نکاتی که در نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی بتن لازم است رعايت کنید!

3 سال پیش
نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی

یکی از رایج‌ترین و پرکاربردترین مواد مصنوعی در ساختمان‌سازی، بتن می‌باشد. قالب فلزی بتن ابزار لازم جهت تهیه بتن می‌باشد. برای کسب اطلاع از بایسته‌های حقوقی قرارداد اجاره قالب فلزی بتن با ما همراه باشید. برای دریافت نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی بر روی لینک زیر کلیک کنید:

دریافت قرارداد اجاره قالب فلزی بتن

 

قالب فلزی بتن چیست؟

قالب بتن یک سازه موقتی در امر ساخت‌وساز می‌باشد. این قالب‌های فلزی ظروفی هستند که بتن خیس را تا زمان شکل گرفتن حمل می‌کنند. بتن‌های فلزی دارای استحکام و مقاومت بیشتری نسبت به دیگر انواع خود هستند. به همین دلیل، در پروژه‌های ساختمانی با عمق زیاد، ستون‌های بتن و اتوبان‌سازی از این قالب‌ها استفاده می‌شود.

به‌علاوه، با استفاده از قالب فلزی، سازه دارای استحکام، ایمنی و متناسب با شرایط اقلیمی منطقه خواهد شد.

 

اجاره قالب فلزی بتن

قالب‌های فلزی بتن نسبت به انواع دیگر خود دارای قیمت بالاتری می باشند. به همین دلیل، برای انجام پروژه‌های بزرگ و یا در صورتی‌که قصد کاهش هزینه‌های خود را دارید یا نگهداری از این قالب‌ها برای شما کار پرزحمتی است، انعقاد نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی راهکار مناسبی برای شما خواهد بود.

 

در نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی به چه نکاتی باید دقت کنیم؟

اجاره اشیا یکی از انواع اجاره است. نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی نیز یکی از مصادیق این نوع اجاره می‌باشد. در این قرارداد باید:

 

انتفاع از قالب فلزی با بقای اصل آن ممکن باشد.

به این معنا که در اجاره قالب فلزی بتن امکان استفاده از قالب‌ها بدون اینکه از بین بروند و تمام شوند، ممکن باشد. در حقوق اصطلاحاً به این کالاها، کالاهای مصرف‌نشدنی می‌گویند.

 

مدت اجاره معین شود.

براساس ماده ۴۶۸ قانون مدنی، در اجاره اشیا مدت اجاره باید معین شود؛ وگرنه اجاره باطل است.

 

حتماً بخوانید: نمونه قرارداد اجاره دوربین نقشه برداری و الزامات حقوقی تنظیم این قرارداد

 

مشخصات و تعهدات طرفین مشخص شود.

اصولاً اولین بند قرارداد باید به تعیین مشخصات کامل طرفین اختصاص یابد. این مشخصات شامل نام و نام خانوادگی، شماره ملی، نشانی، سمت و تمام موارد لازم جهت احراز هویت طرفین می‌باشد.

از دیگر بندهای مهم قرارداد اجاره قالب فلزی، مشخص کردن تعهدات موجر و مستأجر است. در این بند از قرارداد باید حقوق و تکالیفی را که هریک از طرفین دارند به‌طور واضح و کامل تشریح کنید.

موجر موظف است:

مورد اجاره، یعنی قالب فلزی، را در زمان مقرر به مستأجر تحویل دهد. همچنین براساس قانون مدنی موجر موظف است مورد اجاره را به‌نحوی به مستأجر تحویل دهد که قابلیت استفاده مطلوب را داشته باشد و مستأجر به هدف خود از اجاره دست یابد.

همچنین هزینه تعمیرات اساسی و کلی مورد اجاره که باعث حفظ و نگهداری عین مستأجره می‌شود به عهده موجر است و موجر باید با انجام این تعمیرات، علاوه بر حفظ دارایی خود، امکان انتفاع مستأجر را فراهم آورد.

مستأجر موظف است:

مبلغ اجاره را در موعد مقرر در نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی به موجر بپردازد و از مورد اجاره فقط در جهت آنچه در قرارداد ذکر و توافق شده استفاده کند.

مستأجر نمی‌تواند مانع انجام تعمیرات اساسی توسط موجر شود. به‌علاوه، هزینه و مسئولیت اقداماتی که مستأجر برای استفاده بهتر خود از مورد اجاره انجام می‌دهد، به عهده مستأجر است.

 

نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی

 

مرجع حل اختلاف را تعیین کنید!

در قراردادها می‌توانید مرجع حل اختلاف را دادگاه صالح یا داور مورد توافق طرفین تعیین کنید؛ به این معنا که طرفین شخصی  را به‌عنوان داور انتخاب می‌کنند تا در صورت بروز اختلاف بین طرفین و ناتوانی آن‌ها در حل‌وفصل، این شخص به‌عنوان فرد بی‌طرف مورد توافق هر دو، به‌جای دادگاه حقوقی به حل مخاصمات بپردازد. در نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی هم لازم است یک مرجع را برای حل‌وفصل مخاصمات خود تعیین کنید. لازم به ذکر است حکم داور مانند حکم دادگاه براساس قانون اجرای احکام مدنی قابل اجرا می‌باشد.

 

فورس‌ماژور یا حوادث غیر قابل پیش‌بینی را مد نظر قرار دهید.

قوه قاهره یا فورس‌ماژور به حوادث و رخدادهایی می‌گویند که در صورت اتفاق افتادن، یکی از طرفین نتواند به انجام تعهدات خود بپردازد. این حوادث بدون خواست شخص و غیرقابل پیش‌بینی می‌باشند و امکان رفع آثار آن حادثه برای طرفین وجود ندارد. مطابق حکم قانون مدنی، چنانچه حادثه‌ای غیر قابل پیش‌بینی رخ دهد، نقض تعهد محسوب نخواهد شد و شخص مسئول جبران خسارت نخواهد بود. از این رو، بهتر است با پیش‌بینی این نکته در نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی بتن، برای بروز این‌گونه حوادث حکمی تعیین کنید.  با ذکر این مورد در قرارداد خود می‌توانید شرایط قرار گرفتن در این وضعیت را پیش‌بینی و کنترل کنید.

 

حتماً بخوانید: 5 نکته که باید درباره نمونه قرارداد اجاره بالابر ساختمانی بدانید! + لینک دانلود

 

پیوست و ضمیمه مدارک به نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی

می‌توانید در قرارداد مدارک مثبت اثبات هویت طرفين، چک‌ها و رسید وجوه پرداختی، مشخصات فنی مورد اجاره، تصویر و عکس‌های مورد اجاره و دیگر موارد لازم را به نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی پیوست کنید.

 

نکاتی که بهتر است بدانید:

  • طبق ماده ۴۷۳ قانون مدنی، موجر حتماً نباید مالک عین مستأجره باشد؛ بلکه کافی است مالک منافع آن باشد.
  • می‌توانید در قرارداد بندی با این مضمون که مستأجر شیء را به‌خوبی بررسی کرده و مورد تأیید قرار داده است اضافه کنید. در نتیجه، طرح دعوا در این راستا مورد قبول نخواهد بود.
  • نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی را در دو نسخه تهیه کنید و تمامی صفحات آن را به امضای طرفین برسانید. هریک از طرفين یک نسخه از قرارداد را نزد خود حفظ کند.
  • قرارداد اجاره قالب فلزی بتن یک عقد لازم است؛ به این معنا که طرفين حق فسخ و تمام کردن قرارداد را ندارند. مگر تحت شرایطی که در قانون یا قرارداد حق فسخ ایجاد شده باشد. در نتيجه، توجه فرمایید که شرایط مد نظر خود را قید و حق فسخ معین کنید.
  • در قرارداد می‌توانید بندی را جهت تعیین نمودن خسارات تعیین کنید؛ به این معنی که مستأجر به ازای هر روز دیر کرد در پرداخت اجاره‌بها یا موجر در ازای هر روز تأخیر در تحویل عین مستأجره به مستأجر، باید مبلغ مورد توافق طرفین را به طرف دیگر بپردازد.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

سخن پایانی

قالب فلزی بتن از ابزار لازم و ضروری برای پروژه‌های ساختمانی مهم و بزرگ محسوب می‌شود. روش تهیه این قالب‌ها و شرایط نگهداری از آن‌ها برای دیگر پروژه‌ها ممکن است چالشی برای کسب‌وکار شما باشد. تهیه این قالب‌ها از طریق قرارداد اجاره یکی از راهکارهای مناسب برای شماست. برای تهیه این ابراز از طریق اجاره با اطمینان از رعایت بایدهای حقوقی و قانونی، نمونه قرارداد اجاره قالب فلزی لامینگو پیشنهاد ما به شماست.

برای دریافت قرارداد از طریق بانک قرارداد لامینگو اقدام فرمایید. هم‌چنین، برای مطالعه دیگر اطلاعات حقوقی مورد نیاز خود از بلاگ لامینگو دیدن فرمایید.

2
برچسب ها :
نویسنده مطلب فاطمه فاضلی

دیدگاه شما

2 دیدگاه