مزایا و معایب شغل مشاور املاک

2 سال پیش
نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک

مشاور املاک شخصی است که به مشتریان بنگاه املاک مشاوره داده و آن‌ها را برای خرید، فروش، رهن و یا اجاره ملک و مسکن راهنمایی می‌نماید. کارشناس مشاور املاک ممکن است خود صاحب بنگاه املاک بوده و یا با عقد نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک در آنجا مشغول به کار باشد. این شغل نیز مانند تمامی مشاغل دیگر، مزایا و معایب خودش را داشته و از مزایای آن می‌توان به امکان پیشرفت زیاد در این حرفه و عدم نیاز به مدرک تحصیلی اشاره نمود. همچنین، مشخص نبودن میزان درآمد در ماه، امکان عدم کسب درآمد در ماه‌های ابتدایی شروع فعالیت و نیاز به یادگیری مدام، از معایب این شغل است.

افرادی که اقدام به فعالیت در این حرفه می‌نمایند و تمایل به عقد نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک با بنگاه‌های املاک دارند، باید توجه داشته باشند که قبل از آغاز کار خود، از مزایا و معایب این شغل به‌خوبی آگاه شوند و پس از آن به استخدام بنگاه‌ها درآیند. این قرارداد از قراردادهای استخدامی مشمول قانون کار می‌باشد و مقررات قانون کار بر آن حاکم می‌باشد.

اگر تمایل به دسترسی به نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک دارید، می‌توانید وارد لینک زیر شوید و قرارداد مربوطه را از بانک قرارداد لامینگو دریافت نمایید. این قرارداد یکی از صدها قراردادی است که همکاران ما در بانک قرارداد لامینگو برای شما آماده نموده و در اختیارتان قرار داده‌اند.

دریافت قرارداد استخدام مشاور املاک

 

مزایا و معایب شغل مشاور املاک

قبل از شروع این بخش، باید به این موضوع توجه داشت که شغل مشاور املاک نیز مانند دیگر مشاغل، پییچیدگی‌های خودش را دارد و موفقیت در آن به تلاش و تخصص فردی بستگی دارد که در این حرفه فعالیت می‌نماید. شغل مشاور املاک در عین حال که یکی از مشاغل پرچالش است، یکی از مشاغل سودآور نیز می‌باشد و مشاوران املاک موفق، درآمد زیادی از این راه کسب می‌نمایند.

 

مزایای شغل مشاور املاک

افرادی که می‌خواهند با بنگاه‌های املاک نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک منعقد نمایند، باید توجه داشته باشند که اگرچه این شغل دارای مزایای زیادی است، این افراد زمانی به موفقیت شغلی خواهند رسید که علاقه کافی برای فعالیت در این حرفه داشته و بتوانند اطلاعات لازم را به دست آورند. در ادامه با برخی از مزایای شغل مشاور املاک آشنا می‌شویم.

 

1) شغل مشاور املاک نیاز به مدرک دانشگاهی ندارد.

یکی از اصلی‌ترین مزایای این شغل، این است که افراد می‌توانند با داشتن تخصص و تجربه و بدون مدرک دانشگاهی، در این زمینه فعالیت نمایند و مشاوران املاکی که دارای تجربه و دانش مربوطه می‌باشند، در حل و درک مسائل توان بالایی داشته و در این شغل به موفقیت خواهند رسید. در نتیجه، یکی از بزرگ‌ترین مزایای مشاور املاک بودن، همین موضوع است که افراد نیازی به تحصیل در رشته خاصی نداشته و در نهایت، از تمامی اقشار جامعه اشخاص می‌توانند در این حرفه شاغل شوند.

 

2) برای ورود به حرفه مشاور املاک، سرمایه مالی نیازی نیست.

مشاوران املاک می‌توانند با تأسیس بنگاه املاک در این زمینه فعالیت نموده و یا به‌عنوان مشاور املاک، با عقد نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک در بنگاه‌های املاک استخدام شوند. اغلب اشخاصی که مشاور املاک می‌باشند، در بنگاه‌های املاک استخدام بوده و برای صاحب بنگاه کار می‌کنند؛ چرا که تأسیس بنگاه نیازمند سرمایه می‌باشد که بسیاری توان مالی آن را ندارند و این افراد می‌توانند بدون در اختیار داشتن این سرمایه نیز در این زمینه اشتغال نمایند.

 

این مطلب را حتماً بخوانید: نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک و نکات مندرج در آن

 

3) مشاورین املاک محدودیتی در کسب درآمد ندارند.

اشخاص می‌توانند در شغل مشاور املاک درآمد بسیاری زیادی کسب نمایند؛ چرا که غالب درآمد این افراد از پورسانت معاملات است و به همین دلیل، اگر افراد بتوانند به سطح بالایی از تجربه و توانایی در این زمینه برسند، می‌توانند سود زیادی کسب نمایند.

 

4) حرفه مشاور املاک ساعات کاری مشخص ندارد.

این شغل مانند شغل‌های کارمندی نیست؛ با اینکه افراد از طریق نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک که یکی از قراردادهای قانون کار است، جذب بنگاه‌ها می‌شوند، می‌توانند با توافق کارفرمای خود که بنگاه املاک است، به‌صورت پاره‌وقت در بنگاه مشغول به کار شوند.

 

5) مشاورین املاک فعالیت فیزیکی زیادی ندارند و در نتیجه این شغل باعث خستگی زیاد افراد نمی‌شود.

فعالیت فیزیکی مشاورین املاک شامل بازدید از املاک گوناگون و حضور در جلسات مذاکره برای معامله و چند مورد دیگر است که هیچ‌کدام نیازمند فعالیت فیزیکی جدی نمی‌باشد و دیگر فعالیت‌های مشاور املاک نیز، نیازی به فعالیت فیزیکی و بدنی خاصی ندارد.

 

نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک

 

معایب شغل مشاور املاک

بر خلاف تصور بسیاری از افراد که گمان می‌کنند اشتغال به این حرفه سراسر سود و درآمد است، شغل مشاور املاک نیز سختی‌ها و پیچیدگی‌های زیادی داشته و افراد زمانی که با انعقاد نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک در این حرفه مشغول به کار می‌شوند، به این سختی‌ها و معایب این شغل بهتر آگاه می‌شوند.

 

1) درآمد شغل مشاور املاک درآمد ثابتی نیست.

اغلب درآمد مشاورین املاک از پورسانتی است که از انعقاد قراردادهای ملکی دریافت می‌نمایند و گاهی ممکن است یک نفر مشاور املاک، چند ماه هیچ معامله‌ای نداشته باشد و در نهایت، درآمدی نیز کسب نکند.

 

2) در ابتدای شروع فعالیت در حوزه مشاور املاک، ممکن است افراد هیچ درآمدی کسب ننمایند.

فردی که می‌خواهد از طریق عقد نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک مشغول به کار بشود، باید آگاه باشد که ممکن است در ماه‌های ابتدایی فعالیت خود هیچ درآمدی کسب ننماید؛ چرا که برای کسب درآمد در این حوزه نیاز به تجربه و تخصص و کسب اعتبار در بازار است و به دست آوردن این‌ها نیازمند زمان می‌باشد.

 

شاید این مطلب برای شما مفید باشد: وظایف و مسئولیت های مشاور املاک

 

3) مشاور املاک باید دائماً دانش خود را به‌روز کند.

بازار ملک و مسکن یکی از پرنوسان‌ترین بازارها می‌باشد و همین امر سبب می‌گردد مشاورین ملکی در این زمینه نیازمند به‌روز کردن اطلاعات خود در ارتباط با بازار و تجزیه بازار باشند. علاوه بر این، قوانین و مقررات ثبتی و حقوقی راجع به املاک، پیوسته در حال تغییر است و همین امر نیز سبب می‌گردد مشاورین املاک نیازمند به آگاه بودن دائمی از شرایط بازار باشند.

 

4) بازار ملک و مسکن بسیار رقابتی است.

شخصی که می‌خواهد در حوزه مسکن به‌عنوان مشاور املاک فعالیت نماید، باید آگاه باشد که رقابت در این بازار، به‌شدت زیاد است و برای رسیدن به موفقیت، باید بتواند با رقیبان خود رقابت نموده و جایگاه خود را در بازار بیابد.

 

5) مشاور املاک با افراد زیادی در ارتباط بوده و باید با این افراد به‌طور مدام در ارتباط باشد.

مشاور املاک باید بتواند رضایت طرفین یک معامله را به دست بیاورد که این کار راحتی نیست و علاوه بر این، مشاور املاک مدام درحال مشاوره دادن و مذاکره با افراد مختلف است و باید موارد زیادی را برای مشتریان شرح و توضیح دهد که این امر بسیار خسته‌کننده بوده و انرژی زیادی از این افراد می‌گیرد.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

در پایان

در پایان، ذکر این نکته ضروری است که هیچ شغلی صرفاً خوب و یا صرفاً بد نیست و تمام مشاغل مزایا و معایب گوناگونی دارند و افراد نباید با دید بسته و تصور اینکه شغل مشاور املاک سراسر سود و درآمد است وارد این عرصه شوند؛ چرا که در این صورت، به‌سرعت در این شغل شکست خورده و نمی‌توانند درآمد زیادی از این راه کسب نمایند.

همچنین، فراموش نکنید که درصورت نیاز می‌توانید نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک را که توسط تیم حقوقی لامینگو تهیه شده، دریافت نمایید.

اگر مطالعه مطلب بالا برای شما مفید بوده است، می‌توانید وارد بلاگ حقوقی لامینگو شوید و دیگر مطالب حقوقی منتشرشده در آنجا را نیز مطالعه نمایید. ما به شما این اطمینان را می‌دهیم که مطالعه دیگر محتواهای گردآوری‌شده در بلاگ نیز برای شما رضایت‌بخش خواهد بود.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهرا حامد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه