مشاوره کارت بازرگانی + صادرات و واردات بدون کارت بازرگانی

3 سال پیش
مشاوره کارت بازرگانی

 

بدون کارت بازرگانی نمی‌توانیم قدم به عرصه صادرات و واردات کالا بگذاریم و این ذهنیت برای اکثر افراد وجود خواهد داشت. اگر شما امروز نیاز دارید که بتوانید صادرکننده خوبی باشید و بتوانید محصولات موردنیازتان را از کشورهای دیگر به کشور خود وارد کنید، مطمئناً اولین قدم اخذ کارت بازرگانی است. دریافت مشاوره کارت بازرگانی اطلاعات کاملی در این زمینه در اختیار شما قرار می‌دهد.

مؤسسات حقوقی مختلفی در زمینه ارائه خدمات حقوقی فعالیت می‌کنند. لامینگو پلتفرمی هوشمند برای ارائه خدمات حقوقی است. این مؤسسه، با استفاده از دانش کارشناسان و مشاوران خود، به شما در زمینه دریافت کارت بازرگانی و انجام امور صادرات و واردات کمک می‌کنند. برای دریافت مشاوره کارت بازرگانی از لامینگو بر روی لینک زیر کلیک کنید.

دریافت مشاوره کارت بازرگانی

 

نقش کارت بازرگانی در صادرات چیست؟

بر اساس قوانین گمرکی رایج کشور، کارت بازرگانی به مجوزی گفته می‌شود که اشخاص با استفاده از آن برای فعالیت‌های تجاری و هرگونه واردات و صادرات اقدام می‌کنند. پس اگر شما بخواهید در ایران به صادرات یا واردات کالا بپردازید، به این کارت نیاز خواهید داشت. داشتن کارت بازرگانی در صادرات یکی از اساسی‌ترین مراحل محسوب می‌شود.

 

این مطلب را بخوانید: همه چیز در مورد کارت بازرگانی در دنیای امروز

 

برای شروع صادرات چه باید کرد؟

یکی از مهم‌ترین مراحل صادرات و واردات، اخذ کارت بازرگانی است. گاهی اشخاص این‌گونه فکر می‌کنند که اگر امروز برای گرفتن کارت اقدام کنند، فردا می‌توانند این کارت را دریافت کنند. گرفتن این کارت، دوندگی بسیاری دارد و به تعداد زیادی از مجوزها نیاز دارد و به‌واسطه این مجوزها برای شما کارت بازرگانی صادر می‌گردد. برای آشنایی با نحوه اخذ این کارت می‌توانید از مشاوره کارت بازرگانی استفاده کنید تا بتوانید این مجوز مهم را به‌راحتی دریافت کنید.

 

مشاوره کارت بازرگانی

 

بهترین زمان برای گرفتن کارت بازرگانی چه زمانی است؟

در بسیاری از مواقع، یک بازرگان برای صادرات و واردات نیازی به کارت بازرگانی ندارد. اما این سؤال پیش می‌­آید که بدون این کارت چه کاری باید انجام دهیم؟ می‌توانید به جای گرفتن این کارت از یک مشاور ترخیص استفاده کنید تا این کار را برای شما انجام دهد. استفاده از مشاور ترخیص کار در امور ترخیص کالا مانند یک وکیل عمل می‌کند. همان‌گونه که برای کارهای دادگاهی که گاهی انجام دادن آن‌ها برای شما سخت است از یک وکیل کاربلد استفاده می­‌کنید، می‌توانید برای ترخیص کالای خود در گمرک نیز از ترخیص کار در گمرک استفاده نمایید.

ترخیص کار در کمترین زمان ممکن این کار را برای شما انجام می‌­دهد. ترخیص کار مالک کالای شما نیست، بلکه صرفاً انجام‌دهنده امور صادرات شما است. برای آشنایی بیشتر با نحوه کار ترخیص کار می‌توانید از مشاوره کارت بازرگانی استفاده نمایید.

 

عوارض و مالیات کارت بازرگانی چگونه است؟+ بررسی تمام ابعاد آن

 

انواع مختلف کارت بازرگانی

در واقعیت کارت بازرگانی چیزی بیشتر از یک مجوز نیست که به دارنده آن اجازه می‌دهد فعالیت‌های تجاری از جمله فعالیت‌های صادرات و واردات را در سطح بین­‌المللی انجام دهد. کارت بازرگانی به صورت کلی در 4 دسته تقسیم‌بندی می‌شود:

  • کارت بازرگانی تجاری

این کارت مجوزی است که به تاجران و بازرگانان در این عرصه اجازه می­‌دهد کالای موردنظر خود را از کشور صادر یا به کشور وارد کنند و حتی واردات از مناطق آزاد انجام می‌­شود.

  • کارت بازرگانی خدماتی

این کار برای گروهی از افراد صادر می­‌شود که مجوز سرمایه‌گذاری با زمینه خدماتی را دارند که این‌گونه افراد فقط در زمینه فعالیت خود مجاز به فعالیت‌های مختلف هستند. توضیح بیشتر در این زمینه را می‌توانید با دریافت مشاوره کارت بازرگانی دریافت کنید.

  • کارت بازرگانی موردی

این کارت مختص آن دسته از افراد است که فقط برای یکبار تصمیم به ترخیص کالا دارند.

  • کارت بازرگانی تولیدی یا صنعتی

یکی از انواع کارت بازرگانی برای آن دسته از افراد است که قصد دارند تجهیزات کارگاهی و مواد اولیه تولید را وارد کنند، که برای این کار به کارت بازرگانی تولیدی یا صنعتی نیاز خواهند داشت.

 

مشاوره کارت بازرگانی

 

شرایط واردات بدون نیاز به کارت بازرگانی چیست؟

در رابطه با واردات بدون استفاده از کارت بازرگانی روش‌هایی وجود دارد که وزارت صنعت و معدن و تجارت اعلام کرده است. این وزارتخانه در بخشنامه‌ای اعلام کرده که یک تاجر می‌تواند با وجود شرایطی بدون کارت بازرگانی و از طریق مجوز موردی اقدام به صادرات و واردات کند.

  • کسانی که پروانه بهره‌برداری دارند، یا جواز تأسیس با پیشرفت قابل‌قبول را دارند یا دارای معادن (با دریافت مجوز معاونت امور معادن و صنایع معدنی از محل مواد ۱۰۹ و ۱۱۰ آیین‌نامه اجرایی قانون معادن) هستند و همچنین واحدهای تولید که پروانه کسب صنفی دارند، و یا کسانی که جواز تأسیس چاپخانه را دارند و مدارک تولیدی معتبر از سایر وزارتخانه‌های دولتی با رعایت سایر شرایط، می‌توانند از مجوز موردی برای واردات استفاده کنند.
  • واحدهای تولیدی که برای تولید نیاز به واردات مواد اولیه دارند شامل این موارد نمی­‌شوند و بهترین کار این است که کارت بازرگانی را با کمک مشاوران کارت بازرگانی را دریافت کنند.
  • قبل از اینکه مجوز موردی صادر شود باید سازمان‌های استانی از اینکه بازرگان قبلا کارت بازرگانی دائم نداشته­ اطمینان داشته باشند و نمی‌توان چند مجوز موردی برای یک واحد صادر شود.

 

این مطلب را بخوانید: سوء استفاده از کارت بازرگانی دیگران و مجازات آن

 

جمع‌بندی

در آخر، اگر نیاز فوری به گرفتن کارت بازرگانی دارید، توصیه ما به شما این است که هرچه زودتر از مشاوره کارت بازرگانی استفاده کنید تا مشاور در کمترین زمان ممکن و با تخصص بالا در این زمینه بتواند شما را راهنمایی کند. مشاوران و کارشناسان لامینگو در این زمینه به شما کمک کرده تا بتوانید فعالیت‌های صادراتی و وارداتی خود را انجام دهید.

جهت خواندن مطالب بیشتر، می‌توانید به وبلاگ لامینگو مراجعه کنید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب مرجان هاشمی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه