مشاوره حقوقی مهاجرت کاری به همراه نکاتی در خصوص اخذ ویزا

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری

شیوه‌های متفاوتی برای أخذ ویزا وجود دارد؛ یکی از این شیوه‌ها أخذ ویزای غیرمهاجرتی است. ویزای کاری که در این مطلب قصد توضیح آن را داریم، شامل ویزای کاری غیرمهاجرتی است؛ به این معنا که بعد از اتمام زمان ویزای کاری، امکان اقامت دائم وجود ندارد، مگر آنکه در زمان اتمام اعتبار ویزا، توسط فرد متقاضی تمدید شده و جهت اقامت دائم اقدام نماید. برای دریافت مشاوره حقوقی مهاجرت کاری توسط کارشناسان حقوقی لامینگو به لینک‌ زیر مراجعه فرمایید:

 

دریافت مشاوره حقوقی مهاجرت

 

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری چگونه به افراد کمک می‌کند؟

افراد مشغول در این حوزه، به افرادی که قصد مهاجرت دارند مشاوره می‌دهند تا بهترین کشور را با توجه به شرایط کنونی و بودجه خود انتخاب نمایند و اطلاعاتی مانند امنیت کشور، رفاه کشور، حقوق و مزایای کشور و مدارک لازم جهت أخذ ویزا را در اختیار افراد متقاضی قرار می‌دهند.

 

چه زمانی می‌توان برای أخذ ویزای کاری اقدام کرد؟

علاوه بر اینکه تعداد افراد متقاضی به مهاجرت رو به افزایش است، نیاز برخی از کشور‌ها به نیروی کار نیز روزبه‌روز افزایش می‌یابد. بنابراین اولین قدم برای دریافت ویزای کاری، یافتن کشور‌هایی است که نیاز به نیروی کار خارج از کشور خود داسته باشند. زمانی‌که کشوری علاوه بر نیروی کار داخلی به نیروی بیشتری نیاز داشته باشد، جهت جذب نیروی کار به کشور با انتشار بیانیه‌ای، متقاضیان را از نیاز خود آگاه می‌سازد. افراد می‌توانند با توجه به شرایط ذکر شده، اقدام به أخذ ویزای کاری نمایند.

 

شرایط أخد ویزا از طریق مشاوره حقوقی مهاجرت کاری چیست؟

در ابتدا لازم به ذکر است که با دریافت ویزای کاری، امکان دریافت اقامت دائم وجود ندارد، مگر آن‌که در حین کار در آن کشور، اقدام به درخواست اقامت دائم نمایید! جهت آشنا شدن با شرایط و قوانین کشور‌ها جهت ویزای کاری، می‌توانید از مشاوره حقوقی مهاجرت کاری استفاده نمایید!

دارا بودن مدرک زبان

مدرک زبان یکی از مهم‌ترین اصل‌ها برای مهاجرت است. یکی از مدارکی که در داخل رزومه کاری اهمیت دارد و روند استخدام را  برای فرد آسان‌تر می‌کند، مدرک زبان معتبر است. دانش زبان، هم به فرد جهت ارتباط با افراد محیط کار و هم برای شرکتی که قصد فعالیت در آن را دارد، دارای اهمیتی ویژه است.

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری

 

مدرک تحصیلی مرتبط با کار

مرتبط بودن مدرک تحصیلی با شغل مدنظر در آن کشور در جهت أخذ ویزای کاری به شما کمک شایانی می‌کند! دارا بودن مدرک تحصیلی، روند دریافت ویزای کاری را آسان‌تر می‌نماید. ممکن است این سؤال برای مخاطب ایجاد شود که آیا امکان أخذ ویزای کاری با مدرک دیپلم وجود دارد؟ در جواب باید گفت که امکا‌ن‌پذیر است، اما شرایط برای فرد بسیار دشوار خواهد شد. شما می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مشاوره حقوقی مهاجرت کاری از خدمات مشاوره‌ای لامینگو راهنمایی دریافت نمایید!

 

سابقه کاری

برای بسیاری از شرکت‌ها دارا بودن سابقه کاری بسیار اهمیت دارد؛ بنابراین داشتن سابقه کاری مرتبط جهت أخذ ویزای کاری، به شما کمک بسیاری می‌کند.

 

عدم‌ سوء سابقه

اگر فردی سوء سابقه داشته باشد، امکان دریافت ویزای کاری از او گرفته می‌شود.

 

سن افراد

سن افراد جهت ویزای کاری نیز بسیار اهمیت دارد و معمولاً سن 18 تا 40 سال را در برمی‌گیرد.

 

این مطلب را نیز بخوانید: خدمات حقوقی لامینگو و امضانو و نکاتی در مورد هوشمندسازی مسائل حقوقی

 

دریافت دعوتنامه از طرف شرکت معتبر

زمانی که افراد اقدام به اخذ ویزای کاری می‌کنند، باید دعوتنامه‌ای که از طرف شرکت معتبر به آن‌ها ارسال شده است را به همراه داشته باشند. مواردی مانند نام شرکت معتبر، ماهیت شغل و نام فرد متقاضی باید در دعوتنامه ذکر شود تا توسط کشوری که ویزای کاری می‌دهد، مورد تأیید قرار گیرد.

 

سلامت جسمی و روانی

سلامت جسمی و روحی نیز موضوع بسیار مهمی جهت أخذ ویزای کاری است و گواهی سلامت از طریق پزشک ارائه داده می‌شود.

شما در بسیاری از کشورها امکان دریافت اقامت را ندارید! همچنین به این نکته نیز باید توجه داشته باشید که شرایط هر کشور جهت دریافت نیروی کار خارج کشور متفاوت است! مشاوره حقوقی مهاجرت کاری بهترین مشاوره را جهت انتخاب کشوری مناسب با توجه به شرایط فردی که قصد مهاجرت را دارد، ارائه می‌دهد.

 

مزایای مهاجرت و کار در کشور مقصد چیست؟

  • یکی از دغدغه‌های افرادی که اقدام به مهاجرت می‌کنند، این است که از خانواده خود فاصله می‌گیرند. این درحالی است که با دریافت ویزای کاری، شما می‌توانید خانواده درجه یک خود را در آن کشور، همراه با خود داشته باشید.
  • با مهاجرت به کشوری جدید، علاوه بر آشنایی با افراد کشور‌های دیگر، با فرهنگ آن کشور نیز آشنا شده و تجربه شما افزایش می‌یابد!
  • سطح علمی و سطح کاری خود را ارتقاء می‌دهید و با شیوه‌های جدید از روش کار آشنا می‌شوید!
  • با توجه به افزایش درخواست مهاجرت، یکی از راه‌هایی که در ابتدا نیاز به سرمایه زیادی ندارد، أخذ ویزای کاری است. تنها هزینه جهت مهاجرت، هزینه رفت‌و‌آمد و هتل است.

بسیاری از افراد برای اقدام به دریافت ویزا، نیازمند مشاوره حقوقی مهاجرت کاری هستند تا بهترین تصمیم را جهت أخذ ویزا بگیرند. اگر شما هم نیازمند دریافت مشاوره در این خصوص هستید، از بخش دریافت مشاوره، جلسه حقوقی خود را به صورت حضوری و یا آنلاین رزرو نمایید.

 

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری

 

مدارک لازم جهت أخذ ویزای کاری

  1. فرم مدرک زبان
  2. فرم مدرک تحصیلی و سابقه کار
  3. مدارک شناسایی (شامل اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی)
  4. دعوتنامه شرکت و فرم امضاء شده آن
  5. اصل و کپی پاسپورت
  6. ارائه بلیط و مدرک رزرو هتل

برای آگاهی از تمام مدارک لازم جهت أخذ ویزای کاری، می‌توانید از مشاوره حقوقی مهاجرت کاری استفاده نمایید!

 

آیا بدون مدرک زبان امکان اقدام به دریافت ویزا وجود دارد؟

احتمال کمی وجود دارد که شما بدون مدرک زبان، ویزای کاری خود را دریافت نمایید، زیرا از شرایط مهم دولت‌ها جهت پذیرش افراد متقاضی داشتن مدرک معتبر است. همچنین یکی از مهم‌ترین مسائل جهت کار و ارتباط بر‌قرار کردن با دیگران در محیط کاری و جامعه، تسلط به زبان آن کشور است. بنابراین تسلط بر زبان و دارا بودن مدرکی معتبر، به شما در جهت أخذ ویزای کاری و زندگی راحت در آن کشور، کمک شایانی می‌کند.

 

کدام کشور‌ها برای أخذ ویزای کاری مناسب‌ هستند؟

ویزای کاری بیشتر در کشورهای ژاپن، آلمان، کانادا، ایتالیا و امارت صادر می‌شود. قبل از اقدام به أخذ ویزای کار بهتر است، شرایط هر کشور را مطالعه نمایید! جهت انجام و اقدام به این امور نیازمند به یک متخصص در زمینه مشاوره حقوقی مهاجرت کاری هستید! جست‌وجو در مورد اینکه چه کشوری نیاز به نیروی کار متخصص افراد خارج از کشور دارد، بسیار سخت است، اما در بعضی از کشور‌ها وب سایت‌هایی جهت جست‌وجو برای مشاغل وجود دارد که در دسترس افراد قرار دارند. جهت انجام این فرآیندها و صرف وقت کمتر، می‌توانید این امور را به مشاوران حقوقی مهاجرت کاری بسپارید!

 

قبل از اقدام به أخذ ویزا چه شرایطی را باید سنجید؟

قبل از اقدام به أخذ ویزای کاری، نیاز است شرایط خود و کشوری که قصد مهاجرت به آن دارید را بسنجید که شامل مالیات آن کشور، میزان رفاه، میزان نیاز به نیروی کار، میزان حقوق و مزایا و… است. برای آگاهی از این شرایط و دریافت مشاوره، می‌توانید از مشاوره حقوقی مهاجرت کاری استفاده نمایید!

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

سخن آخر

مهاجرت افراد علت‌های متفاوتی دارد. ممکن است فردی جهت افزایش تجربه به فکر مهاجرت باشد یا جهت ارتقاء شغلی خود اقدام به أخد ویزا نماید. با توجه به اینکه نیاز کشور‌ها به نیروی کار رو به افزایش است، میزان سختی دریافت ویزای کار نیز کمتر شده است، اما باید توجه داشته باشید که أخذ ویزای کاری شرایطی را در بردارد که در مطالب بالا به آن پرداختیم.

جهت تأیید ویزای کاری شما، شرکت درخواست‌کننده باید در دعوتنامه‌ای که برای شما ارسال می‌نماید، تمام مشخصات شما و  اطلاعات شرکت خود را به طور کامل ذکر کند. در برخی کشورها، نحوه اقامت موقتی به صورت شش ماه است و جهت تمدید آن باید مجدد اقدام کرده و در طی اقامت خود می‌توانید اقدام به دریافت ویزای دائم نمایید! درخواست ویزای کار در کشور‌هایی مانند، آلمان و کانادا نسبت به کشور‌های دیگر آسان‌تر است. شما می‌توانید با دریافت ویزای کاری از طریق مشاوره حقوقی مهاجرت کاری به طور قانونی در کشور مدنظر فعالیت خود را آغاز نمایید!

در این مطلب سعی کردیم در مورد ویزای کاری و شرایط أخذ آن در مشاوره حقوقی مهاجرت کاری مطالبی را مطرح نماییم. همچنین اگر علاقه‌ به مطالب حقوقی دارید، به بلاگ حقوقی لامینگو مراجعه کرده و در صورت ابهام، سوالات خود را در قسمت دیدگاه‌ها قرار دهید. کارشناسان ما در سریع‌ترین زمان پاسخگوی شما عزیزان هستند.

1
برچسب ها :
نویسنده مطلب مهسا احرام پوش

دیدگاه شما

یک دیدگاه