قرارداد اجاره پارکینگ چگونه قراردادی است و چه نکات و مندرجاتی دارد؟

1 سال پیش
قرارداد اجاره پارکینگ

قرارداد اجاره پارکینگ یکی از انواع قرارداد اجاره است که میان اشخاص منعقد می‌گردد. با توجه به اینکه به‌صورت منطقی، شلوغ شدن شهرها باید اشخاص را به سمت استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی ترغیب کند، اما اشخاص همچنان به استفاده از خودروی شخصی تمایل دارند و این موضوع همراه با ازدحام و شلوغی شهرها، سبب شده است تا داشتن پارکینگ برای پارک خودرو به یک معضل اساسی تبدیل شود. امروزه پارک نمودن خودرو در حاشیه اکثر خیابان‌ها تخلف محسوب می‌گردد و سبب جریمه شدن مالک خودرو می‌شود و از سویی دیگر، بسیاری از مجتمع‌های مسکونی، فضای کافی برای تمامی خودروهای ساکنین را نداشته و در نتیجه، بسیاری از اشخاص ملک مسکونی یا تجاری را بدون پارکینگ به فروش یا اجاره می‌رسانند و مالک خودرو، ناچار است یا از پارکینگ‌های عمومی استفاده کند و یا پارکینگ اشخاصی را که حق پارکینگ دارند اما خودرو ندارند، اجاره نماید.

با توجه به توضیحات بالا، قرارداد اجاره پارکینگ امروزه کاربرد بسیاری داشته و اشخاص برای نگهداری از خودروهای خود، اقدام به اجاره پارکینگ‌های شهرداری، پارکینگ‌های طبقاتی مراکز تجاری و یا پارکینگ‌ مجتمع‌های مسکونی می‌نمایند. در این مقاله قصد داریم به بیان نکات حقوقی نمونه قرارداد اجاره پارکینگ بپردازیم و مندرجات این قرارداد را با یکدیگر بررسی نماییم.

 

نمونه قرارداد اجاره پارکینگ لامینگو در اختیار شماست!

پیش از ورود به مطلب، ذکر این نکته ضروری است که شما می‌توانید در صورت نیاز به قرارداد اجاره پارکینگ، این قرارداد را از بانک قرارداد لامینگو دریافت نمایید! بانک قرارداد لامینگو پلتفرم هوشمند قراردادها و اسناد قضایی است که شما می‌توانید با ورود به آن، سند مورد نیاز را دریافت کنید. علاوه بر این، در نظر داشته باشید که تنظیم و انعقاد قراردادهای اجاره، نیازمند رعایت نکات و مقررات حقوقی است که این موضوع نیاز به داشتن اطلاعات جامع حقوقی دارد و به همین دلیل، توصیه می‌گردد قبل از عقد این قرارداد، مشاوره حقوقی لازم در زمینه تنظیم قراردادها را از مشاورین حقوقی لامینگو دریافت نمایید.

 

قرارداد اجاره پارکینگ

 

قرارداد اجاره پارکینگ تابع چه قانونی ‌می‌باشد؟

همانطور که بیان شد، ممکن است اشخاصی به دلیل نداشتن وسیله نقلیه و یا داشتن بیش از یک پارکینگ، قصد داشته باشند پارکنیگ خود را به سایر اشخاص، اجاره دهند. از سویی دیگر اشخاصی نیز به‌دلیل عدم داشتن پارکینگ و یا داشتن بیش از یک وسیله نقلیه، با کمبود پارکینگ مواجه بوده و نداشتن پارکینگ اضافی برای آن‌ها تبدیل به یک معضل شده است. در چنین شرایطی، این اشخاص می‌توانند با عقد قراردادی اقدام به اجاره نمودن پارکینگ دیگران نمایند.

قرارداد اجاره پارکینگ تابع مقررات عقد اجاره قانون مدنی می‌باشد. اجاره یک عقد معین است و عقود معین، عقودی هستند که قانون، آثار حاکم و مقررات لازم در تنظیم و تشکیل و اجرای آن‌ها را مشخص نموده است. در همین راستا، قانون مدنی در یک باب جدا، مقررات و آثار حاکم بر عقد اجاره را بیان نموده است و این آثار بر تنظیم قرارداد اجاره پارکینگ نیز حاکم خواهد بود و طرفین قرارداد باید مطابق با مقررات این باب عمل نمایند.

مطابق قانون مدنی، اجاره عقدی است که به‌موجب آن، مستأجر مالک منافع عین مستأجره می‌گردد؛ به این معنا که مستأجر با اجاره پارکینگ در مدت زمان مقرر، اجازه استفاده از منافع محل پارکینگ را دارد اما صاحب و مالک پارکینگ نمی‌گردد. با توجه به توضیحات فوق، متوجه می‌شویم که قرارداد اجاره سبب کسب درآمد برای اشخاصی می‌گردد که پارکینگ خود را به اجاره می‌دهند و این اشخاص باید برای کسب این درآمد، حتما قرارداد عقد پارکینگ را مطابق با مقررات قانون مدنی درباره عقد اجاره، تنظیم و منعقد نمایند.

 

مقررات ناظر بر عقد اجاره پارکینگ

پیش از این نیز بیان شد که عقد اجاره پارکینگ یک عقد معین است. بر اساس قانون مدنی، عقد اجاره پارکینگ یک عقد لازم است؛ به این معنا که طرفین عقد مزبور، نمی‌توانند بدون داشتن حق فسخ قانونی یا قراردادی از این قرارداد خارج شوند. علاوه بر این، نمونه قرارداد اجاره پارکینگ، یک عقد معوض بوده و شخصی که قصد دارد از منافع پارکینگ بهره‌مند گردد، باید مبلغی را در ازای استفاده از آن پرداخت نماید. معوض بودن عقد اجاره یکی از ویژگی‌های ذاتی عقد اجاره است و توافق برخلاف ذات مقتضای عقد اجاره، باطل است؛ بدین معنی که اگر طرفین این قرارداد با یکدیگر توافق نمایند تا قرارداد اجاره را بدون دریافت اجاره‌بها منعقد کنند، این قرارداد اجاره باطل خواهد بود.

قرارداد اجاره پارکینگ، زمانی صحیح خواهد بود که مالک پارکینگ بتواند پارکینگ را در اختیار مستأجر قرار دهد و در غیر این صورت، عقد اجاره باطل است. برای مثال، اگر پارکینگ مورد نظر از نظر مکانی طوری باشد که مستأجر امکان پارک خودروی خود را در آن را نداشته باشد، در چنین شرایطی عقد اجاره صحیح نخواهد بود. علاوه بر این، پارکینگ مورد نظر باید به‌گونه‌ای باشد که بدیهی‌ترین امکانات ممکن را داشته باشد و مستأجر در استفاده از این پارکینگ با مشکل مواجه نگردد. در صورتی‌که تمام مقررات ناظر بر عقد اجاره در تنظیم قرارداد اجاره پارکینگ رعایت گردد، این قرارداد قانونی خواهد بود و آثاری را نیز به همراه خواهد داشت.

 

قرارداد اجاره پارکینگ عمومی

شهرداری‌ها اصولاً در هر شهر و در هر خیابانی، فضایی را برای استفاده به‌عنوان پارکینگ در نظر گرفته‌اند و اقدام به ایجاد پارکینگ‌هایی در فضاهای سرباز و یا سربسته نموده‌اند تا اشخاصی که با مشکل پارک کردن خودروی خود مواجه‌اند، بتوانند با پرداخت مبلغی، از این جای پارک استفاده کنند. قرارداد اجاره پارکینگ‌های عمومی بر اساس مدت زمانی که مالک خودرو قصد دارد ماشین خود را در پارکینگ بگذارد و همچنین به نوع ماشین بستگی دارد. قطعاً مبلغی که مالکین ماشین‌های بزرگ و سنگین باید برای در اختیار گرفتن پارکینگ بپردازند، بیشتر از اجاره‌بهای پارکینگ ماشین‌های سواری خواهد بود.

 

قرارداد اجاره پارکینگ

 

قرارداد اجاره پارکینگ‌های مجتمع‌های تجاری

امروزه اغلب مجتمع‌های تجاری، دارای فضای اختصاصی پارک خودرو یا پارکینگ هستند و اشخاصی که وارد این مجتمع‌ها می‌شوند، می‌توانند با پرداخت مبلغی، جای پارک اجاره نمایند. پاساژ‌ها، سینماها، مجتمع‌های اداری و… همه از انواع مجتمع‌های تجاری هستند که تلاش کرده‌اند امکانات کاملی را برای ایجاد رفاه و سهولت در استفاده از خدمات مجتمع برای مردم ایجاد نمایند و از آنجایی که با توجه به شلوغی خیابان‌ها امکان پارک خودرو در خیابان وجود ندارد و علاوه بر این، پارک خودرو در خیابان امنیت کافی ندارد، داشتن پارکینگ یکی از مهم‌ترین این امکانات است. از جمله امکاناتی که در پارکینگ‌های مجتمع‌های تجاری به چشم می‌خورد، دوربین مداربسته، نگهبان و در برخی پارکینگ‌ها کارواش برای شست‌وشوی ماشین می‌باشد.

 

قرارداد اجاره پارکینگ شخصی

اجاره پارکینگ شخصی به معنای اجاره پارکینگی در آپارتمان محل سکونت و یا محل کار می‌باشد. اصولاً زمانی که شخصی اقدام به خرید یا اجاره یک واحد مسکونی می‌کند، فروشنده یا موجر، واحد مسکونی را همراه با پارکینگ و انباری اجاره می‌دهد و هر واحد مسکونی، یک جای پارک نیز دارد. اما گاهی ممکن است فضای پارکینگ ساختمان به‌اندازه‌ای نباشد که کفاف هر واحد مسکونی یک جای پارک را بدهد و به همین دلیل، برخی از ساکنین حق پارکینگ نخواهند داشت. در چنین شرایطی، ساکنینی که خودرو داشته اما حق پارک ندارند، می‌توانند قراردادی با ساکنینی که حق پارک دارند اما خودرو ندارند منعقد نموده و با پرداخت مبلغی، پارکینگ این ساکنین را اجاره نمایند.

از سویی دیگر، ممکن است صاحب ملک، چند جای پارک اما تنها یک خودرو داشته باشد و از سویی دیگر، یکی از ساکنین چند خودرو داشته باشد و در این شرایط، مالک می‌تواند با عقد قرارداد پارکینگ، حق استفاده از منافع پارکینگ خود را به مستأجر واگذار نماید.

 

موضوع قرارداد اجاره پارکینگ چیست؟

موضوع هر قرارداد محتوا و ماهیت آن قرارداد است که طرفین قرارداد برای انجام آن، اقدام به انعقاد قرارداد نموده‌اند. موضوع قرارداد اجاره پارکینگ نیز، مالکیت منافع پارکینگ می‌باشد؛ بدین معنا که مستأجر یعنی شخصی که به‌دنبال استفاده از پارکینگ است، با پرداخت مبلغی، مالک منفعت پارکینگ برای مدت مشخصی می‌گردد. توجه داشته باشید که قرارداد اجاره، مختص انتقال مالکیت منفعت می‌باشد و اگر طرفین قرارداد، قصد خرید و فروش عین را داشته باشند، باید قرارداد بیع منعقد نمایند. موضوع قرارداد باید در ذیل بند مجزایی به‌صورت دقیق ذکر گردد، زیرا موضوع هر قرارداد بیانگر محتوای قرارداد بوده و تعهدات طرفین قرارداد بر اساس موضوع آن تعیین می‌گردد.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

معرفی طرفین قرارداد اجاره

طرفین قرارداد اجاره پارکینگ، موجر و مستأجر می‌باشند‌‌. موجر، شخصی است که صاحب پارکینگ است و قصد دارد حق استفاده از پارکینگ را برای مدت مشخصی به دیگری واگذار نماید. مستأجر این قرارداد نیز شخصی است که متقاضی استفاده از پارکینگ موجر می‌باشد و حاضر است مبلغی را در ازای این استفاده پرداخت کند. در ذیل بند مربوط به مشخصات طرفین باید مشخصات طرفین این قرارداد درج گردد.

 

طرفین قرارداد اجاره پارکینگ، چه تعهداتی دارند؟

هر یک از طرفین قرارداد اجاره نسبت به یکدیگر و در راستای انجام موضوع فعالیت قرارداد، وظایف و مسئولیت‌هایی بر عهده دارند که باید این موارد را انجام دهند. برخی از تعهدات طرفین قرارداد اجاره پارکینگ به شرح زیر می‌باشد:

 

تعهدات موجر

۱. یکی از مهم‌ترین تعهدات موجر در برابر مستأجر این است که شخص موجر باید بلافاصله پس از تنظیم و عقد قرارداد، محل پارکینگ را در اختیار مستأجر قرار دهد تا مستأجر بتواند از آن استفاده نماید.

۲. شخص موجر نباید پارکینگی را که به مستأجر اجاره داده است، در مدت زمان اعتبار عقد اجاره به شخص دیگری نیز اجاره دهد و یا خود اقدام به استفاده از پارکینگ نماید.

۳. اگر نیاز باشد در پارکینگ تعمیراتی انجام گردد، پرداخت هزینه‌های کلی تعمیرات پارکینگ بر عهده موجر می‌باشد. اگر موجر اقدام به پرداخت هزینه‌های لازم برای انتفاع مستأجر از پارکینگ ننماید و یا به مستأجر اجازه انجام تعمیرات لازم را ندهد، مستأجر می‌تواند خود اقدام به انجام هزینه‌های لازم تعمیرات نموده و سپس مبلغ تعمیرات را از موجر دریافت کند.

 

قرارداد اجاره پارکینگ

 

تعهدات مستأجر

۱. مستأجر وظیفه دارد بلافاصله پس از اتمام مدت زمان قرارداد و در صورت عدم تمدید قرارداد، اقدام به تخلیه فوری پارکینگ نماید. طرفین قرارداد می‌توانند در هنگام تنظیم قرارداد با یکدیگر توافق کنند که اگر مستأجر از تخلیه نمودن پارکینگ امتناع نماید، مؤظف است روزانه مبلغی را به موجر بپردازد.

۲. مستأجر پارکینگ، وظیفه دارد مبلغ اجاره پارکینگ را در مواعد مقرر به موجر بپردازد و مستأجر نباید در انجام این تعهد خود تأخیر نموده و یا از انجام آن امتناع نماید. در صورتی‌که مستأجر مبلغ اجاره را نپردازد، موجر حق فسخ قرارداد را خواهد داشت.

۳.  اگر در طی استفاده مستأجر از پارکینگ، مشکلی در آن به وجود آمد و نیاز بود تا پارکینگ تعمیر گردد، پرداخت هزینه‌های تعمیر بر عهده مستأجر می‌باشد و همچنین اگر قصور مستأجر سبب ایجاد مشکل شده باشد، مستأجر وظیفه دارد تا خسارت موجر را نیز جبران کند.

۴. مستأجر پارکینگ، حق اجاره مورد اجاره را به‌صورت کلی یا جزئی به سایرین ندارد مگر اینکه موجر، رضایت به انجام این کار داشته باشد.

۵. مستأجر وظیفه دارد در استفاده از پارکینگ، رعایت حال مالکان سایر خودروها را داشته باشد و باید خودروی خود را تنها در محل پارکینگی که اجاره نموده است، پارک نماید.

۶. نگهداری و نظافت تمام وسایل و ابنیه و تأسیساتی که در محل پارکینگ می‌باشد، بر عهده مستأجر قرارداد اجاره پارکینگ است.

 

مدت زمان اعتبار عقد اجاره را مشخص کنید!

یکی از مهم‌ترین نکات و مندرجات حقوقی عقد اجاره، مدت زمان اعتبار این عقد می‌باشد. در این بخش از قرارداد اجاره پارکینگ، مشخص می‌کنید که پارکینگ موضوع اجاره، تا چه زمانی در اختیار مستأجر خواهد بود و در چه زمانی مستأجر باید پارکینگ را تحویل دهد. در ذیل این بند، طرفین قرارداد باید ابتدا و انتهای تاریخ عقد اجاره را مشخص نمایند. پس از انقضای مدت اجاره، موجر و مستأجر دیگر تعهدی در قبال یکدیگر نداشته و با انقضای این بازه زمانی، مالکیت مستأجر نسبت منافع پارکینگ به اتمام می‌رسد و مستأجر باید پارکینگ را تحویل موجر بدهد. تعیین مدت عقد اجاره یکی از شروط تنظیم قرارداد اجاره است و در صورتی‌که عقد اجاره‌ای مدت نداشته باشد، این عقد باطل خواهد بود.

 

این مطلب را نیز بخوانید: تعریف متمم اجاره‌نامه و نکات آن

 

اجاره‌بهای قرارداد اجاره چیست و پرداخت آن به چه نحو است؟

اجاره‌بهای قرارداد اجاره پارکینگ، مبلغی است که مستأجر در ازای استفاده از پارکینگ به موجر پرداخت می‌کند. مستأجر باید اجاره‌بها را در موعد مقرر و بدون تأخیر پرداخت نماید. تعیین میزان اجاره‌بها به توافق طرفین قرارداد بستگی دارد. به‌صورت کلی، اجاره‌بها به صورت ماهیانه پرداخت می‌گردد؛ بدین ترتیب که مستأجر باید به‌ازای هر ماه که از پارکینگ استفاده می‌کند، اجاره‌بها را به مالک پارکینگ بپردازد. اما مبلغ اجاره‌بها ممکن است به‌صورت روزانه و یا هفتگی نیز پرداخت گردد، زیرا در ارتباط با قراردادهای اجاره پارکینگ‌های عمومی، پرداخت روزانه یا هفتگی اجاره‌بها مناسب‌تر است. نکته‌ای که باید به آن توجه داشت این است که طرفین قرارداد می‌توانند با یکدیگر در ارتباط با شرایط قرارداد تا جایی که مخالف با قانون نباشد، توافق نمایند.

 

شروط ضمن عقد در قرارداد اجاره پارکینگ به چه معناست؟

علاوه بر موارد کلی که در هر قرارداد اجاره‌ای باید ذکر گردد، مواردی وجود دارد که طرفین باید در ارتباط با آن تصمیم گرفته و تعیین تکلیف نمایند و این حق را دارند که موارد مزبور را در متن قرارداد وارد کنند. این موارد را تحت عنوان شروط ضمن عقد می‌شناسیم. یکی از شروط ضمن عقد اجاره، عدم انتقال مورد اجاره به سایر اشخاص است. این شرط به این معنا است که موجر در هنگام تنظیم قرارداد اجاره، شرط می‌نماید که مستأجر حق واگذاری پارکینگ را به دیگران ندارد و تنها خود مستأجر حق دارد از منافع آن استفاده کند.

علاوه بر این، ممکن است مستأجر نیز با توافق موجر در قرارداد شرط نماید که موجر حق ندارد پارکینگ را در مدت زمانی که در اختیار مستأجر است به دیگران واگذار کند. شروط ضمن عقد، چارچوب مشخصی نداشته و در هر قراردادی متفاوت می‌باشد و طرفین عقد اجاره پارکینگ نیز باید با توجه به شرایط قرارداد و توافق یکدیگر، شروط مورد نظر را در متن قرارداد درج نمایند.

 

عقد اجاره پارکینگ در چه شرایطی قابل فسخ خواهد بود؟

عقد اجاره، عقدی لازم است و به همین دلیل طرفین آن، حق خروج یکجانبه از قرارداد را بدون داشتن حق فسخ ندارند. پس از اینکه قرارداد اجاره به‌وسیله طرفین امضا شد، یک سند قانونی و مکتوب خواهد بود و موجر و مستأجر باید تا پایان مدت زمان عقد اجاره به مفاد آن پایبند باشند. اما عقود لازم، قابل فسخ هستند به این معنا که در قانون مواردی پیش‌بینی شده است که در آن شرایط، طرفین قرارداد می‌توانند قرارداد را فسخ نمایند. علاوه بر این، موجر و مستأجر می‌توانند در هنگام تنظیم قرارداد اجاره پارکینگ، شرایطی را پیش‌بینی کنند که در صورت ایجاد آن شرایط، هر یک از آن‌ها اجازه فسخ قرارداد را خواهد داشت.

ازجمله شرایطی که مستأجر حق فسخ قرارداد را خواهد داشت زمانی است که موجر؛ یعنی صاحب پارکینگ، از تحویل پارکینگ به مستأجر خودداری کند و یا پارکینگی تحویل می‌دهد که مستأجر امکان استفاده از آن و پارک خودروی خود در آن را نخواهد داشت. موجر قرارداد نیز در شرایطی حق فسخ دارد؛ اگر مستأجر پارکینگ را بدون رضایت موجر در اختیار دیگران قرار دهد و یا از پرداخت اجاره‌بها خودداری کند و یا خودرویی خلاف آنچه مورد توافق بوده است در محل پارکینگ پارک کند، موجر حق فسخ و بر هم زدن قرارداد را خواهد داشت.

 

قرارداد اجاره پارکینگ

 

طرفین قرارداد اجاره پارکینگ باید اختلافات خود را به چه مرجعی ارجاع نمایند؟

در طی اجرای موضوع قرارداد اجاره پارکینگ، ممکن است اختلافاتی میان طرفین قرارداد به وجود بیاید. گاهی ممکن است این اختلافات برطرف شده و اشخاص به انجام موضوع قرارداد ادامه دهند و یا ممکن است شدت اختلافات به‌اندازه‌ای باشد که سبب برهم خوردن قرارداد اجاره شود. زمانی که اختلافی میان طرفین قرارداد ایجاد می‌شود، این اشخاص ابتدا باید تلاش نمایند تا اختلاف موجود را از طریق مذاکره و سازش برطرف کنند. اگر اختلاف موجود از طرق مسالمت‌آمیز برطرف نشد، طرفین قرارداد اجاره پارکینگ، می‌توانند اختلاف خود را از طریق مراجعه به نهاد داوری حل‌وفصل کنند. داوری شیوه‌ای نوین در حل اختلافات است که میان اشخاص خصوصی محبوبیت ویژه‌ای دارد.

از مزایای این روش می‌توان هزینه کمتر و سرعت بیشتر در فرآیند حل اختلافات را بیان کرد. شیوه حل اختلافات به روش داوری بدین صورت است که طرفین، اختلاف را برای حل‌وفصل شدن به داور مرضی‌الطرفین ارجاع می‌نمایند و داور مزبور نیز باید پس از بررسی اختلاف، حکم خود را صادر کند. این حکم برای طرفین اختلاف لازم‌الاجرا می‌باشد. طرفین قرارداد اجاره پارکینگ می‌توانند داور مرضی‌الطرفین را در هنگام تنظیم و عقد قرارداد انتخاب کنند. در نهایت، اگر اختلاف میان طرفین قرارداد به روش سازش و داوری برطرف نشد، طرفین اختلاف می‌توانند موضوع را نزد مراجع قضایی عمومی مطرح نمایند.

 

تنظیم و عقد قرارداد اجاره پارکینگ چه ضرورتی دارد؟

اشخاصی که قصد دارند پارکینگ دیگران را اجاره نمایند و مالکی که قصد اجاره دادن پارکینگ خود را دارد، بهتر است قراردادی کتبی منعقد کنند. بسیاری از افراد از انعقاد قراردادی مکتوب و رسمی امتناع می‌کنند که این موضوع در آینده ممکن است سبب ورود خسارت و ضرر گردد. زمانی‌که قراردادی مکتوب میان افراد منعقد شده است، تمام شرایط قرارداد و ارتباط دو طرف، شفاف بوده و این موضوع، سبب اجرای بهتر موضوع قرارداد می‌شود. علاوه بر این، اگر یکی از طرفین قرارداد از انجام تعهدات خود امتناع نماید، طرف دیگر می‌تواند به قرارداد استناد نموده و درخواست خسارت کند. در همین راستا، اگر قصد عقد قرارداد اجاره پارکینگ را دارید، می‌توانید این قرارداد را از بانک قرارداد لامینگو دریافت نمایید!

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

‌جمع‌بندی

قرارداد اجاره پارکینگ قراردادی رایج میان مردم است و اشخاص زیادی روزانه اقدام به عقد این قرارداد و اجاره نمودن پارکینگ‌های عمومی یا شخصی می‌کنند. قرارداد اجاره پارکینگ، تابع مقررات عقد اجاره قانون مدنی است و طرفین قرارداد باید در تنظیم آن، این مقررات را رعایت نمایند. موجر و مستأجر باید در متن این قرارداد موضوع قرارداد، تعهدات هر یک از طرفین، مدت زمان اجاره پارکینگ، مبلغ اجاره، موارد و شرایط فسخ قرارداد و سایر مواردی را که بر آن توافق نموده‌اند و از شرایط عمومی عقد اجاره محسوب می‌گردد را وارد نمایند. قرارداد اجاره پارکینگ اگر در قالب مقررات و قواعد حقوقی تنظیم گردد، یک سند الزام‌آور و لازم می‌باشد و طرفین پس از امضای قرارداد و رسمی شدن آن، باید به مفاد آن پایبند باشند.

اگر به‌دنبال بررسی و مطالعه سایر محتواهای حقوقی با موضوع قراردادها می‌باشید، وارد بلاگ حقوقی لامینگو شده و سایر مطالب این بلاگ را نیز مورد مطالعه و بررسی قرار دهید. علاوه بر این، پیشنهاد می‌گردد اگر سؤالی در ارتباط با این نوشتار دارید، پرسش خود را در انتهای همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهرا حامد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه