نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته و نکات مرتبط با عقد این قرارداد کاربردی

2 سال پیش
نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته یکی از ضروری‌ترین الزامات امنیتی در مکان‌های مختلف مانند منازل، فروشگاه‌ها، شرکت‌ها و غیره است و همچنین، یکی از شرایط دریافت مجوز برای راه‌اندازی کسب‌وکارهایی مانند طلافروشی نیز نصب دوربین مدار بسته در فضای مغازه است. نصب دوربین مداربسته امنیت مکان مورد نظر را تأمین می‌نماید و از ارتکاب بسیاری از جرائم مانند سرقت توسط برخی از افراد جلوگیری می‌نماید. اشخاصی که قصد نصب دوربین های مدار بسته را دارند، باید به اشخاصی که در زمینه فروش و نصب این دوربین‌ها فعالیت دارند، مراجعه نموده و قراردادی تحت عنوان نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته منعقد نماید تا از این طریق، رابطه کاری طرفین قرارداد شکل گرفته و مجری قرارداد فعالیت نصب دوربین را مطابق با اوصاف قراردادی آغاز نماید. این قرارداد یک قرارداد پیمانکاری خدمات بوده و براساس اراده و نوع و ماهیت روابط طرفین آن منعقد می‌گردد.

شما می‌توانید از همکاران ما در تیم قراردادنویسی لامینگو بخواهید تا قراردادی مناسب با نیازها و نوع روابط قراردادی شما تنظیم کرده و در اختیار شما قرار دهند تا از این طریق، قرارداد مورد نظر خود را در اختیار داشته باشید.

تنظیم قرارداد نصب دوربین مداربسته

 

عقد نمونه قرارداد دوربین مدار بسته و قوانین و مقررات حاکم بر این قرارداد

درصورتی‌که قصد دارید برای تأمین امنیت منزل یا محیط کار خود اقدام به نصب سیستم‌های ایمنی مانند دوربین‌های مداربسته نمایید، بهتر است انجام این امر را به اشخاصی که در این زمینه تخصص داشته و مشغول به فعالیت می‌باشند، با عقد قراردادی که سند قانونی این همکاری خواهد بود واگذار نمایید. نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته یک قرارداد پیمانکاری خدماتی است که با عقد آن، یک نفر امر نصب دوربین مدار بسته را به فرد دیگری می‌سپارد و در مقابل، هزینه انجام این موضوع را به وی می‌پردازد. قرارداد پیمانکاری نصب دوربین مداربسته تابع ماده 10 قانون مدنی است که اشخاص را مجاز در عقد قراردادهایی می‌داند که در خود قانون آثار خاصی بر آن‌ها وضع نگردیده است. ماده 10 قانون مدنی این قراردادها را قراردادهایی خصوصی میان اشخاص حقیقی و حقوقی می‌داند و به‌اصطلاح به آن‌ها عقود نامعین گفته می‌شود.

یکی از ویژگی‌های عقود نامعین، این است که طرفین می‌توانند این قراردادها را بر اساس اراده خود تنظیم نمایند؛ اما با وجود این، طرفین قرارداد باید از قواعد عام عقد قراردادها تبعیت نمایند. طرفین قرارداد نصب دوربین مدار بسته باید با توجه به نوع روابطه و ماهیت همکاری که میان آن‌ها در جریان است، مفاد این قرارداد را تنظیم نمایند. طرفین قرارداد باید در هنگام انعقاد قرارداد، از سلامت کامل عقلی و اهلیت قانونی برای امضای قرارداد بهره‌مند بوده و قرارداد مذکور را در دو نسخه تنظیم نمایند. طرفین نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته می‌توانند بدون مکتوب نمودن رابطه کاری خود امر نصب دوربین و پرداخت هزینه آن را انجام دهند؛ اما تنظیم این رابطه کاری در چارچوب یک قرارداد پیمانکاری، به این رابطه اعتبار و تضمین می‌بخشد.

 

موضوع نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته

موضوع قرارداد نصب دوربین مدار بسته به‌طور کلی نصب این دوربین تأمین امنیت است. کارفرما و مجری قرارداد باید تمام فعالیت‌هایی را که مجری قرارداد در قالب ابن قرارداد ارائه می‌نماید و در ازای آن دستمزد دریافت می‌نماید، در متن قرارداد جای دهند و عنوان نمایند. اگر مجری قرارداد علاوه بر نصب قرارداد اقدام به فروش خود دوربین به کارفرما و ارائه خدمات پس از فروش مانند تعمیر دوربین مداربسته در صورت بروز عیبی در آن نیز نماید، این موارد نیز باید در قسمت موضوع قرارداد درج گردد. اگر موضوع قرارداد به‌صورت کامل تعیین نگردد، ممکن است طرفین قرارداد از این خلأ قرادادی سوء استفاده و حق طرف مقابل خود را تضییع نمایند.

 

حتماً بخوانید: نمونه قرارداد ساخت دستگاه و مواردی که درباره آن باید بدانیم

 

مبلغ قرارداد نصب دوربین مداربسته و نحوه پرداخت این مبلغ

مبلغ قرارداد پیمانکاری نصب دوربین مدار بسته شامل تمام هزینه‌هایی می‌شود که برای انجام موضوع این قرارداد باید پرداخت گردد. مهم‌ترین بخش از مبلغ قراردادی، دستمزد نصاب دوربین مداربسته می‌باشد که کارفرما باید آن را مطابق با آنچه طرفین قرارداد تعیین و توافق نموده‌اند، به مجری قرارداد بپردازد. علاوه بر این، کارفرما باید دوربین مداربسته و سایر تجهیزات مرتبط را خریداری نموده تا نصاب دوربین آن را در محل مخصوص نصب نماید. ممکن است کارفرما دوربین مدار بسته را از نصاب خریداری نماید که در این صورت باید علاوه بر مبلغ حق‌الزحمه نصب، مبلغ دوربین مداربسته را نیز به مجری قرارداد بپردازد. علاوه بر میزان مبلغ، طرفین نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته باید درباره نحوه پرداخت این مبلغ نیز تعیین تکلیف نموده و مشخص نمایند آیا مبلغ تمام هزینه‌ها به‌صورت کلی پرداخت می‌گردد یا به مبالغ کمتر تقسیم می‌شود.

 

تعهدات کارفرما در نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته

کارفرمای قرارداد نصب دوربین مدار بسته شخصی است که قصد خرید و نصب دوربین مدار بسته را برای تأمین امنیت منزل مسکونی و یا فضای کار خود دارد و تصمیم دارد انجام این مورد را به شخصی که خدمات نصب دوربین ارائه می‌نماید، واگذار نماید. در همین راستا، کارفرمای قرارداد وظایف و مسئولیت‌هایی در طی مدت قرارداد دارد که باید این مسئولیت‌ها را در موعد مقرر در قرارداد انجام دهد. اصلی‌ترین وظیفه کارفرما اما پرداخت دستمزد نصاب دوربین مداربسته مطابق با شرایطی است که طرفین بر آن توافق نموده‌اند و همچنین، خرید تجهیزات لازم جهت نصب دوربین مداربسته در مکان مورد نظر (مطابق با توافق طرفین).

علاوه بر موارد مذکور، کارفرما وظیفه دارد شرایط لازم برای نصب دوربین را برای نصاب فراهم نماید و اقدامات لازم را جهت حضور نصاب در مکان مورد نظر برای نصب دوربین انجام دهد. کارفرما همچنین وظیفه دارد محلی را که در نظر دارد دوربین در آنجا قرار بگیرد، به‌صورت دقیق به اطلاع مجری قرارداد برساند و نصاب دوربین مداربسته باید دوربین را در مکان مورد نظر کارفرما نصب نماید. نکته‌ای که باید به آن توجه داشت، این است که کارفرما نمی‌تواند پس از امضای قرارداد درخواست دیگری به‌غیر از موارد مذکور در قرارداد از مجری داشته باشد؛ مگر اینکه پیمانکار قرارداد رضایت به انجام آن امور داشته باشد.

 

نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته

 

تعهدات نصاب دوربین مداربسته (پیمانکار)

پیمانکار قرارداد وظیفه دارد تا محل دقیق قرارگیری دوربین‌ها را از نظر تجهیزات سیم‌کشی و امنیتی بررسی نماید و درصورتی‌که محل مناسبی برای قرارگیری دوربین بود، دوربین مداربسته را در آن محل نصب نماید. نصاب دوربین مداربسته باید تمام استانداردهای ایمنی در این زمینه را رعایت نماید و دوربین‌ها را در جایی قرار دهد که امکان مشاهده آن توسط سایرین نباشد. علاوه بر این، نصاب باید نحوه استفاده، کنترل و چک کردن دوربین‌ها را به‌صورت دقیق به کارفرما توضیح داده و همچنین، نکات لازم را در ارتباط با تعمیر دوربین در صورت بروز آسیب و یا ایراد برای کارفرما بیان نماید.

 

تعیین مدت در نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته

طرفین قرارداد پیمانکاری نصب دوربین مدار بسته باید برای روابط قراردادی خود مدتی تعیین نمایند که این مدت نشانگر ابتدا و انتهای زمان این روابطه قراردادی خواهد بود. در هنگام انعقاد قرارداد، کارفرمای قرارداد باید اعلام نماید که انتظار دارد نصاب، دوربین‌ها را حداکثر تا چند روز نصب نماید و همچنین، مجری قرارداد باید اعلام نماید که به چه مدتی برای انجام موضوع قرارداد نیاز دارد. طرفین قرارداد می‌توانند این مدت را به بازه‌های زمانی کوتاه‌تر تقسیم نمایند؛ برای مثال، طرفین می‌توانند مدتی را برای خرید دوربین در نظر گرفته، مدتی را برای بررسی دقیق محل نصب و مدت‌زمانی را نیز برای نصب دوربین مداربسته در نظر بگیرند. تعیین مدت در قرارداد از این نظر حائز اهمیت است که طرفین قرارداد از مدت‌زمانی که برای انجام تعهدات خود دارند، مطلع می‌گردند و این‌گونه موضوع قرارداد به‌نحو صحیح‌تری انجام می‌گیرد.

 

گارانتی نصب دوربین مداربسته

کارفرما باید توجه نماید هنگامی که قصد نصب دوربین مداربسته را دارد، این امر را به پیمانکاری بسپارد که خدمات ارائه‌شده از سوی وی، گارانتی و پشتیبانی پس از فروش دارد. گارانتی نصب محصول به این معنا است که نصاب تعهد می‌نماید تا مدت‌زمانی مشخص پس از نصب محصول مورد نظر، راهنمایی‌های لازم را جهت استفاده از این کالا و همچنین نحوه مراقبت از کالا و استفاده از آن و تعمیر محصول به کارفرما ارائه نماید و به‌اصطلاح، از استفاده کارفرما از کالا پشتیبانی نماید. درصورتی‌که دوربین نصب‌شده گارانتی داشته باشد، این گارانتی باید تحت عنوان خدمات پس از نصب در متن نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته ذکر گردد.

 

حتماً بخوانید: نمونه قرارداد نصب و راه اندازی آسانسور و الزامات تنظیم این قرارداد

 

شرط محرمانگی

نصاب دوربین مداربسته برای نصب دوربین وارد منزل و یا محیط کار شخصی می‌گردد که درخواست نصب دوربین را دارد و ممکن است از این طریق، به اطلاعات محرمانه‌، شخصی و کاری کارفرما دستیابی داشته باشد و در جریان قرار بگیرد. به همین دلیل، پیمانکار نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته باید در هنگام تنظیم قرارداد تعهد نماید که از اسرار شخصی و تجاری کارفرما سوء استفاده ننموده و ملزم به حفظ آن‌ها می‌گردد.

 

فسخ نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته

طرفین قرارداد پیمانکاری نصب دوربین می‌توانند در هنگام انعقاد این قرارداد مواردی را تحت عنوان حق فسخ قرارداد پیش‌بینی نمایند؛ ازجمله مواردی که در صورت بروز آن هریک از طرفین می‌توانند حق فسخ قرارداد را داشته باشند، تخلف طرف مقابل در انجام تعهدات خود می‌باشد. برای مثال، درصورتی‌که مجری قرارداد قادر به انجام موضوع قرارداد نبوده و یا در انجام نصب دوربین تأخیری نماید که از چارچوب عرف قراردادی خارج است، در این صورت کارفرما حق داشته باشد قراداد را فسخ نماید. همچنین، می‌توان پیش‌بینی کرد که اگر کارفرما مبالغ قراردادی را نپردازد، در این صورت مجری قرارداد حق فسخ نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته را دارد.

 

حل اختلافات کارفرما و مجری قرارداد نصب دوربین مداربسته

ممکن است در طی مدت انجام موضوع نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته مسائلی به‌وجود بیاید که سبب بروز مشکلات و اختلافاتی میان طرفین قرارداد گردد. کارفرما و مجری قرارداد ابتدا باید تلاش نمایند تا موضوع اختلاف را از طریق مذاکره و سازش رفع و رجوع نمایند و در نهایت اگر این اختلاف از طرق مسالمت‌آمیز رفع نگردید، طرفین قرارداد می‌توانند مناقشه را از طریق مراجعه به مراجع قضایی حل‌وفصل نمایند. پیگیری اختلاف و حل دعوا از طریق مراجعه به مراجع قضایی دولتی، یعنی دادگاه، بسیار زمان‌بر است و طرفین باید مدت‌زمان زیادی را صرف حل اختلاف نمایند. به همین دلیل، طرفین قرارداد می‌توانند در هنگام انعقاد قرارداد بندی را در متن قرارداد وارد نموده و در آن به حل اختلافات از طریق مراجعه به مراکز داوری اشاره نمایند.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

 در پایان باید بدانید

در قراردادهای پیمانکاری، کارفرما می‌تواند از مجری قرارداد تضمیناتی برای انجام صحیح موضوع قرارداد دریافت نماید. تضمیناتی مانند ضمانت‌نامه بانکی که مجری قرارداد ارائه می‌نماید تا اگر موضوع قرارداد به‌درستی انجام نشد، کارفرما بتواند خسارت خود را از محل تضمینات ارائه‌شده جبران نماید و درصورتی‌که پیمانکار موضوع قرارداد را مطابق با اوصاف قراردادی اجرا نماید، کارفرما تضمینات مربوطه را به وی باز می‌گرداند. علاوه بر این بند قراردادی، کارفرما و پیمانکار باید با توجه به موضوع قرارداد خود و همچنین نوع روابطی که با یکدیگر دارند، موارد لازم را در قرارداد ذکر نمایند.

اگر مطالعه این مطلب برای شما مفید و رضایت‌بخش بوده و تمایل به مطالعه سایر محتواها درباره انواع قراردادهای پیمانکاری دارید، می‌توانید وارد بلاگ حقوقی لامینگو شده و محتواهای منتشرشده را مطالعه نمایید. بررسی و مطالعه محتواهای این بلاگ سبب افزایش اطلاعات حقوقی شما می‌گردد. شما می‌توانید بلاگ لامینگو را به دوستان و آشنایان خود نیز معرفی نمایید. در این مطلب، تلاش نمودیم تا تمام نکات و الزامات حقوقی و قانونی عقد نمونه قرارداد نصب دوربین مدار بسته را برای شما مخاطب عزیز بیان نماییم و در پایان، اگر در ارتباط با محتواهایی که آن را مطالعه نمودید سؤالی دارید، می‌توانید سؤال خود را در بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهرا حامد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه