اظهارنامه شرکت چه نوع اظهارنامه‌ای است؟

4 سال پیش
مشاوره اظهارنامه مالیاتی

هنگامی که افراد در جهت ایجاد یک شرکت اقدام می‌کنند؛ لازم است که درباره نحوه و روند انجام امورات خود، اظهاراتی داشته باشند. با توجه به اینکه موضوعات فعالیت هر شرکتی متفاوت است، ارائه و تنظیم اظهارنامه شرکت از سوی اشخاص آن درباره موارد متعددی که در مطالب پیش‌رو به آن‌ها خواهیم پرداخت، دارای اهمیت است. در اصل اظهارنامه شرکت به‌نوعی موجودیت قانونی و اصولی یک شرکت است که به ارائه هرنوع فعالیتی از قبیل تولید کالا، ارائه خدمات و یا هرنوع دیگری از کسب و کار می‌پردازد. در ادامه ما می‌خواهیم درباره اظهارنامه شرکت و اصولی که لازم است برای تنظیم صحیح آن مدنظر قرار گیرد، صحبت کنیم. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات دراین‌باره هستید با ما همراه باشید.

 

درصورتی‌که شما نیاز به دریافت مشاوره اظهارنامه مالیاتی و یا انواع دیگر اظهارنامه دارید؛ می‌توانید از طریق لینک زیر با کارشناسان و وکلای ما در این مرکز در تماس باشید و از خدماتی که آن‌ها در راستای ارائه مشاوره اظهارنامه مالیاتی و سایر انواع اظهارنامه‌ها برای شما در نظر گرفته‌اند، استفاده نمایید:

دریافت مشاوره اظهارنامه مالیاتی

 

اظهارنامه به چه معناست؟

هنگامی که این سؤال پرسیده می‌شود، لازم است که ابتدا تأملی کرده و بگوییم که کدام نوع از انواع اظهارنامه‌ها مدنظر افراد بوده است. اظهارنامه به صورت کلی، در معنای قضایی و حقوقی خود به کار می‌رود. لذا در معنای اخیر، اظهارنامه حاوی مطالبی حقوقی است که به‌منظور اطلاع‌رسانی به فرد مقابل از مطالبات و یا بعضاً جلوگیری از اقامه دعوا در مراجع قانونی، ارائه می‌گردد. اگر مقصود ما از اظهارنامه، اظهارنامه مالیاتی باشد، می‌توانیم بگوییم که عبارت است از فرم‌هایی که با اظهارات گروه‌های پرداخت‌کننده مالیات تکمیل می‌شوند و جهت تأیید و تعیین نحوه و میزان مالیات، به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه می‌گردد.

 

مشاوره اظهارنامه مالیاتی

 

این نوع از اظهارنامه در اصل مشخص کننده موضع افراد واجد شرایط برای پرداخت مالیات است و هرگونه عدم شفافیت و صداقت در ارائه اظهارات، می‌تواند برای آن‌ها مشکلات متعددی ایجاد کند. در نهایت داشتن اظهارنامه شرکت، از جمله مدارکی است که لازم است اشخاص، قبل از ثبت شرکت خود، آن را به اداره ثبت شرکت‌ها ارائه ‌نمایند.

 

این مطلب را پیشنهاد می‌کنیم که مطالعه کنید: همه آنچه درباره اظهارنامه مالیاتی لازم است بدانیم!

 

چگونه یک شرکت را ثبت کنیم؟

به‌منظور ثبت شرکت و ظاهر قانونی بخشیدن به فعالیت‌های آن، ارائه مدارک و اسنادی از سوی اشخاص الزامی است. بر این اساس، اساسنامه شرکت‌ها مبین نحوه تشکیل، موضوع فعالیت، سرمایه و تعداد سهام شرکت است. پس از این که مؤسسین برای ایجاد یک شرکت، اهداف و خط‌مشی‌های خود را مشخص نمودند، لازم است که با تنظیم یک اظهارنامه، روند اقدامات خود را قانونی نمایند. به همین ترتیب با توجه به ماده 7 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت و موارد مذکور در آن، یک اظهارنامه شرکت تنظیم می‌گردد و با ارائه آن، یکی دیگر از مراحل الزامی به منظور ثبت شرکت انجام خواهد شد.

به‌همین ترتیب علاوه‌بر تمامی اسناد و مدارکی که لازم است افراد جهت ثبت شرکت ارائه نمایند از قبیل طرح اساسنامه شرکت و طرح اعلامیه پذیره‌نویسی سهام در صورتی که شرکت موردنظر به جهت ثبت، از نوع شرکت سهامی عام باشد؛ به‌منظور رسمیت بخشیدن به امورات شرکت، می‌بایست با ارائه اظهارنامه‌ای که با اصول لایحه مذکور تطابق داشته باشد، اطلاعات مورد نیاز را به مراجع قانونی ارائه نمایند.

 

مشاوره اظهارنامه مالیاتی

 

اظهارنامه شرکت چه مواردی را دربرمی‌گیرد؟

شرکت‌های سهامی عام و خاص به وسیله ارائه اظهارنامه شرکت و سایر مدارک مرتبط، می‌توانند نسبت به دریافت آگهی ثبت شرکت اقدام نمایند. برای تنظیم یک شرکت اقدامات متعددی وجود دارد که لازم است توسط افراد انجام شود؛ اما آنچه که موضوع صحبت ما در این مطلب هست، اظهارنامه شرکت است. شرکت‌های سهامی عام و خاص برای انجام فعالیت‌های خود به صورت قانونی می‌بایست یک اظهارنامه که در بردارنده نام و موضوع شرکت و سایر موارد باشد،به اداره ثبت شرکت‌ها در شهر تهران و دایره ثبت شرکت‌ها در شهرستان‌ها و در نهایت اداره ثبت اسناد و املاک محل در صورت نبود مرکز اخیرالذکر، ارائه نمایند. به‌علاوه این که در اظهارنامه شرکت لازم است اطلاعات کامل هویتی و محل اقامت افرادی که اقدام به تأسیس شرکت موردنظر نموده‌اند، نیز درج شود.

همچنین لازم است که در اظهارنامه شرکت، درباره میزان سرمایه اولیه‌ای که برای ایجاد شرکت صرف شده است و به تفکیک میزان مبالغ نقدی و غیر نقدی آن نیز مشخص شود. پس از این مورد باید مشخص شود که هر یک از مؤسسین چه میزان از مبلغ موردنظر را پرداخت نموده‌اند و همچنین اگر سرمایه شرکت در شرف تأسیس، آورده غیر نقدی بوده است؛ می‌بایست مشخصات کامل آن در اظهارنامه قید شود. در نهایت درج مرکز اصلی فعالیت‌های شرکت و نیز مدت زمانی که افراد قصد فعالیت در آن را دارند، الزامی است.

 

ممکن است این مطلب برای شما جالب و مفید باشد: چه تعریفی می‌توان برای اظهارنامه مالیاتی ارائه کرد؟

 

در پایان به یاد داشته باشید

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم لازم است که اظهارنامه ثبت شرکت توسط افراد تنظیم گردد و برای اداره ثبت شرکت‌ها و مراکر تابعه آن و در صورت نبود، دفتر ثبت اسناد و املاک محل ارسال گردد. می‌توان اینچنین بیان کرد که اظهارنامه ثبت شرکت نیز همانند اظهارنامه مالیاتی به‌صورت خود اظهاری تهیه می‌گردد و در جهت ایجاد و بهره‌برداری از فعالیت‌ها و آورده‌های یک شرکت سهامی عام و خاص، ارائه آن ضروری است. لذا تمامی مؤسسینی که قصد ثبت شرکت خود را دارند، ملزم هستند تا با ارائه اظهارنامه شرکت و رعایت مفاد آن، فعالیت‌ها و امورات شرکت را به صورت قانونی پیش ببرند.

مطالبی که در هر اظهارنامه باید منعکس گردد با توجه به نوع، کاربرد و هدف ارائه آن، متفاوت خواهد بود و به همین نسبت لازم است افراد در صورت عدم وجود اطلاعات کافی با دریافت مشاوره اظهارنامه مالیاتی و یا اظهارنامه شرکت، نسبت به تنظیم آن‌ها که ضروری، پراهمیت و سرنوشت‌ساز هستند، اقدام نمایند.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

فراموش نکنید که می‌توانید جهت دریافت مشاوره اظهارنامه مالیاتی و یا انواع دیگر اظهارنامه، از خدماتی که این مرکز برای شما درنظر گرفته است استفاده نمایید. درصورتی‌که این مطلب را مطالعه نموده اید در بخش نظرات دیدگاه خودتان را با ما در میان بگذارید. همچنین می‌توانید برای استفاده از سایر مطالب به بلاگ لامینگو مراجعه نمایید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب سارا عباسی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه