چگونه میتوان عدم تحویل عکس توسط آتلیه را پیگیری کرد؟
هنگامی که افراد برای ثبت لحظات خودشان به آتلیهای و یا یک تیم عکاسی اعتماد میکنند؛ خواهان تحویل به موقع عکسهای خودشان با کیفیت و بدون درگیری هستند. ارائه خدمات با کیفیت و از همه مهمتر تحویل به موقع عکسها به مشتری شاید مهمترین و تنها وظیفه افراد است. بنابراین لازم است این مسئله مورد توجه افراد و مشغولین به این حرفه قرار بگیرد چرا که ممکن است هر گونه قصور در این پروژه مشمول موارد قانونی شود. گذشته از مباحث قانونی بهتر است آتلیهها و همه افرادی که به ارائه این خدمات میپردازند اخلاق حرفه ای را سرلوحه کار خودشان قرار دهند. ما در ادامه درباره این موضوع مطالبی خواهیم داشت.
این مطلب را حتما بخوانید: همه آنچه درباره یک نمونه قرارداد عکاسی لازم است بدانید
خیانت در امانت به چه معناست؟
خیانت به معنا پیمان شکنی، بی وفایی و زیر عهد و پیمان زدن درباره مسئلهای هست که به موجب امانت نزد کسی قرار گرفته باشد و امانت به مالی گفته میشود که به موجب اعتماد و حسن نیت نزد کسی قرار گرفته است. هگامی که افراد در حفظ مال و یا هر چیزی که به مثابه امانت نزدشان قرار گرفته است کوتاهی کردهاند و این کوتاهی سهوا اتفاق نیفتاده باشد از نظر قانونی جرم به حساب آمده و میتوان از مراجع قانونی این مورد را پیگیری کرد.
آیا عدم تحویل عکس را میتوان مصداق خیانت در امانت دانست؟
قبل از هرگونه فعالیت و ارائه خدمات لازم است که قراردادی بین طرفین درباره کار و خدمتی که قرار است ارائه شود و یا این که مشتری به دنبال چه چیزی است؛ منعقد گردد. بنابراین با وجود این قرارداد قید خواهد شد که چه عکسهایی با چه کیفیتی و در چه تاریخی به مشتری تحویل داده خواهد شد. در صورتی که هر یک از اقدامات آتلیه عکاسی خلاف این قرارداد باشد و یا این که مشتری درخواستی خلاف قرارداد داشته باشد میتواند مورد پیگیری قرار بگیرد. عدم تحویل عکسها نیز میتواند مشمول این پیگیریها شود چرا که تا زمان تحویل عکسها و فایلهای اصلی آنها با توجه به قرارداد تنظیم شده این تصاویر نزد آتلیه عکاسی به امانت خواهد ماند و هرگونه بدقولی و یا سرپیچی از مراتب قرارداد میتواند به مثابه خیانت در امانت به حساب بیاید.
در صورتی که شما به دنبال دریافت نمونه قرارداد عکاسی هستید میتوانید با مراجعه به لینک زیر از خدمات کارشناسان ما در این مرکز بهرهمند شوید:
دانلود نمونه قرارداد عکاسی پروژهای
عدم تحویل عکس چه مراتب قانونی خواهد داشت؟
همه مراتب قانونی در صورت بروز مشکل در فرایند عکاسی و تحویل عکسها بر اساس قراردادی خواهد بود که بین طرفین منعقد میگردد. اگر در قرارداد تاریخ دریافت عکس به توافق رسیده باشد و یا این که درباره تحویل فایل اصلی عکسها چیزی قید شده باشد آتلیه موظف است که بر اساس قرارداد به این مسئله بپردازد. اگر مشتری شکایت قانونی از این مسئله داشته باشد هیچ یک از توجیهات و توضیحات پذیرفتنی نیست و تنها با اتکا به قرارداد عکاسی به این مورد رسیدگی خواهد شد.
این مطلب ممکن است برای شما جالب باشد: عکاسی مدلینگ و نکاتی که در این باره باید بدانید
آیا میتوان برای عدم تحویل عکسها شکایت تنظیم کرد؟
اگر خدمات عکاسی مطابق با آنچه در قرارداد قید شده است پیش نرود میتوان فرم شکایت از عکاسی را پر نمود و به صنف عکاسان تحویل داد. این صنف وظیفه دارد که به این موضوع رسیدگی کند. هر بخشی ازقرارداد اگر به نحو مسالمت آمیز به پیش نرفته باشد قابلیت پیگیری داشته و افراد میتوانند مسئله خودشان را از طریق قانونی حل کنند.
کلام آخر
پس از هر گونه پرداخت و یا ارائه خدمات لازم است که قرارداد عکاسی خودتان را به دقت و اشاره به جزییات ثبت کند. بنابراین باید عکسها را مطابق با قرار داد تقاضا و یا تحویل دهید. بیشتر تضادها و اختلافها بین آتلیهها و مشتری به دلیل عدم توجه به مفاد و موارد قید شده در قرارداد است. اگر مورد پیش آمده در قرارداد قید شده باشد میتوان از نظر قانونی آن را مورد پیگرد قرار داد. این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که هیچ آتلیه عکاسی نمیتواند از تحویل عکسها امتناع کند و به دلیل ملاحظات اخلاقی و یا شئوناتی که وجود دارد میتوان این مراتب را پیگیری کرد.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
در صورتی که این مطلب برای شما مفید واقع شده است ما را از دیدگاه خودتان در بخش نظرات مطلع سازید و فراموش نکنید که میتوانید جهت دریافت نمونه قرارداد عکاسی از خدمات ما بهرهمند شوید. همچنین با مراجعه کردن به بلاگ لامینگو از سایر مطالب نیز استفاده کنید.
2 دیدگاه
-
3 سال پیش
اگر قراداد با عکاس ننوشته باشیمچی؟ بر حسب اعتماد باشه و بعد یهو عکاس تصمیم بگیره که فایلها رو تحویل نده ، بازممیشه که اقدامی کرد؟
-
3 سال پیش
با سلام و احترام،
باید مورد را از طرق دیگری اثبات نمایید مانند فیش پرداختی یا پیامهای ردوبدل شده.
-
دیدگاه شما