کارت عضویت اتاق بازرگانی چیست؟

3 سال پیش
مشاوره حقوقی اتاق بازرگانی

اتاق بازرگانی نهادی تشکیل شده از بازرگانان و صاحبان صنایع و معادن است که در جهت اهداف خاصی با یکدیگر همکاری می‌کنند. با عضویت در این اتاق و دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی می‌توان از مزیت‌ها و ویژگی‌های زیادی برخوردار شد. در ادامه درباره کارت عضویت اتاق بازرگانی و مشاوره حقوقی اتاق بازرگانی بیشتر صحبت خواهیم کرد. اگر فکر می‌کنید این اطلاعات می‌تواند برای شما مفید واقع شود در ادامه مقاله با ما باشید.

گاهی مواقع برای گرفتن کارت عضویت اتاق بازرگانی نیاز است که از یک مشاور حقوقی کمک گرفت. به این خاطر که فرد متقاضی همیشه از اطلاعات زیادی بهره‌مند نیست. پس نیاز است متخصصی مرتبط با این امور شما را یاری کند. تیم حقوقی لامینگو با دارا بودن وکلای پایه یک دادگستری و مشاورین مجرب می‌تواند در زمینه‌های مختلف حقوقی شما را یاری کند. پس در صورت نیاز می‌توانید با اعضای تیم در تماس بوده و کارهای حقوقی خود را با اطمینان‌خاطر کامل به اتمام برسانید.

 

دریافت مشاوره حقوقی اتاق بازرگانی

 

تعریف کارت عضویت اتاق بازرگانی

کارت عضویت اتاق بازرگانی کارتی است که توسط شعب مختلف اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در شهرها یا شهرستان‌های مختلف صادر می‌شود. زمانی که فرد این کارت را دریافت می‌کند می‌تواند به عنوان عضو اتاق بازرگانی شناخته شود.

برای صدور این کارت فرد متقاضی می‌بایست نام خود یا شرکت را در دفتر ثبت تجارتی به ثبت رسانده باشد. در این میان بازرگانانی که درخواست کارت عضویت اتاق بازرگانی دارند می‌بایست بر اساس فرم چاپ شده اطلاعات بیزینس و تجارت خود را به اتاق بازرگانی تحویل دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره، می‌توانید از مشاوره حقوقی اتاق بازرگانی بهره‌مند گردید.

 

تفاوت کارت بازرگانی و کارت عضویت اتاق بازرگانی چیست؟

کارت بازرگانی ازجمله به منظور انجام کلیه مراحل صادرات و واردات مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این رو اگر متقاضی تنها عضو اتاق باشد نمی‌تواند اقداماتی از جمله تجارت خارجی و یا درخواست گواهی مبدأ را انجام دهد. در مقابل می‌تواند از تمامی خدمات اتاق استفاده نماید.

به طور کلی می‌توان گفت که با داشتن کارت بازرگانی می‌توانید اقدامات مربوط به صادرات و واردات را انجام دهید. داشتن کارت بازرگانی به منظور استفاده از خدمات اتاق هم به کار برده می‌شود. در صورتی که با عضویت در اتاق بازرگانی شما به عنوان بازرگان شناخته نخواهید شد و نمی‌توانید به تجارت‌های خارجی بپردازید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر این مطلب را هم بخوانید: همه چیز درباره اتاق بازرگانی و نکات ارزنده آن

 

 

مشاوره حقوقی اتاق بازرگانی

 

مزیت‌های کارت عضویت اتاق بازرگانی چیست؟

داشتن کارت عضویت اتاق بازرگانی از مزیت‌های بسیار زیادی برخوردار است. شخصی که دارای کارت عضویت اتاق بازرگانی است می‌تواند از همایش‌های اتاق بازرگانی مطلع شود. همچنین توانایی شرکت کردن در آن همایش‌ها را دارد.

این فرد می‌تواند به تشکل‌های ملی و استانی اتاق بازرگانی بپیوندد و همچنین از دوره‌های اتاق بازرگانی بهره‌مند شود. شاید اطلاع داشته باشید که اتاق بازرگانی برای اعضای خود ماهانه‌های تخصصی ارسال می‌کند که افراد عضو در این اتاق می‌توانند از این ماهانه‌ها استفاده کنند.

در آخر لازم است بدانید که عضویت در اتاق بازرگانی و دریافت این کارت دارای شرایط و ضوابطی است که در صورت دارا بودن آن، توانایی دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی را خواهید داشت. در ضمن شرایط دریافت کارت برای افراد حقیقی و حقوقی کاملاً متفاوت است. برای آگاهی از این شرایط، می‌توانید از مشاوره حقوقی اتاق بازرگانی استفاده نمایید.

 

نکات مهم در خصوص کارت عضویت اتاق بازرگانی

سؤالی که برای اکثر افراد وجود دارد مرتبط به مدت زمان کارت عضویت است. مدت اعتبار کارت عضویت اتاق بازرگانی به صورت معمول یک سال است، اما قابلیت تمدید دارد.

می‌توان برای صدور یا تمدید کارت عضویت اتاق بازرگانی به سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند مراجعه کرد. از این رو پیشنهاد ما به شما این است که برای روبرو نشدن با مشکلات اداری و زمان‌بر نشدن دریافت کارت از مشاوره حقوقی اتاق بازرگانی استفاده کنید.

برای هر کارت بازرگانی می‌توان حداکثر سه رشته فعالیت را انتخاب کرد. در مقابل برای کارت عضویت تنها امکان انتخاب خدمات وجود دارد. البته در صورتی که فرد از گواهی نمایندگی برخوردار باشد شرایط متفاوت خواهد بود.

 

مشاوره حقوقی اتاق بازرگانی

 

نکته‌ای که حائز اهمیت است آن است که در صورت مفقودی کارت، کارت عضویت یا بازرگانی تعلیق خواهد شد.

طبق آیین‌نامه جدید اتباع غیر ایرانی می‌توانند با شرایطی کارت عضویت اتاق بازرگانی را دریافت کنند و از این بابت نگرانی وجود نخواهد داشت.

در دو صورت می‌بایست نسبت به غیرفعال‌کردن کارت عضویت بازرگانی اقدام کرد که 1- فوت دارنده کارت  2- تغییر مدیرعامل شرکت.

حداقل سن قابل قبول برای اخذ کارت عضویت 23 سال تمام است.

 

کانال تلگرام لامینگو

 

سخن نهایی

در این مقاله درباره کارت عضویت اتاق بازرگانی به طور کامل صحبت کردیم و تعریف کاملی در اختیار شما قرار دادیم. کارت عضویت اتاق بازرگانی کارتی است که از طرف این نهاد به فرد متقاضی داده می‌شود. از آن به بعد آن فرد جز اعضای اتاق بازرگانی محسوب می‌شود و از خدمات آن مانند شرکت در همایش‌ها و … برخوردار خواهد شد. برای دریافت این کارت می‌توان با کمک مشاوره حقوقی اتاق بازرگانی اقدام کرد تا در صورت برخورد با مشکل اداری، پروسه دریافت کارت طولانی نشود.

امیدواریم به تمامی سؤالات شما در خصوص کارت عضویت اتاق بازرگانی پاسخ داده باشیم. فراموش نکنید که تیم لامینگو با دارا بودن اعضای متخصص و مجرب در خدمت شما بوده تا در امور حقوقی به شما یاری برساند. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مطلع شدن از اطلاعات حقوقی روز، به بلاگ حقوقی لامینگو سر بزنید. در نهایت در صورت داشتن هرگونه سؤال و انتقاد در قسمت نظرات، پیشنهاد یا پرسش خود را با ما به اشتراک بگذارید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب مطهره راضی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه