چیست؟

امروزه یکی از پرسودترین امور در کشور ایران پرداختن به صادرات و واردات محصولات مختلف است. به همین سبب افراد بسیاری در حال تلاش برای وارد شدن به این حوزه هستند. یکی از اصلی‌ترین پیش‌نیازها برای ورود به این زمینه داشتن کارت بازرگانی است. اگر بخواهیم به ساده‌ترین روش ممکن کارت بازرگانی را توضیح دهیم، باید بگوییم این کارت مجوز صادرات و واردات می‌باشد.

به‌طور کلی، کارت‌های بازرگانی به چهار دسته تقسیم می‌شوند. دسته اول کارت‌های بازرگانی تجاری، دسته دوم کارت‌های بازرگانی خدماتی، دسته سوم کارت‌های بازرگانی موردی و دسته چهارم کارت‌های بازرگانی تولیدی (صنعتی) می‌باشند.

 

مشاوره کارت بازرگانی

 

انواع کارت بازرگانی

یکی از موارد بسیار مهم در مشاوره کارت بازرگانی، شناخت انواع کارت بازرگانی است. ازجمله انواع مختلف کارت بازرگانی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کارت بازرگانی تجاری

دسته اول از این کارت‌ها، کارت‌های بازرگانی تجاری هستند. دارندگان این کارت‌ها توانایی انجام اموری نظیر ثبت سفارش‌های مختلف وارداتی، ترخیص کالاهای واردشده و واردات از مناطق آزاد را دارا هستند.

  • کارت بازرگانی خدماتی

کارت‌های بازرگانی خدماتی برای اشخاصی کارآمد است که مجوز سرمایه‌گذاری در زمینه خدمات را کسب کرده‌اند. مشخصاً این افراد تنها در زمینه‌ای که مجوز فعالیت کسب کرده‌اند قادر به فعالیت خواهند بود.

  • کارت بازرگانی موردی

زمانی که افراد قصد انجام واردات و یا صادرات را به تعداد دفعات محدود دارند، کارت‌های بازرگانی موردی به کمک آنها می‌آیند؛ به‌عنوان مثال، فردی که قصد ترخیص کالا و یا صادر کردن آن را برای یکبار دارد، در این زمان این دسته از کارت‌های بازرگانی به کمک افراد می‌آیند.

  • کارت بازرگانی تولیدی یا صنعتی

دسته آخر کارت‌های بازرگانی زمانی کاربرد خواهند داشت، که فرد یا افراد حقیقی یا حقوقی که دارای مجوز فعالیت در زمینه تجاری هستند، نیاز به وارد کردن مواد اولیه یا تجهیزات و یا قصد صادر کردن محصولات تولیدی خود را داشته باشند.

کارت‌های بازرگانی دارای مدت اعتبار مختلف هستند. این مدت اعتبار بین یک تا پنج سال متغیر است. مدت کارت‌های اعتباری بسته به درخواست متقاضیان و تأیید اتاق بازرگانی مشخص می‌شوند.

 

این مطلب را بخوانید: آیا با انواع کارت بازرگانی آشنایی دارید؟

 

مسئولیت‌های دارندگان کارت‌های بازرگانی

با توجه به موارد گفته‌شده در ارتباط با مزایای کارت‌های بازرگانی، باید به این امر اشاره کرد که بهره بردن از این مزایا بالتبع مسئولیت‌هایی نیز در پی دارد. کارت بازرگانی به‌عنوان مدرکی برای شناسایی هویت واردکننده و یا صادرکننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. به همین سبب، مسئولیت هرگونه عملی که با استفاده از این کارت توسط صاحب کارت یا دیگر افراد صورت پذیرد، بر عهده صاحب کارت است.

یکی از مشکلاتی که برای افراد دارای کارت بازرگانی زمانی که کارت خود را از طریق وکالت‌نامه و یا سایر روش‌ها در اختیار سایر افراد قرار می‌دهند به وجود می‌آید، استفاده افراد از این کارت‌ها در بسیاری از مواقع برای فرار مالیاتی است. این کار به اینگونه صورت می‌گیرد که فرد معاملات خود را از طریق کارت بازرگانی سایر افراد انجام می‌دهد و مسئولیت پرداخت مالیات معاملات بر عهده صاحب کارت قرار می‌گیرد.

منظور از معاملات، انجام واردات است. واردات شامل مالیات شده و همان‌طور که گفته شد، پرداخت این مالیات بر عهده فرد صاحب کارت بازرگانی خواهد بود.

 

سوء استفاده از کارت بازرگانی دیگران و مجازات آن

 

یکی از دیگر مشکلاتی که به هنگام واگذار کردن کارت بازرگانی به افراد دیگر برای صاحبان این کارت به وجود می‌آید، عدم پایبندی به تعهدات ارزی ناشی از صادرات می‌باشد. زمانی که شخصی حقوقی یا حقیقی اقدام به صادرات کالا یا خدمات می‌کند، باید ارز حاصل از صادرات را وارد سیستم بانکی کشور کند.

حال افراد سودجو برای انجام ندادن این کار و بهره بردن بی‌دردسر از ارز ناشی از صادرات، با در اختیار گرفتن کارت بازرگانی افراد دیگر، دست به فعالیت زده و تعهدات ارزی را بر عهده صاحبان این کارت‌ها قرار می‌دهند. با دریافت مشاوره کارت بازرگانی می‌توانید اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید.

 

مشاوره کارت بازرگانی

 

شرایط کسب کارت بازرگانی

برای کسب کارت بازرگانی توسط افراد حقوقی و حقیقی شرایط مختلفی وجود دارد؛ اما اگر بخواهیم به صورت کلی به بررسی این شرایط بپردازیم می‌توان به موارد زیر، ازجمله این شرایط اشاره کرد:

  • نداشتن سوءسابقه و ارائه اصل آن که از زمان صدور آن کمتر از 6 ماه گذشته باشد.
  • داشتن حساب بانکی معتبر در یکی از بانک‌های تحت نظارت بانک مرکزی
  • داشتن سابقه فعالیت در زمینه موردنظر به مدت حداقل سه سال
  • تسلیم اظهارنامه ثبتی
  • در اختیار داشتن مرکزی برای انجام امور تجاری (داشتن دفتر برای انجام امور تجاری)
  • داشتن مجوزهای لازم و مرتبط بسته به نوع کارت مورد نظر
  • ورشکسته نبودن
  • داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم و ارائه اصل و کپی مدرک

می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق‌تر، از مشاوره حقوقی کارت بازرگانی استفاده نمایید.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

جمع‌بندی

موراد بیان‌شده در بالا، برخی از شرایط مختلف کسب کارت‌های بازرگانی است و هر یک از موارد بیان‌شده دارای استثنائاتی نیز است. شما عزیزان می‌توانید با کسب مشاوره حقوقی کارت بازرگانی از مجموعه حقوقی لامینگو، با شرایط کسب این کارت‌ها آشنایی کامل را به دست آورید. بدین ترتیب با داشتن دانشی کامل، نه‌تنها در روند کسب کارت بازرگانی با هیچ مشکلی روبرو نخواهید شد، بلکه می‌توانید از گزند سودجویان در امان مانده و امکان سوءاستفاده از شما و مدارکتان را از آن‌ها سلب کنید. درصورتی‌که به اطلاعات بیشتری در این زمینه و همچنین مشاوره کارت بازرگانی نیاز دارید، به وبلاگ لامینگو مراجعه نمایید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب مرجان هاشمی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه