صفر تا صد نکات حقوقی قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری امروزه با توجه به گسترش ایده‌های فراوان امری متداول شده است. گاهی اوقات ممکن است فردی ایده‌ای در سر داشته باشد اما سرمایه کافی برای پیاده‌سازی و اجرای ایده خود را نداشته باشد. از طرف دیگر، ممکن است فردی سرمایه کافی داشته باشد اما ایده‌ای برای سودآوری بیشتر سرمایه نداشته باشد. مشارکت این دو نفر می‌تواند یک قرارداد مشارکتی سرمایه گذاری باشد. در این مشارکت‌ها یک نفر سرمایه پذیر و یک نفر سرمایه گذار است. فرد سرمایه پذیر، ایده پول‌ساز خود را با سرمایه و آورده سرمایه گذار پیاده‌سازی می‌کند.

اما همیشه گفتن آسان‌تر از عمل کردن است! برای اینکه مشارکت بین سرمایه گذار و سرمایه پذیر به‌درستی انجام شود و تمامی تعهدات و ضمانت‌های اجرایی بین طرفین شراکت رعایت شود، نیاز است که نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری انعقاد گردد. الزامات حقوقی باید برای مشارکت در سرمایه گذاری در نظر گرفته شود. رعایت نکردن هر یک از نکات حقوقی می‌تواند به‌منزله از دست رفتن سرمایه و یا اختلافات زیادی در آینده شود.

پلتفرم هوشمند لامینگو با سال‌ها تلاش و تجربه، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در بین افراد حقوقی و حقیقی برای تنظیم انواع قراردادهای سرمایه گذاری اشتراکی به دست آورد. تنظیم قرارداد شفاف و قانونی بین طرفین معامله سبب رفع نگرانی‌ها و چالش‌های زیادی می‌شود. اگر شما هم به‌دنبال یک قرارداد شراکتی جهت سرمایه گذاری هستید اما از بار حقوقی و قانونی متن قرارداد آگاه نیستید، مشاوران حقوقی لامینگو یاری‌رسان شما هستند.

در نظر داشته باشید که رعایت نکات حقوقی در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری نه‌تنها مشکل و اختلافی ایجاد نمی‌کند، بلکه پشیمانی و ضرر نیز به‌همراه ندارد و می‌توانید با خیال راحت از آورده این شراکت لذت ببرید.

با ما همراه باشید.

تنظیم نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در لامینگو

ازآنجایی‌که قرارداد مشارکت سبب می‌شود تا سرمایه دو طرف یعنی سرمایه پذیر و سرمایه گذار با هم تلفیق شود، باید سود و مسئولیت‌های طرفین مشخص شود. حسن اجرای تعهدات و ضمانت اجرایی برای هر یک از طرفین قرارداد، نشان‌دهنده اهمیت بالای تنظیم قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری زیر نظر مشاور حقوقی باتجربه و آگاه است. مجموعه حقوقی لامینگو با در نظر گرفتن تمامی مفاد و تعهدات اجرایی و ضمانت اجرایی و تمامی ارکان حقوقی در قرارداد مشارکت سرمایه گذاری، خیال شما را بابت سرمایه گذاری راحت می‌کند.

قرارداد مشارکت دارای بندهایی است که باید به‌طور صریح در متن درج گردد تا در نهایت متن قرارداد برگ برنده شما برای رهایی از چالش‌ها و اختلافات احتمالی باشد. با توجه به اینکه مشاور و کارشناس حقوقی باتجربه و ماهر از تمامی مفاد و جنبه‌های اقتصادی، مهندسی، فنی و حقوقی قراردادها آگاه است، می‌توان از راهنمایی‌های وی جهت منعقد کردن قرارداد کمک گرفت.

مزایایی که در مجموعه حقوقی لامینگو برای افراد وجود دارد:

  1. مشاور حقوقی لامینگو تمامی بندها یا تبصره‌های موجود در متن قرارداد را به‌گونه‌ای تنظیم می‌کند تا پاسخگوی هرگونه سؤال و چالش احتمالی باشد.
  2. در لامینگو، به‌طور شفاف تمامی نکات حقوقی در متن قرارداد مشارکت سرمایه گذاری رعایت می‌شود تا ریشه بسیاری از اختلافات را حل کند.
  3. مشاور حقوقی لامینگو تمامی آسیب‌های حقوقی و مشکلات احتمالی که ممکن است در طول قرارداد پیش آید را به طرفین گوشزد می‌کند.
  4. درصورت درخواست تنظیم قرارداد سفارشی، مفاد قرارداد با توجه به شرایط خاص قرارداد تنظیم می‌شود و تمامی جنبه‌های حقوقی برای داشتن مشارکت عالی رعایت می‌شود.

دریافت نمونه قرارداد سرمایه‌گذاری

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری چیست؟

قرارداد مشارکت، به این معنی است که افراد سرمایه خود را با همدیگر تلفیق کرده و سپس سهم هر یک بر مبنای آورده مشخص می‌شود و هر یک به‌اندازه معین در درآمد شراکت سهیم می‌شوند. به‌عبارتی، قرارداد مشارکت بین طرفین قرارداد اعم از اشخاص حقوقی و حقیقی انعقاد می‌گردد و در طی این قرارداد، باید طرفین تعهدات خود را مشخص کنند و در مقابل، سهمی از سود حاصل از مشارکت را دریافت کنند.

این مطلب را بخوانید: صفر تا صد تنظیم انواع نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

موضوعات نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری چیست؟

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری در جنبه‌های مختلفی می‌تواند انعقاد گردد که هریک مفاد و تبصره‌های خاص خود را دارد.

در زیر انواع نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری را بیان می‌کنیم:

  • نمونه قرارداد مشارکت سرمایه گذاری خارجی
  • نمونه قرارداد مشارکت سرمایه گذاری ساخت
  • نمونه قرارداد مشارکت سرمایه گذاری بورس
  • نمونه قرارداد مشارکت سرمایه گذاری معدن
  • نمونه قرارداد مشارکت سرمایه گذاری در تامین و فروش کالا

با توجه به اینکه هر یک از انواع نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری جنبه‌های فنی و مهندسی خاص خود را دارد، نمی‌توان از یک متن قرارداد واحد و یکسان برای همه استفاده کرد. رعایت تمامی نکات حقوقی در مشارکت سرمایه گذاری سبب می‌شود تا سرمایه طرفین حفظ شود و از هرگونه اختلاف و چالش احتمالی پیشگیری شود.

اهمیت راهنمایی گرفتن از راهبردها و مشاوره‌های کارشناس حقوقی در زمینه عقد قرارداد انواع مشارکت سرمایه گذاری به‌قدری زیاد است که می‌تواند آینده این اشتراک را به‌خوبی ترسیم کند.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

نکات حقوقی نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه ‌گذاری

همان‌طور که بیان شد، راه‌حل شروع یک مشارکت مطمئن این است که قرارداد شراکت سرمایه گذاری با راهنمایی و مشاوره حقوقی انعقاد گردد. با توجه به موضوع قرارداد مشارکت، قرارداد اشکال مختلفی دارد. نکات حقوقی که باید در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری رعایت شود به شرح زیر است:

  1. حقوق و تکالیف طرفین قرارداد
  2. سرمایه اولیه و نحوه تقسیم سود و زیان
  3. نحوه تقسیم وظایف و مدیریت امور مشارکت
  4. ورود و خروج شرکاء
  5. روش حل‌وفصل اختلاف
  6. تضمین حسن اجرای کار
  7. عدم رقابت
  8. شرایط تغییر مفاد قرارداد
  9. پایان قرارداد

نکات حقوقی در تکالیف طرفین قرارداد در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

حقوق و مسئولیت هر یک از طرفین قرارداد باید به‌صورت دقیق مشخص شود. این بند بسیار مهم است؛ زیرا بر اساس آن تعهدات اجرایی و ضمانت اجرایی قرارداد تعیین می‌شود. نکات حقوقی و شرایط اساسی شرکاء در مشارکت سرمایه گذاری در زیر ارائه شده است:

  1. اهلیت قانونی هر یک از شرکاء باید تعیین شود. (اهلیت به‌معنی اینکه طرفین قرارداد ممنوعیتی در تصرف اموال خود نداشته باشند.)
  2. هر یک از طرفین باید امکانات کافی جهت انجام تعهدات اجرایی و ضمانت سرمایه گذاری داشته باشند.
  3. شرکاء باید حق امضا و حق تنظیم قرارداد داشته باشند و ممنوعیت قانونی در زمینه امضا نداشته باشند.

نکات حقوقی در تعیین سرمایه و تقسیم سود و زیان در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

سرمایه شرکاء باید در متن قرارداد به‌طور دقیق مشخص شود. سرمایه می‌تواند آورده نقدی یا غیرنقدی باشد که باید به‌طور دقیق اموال منقول و غیرمنقول معین گردد و ارزش آن مشخص شود. نکات حقوقی و شرایط اساسی در تعیین سرمایه و تقسیم سود و زیان در مشارکت سرمایه گذاری در زیر ارائه شده است:

  1. میزان سرمایه نقدی و غیرنقدی، تعیین‌کننده سهم‌الشراکه هر یک از شرکاء است.
  2. در صورت عدم ذکر میزان آورده و یا سرمایه هر یک از طرفین، اصل بر تقسیم سرمایه و سهم به‌نحو مساوی است.
  3. سود نسبت به سهم‌الشرکه شرکاء معین می‌شود و موعد پرداخت سود باید در قرارداد تنظیم شود.
  4. روش تقسیم و پرداخت سود باید در قرارداد مشخص گردد.

در نظر داشته باشید که سود حاصل از قرارداد به چند طریق ممکن است تقسیم شود:

  • تقسیم سود در انتهای هر سال
  • تقسیم سود به‌صورت ماهانه
  • انباشت سود در یک حساب مشخص و سپس تقسیم سود بعد از چند سال معین
  • انباشت سود و سپس تقسیم سود در فواصل گوناگون بین شرکاء

باید در متن قرارداد نحوه تقسیم سود و روش پرداخت آن دقیق ذکر شود تا از هرگونه اختلاف و چالش در آینده پیشگیری شود. راهنمایی گرفتن از مشاور حقوقی باتجربه در این زمینه می‌تواند کمک‌کننده باشد. مشاور حقوقی با اشراف بر مفاد قرارداد و تمامی نکات حقوقی در انعقاد نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری، سهم‌الشرکه و میزان و نحوه پرداخت سود را در بندهای قرارداد به‌طور دقیق معین می‌کند تا جای هیچ چالش و اختلافی وجود نداشته باشد.

نکات حقوقی در نحوه تقسیم وظایف و مدیریت امور مشارکت در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

در متن قرارداد، نحوه تقسیم وظایف و مدیریت امور مشارکت باید منعقد گردد. این بند بسیار مهم است و باید به‌صورت دقیق تبیین شود. نکات حقوقی که در مورد مدیریت امور مشارکت باید بدانید در زیر بیان شده است:

  • مدیر انتخابی از زمان عقد قرارداد تا زمان انحلال یا به اتمام رسیدن قرارداد در سمت خود باقی می‌ماند.
  • شرایط عزل مدیر مشارکت باید تعیین گردد.
  • مدیران نیز می‌توانند تحت شرایط مشخصی درخواست کناره‌گیری داشته باشند.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

نکات حقوقی در نحوه ورود و خروج شرکاء در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

ورود و خروج شرکاء باید در متن قرارداد تعیین شود تا در صورت خروج و یا ورود سرمایه گذار جدید اختلافی رخ ندهد. نکات حقوقی در مورد نحوه ورود و خروج شرکاء در زیر ارائه شده است:

  • در متن قرارداد به خروج اختیاری و یا خروج اجباری شرکاء اشاره شود.
  • درصورتی‌که نیاز به ورود سرمایه گذار جدید باشد، باید نحوه ورود و همکاری آن در متن قرارداد از قبل تعیین شده باشد و بعد از ورود تغییرات جدید پیوست قرارداد شود.

نکات حقوقی در روش حل‌وفصل اختلاف در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

نحوه حل‌وفصل اختلاف در نمونه قرارداد مشارکت باید مشخص شود. نکات حقوقی که باید در این زمینه در قرارداد مشارکتی لحاظ شود، در زیر ذکر شده است:

  • سازوکار سازش، مذاکره، میانجی‌گری، داوری باید در متن نمونه قرارداد معین شود.
  • مراجع قضایی و تعیین روش داوری نیز باید در متن قرارداد تعیین شود.

شاید این مطلب برای شما مفید باشد: هرآنچه که باید درمورد نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری بدانید!

نکات حقوقی در تضمین حسن انجام کار در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

تضمین حسن انجام کار، از مهم‌ترین مواردی است که باید در متن قرارداد به آن اشاره شود. ضمانت اجرایی و تعهدات اجرایی برای حسن انجام کار می‌تواند اختلافات را کاهش دهد و طرح دعوی در مشارکت‌های سرمایه گذاری را به حداقل برساند. نکات حقوقی که باید در هنگام انعقاد قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری به آن توجه کنید، در زیر اشاره شده است:

  • انعقاد دقیق و شفاف تعهدات اجرایی و ضمانت اجرایی برای حسن انجام کار
  • تعیین کردن بازه زمانی برای ارائه گزارش‌های نحوه انجام کار
  • نحوه بازرسی بر نحوه انجام کار
  • ذکر دقیق تضمینات در متن قرارداد
  • ذکر عبارت حسن انجام کار در سند تجاری که برای ضمانت ارائه می‌شود.
  • ذکر غیرقابل‌انتقال بودن سند تجاری که به‌عنوان ضمانت اجرایی ارائه می‌شود.
  • اگر قراردادی فاقد ضمانت اجرایی باشد، تعیین کردن تعهدات برای هر یک از طرفین کاری بیهوده است. ضمانت اجرایی سبب نوعی فشار برای عمل کردن تعهدات طرفین قرارداد است.

نکات حقوقی در مورد عدم رقابت در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

عدم رقابت در بین شرکاء می‌تواند چالش‌ها را خاتمه دهد؛ ازاین‌رو در متن قرارداد سرمایه گذاری باید به این مورد اشاره شود و به‌صورت دقیق ذکر گردد. نکته حقوقی در مورد عدم رقابت در تنظیم قرارداد مشارکت سرمایه گذاری در زیر اشاره شده است:

  • عدم رقابت با موضوع مشارکت از مهم‌ترین مواردی است که باید در بندهای قرارداد به آن اشاره شود.
  • محدوده جغرافیایی و زمانی عدم رقابت باید تعیین گردد.

نکات حقوقی در مورد شرایط تغییر مفاد در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

برای پروژه‌های طولانی‌مدت، امکان تغییر شرایط و یا ورود و خروج شرکاء و یا افزایش سرمایه و … وجود دارد. در این صورت، باید در متن قرارداد به این موضوع که نحوه تغییر مفاد قرارداد چگونه باشد، اشاره شود. نکات حقوقی که در مورد تغییر شرایط مفاد قرارداد باید در نظر داشته باشید، در زیر اشاره شده است:

  1. در صورت فوت شرکا، قرارداد مشارکت خاتمه نمی‌یابد؛ بلکه با فوت هر یک از شرکاء قرارداد مشارکت به وارث وی منتقل می‌شود.
  2. درصورتی‌که در قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری ذکر شود که تنها همان شخص باید قرارداد را اجرا کند، در صورت فوت شخص، قرارداد منحل می‌شود.
  3. مفاد قرارداد باید به‌گونه‌ای تنظیم شود که ورود یا خروج شرکاء یا تغییر شرایط پروژه را مدیریت کند.

نکات حقوقی در مورد پایان قرارداد در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

فسخ، پایان یافتن مدت قرارداد و یا انحلال مشارکت، هر یک قوانین و نکات حقوقی ویژه خود را دارد. ازجمله مهم‌ترین اقداماتی که باید هنگام پایان یافتن قرارداد مشارکت انجام شود، تقسیم سود و زیان و … است. نکات حقوقی در مورد پایان یافتن قرارداد در زیر اشاره شده است:

  1. باید در متن قرارداد مشخص گردد که سود و زیان، دارایی‌ها، اموال منقول و غیرمنقول چگونه و در چه بازه زمانی بین شرکاء تقسیم می‌گردد.
  2. در صورت فوت یکی از شرکاء قبل از پایان یافتن قرارداد، باید وارثین وی مشخص گردند تا اموال به آن‌ها برسد.
  3. نحوه تقسیم سهم‌الشرکه شرکاء بعد از پایان قرارداد باید به‌طور دقیق در متن قرارداد تنظیم گردد.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

مهم‌ترین نکات حقوقی در متن قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

در زمان مشارکت، اولین قدم عقد قرارداد حقوقی و قانونی است؛ زیرا با وجود قراردادی استاندارد و محکم مسیر مشارکت معین می‌گردد و از اختلافات احتمالی بین شرکاء جلوگیری به عمل می‌آید.

  • قوانین آمره باید در متن قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری رعایت شود.
  • ذکر تاریخ و شماره قرارداد
  • تعاریف ترمینولوژی یا اصطلاحات تخصصی
  • تعیین دقیق موضوع قرارداد
  • ذکر نام ضامن در صورت وجود
  • گنجاندن شرایط ضمن عقد
  • مشخص کردن تعداد صفحات موجود
  • مشخص کردن تعداد پیوست‌های قرارداد
  • رعایت علائم نگارشی
  • خواندن دقیق متن
  • نسخه متحدالشکل برای همه شرکاء
  • امضای تمامی صفحات قرارداد

عدم توافق خلاف قواعد آمره در متن نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

در قانون دو دسته قوانین وجود دارد:

  • قوانین آمره: قوانین آمره غیرقابل‌تغییر است و طرفین معامله نمی‌توانند با توافقات بین خود این قوانین را تغییر دهند. برای مثال اهلیت داشتن طرفین معامله از قوانین آمره است و نمی‌توان با شخصی که اختلال روان جدی دارد، وارد معامله و شراکت شد.
  • قوانین تکمیلی: این قوانین، در دسته قوانینی است که می‌توانند تغییر کنند. در تنظیم قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری باید به آمره یا تکمیلی بودن قوانین توجه کنید.

این مطلب می‌تواند برای شما جالب باشد: نمونه قرارداد مشارکت سرمایه گذاری در ساخت و نکات حقوقی آن

ذکر قرارداد و شماره قرارداد در متن نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

در قراردادهایی که منعقد می‌کنید، باید تاریخ و شماره قرارداد نیز قید شود. وجود تاریخ و شماره قرارداد به سند هویت می‌دهد؛ زیرا از چالش‌هایی که مربوط به زمان اجرا و تحویل پروژه است، پیشگیری می‌کند.

تعاریف اصطلاحات تخصصی

باید در هنگام عقد قرارداد، به اصطلاحات تخصصی که در زمینه قرارداد است توجه شود و به‌گونه‌ای شفاف در متن قرارداد تبیین شود و واژه‌های تخصصی تعریف گردد تا از هرگونه ابهام در متن قرارداد خودداری شود.

تعیین موضوع قرارداد از نکات حقوقی در تنظیم نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

  • موضوع قرارداد باید به‌صورت دقیق معین شود.
  • موضوع قرارداد به‌طور دقیق مشخص می‌کند که قوانین و مقررات مرتبط با قرارداد جاری شود.

ذکر نام ضامن قرارداد از نکات حقوقی در تنظیم متن قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

درصورتی‌که شرکاء فردی را به‌عنوان ضامن معرفی کنند، باید مشخصات دقیق ضامن در متن قرارداد ذکر گردد.

بیان شفاف و روشن و عبارت صریح از دیگر نکات حقوقی در تنظیم نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

  • ابهام نداشتن عبارت و جملات از مهم‌ترین مواردی است که باید در تنظیم عقدنامه رعایت کرد.
  • عدم استفاده از عباراتی که تفاسیر متفاوتی دارند.
  • استفاده از عبارات دوپهلو ممکن است در آینده سبب اختلافات زیادی شود؛ زیرا تفاسیر گوناگونی می‌توان از آن برداشت کرد. در این صورت باید در طرح دعاوی ثابت کنید که قصد و منظور شما چه چیزی بوده است.

نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

گنجاندن شرایط ضمن عقد

  • شرایط ضمن عقد، علاوه بر شروطی است که برای تسهیل اجرای موضوع قرارداد به کار گرفته می‌شود.
  • شروط ضمن عقد می‌تواند در متن قرارداد در صورت لزوم مشخص گردد.

مشخص کردن تعداد صفحات موجود و پیوست‌ها

  • تعداد مواد قرارداد و تعداد نسخ باید مشخص گردد تا در صورت اختلاف و کم یا زیاد شدن صفحات بتوان به سایر نسخ استناد کرد.
  • همچنین تعداد پیوست‌ها باید در متن اصلی قرارداد ثبت شود و پیوست‌ها نیز باید امضا گردند.

رعایت علائم نگارشی

  • رعایت علائم نگارشی و نگارش صحیح کلمات بسیار مهم است.
  • در صورت به کار بردن اشتباه علائم نگارشی، ممکن است تفسیر اشتباه از متن قرارداد ایجاد شود.

ارائه نسخه متحدالشکل در دست افراد

باید برای تمامی طرفین قرارداد نسخه یکسانی را ارائه داد و حتماً متن قرارداد تایپ‌شده باشد و هیچ تفاوتی بین نسخه‌ها وجود نداشته باشد.

امضا تمامی صفحات قرارداد نکته حقوقی دیگر در نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری

تمامی اسناد باید امضا شود و اثر انگشت و امضا باید روی تمامی صفحات قرارداد و پیوست‌ها درج شود.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

در انتها باید بدانید

مفهوم قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری و رعایت تمامی مسائل حقوقی و قانونی در نمونه قرارداد مشارکت، ازجمله مطالبی بود که در این مقاله به آن پرداخته شد. همچنین در این مقاله در مورد نکات حقوقی مهم که باید در متن قرارداد رعایت شود نیز مطالبی بیان شد.

قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری از موضوعات مهم و پرچالشی است که بین عموم مردم و فعالان صنعت تجارت وجود دارد. با توجه به اینکه نمی‌توان از یک فرم واحد و یکسان برای انواع نمونه قراردادها اشتراکی استفاده کرد، نیاز به راهنمایی مشاور حقوقی خبره در این زمینه بسیار احساس می‌شود.

موضوع قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری می‌تواند قوانین و مفاد آن را مشخص کند، اما آنچه که حائز اهمیت است، این است که باید ویژگی‌ها و توافقات طرفین به‌طور شفاف و معین در متن قرارداد تنظیم گردد تا در آینده بر سر سود و زیان اختلافات پیش نیاید.

با توجه به اینکه بسیاری از کاربران از بار حقوقی مفاد قراردادهای مشارکتی بی‌خبر هستند، ممکن است دست به مشارکت‌هایی بزنند که سرمایه آن‌ها را نابود می‌کند. ازاین‌رو اولین گام برای ورود به دنیای شراکت، این است که متن قرارداد اصولی تنظیم شود.

کاربرانی که به‌دنبال کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری هستند، می‌توانند مقالات ما را در بلاگ حقوقی لامینگو دنبال کنند. کاربران گرامی توجه داشته باشید که سؤالات خود را می‌توانید در انتهای مقاله با کارشناسان ما در میان بگذارید. آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان هستیم.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب توحید ره‌گشای

دیدگاه شما

بدون دیدگاه