تومان 145,000
قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان

قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان

قبل از تنظیم هر قرارداد اولین کار یافتن یک قالب حقوقی مناسب و درخور آن است. انجام عملیات تعمیرات ساختمانی یک اقدام پروژه‌ای است و در یک مدت مشخص به اتمام خواهد رسید. به همین منظور بهترین شکل و قالبی که می‌توان برای آن درنظر گرفت قرارداد پیمانکاری خواهد بود. بر این اساس کلیات و اصول یک قرارداد پیمانکاری بازسازی ساختمان بر مبنای اصول و مقررات قراردادهای پیمانکاری نوشته می‌شود و تعهدات و موارد اختصاصی هم با توافق طرفین و رعایت اصول حقوقی و قانونی در آن درج می‌گردد.

آخرین بروزرسانی: 1402/05/15

چگونه پروژه تعمیرات ساختمان را قانونی انجام دهیم؟

برای همه ما اتفاق افتاده است که برای تعمیرات منزل یا محل کار خود (به طور کلی هر ساختمانی) از پیمانکاران ساختمانی کمک بگیریم. پروژه تعمیرات یک عملیات پیچیده و تخصصی است که نیازمند حضور افراد متخصص در این زمینه است. برای این منظور باید ضمن پیدا کردن افراد متخصص قابل اعتماد، به دنبال پیدا کردن یک راهکار قانونی هم باشیم. زیرا تعاملات افراد زمانی‌که در یک قالب درست و حقوقی قرار می‌گیرد قطعا تبعات خوشایندی هم با خود به همراه خواهد آورد. به همین دلیل در این قسمت تصمیم گرفتیم علاوه بر ارائه یک نسخه جامع از قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان، به شرح نکات حقوقی آن هم بپردازیم.

قرارداد پیمانکاری، قالب مناسب قرارداد تعمیرات ساختمان!

قبل از تنظیم هر قرارداد اولین کار یافتن یک قالب حقوقی مناسب و درخور آن است. انجام عملیات تعمیرات ساختمانی یک اقدام پروژه‌ای است و در یک مدت مشخص به اتمام خواهد رسید. به همین منظور بهترین شکل و قالبی که می‌توان برای آن درنظر گرفت قرارداد پیمانکاری خواهد بود. بر این اساس کلیات و اصول یک قرارداد پیمانکاری بازسازی ساختمان بر مبنای اصول و مقررات قراردادهای پیمانکاری نوشته می‌شود و تعهدات و موارد اختصاصی هم با توافق طرفین و رعایت اصول حقوقی و قانونی در آن درج می‌گردد. اما مهم‌ترین نکات حقوقی یک قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان چیست؟

نکات حقوقی قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان

1-     معرفی کامل طرفین قرارداد

در هر قراردادی افرادی حضور دارند که با اراده و قصد آن‌ها قرارداد شکل گرفته و رنگ و بوی الزام به خود می‌گیرد. به همین دلیل لازم است که این افراد که با عنوان طرفین قرارداد شناخته می‌شوند کامل معرفی گردند.

2-     موضوع قرارداد

موضوع هر قرارداد همان هدف و غایتی است که افراد به خاطر آن تصمیم به انعقاد قرارداد می‌گیرند. لازم است که موضوع قرارداد که همان انجام عملیات تعمیرات ساختمان است به دقت و واضح قید شود. نکته قابل تأمل دیگری که لازم است در این قسمت عنوان شود، مشخصات کامل ملک یا ساختمانی است که پروژه تعمیرات باید در آنجا انجام پذیرد.

3-     مدت قرارداد

هر تعهدی باید در یک مدت مشخص انجام گیرد. به همین دلیل طرفین بر سر مدت زمانی خاصی که انتظار اتمام پروژه تعمیرات را دارند توافق می‌کنند و آن را در قرارداد درج می‌کنند. البته مدت هر قراردادی با توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود. در قراردادهای پیمانکاری اصولا موضوع اصلی قرارداد را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کرده و زمان‌بندی مشخصی برای هر کدام ذکر می‌کنند.

4-     مبلغ قرارداد

طبیعتا برای هر عملی اجرتی قرار دارد. پیمانکار هم در مقابل انجام پروژه تعمیرات ساختمان مالک، مستحق دریافت مزدی است که طرفین بر سر آن توافق می‌کنند. بهترین پیشنهاد در خصوص قراردادهای پیمانکاری ساختمانی معمولا فازبندی پرداخت حق الزحمه بر اساس زمان‌بندی قرارداد است. درواقع با اتمام هر فاز عملیات تعمیر، مبلغ اختصاص داده شده به آن قسمت پس از کسر کسورات به پیمانکار پرداخت خواهد شد.

5-     نقشه‌ها و طرح‌ها

قاعدتاً هر پروژه ساخت و سازی باید بر اساس یکسری از نقشه‌ها و طرح‌ها انجام پذیرد. این طرح‌ها معمولا با پیشنهاد پیمانکار و تصویب مالک پیاده سازی می‌شوند. به همین دلیل لازم است تا به عنوان مستندات قرارداد، به متن اصلی پیوست شوند.

6-     تعهدات

مهم‌ترین قسمت یک قرارداد بخش تعهدات آن است. در این قسمت لازم است به دقت تمامی مواردی که از طرف مقابل انتظار داریم در ازای ضمانت اجرای مناسب بنویسیم. بهترین تعهدات تعهداتی هستند که صریح و با جزئیات نوشته شوند و برای هرکدام یک قید زمانی مناسب همراه با ضمانت اجرای دقیق درنظر گرفته شود.

7-     انتقال موضوع قرارداد به غیر

یکی از مواردی که معمولا در قراردادهای پیمانکاری ذکر می‌شود غیرقابل انتقال بودن موضوع قرارداد به غیر است. یعنی پیمانکار نمی‌تواند موضوع قرارداد را جهت اجرا به فرد دیگری غیر از خود واگذار کند. البته این مساله نافی این امر نخواهد بود که پیمانکار بتواند از کارگران یا پیمانکاران فرعی دیگری کمک بگیرد. البته واضح است که مسئولیت اقدامات این افراد با شخص پیمانکار خواهد بود اما لازم است که کلیه حقوق و مزایای مربوط به آن‌ها را بر اساس قوانین مربوطه پرداخت کند.

8-     روش‌های فسخ قرارداد

در هر قراردادی می‌توان برای هریک از طرفین شرایطی را در نظر گرفت که بتواند قرارداد را فسخ کند. اگر مایل باشید می‌توانید در متن قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان برای هریک از طرفین چه مالک و چه پیمانکار این شروط را درنظر بگیرید.

9-     فورس ماژور

فورس ماژور یا قوای قاهره شرایطی است که افراد نمی‌توانند به تعهدات خود عمل کنند. بر این اساس باید درخصوص نحوه تصمیم‌گیری در شرایط فورس ماژور تعیین تکلیف شود.

10- حل و فصل اختلافات

در هر رابطه قراردادی و تعاملی احتمال ایجاد نزاع وجود دارد. به همین دلیل در تمام قراردادها لازم است تا راه حلی جهت حل این تعارضات درنظر گرفته شود.

قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان لامینگو

باتوجه به نیاز جامعه و درخواست کاربران، کارشناسان حقوقی لامینگو با درنظر گرفتن تمامی مسائل حقوقی اقدام به تنظیم قرارداد پیمانکاری تعمیرات ساختمان کرده‌اند. نسخه قراردادی که پیش رو دارید بر اساس آخرین تغییرات قانونی و مطابق با نیاز متقاضیان تنظیم شده است. درصورتی که به هر کمک حقوقی احتیاج داشتید می‌توانید با مشاوران حقوقی ما در ارتباط باشید.

در صورت داشتن هرگونه سوالی با ما تماس بگیرید

021-91070885
تهیه شده توسط بهترین ‌‌ها

آیا این قرارداد مورد نیاز شما نیست و یا در انتخاب آن شک دارید؟

چنانچه به هر دلیلی در انتخاب این قرارداد تردید دارید، می‌توانید با ثبت درخواست خود در قسمت تنظیم قرارداد سفارشی ضمن مشورت با مشاورین حقوقی ما، قرارداد مورد نیاز خود را دریافت کنید.

سوالات متداول

پرسش و پاسخ

پرسش خود را مطرح نمایید

پرسش شما با موفقیت ثبت شد ، پاسخ از طریق پیامک یا ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.