چطور در یک شرکت بازرگانی شراکت کنیم؟
بازرگانی یکی از قطبهای مهم در اقتصاد هر جامعه و کشور است. به همین ترتیب، ازآنجاییکه فعالیتهای بازرگانی میتوانند برای افراد بسیار سودآور باشند، ما همواره شاهد اقدامات مشارکتی در بخشها و شرکتهای بازرگانی هستیم. آنچه که اهمیت دارد، این است که هر نوعی از مشارکت در هر بخش لازم است که در بستر مقررات و قوانین مربوطه شکل بگیرد و افراد، برای مشارکت در این راستا، لازم است قرارداد مشارکت خود را باتوجه به نکات حقوقی لازم، تنظیم نمایند. درمجموع، آنچه که لازم است مورد توجه افراد قرار بگیرد، این است که این مشارکت و همراهی را چطور و چگونه با شرکتهای بازرگانی آغاز کنند و برای وارد شدن در مسیر این شراکت چه راهی پیش روی آنها خواهد بود. به همین منظور، ما در ادامه درباره نحوه مشارکت بازرگانی صحبت خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
درصورتیکه شما به دنبال دریافت یک نمونه قرارداد مشارکت بازرگانی هستید، میتوانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما در تماس باشید و علاوه بر دریافت مشاوره در این راستا، از خدماتی که آنها در جهت ارائه نمونه قرارداد مشارکت بازرگانی برای شما درنظر گرفتهاند استفاده نمایید:
مشارکت بازرگانی یکی از انواع مشارکتهای مدنی!
در ابتدا شاید لازم باشد که تعریفی از مشارکت مدنی برای شما داشته باشیم. در معنای کلی، مشارکت مدنی نوعی همکاری و شراکت است که افراد در جهت یک هدف معین،با به اشتراک گذاشتن آوردهای مشخص، اقدام به فعالیت درزمینه خاصی میکنند و سود حاصل از آن بهنحوه مشاع بین آنها تقسیم میگردد. آنچه که اهمیت دارد، این است که این شراکت لازم است براساس درصدی مشخص تعیین شود و به هر یک از افراد دخیل در مشارکت باتوجه به آورده او، بخشی از سود و یا زیان حاصل از فعالیت تعلق میگیرد. به همین ترتیب، ازآنجاییکه فعالیتها و اقدامات بازرگانی، یکی از مشاغل پرسود برای افراد است، همواره دو یا چند نفر ممکن است برای انجام فعالیتهای بازرگانی، که در اصل همان اقدامات تجاری است، با یکدیگر مشارکت کنند. بنابراین، مشارکت بازرگانی یکی از انواع پرکاربرد مشارکتهای مدنی بهحساب میآید.
به شما پیشنهاد میکنیم این مطلب را مطالعه کنید: مشارکت بازرگانی و هر آنچه در اینباره باید بدانیم!
قرارداد مشارکت بازرگانی چه نکات مهمی دارد؟
فعالیتهای تجاری و بازرگانی میبایست ازنظر قانونی مورد تأیید قرارگرفته باشند تا بتوان آنها را موضوع یک قرارداد مشارکت قرار داد. هر نوعی از واردات و صادرات کالا و خدمات چه بهصورت خالص و دستنخورده و چه با ایجاد تغییراتی در آن میتواند در حیطه فعالیتهای بازگانی قرار بگیرد؛ البته، این مورد تنها یکی از مثالهای فعالیت بازرگانی است.
همچنین، ایجاد کارخانه و شرکتهای بینالمللی نیز میتواند در حیطه خدمات بازرگانی قرار بگیرد و افراد در جهت کسب سود و سرمایه در آن به کسب سرمایه بپردازند. اقدامات مربوط به کشتیرانی و کشتیسازی نیز در حیطه خدمات بازرگانی قرار دارد و افرادی که میخواهند در این راستا فعالیت کنند، میبایست اقدامات خود را در بستر قوانین موجود در جامعه و قانون پیش ببرند تا فعالیت آنها مورد حمایت قانون قرار گیرد.
چگونه میتوان در یک شرکت بازرگانی مشارکت کرد؟
در ابتدا، لازم است یک تاجر یا بازرگان که اقدامات وی ازنظر قانونی مورد تأیید قرار گرفته است، یک دفتر تجاری به اسم خود ثبت نماید. یک شرکت بازرگانی میبایست اقدامات و فعالیتهایی که در آن انجام میگیرد را به ثبت برساند و به همان صورت که اقداماتی به ثبت رسیده است، اقدام به انجام فعالیت کند. افرادی که میخواهند با شرکتهای بازرگانی همکاری کنند، میبایست براساس فعالیت و اقدامات مورد نظر خود، شرکت مربوطه را انتخاب کرده و در صورت داشتن شرایط لازم برای همکاری و مشارکت، اقدام به تنظیم قرارداد مشارکت بازرگانی نمایند. نکتهای که برای این مشارکت وجود دارد، این است که تمامی اقدامات و هدفی که در جهت انجام مشارکت برای طرفین وجود دارد باید در قرارداد قید شود و باتوجه به مفاد قرارداد شراکت، همکاری و فعالیت انجام گیرد.
تمامی اقدامات میبایست براساس آنچه که در ابتدا در قرارداد قید شده است، در تمام مدت قرارداد ثابت باشد و در صورت تغییر در اقدامات طرفین قرارداد مشارکت، لازم است متن جدیدی نوشته شده و مورد توافق طرفین قرار گیرد. شرکتهای بازرگانی ممکن است با افراد خارجی و یا داخلی اقدام به مشارکت نمایند و درنتیجه، افراد با تابعیتهای مختلف ممکن است اقدام به مشارکت با شرکتهای بازگانی نمایند. تمامی امکانهای موجود برای مشارکت لازم است مورد بررسی قرار بگیرد و باتوجه به شرایط که در روند قانونی آن وجود دارد اقدام به تنظیم قرارداد نمایند. برای همکاری و مشارکت اتباع خارجی، لازم است که باتوجه به مسائل قانونی مرتبط عمل کرد؛ چراکه در هر نوعی از فعالیت و هر شرکت تجاری و بازرگانی شرایط متفاوت خواهد بود.
این مطلب ممکن است برای شما جالب باشد: آیا انواع مشارکت بازرگانی را میشناسید؟
در پایان به یاد داشته باشید
شرکتهای بازرگانی در جهت انجام اقدامات تجاری بهوجود میآیند و همواره یک گزینه برای افرادی هستند که میخواهند قدم در عرصه بازرگانی و انجام اقدامات تجاری بردارند. اینکه هر شرکتی در چه حوزهای فعالیت میکند و این فعالیت باتوجه به قوانین، آیا میتواند مورد حمایت قانون قرار بگیرد یا خیر، میتواند یکی از موارد مورد نظر برای افراد در جهت ایجاد مشارکت بازرگانی باشد.
نکتهای که وجود دارد این است که این مشارکت در حیطه بازرگانی برای شرکتهای داخلی یا خارجی اتفاق میافتد، که درهرصورت، مسائل مربوط به این مسئله میتواند برای افراد متفاوت باشد. به همین ترتیب، دریافت مشاوره و دریافت نمونه قرارداد مشارکت بازرگانی از افرادی که در این راستا اطلاعات کافی دارند، میتواند راهنمای خوبی برای این افراد بوده و شرایط و اصول لازم را به آنها یادآور شود.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
فراموش نکنید که جهت دریافت یک نمونه قرارداد مشارکت بازرگانی میتوانید از خدماتی که این مرکز برای شما در نظر گرفته است، استفاده نمایید. درصورتیکه این مطلب را مطالعه نمودید، میتوانید دیدگاه خودتان را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین میتوانید برای استفاده از سایر مطالب به بلاگ لامینگو مراجعه نمایید.
2 دیدگاه
-
4 سال پیش
سلام . من بر حسب توانمندیم در ارتباط داشتن با بعضی افراد و شرکتهای داخلی و خارجی در حوزه نفت و فرآورده های نفتی ، قصد همکاری بعنوان بروکر را دارم . جهت حفظ حقوق و منافع خود بایستی چه مدل قراردادی داشته باشم ؟
تشکر !
دیدگاه شما