اثبات مشارکت بدون داشتن نمونه قرارداد شراکت ،چطور امکان پذیر است؟

نمونه قرارداد شراکت

قرارداد شراکت، قراردادی است که در آن با بررسی منافع تمامی شرکا نوشته‌شده است. در این قرارداد تمامی مسائل مربوط به شراکت ازجمله شیوه تقسیم سود یا سهم‌الشراکه، شیوه خروج از شراکت، حل مسائل و چالش‌های احتمالی مرتبط با کسب‌وکار و.. وجود دارد. اگر کسب‌وکار و شرکایی نمونه قرارداد شراکت را نداشته باشند، احتمالاً با مشکلاتی ازجمله اثبات شراکت، تخلف در شراکت و… روبرو می‌شوند.

معمولاً مشکلات و اختلافاتی ازجمله دعوی اثبات شراکت، نوعی اختلاف مالی و تجاری است که بسته به نوع پرونده، پیچیدگی‌های خاص خود برای شاکیان به وجود می‌آورد. اگر علاقه‌مند هستید که در رابطه با اثبات شراکت خود به نتیجه لازم برسید، حتماً مدنظر داشته باشید که می‌توانید با کمک مشاوران حقوقی لامینگو، نتیجه دلخواه خود را دریافت کنید.

 

این مطلب را حتما مطالعه کنید: همه آنچه که درباره قرارداد شراکت و مسائل حقوقی آن باید بدانید!

 

همچنین اگر علاقه‌مند هستید که بدانید در یک نمونه قرارداد شراکت چه مواردی باید وجود داشته باشد و یا خودتان بسته به نوع کارتان یک نمونه قرارداد شراکت تهیه کنید، هم‌اکنون می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام به دانلود یک نمونه قرارداد شراکت که توسط متخصصین حقوقی لامینگو تهیه‌شده است، کنید:

دانلود قرارداد شراکت

 

شراکت مدنی خود را چگونه اثبات کنیم؟

شراکت مدنی، یکی از انواع شراکت است که در آن طرفین با توجه به سرمایه‌گذاری مادی و معنوی خود در آن سود کسب می‌کنندمعمولاً در این نوع قراردادها  از همان ابتدا برای آن‌که مشکلی به وجود نیاید، عقد قرارداد صورت می‌گیرد.
جالب است بدانید که در این نوع قراردادها، شخصیت‌های مستقل از شرکا وجود ندارد و تمامی اموالی که در قرارداد ذکر می‌شود، مشاعی نام می‌گیرد. این نوع قرارداد می‌تواند برای مشارکت در ساخت‌وساز، سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار، شروع یک بیزینس و… مورداستفاده قرار بگیرد. جالب است بدانید که در این نوع قراردادها برخلاف قراردادهای تجاری که قانون‌گذار، تابع قوانین فعلی است، قانون‌گذار تابع تفاهم‌نامه است که بین شرکا به امضا رسیده است.
در قراردادهای شراکت اگر یکی از طرفین دچار اختلاف شود، می‌تواند با ارائه کردن مدارک کافی و مورد تأیید دادگاه، دادخواستی تحت عنوان اثبات شراکت مطرح کند. ازجمله مواردی که معمولاً باعث می‌شود، طرفین دچار اختلاف شوند، مسئله تقسیم سود یا همان سهم‌الشراکه است.
نمونه قرارداد شراکت

مدارک مورد نیاز برای اثبات شراکت چیست؟

هرگاه کسی بخواهد که قرارداد مشارکت خود را به دادگاه اثبات کند، لازم است که حتماً مدارک موردنیاز را برای ثبت دعوی خود به همراه داشته باشد. ازجمله مدارک مهمی که در این زمینه به آن‌ها احتیاج خواهید داشت، عبارت‌اند از:

 

سند عادی یا همان نمونه قراداد شراکت

سند عادی درواقع همان شراکت‌نامه یا نمونه قرارداد شراکتی است که شما با شریک یا شرکای خود امضا کرده‌اید. این مدرک ازجمله مدارک مهمی است که باید حتماً برای اثبات شراکت خود به همراه داشته باشید. در سندهای عادی شراکت معمولاً مسئله سود و زیان به ثبت رسیده است، اما اگر در این رابطه مسئله خاصی بیان‌نشده بود، لازم است که حتماً در این زمینه یک کارشناس دادگستری نظر خود را بیان کند.

 

اساسنامه شرکت، گام دیگر برای اثبات قرارداد شراکت

اگر شرکت تجاری دارید و یا شرکتی ثبت‌شده باشد، لازم است که برای اثبات شراکت، حتماً این مسئله بررسی شود. اساسنامه شرکت ازجمله مواردی است که در آن نام شرکا و میزان سهام آن‌ها ذکرشده است. اگر شرکت تجاری دارید و می‌خواهید در رابطه با اختلاف عقیده خود، شکایتی داشته باشید برای ثابت کردن شراکت خود، حتماً اساسنامه را برای پرونده ارائه کنید.

 

نمونه قرارداد شراکت

 

دو شاهد مرد عادل که دارای شرایط لازم هستند!

یکی دیگر از موارد لازم برای اثبات شراکت ،کمک گرفتن از دو شاهد مرد و عادل دارای شرایط لازم است. این افراد باید بتوانند به شراکت میان افراد شهادت بدهند و اثبات کنند. جالب است بدانید که شاهد حتی اگر از میان خود شرکا هم باشد، مورد تایید دادگاه است.

 

سوگند، آخرین راه چاره برای اثبات شراکت

اگر هیچ‌کدام از گزینه‌های بالا برای اثبات شراکت وجود نداشته باشد، آخرین گزینه‌ای که در این زمینه با آن روبرو هستیم، سوگند است. البته برای این موضوع لازم است که نظر قاضی هم مورد بررسی و توجه قرار بگیرد.

 

چگونه برای اثبات شراکت خود، اقدام کنم؟

اگر تصمیم گرفته‌اید که برای اثبات شراکت خود، اقدام کنید لازم است که حتماً در این زمینه با کارت ملی و هزینه لازم برای ارائه دادرسی به نزدیک‌ترین شعبه دادگستری مراجعه کنید. شما به‌راحتی می‌توانید تقاضانامه خود را پرکنید و منتظر خبر دادگاه باشید. مدنظر بگیرید که با توجه به فرآیندهای حقوقی، ممکن است که این زمان کمی طول بکشد.

 

این مطلب را حتما مطالعه کنید: بررسی شیوه تقسیم سود در یک نمونه قرارداد شراکت

 

چگونه از چالش ها و مشکلات شراکت جلوگیری کنیم؟

اگر شما هم علاقه‌مند هستید که شراکت موفقی داشته باشید، باید بدانید که می‌توانید با تنظیم یک نمونه قرارداد شراکت که تمامی مسائل حقوقی در آن به‌صورت دقیق رعایت شده باشد، مشکل خود را حل کنید. مدنظر بگیرید که اگر چالش و مشکل خاصی در شراکت شما به وجود بیاید، همین قرارداد شراکت به‌عنوان مبنا و سند توسط قاضی موردبررسی قرار می‌گیرد.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

اگر علاقه‌مند هستید که اطلاعات حقوقی بیشتری راجع به مسائل قانونی کسب‌وکار داشته باشید، کافی است که سری به دیگر مقالات مجله لامینگو بزنید. همچنین اگر راجع به مسئله اثبات شراکت، نظر یا تجربه خاصی دارید، می‌توانید در بخش نظرات، مطالب خود را با ما و دیگر علاقه‌مندان به مسائل حقوقی به اشتراک بگذارید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب عرفان خجسته وهاب زاده

دیدگاه شما

بدون دیدگاه