آنچه درباره خیانت در امانت لازم است بدانید

4 سال پیش
مشاوره حقوقی خیانت در امانت

هرگاه فردی به سبب اعتماد چیزی را نزد دیگری می‌گذارد این عمل به امانت گذاشتن مال و یا هر نوعی از دارایی است. فردی که چیزی به قصد امانت نزد او قرار داده شده است می‌بایست از آن مال و دارایی نگهداری کرده و در حفظ آن کوشا باشد. هر نوعی از تصرف و یا استفاده از اموالی که به مالکیت وی در نیامده است؛ علاوه بر این که یک فعل ناپسند اخلاقی به حساب می‌آید؛ اگر این موضوع در مواردی باعث ضرر به مالک اصلی شود و یا وی شکایتی در این باره ارائه کند این عمل جرم محسوب شده و می‌توان برای آن مجازات هایی را نیز در پی داشت.

 

برای اطلاعات بیشتر درباره خیانت در امانت می‌توانید این مطلب را بخوانید: جرم خیانت در امانت چیست؟

 

در چه شرایطی خیانت در امانت اتفاق افتاده است؟

برای ایکه بگوییم خیانت در امانت اتفاق افتاده است لازم است برای بررسی آن از موارد قانونی که درباره این جرم وجود دارد استفاده کرده و در صورت تطابق بتوان عنوان عمل را عمل مجرمانه گذاشت. همچنین لازم است که برای افراد در پی این اقدام اتفاقاتی رخ داده باشد و افرادی که مالک اموالی بودند که مورد خیانت قرار گرفته اند ضررهایی را متحمل شده باشند. به همین جهت برای جرم انگاری این اعمال یک سری از شرایط لازم است.

 

جهت دریافت مشاوره حقوقی خیانت در امانت از وکلا پایه یک و کارشناسان خبره که در این مرکز حضور دارند به لینک زیر مراجعه نمود و مشاوره خود را آغاز نمایید:

دریافت مشاوره حقوقی خیانت در امانت

 

اثبات آن چگونه است؟

برای اینکه در محضر دادگاه و مراجع قانونی این عمل ثابت شود لازم است برخی از شواهد که دال بر وجود این اتفاق است به دادگاه ارائه شود. در صورت اثبات این عمل است که می‌توان مراحل قانونی را طی کرده و بتوان مجازات یا خسارتی را از افراد دریافت کرد. این شواهد می‌بایست اثبات کند که اتفاق خیانت در امانت بوده و دیگر جرائم نیز رخ داده یا نداده است.

 

چه مصادیقی برای خیانت در امانت وجود دارد؟

سو استفاده از هرنوعی از اموال که متلعق به فردی نباشد می‌تواند در شرایط مختلف با عنوان‌های مختلف جرم به حساب بیاید. مطابق قانون در ماده 674 قانون مجازات اسلامی مواردی را برای مصادیق این جرم در بخش تعزیرات ارائه کرده است. که این مصادیق می‌توانند با توجه به درجات ارتکاب آن‌ها مشمول مجازات شوند.

 

مشاوره حقوقی خیانت در امانت

 

مجازات جرم خیانت در امانت چگونه اثبات می‌شود؟

خیانت در امانت از جرائمی است که می‌تواند در صورت شرایطی حکم صادر شده برای فرد در جهت آن جرم و حد و حدود آن بتوان تغییراتی را ایجاد کرد. این شرایط می‌تواند راجع به قصد و نیت خود فرد باشد و یا اظهار ندامت و سایر موارد و یا این که در صورت وجود شرایط قانونی بتوان تا زمانی حکم را حالت تعلیق قرار داد. اما از جهت این که جرم خیانت در امانت نه تنها زندگی فردی کسی را مختل می‌کند بلکه می‌تواند باعث بی اعتمادی در سطح جامعه باشند. بنابراین خیانت در امانت از جرائم قابل گذشت نخواهد بود.

 

در صورت عدم اثبات خیانت در امانت چه اتفاقی می افتد؟

ممکن است شکایت قانونی از فردی به سبب خیانت در امانت تحت شرایطی اثبات نشود. یا در واقع هم چیزی برای اثبات این مورد وجود نداشته باشد. بنابراین اگر از فردی به جرم خیانت در امانت شکایت شود و این مورد اثبات نشود فردی که به ناحق محکوم شده است می‌تواند برای اعاده حیثیت نزد مراجع قانونی شکایت‌هایی داشته باشد.

 

سخن آخر

برای پیش‌برد هر نوعی از مجازات که نیاز به اثبات و داشته و افراد ممکن است خودشان به علت عدم آگاهای کامل از این شرایط با مشورت و ارائه اطلاعات به یک وکیل حاذق می‌توان شرایط را بهتر و با اطمینان بیشتری پیش برد. با همراهی یک وکیل می‌توان روند و مراحل قانونی را به صورت قانونی با ارائه مدارک لازم به وکیل به وی واگذار کرد. این نکته واضح است که وکیل پرونده با تکیه بر علم خود بهتر می‌تواند مسائل را مورد پیگیری قرار دهد.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

در صورتی که این مطالب برای شما مفید واقع شده است می‌توانید دیدگاه خودتان را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین می‌توانید با مراجعه به بلاگ لامینگو از سایر مطالب نیز استفاده نمایید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب سارا عباسی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه