همه آنچه که درباره پیمانکاری تعمیرات ساختمان باید بدانید
به دلیل گسترش روز افزون جمعیت و نیاز به مسکن و خانه بسیاری از افرادی که در ساختمانهای قدیمی زندگی میکنند با مشکلاتی روبرو میشوند و در راستا برطرف کردن این مشکلات مجبور به اعمال تعمیرات و تغییرات در ساختمان خواهند شد. در مواردی که ملک تخریب نمیشود و افراد تنها به ایجاد تعمیرات در نقوص و کاستیهای آن بر میآیند . این تغییرات درست است که در شکل ظاهری و بیرونی ملک تغییری را ایجاد نمیکند و یا چه بسا دردسرهای ساخت و ساز را نداشته باشد اما افراد به دلیل تغییرات موظف هستند که این اعمال را گزارش کرده و برای این اقدامات قوانین و مقررات خاصی را رعایت کنند.
این مطلب را حتما در این باره مطالعه کنید: مهمترین نکات لازم درباره پیمانکاری تعمیرات ساختمان
آیا در تعمیرات خانه و ملک قوانین وجود دارد؟
این که ساختمان خانه و یا ملکی تحت تعمیر قرار بگیرد لازم است که نکاتی مورد توجه قرار بگیرند. این که فردی که اقدام به تعمیرات در خانه و ملک مینماید قصد بازسازی و یا نوسازی ملک را دارد. چرا که این دو مفهوم متفاوتی هستند و به همین ترتیب بازسازی و نوسازی میتوانند قوانین و مقررات مخصوص به خود را داشته باشند. همچنین نکات و موارد دیگری نیز میبایست مورد بررسی قرار بگیرد این مورد بسیار مهم است که برای هر کدام از این اقدامات مجوز لازمه را دریافت کنید و یا این که هزینهها و برآورد هزینه آنها به چه صورت هست. سپس پس از این اقدامات باید دید که چگونه بازسازی را میتوانید آغاز کنید.
تعمیرات در یک آپارتمان بر عهده چه کسی است؟
یکی از مشکلاتی که مستاجران ساکن در یک آپارتمان با ان روبرو هستند این موضوع است که تعمیرات احتمالی که در اثر مشکلات ساختمان رخ میدهد بر عهده چه کسی است. به همین منظور لازم است که در قراداد ساختمانی مستاجر با مالک در باره این مشکلات قید شود. در ادامه برای حل این مشکلات شاید لازم باشد که با کمک قوانین مستاجر و مالک به حل این مسائل پرداخت. در این قوانین درباره چند و چون این مسئله حتما راه حلهایی وجود دارد.
این مطلب را بخوانید: هزینههای تعمیرات در آپارتمان بر عهده کیست؟
همچنین نکتهای که نباید فراوش شود این است که تعمیرات لازمه چه تعمیراتی است و آیا در حیطه کاری مدیر ساختمان و مالک قرار میگیرد یا خیر. در مواردی نیز که ممکن است تعمیرات ساختمان بر عهده مالک باشد ممکن است مالک از این وظیفه سر باز زند که در این شرایط نیز باید دید قانون چه نظری درباره حل این مسئله دارد. بنابراین شاید مهمترین چیز درباره این تعمیرات و هزینههای احتمالی آن این باشد که هنگام بستن قرارداد اجاره ساختمان در مفاد قرارداد، هزینههای احتمالی را بررسی کرده و درباره چگونگی پرداخت آنها به توافق رسید.
در صورتی که شما نیاز به دریافت یک نمونه قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان دارید میتوانید با مراجعه کردن به لینک زیر از خدمات کارشناسان ما در این حیطه استفاده نمایید:
دانلود نمونه قرارداد تعمیرات ساختمان
آیا برای تعمیرات ساختمان عقد قرارداد ضرورت دارد؟
برای تعمیرات ساختمان عقد قرارداد پیمانکاری ساختمان ضرورت دارد؛ چرا که میبایست بین طرفین این قرارداد همه موارد مربوط به هزینهها و چند و چون این اتفاق در قراردادشان قید شود تا بتوان کار خواسته شده را در مدت زمان خاص و معین انتظار داشت. تعمیرات ساختمان میتواند یک کار جزیی باشد و یا تعمیرات کلی و تغییرات اساسی باشد. بنابراین به دلیل این که هر کار میبایست درست در زمان خود ارائه شود و یا این که به طور دقیق شخص شود که طرفین چه انتظاراتی از یکدیگر در قبال این تغییرات دارند. عقد قرارداد برای پیمانکاری ساختمان اهمیت پیدا میکند.
این مطلب ممکن است برای شما مفید باشد: آیا وجود قرارداد در تعمیرات ساختمان ضرورت دارد؟
کلام آخر
تعمیرات مربوط به ساختمان هر چند کوچک و جزیی لازم است که به صورت قانونی و بر اساس قرارداد پیش برود. هر گاه هر یک از ساکنین و یا ملک از انجام انها سر باز زده باشد میتوان این مورد را پیگیری نمود و یا با ارائه دلایل وی را قانع کرد. اما این در صورتی است که هر تعمیری به ضرر یا از بین رفتن حقوق شخص دیگری منجر نشود. و در نهایت قراداد و قید کردن تمامی نکات مربوط به یک عمل میتواند در روند و انجام قانونی آن تعمیرات بسیار مفید باشد.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
این نکته را فراموش نکنید که میتوانید جهت دریافت نمونه قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان از خدمات ما بهرهمند شوید. در صورتی که این مطلب برای شما مفید بوده است ما را از نظرات خودتان مطلع سازید و همچنین با مراجعه کردن به بلاگ لامینگو از سایر مطالبی که برای شما وجود دارد استفاده نمایید.
دیدگاه شما