چه کسانی می‌توانند معافیت کفالت بگیرند؟

3 سال پیش
مشاوره حقوقی کفالت

رفتن به خدمت سربازی با توجه به ایجاد مشکلات و سختی‌هایی که برای آقایان به‌همراه دارد، امروزه به یکی از بزرگترین دغدغه‌های آن‌ها تبدیل شده است که به هر نحوی در جستجوی راه‌هایی برای معاف شدن هستند. با توجه به سختی‌هایی که این روزها در دوران سربازی وجود دارد، دوره آموزشی و پس از آن که امکان خدمت در شهری دور وجود دارد، همه و همه موجب شده است که آقایان علاقه‌ای به رفتن به سربازی نداشته و به‌دنبال دریافت مشاوره حقوقی کفالت باشند. اما آیا همه آن‌هایی که به‌دنبال اخذ معافیت هستند، در این مسیر موفق می‌شوند؟

رفتن به خدمت سربازی، علاوه بر دردسرها و مشکلاتی که دارد، دارای قوانین پیچیده و شرایط ویژه‌ای است که لازم است به‌منظور اخذ هر نوع معافیت به آن‌ها مسلط بود. اگر به‌دنبال اخذ انواع معافیت‌های سربازی هستید، لازم است یک مشاور خوب را بشناسید تا بتواند شما را در گرفتن معافیت‌های مختلف به خصوص معافیت کفالت یاری دهد. یک مشاور حقوقی مطلع از قوانین و شرایط جدید، می‌تواند راه‌های معافیت گرفتن را به شما معرفی کند. کارشناسان حقوقی لامینگو برای مشاوره همراه شما خواهند بود. ما در این مطلب سعی داریم تا شما را با معافیت کفالت سربازی و اینکه چه کسانی مشمول این معافیت خواهند شد آشنا کنیم. با ما تا انتهای مطلب همراه باشید تا نکات مفیدی را در این خصوص ارائه کنیم.

دریافت مشاوره حقوقی کفالت

 

معافیت کفالت چیست؟

پیش از آنکه ببینید آیا مشمول معافیت کفالت می‌شوید یا خیر، بهتر است بدانید که معافیت کفالت چیست و چطور می‌توان آن را دریافت نمود. در واقع سازمان نظام وظیفه انواع معافیت‌ها را برای افرادی که به دلیل داشتن شرایط خاصی، امکان رفتن به سربازی ندارند، در نظر گرفته است که یکی از این انواع معافیت‌ها، معافیت کفالت نام گرفته است. این نوع معافیت در واقع به افرادی تعلق می‌گیرد که سرپرستی اعضای خانواده خود را تحت شرایط ویژه‌ای به عهده داشته باشند. بدین معنا که فردی که به سن 18 سال رسیده است و وظیفه مراقبت از پدر، مادر، خواهر، برادر، پدربزرگ و یا مادربزرگ خود را بر عهده دارد، تحت شرایط خاصی می‌تواند این نوع معافیت را دریافت کند.

 

این مطلب را بخوانید: مشاوره حقوقی کفالت و تمام مواردی که باید بدانید!

 

چه کسانی مشمول معافیت کفالت می‌شوند؟

حال که با مفهوم کفالت سربازی آشنا شدید، بهتر است با شرایط این نوع معافیت و اینکه چه کسانی می‌توانند آن را اخذ نمایند، بیشتر آشنا شوید. لازم به ذکر است که در این راه وجود یک مشاوره حقوقی کفالت می‌تواند راهگشای کار شما باشد و شما را با قوانین و نکات این موضوع بهتر آشنا کند.

به طور کلی لازم است که افراد متقاضی دریافت معافیت کفالت 18 سال تمام داشته باشند تا بتوانند درخواست معافیت به سازمان نظام وظیفه دهند و با ارائه مدارک معتبر معافیت خود را بگیرند. تنوع معافیت‌های کفالت بسیار زیاد بوده و هر یک شرایط و نکات خاص خود را دارد که به منظور دریافت انواع معافیت کفالت، شخص متقاضی باید واجد آن شرایط باشد. به عنوان مثال در کفالت از پدر، اگر مشمول، پدر بالای 70 سال داشته باشد، به همراه برخی شرایط دیگر، می‌تواند درخواست خود را ارائه دهد.

 

مشاوره حقوقی کفالت

 

فرایند ارائه درخواست جهت اخذ معافیت کفالت بدین نحو است که ابتدا باید دفترچه نظام وظیفه خود را از دفاتر خدمات الکترونیکی انتظامی دریافت کرده و آن را مطالعه نمایید. سپس مدارک خود را مطابق آنچه درخواست‌شده، آماده نموده و دفترچه را نیز تکمیل و همه مدارک را به سازمان نظام وظیفه ارسال کنید. پس از آن نظام وظیفه، شما را به منظور شرکت در جلسات کمیسیون‌های رسیدگی به انواع معافیت‌های کفالت دعوت می‌کند. چنانچه کمیسیون پس از بررسی‌های لازم، به نفع شما رأی صادر نماید، می‌توانید منتظر ارسال کارت معافیت سربازی خود را باشید.

 

سخن پایانی

در این مطلب شما را با معافیت کفالت سربازی آشنا کردیم. آموختید که اگر کفالت یکی از اعضای خانواده خود را به عهده داشته و واجد شرایط خاص هر نوع کفالت بودید، می‌توانید با طی کردن مراحل اخذ معافیت کفالت، از رفتن به خدمت سربازی معاف شوید.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

بلاگ لامینگو مطالب مفیدی را در خصوص انواع معافیت‌های سربازی از قبیل معافیت کفالت و بسیاری از موضوعات حقوقی دیگر در اختیار شما قرار داده است تا شما بتوانید در این مسیر از حقوق خود به نحو کامل آشنا شوید. همچنین همراه داشتن یک مشاور معافیت کفالت که آشنا با قوانین و شرایط بوده، از بسیاری از دغدغه‌های شما در این مسیر می‌کاهد.

به این منظور، تیم تخصصی لامینگو دارای مشاوران زبده و مجرب بوده و می‌تواند شما را در این مسیر راهنمایی کند. چنانچه نیاز به مشاوره در این زمینه‌ها دارید، از طریق همین وب‌سایت می‌توانید اقدامات لازم را انجام دهید. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید. نظرات خود را در پایان برای ما ارسال نمایید.

1
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهره لطفیان

دیدگاه شما

یک دیدگاه