خطرات شروع کار با شریک بدون تنظیم یک نمونه قرارداد شراکت چیست؟

نمونه قرارداد شراکت

یکی از مسائلی که قبل از شروع شراکت باید به آن توجه کرد و در رابطه با آن تصمیم‌گیری صحیحی انجام داد، تنظیم نمونه قرارداد شراکت است! شما نمی‌توانید بدون داشتن یک قرارداد، شروع به شراکت با شریک یا شرکایتان کنید. احتمالاً بعد از آشنایی با خطرات شراکت بدون قرارداد، شما هم متوجه خواهید شد که چگونه قبل شروع شراکت، حتماً از یک یا چند مشاور حقوقی در این زمینه کمک بگیرید.

 

این مطلب را حتما مطالعه کنید: همه آنچه که درباره قرارداد شراکت و مسائل حقوقی آن باید بدانید!

 

اهمیت داشتن نمونه قرارداد شراکت قبل از شروع کسب‌و‌کار

همیشه باید جوانب احتیاط را در نظر بگیرید و برای بوجود آمدن مسائلی مانند اختلاف بر سر مسائل مالی، کشمش‌های حقوقی و… آماده باشید. اگر علاقه‌مند هستید که در رابطه با این مسائل با خونسردی برخورد کنید و به راحتی قادر باشید که مشکلات خود را حل کنید، توصیه می‌کنیم که حتماً از یک قرارداد شراکت کامل و جامع استفاده کنید.

این قرارداد می‌تواند در هنگام بروز اختلافات، کشمکش‌ها، چالش‌ها و… به شما کمک کند که بهترین تصمیم‌گیری را داشته باشید. اگر علاقه‌مند هستید که یک نمونه قرارداد شراکت کامل و جامع که توسط مشاوران حقوقی لامینگو تهیه و تدوین شده‌است را هم‌اکنون دانلود کنید، می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

دانلود قرارداد شراکت

 

خطرات و تهدیدات شروع شراکت بدون داشتن قرارداد

از جمله مشکلات و خطراتی که یک شراکت بدون قرارداد می‌تواند برای شما ایجاد کند، عبارت است از:

 

نمونه قرارداد شراکت

 

کلاهبرداری، اولین خطر شراکت بدون قرارداد

معمولاً بیشتر افرادی که قربانی کلاهبرداری شده‌اند و دچار مشکلات این چنینی هستند، جزو این دسته از افراد هستند. آن‌ها بدون تنظیم یک نمونه قرارداد شراکت با شریک خود وارد مشارکت شده‌اند. این نوع از شراکت‌ها به واسطه این که طرفین هیچ‌گونه حق و حقوقی بر گردن یکدیگر از نظر قانونی ندارند، ممکن است مورد سوءاستفاده قرار بگیرد و باعث ضرر و زیان مالی شود.

اگر قربانی کلاهبرداری در شراکت شده‌اید، شاید بتوانید با مشورت کردن با یک یا چند مشاور حقوقی زبده و مدارکی که در دست خود دارید، ادعای خود را ثابت کنید و بخشی از ضرر مالی و معنوی خود را جبران کنید. در این زمینه می‌توانید از مشاوران حقوقی لامینگو که همگی دارای علم و تجربه کافی در این زمینه هستند، استفاده کنید.

 

به نتیجه نرسیدن شکایت‌ها و یا ادعاهای حقوقی در مواقع حساس

در هنگام بروز اختلافات و مشکلات مالی، اولین مرجعی که باید به آن مراجعه شود، قراردادی است که بین شما و شرکایتان تدوین شده‌است. اگر در قرارداد شراکت شما مسائلی مانند این موضوع به خوبی رسیدگی نشده باشد، احتمالاً مرجع قضایی در این زمینه دچار سردرگمی می‌شود و به دنبال دیگر مدارک برای اثبات ادعاهای فرد یا افراد شاکی می‌گردد.

 

این مطلب را حتما مطالعه کنید: انواع شراکت را بهتر بشناسید و با تفاوت‌های آن آشنا شوید

 

در بیشتر مواقع نداشتن قرارداد شراکت، می‌تواند کاری کند که طرفین به حق و حقوق اصلی خود نرسند و همین موضوع به ضرر آن‌ها تمام شود. اگر نمی‌خواهید که حقی از شما ضایع شود، بهتر است که قبل از شروع مشارکت خود در یک کسب‌و‌کار، ساخت و ساز و… حتماً از یک نمونه قرارداد شراکت استفاده کنید.

 

چگونه یک قرارداد شراکت داشته باشیم؟

همان‌طور که خودتان هم می‌دانید، دو یا چند نفر از افراد با اشتراک گذاشتن مقداری از سرمایه‌های مادی و معنوی خود برای شروع یک کسب‌و‌کار، ساخت و ساز، سرمایه‌گذاری در یک کار جدید و… با یکدیگر شریک می‌شوند. باتوجه به توافق این افراد بر روی تقسیم سود یا سهم‌الشراکه، شیوه خروج از شراکت و… باید یک نمونه قرارداد شراکت بین خود داشته باشند.

برای تدوین این نوع قرارداد در مسائل خاص و پیچیده باید از کمک مشاوران حقوقی استفاده کرد. مشاوران حقوقی زبده می‌توانند به شما کمک کنند که در سریع‌ترین زمان ممکن یک نمونه قرارداد شراکت کاملاً قانونی با رعایت تمامی اصول و قوانین در اختیار داشته باشید که به شما در چالش‌ها و مشکلاتی که ممکن است در آینده با آن‌ها مواجه شوید، کمک کند.

 

نمونه قرارداد شراکت

 

نتیجه‌گیری: اطلاعات حقوقی بالا، لازمه یک شراکت موفق

برای آن که شراکت موفقی داشته باشید، معیارهای زیادی وجودی دارد. از جمله این معیارها داشتن اطلاعات حقوقی بالاست. برای آن که بتوانید خودتان با مطالعه اطلاعات حقوقیتان را افزایش دهید، می‌توانید با مراجعه به مجله لامینگو، دیگر مقالات ما را بازدید کنید.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

همچنین اگر در رابطه با خطرات و تهدیدات شراکت بدون قرارداد اطلاعات، تجربیات و یا نظراتی دارید، می‌توانید آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دیگر افرادی که علاقه‌مند به این موضوع هستند به اشتراک بگذارید.

1
برچسب ها :
نویسنده مطلب عرفان خجسته وهاب زاده

دیدگاه شما

یک دیدگاه