7 استراتژی سرمایه گذاری در دوران رکود اقتصادی

4 سال پیش
استراتژی سرمایه گذاری در دوران رکود

با توجه به شرایط غیرعادی فعلی در جهان، اکنون بسیاری از سرمایه‌گذاران از رکود اقتصادی بیم دارند. این امر طبیعی و منطقی است، زیرا این بحران اقتصادی نتیجه افت ناگهانی هزینه‌ها و سایر موارد پیش‌بینی نشده است. قبل از اینکه چنین بحرانی در سطح جهان به قطعیت برسد، ایده خوبی است که هم اکنون برنامه‌ریزی کنید و درباره استراتژی سرمایه گذاری خود تصمیم بگیرید. رکود اقتصادی به معنای این نیست که همه سرمایه گذاری‌ها باید به حالت تعلیق درآیند. این بدان معناست برخی صنایع، شرکت‌ها و سرمایه گذاری‌ها نسبت به سایر آن‌ها ایمن‌تر هستند. در این مطلب چند استراتژی سرمایه گذاری در دوران رکود را بررسی خواهیم کرد.

 

1. فقط سرمایه گذاری‌های کم خطر

رکود اقتصادی زمان مناسبی برای آزمایش و ریسک در سرمایه گذاری‌های شما نیست. مهمترین جنبه استراتژی سرمایه گذاری در زمان رکود اقتصادی هر شخص، بازی در زمین امن است. این امر موجب اجتناب از سرمایه گذاری در شرکت‌هایی می‌شود که پرمخاطره و دارای بدهی هستند. بر روی کسب و کار یا استارتاپ‌هایی با جریان درآمدی مطلوب و بدهی کم تمرکز کنید تا ایمن‌ترین گزینه‌های سرمایه گذاری را بدست آورید. به عنوان یک دستورالعمل کلی، سعی کنید در شرایط مبهم، ریسک بزرگی انجام ندهید. برای دریافت مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری به لینک زیر مراجعه فرمایید.

دریافت مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری

 

2- سرمایه گذاری در کالاهای اساسی پرمصرف در بازار سهام

هنگامی که به دنبال گزینه‌های سرمایه گذاری ایمن در بازار سهام هستید، ایده مناسب تمرکز روی کالاهای اساسی پرمصرف یا موارد ضروری مورد نیاز مردم است. آن‌ها به طور معمول شامل مواد غذایی، برخی کالاهای خانگی و دخانیات می‌باشند. به منظور سرمایه گذاری، می‌توانید قراردا سرمایه گذاری خود را در لحظه تنظیم و دریافت نمایید.

دانلود قرارداد سرمایه‌گذاری

 

3- تمرکز روی صنایع غیر چرخشی و مقاوم در برابر رکود

از سرمایه گذاری بر کالاها و خدمات با الگوی چرخشی در زمان رکود و عدم اطمینان اجتناب ورزید. معمولا آن‌ها موارد اساسی و ضروری نیستند که مصرف‌کنندگان در زمان صرفه‌جویی برای آن‌ها به طور منظم هزینه کنند. در طی رکود اقتصادی، بهتر است روی یافتن صنایع غیر چرخشی که کالاها و خدماتی را ارائه می‌دهند که تقاضای ثابت سالیانه دارند، متمرکز شویم. علاوه بر اصول مصرف کننده که به آن‌ها اشاره شد، این صنایع مقاوم در برابر رکود شامل فروشگاه‌های مواد غذایی، فروشگاه‌های تخفیف، تولید کنندگان لوازم آرایشی بهداشتی و خدماتی همچون برگزاری مراسم ترحیم می‌باشند.

 

4- تضمین تنوع کافی

در این مورد ضرب‌المثل قدیمی درباره قرار ندادن تمام تخم‌مرغ‌ها در یک سبد به ذهن می‌آید. یک نکته کلی در توصیه‌های مربوط به سرمایه گذاری، تمرکز صرف، بر یک بخش واحد، حتی در مواردی که عناصر اصلی مصرفی را شامل می‌شود. این مسئله در زمان غیرقابل پیش بینی رکود بسیار مهم است. اگر کالا یا صنعت خاصی ارزش خود را از دست بدهد، تنوع در سرمایه گذاری بر صنایع شما را از ضررهای بیشتر محافظت می‌کند. تنوع در نوع دارایی، به عنوان مثال سهام، علاوه بر درآمد و کالاهای ثابت، به همان اندازه مهم است.

استراتژی سرمایه گذاری در دوران رکود

 

5- سرمایه گذاری در املاک و مستغلات

اگرچه رکود اقتصادی عمدتا می‌تواند ضررهای بسیار جدی را در اکثر صنایع به همراه داشته باشد، اما املاک و مستغلات ، با فر‌ض سرمایه گذاری خردمندانه، معمولاً در بین این صنایع نیست. رکود اقتصادی معمولاً منجر به افت ارزش خانه می‌شود، به این معنی که ممکن است ملکی را با قیمت پایین خریداری کنید و پس از بهبود اقتصاد و بازار، آن را با سود بالا بفروشید. در ضمن می‌توانید ملک را به مستاجر اجاره دهید و در یک بازه‌، درآمد منفعل قابل اعتماد ایجاد کنید. در صورت نیاز، قرارداد خرید و فروش املاک یا قرارداد اجاره خود را به صورت آنلاین و در لحظه تنظیم و دریافت نمایید.

این مطلب را بخوانید: برای نوشتن یک قرارداد مشارکت در ساخت استاندارد چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

 

6- سود سهام

سود سهام درآمد غیرفعال ایجاد می‌کند. بعد از سرمایه گذاری در یک شرکت، شما اساساً بخشی از درآمد شرکت را دریافت می‌کنید. به طور کلی توصیه می‌شود به دنبال شرکت‌هایی باشید که نسبت بدهی به حقوق سهامداران آن‌ها کم باشد. برای اینکه در امنیت کامل باشید، ممکن است بخواهید فقط روی شرکت‌های کاملاً قابل اعتمادند، یعنی آنهایی در 25 سال متوالی سود سهام خود را افزایش داده اند، متمرکز شوید.

 

7- فلزات گرانبها

در بازار کالاهایی به ویژه طلا در حفظ ارزش خود در دوره های عدم اطمینان و رکود اقتصادی مشهور است. سرمایه گذاری در نقره نیز در زمان رکود اقتصادی عملکرد بسیار خوبی دارد و به طور کلی فلزات گرانبها گزینه مناسبی در سرمایه گذاری نسبتاً بی‌خطر هستند.

 

به نظر شما کدام استراتژی برای سرمایه گذاری در دوران رکود مناسب‌تر است؟ نظرات خود را با ما درمیان بگذارید. همچنین سایر مطالب مرتبط را می‌توانید در بلاگ لامینگو دنبال کنید.

 

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب حدیث دلبرد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه