تهدید تلفنی چگونه اتفاق می‌افتد؟

4 سال پیش
مشاوره حقوقی تهدید

ترساندن و ایجاد بیم در افراد نه فقط در ارتباطات حضوری بلکه می‌تواند تنها با رد و بدل کردن اطلاعات از طریف تلفن و مانند آن باشد. با توجه به این مسئله هر زمان که افراد از طریق صحبت‌های تلفنی اقدام به تهدید فرد کنند و سعی داشته باشند از این طریق امنیت فرد را زیر سوال ببرند به علت عدم دسترسی لحظه ای افراد به فرد تهدید کننده و یا مزاحم ممکن است برای تهدید کننده راحت‌تر به نظر برسد و این موضوع این ترس را برای فرد تهدید شده در بر خواهد داشت که دسترسی و پیگیری فردی که با اقداماتی تلفنی دست به این قبیل جرائم می‌زند غیر قابل پیگرد و دستگیری است.

این در این حال است که برای هرگونه جرمی که از طریق وسایل ارتباط جمعی رخ داده باشد قوانین به همان شدت و حدت که جرائم حضوری را در برگرفته و یا چه بسا بیشتر مورد پیگیری بوده است. در ادامه خواهیم گفت تهدید و ایجاد ترس برای افراد از طریق تلفن و مکالمات تلفنی تا چه اندازه قابل اثبات و پیگیری خواهد بود.

 

شاید این مطلب برای شما مفید باشد: جرم تهدید و مجازات آن

 

تهدید تلفنی چگونه اتفاق می‌افتد؟

اگر هر زمان فردی یا افرادی با استفاده از تماس با فرد دیگری به قصد و یا بدون قصد به مزاحمت و آزار فردی بپردازند این موضوع اگر شامل مواردی باشد که زندگی فرد و یا ابعادی از آن را مورد تهدید قرار داده باشد جزو جرائم تلفنی به حساب خواهد آمد. تهدید و آزار تلفنی می‌تواند شامل تماس گرفتن و فوت کردن و یا سکوت پشت تلفن باشد تا ایجاد تماس و استفاده از الفاظ رکیک و ارائه اخبار تکان دهنده که همه این موارد می‌تواند مورد پیگیری قرار بگیرد.

 

مشاوره حقوقی تهدید

 

چگونه می‌توان تهدید تلفنی را گزارش نمود؟

مراجع قضایی هرگونه تهدید که زندگی فرد را دچار اختلال کرده است؛ همانطور که تهدیدهای حضوری می‌تواند در آن تاثیری داشته باشد؛ کنترل کرده و آن را پس از پیگیری و تشکیل پرونده مورد مجازات قرار خواهند داد.

بنابراین فردی که مورد تهدید تلفنی قرار گرفته است پس از این که متوجه تهدید بودن این مسئله شده با ارائه مدارک و شواهدی که وجود دارد و استدلال این موضوع که پس از این اتفاق برای وی ضرر و زیانی ناشی شده است؛ پس از ارائه این شواهد، به طرح یک شکایت در مراجع قضایی خواهد پرداخت و فردی را به عنوان متهم در پرونده قید کرده و بر اساس شکایت وی دادگاه از فرد متهم خواهد خواست برای ادامه مراحل در دادگاه حضور پیدا کند. پس از دفاعیات و توضیحات فرد متهم و یا انطباق صحبت‌ها و شواهد با ان چه متهم پرونده درباره آن اذعان داشته است می‌توان حکمی برای متهم صادر نمود.

جهت دریافت مشاوره حقوقی تهدید از وکلا پایه یک و کارشناسان این حوزه که در این مرکز حضور دارند می‌توانید به لینک زیر مراجعه نموده و مشاوره خود را آغاز کنید:

مشاوره حقوقی تهدید

 

شکایت جرم تهدید تلفنی چگونه خواهد بود؟

در صورتی که قبل از مراجعه به مراجع قانونی از سازمان مخابرات نامه ای دال بر ادعا خود داشته باشیم می‌توان برای پیگیری مسائل کیفری آن سرعت بیشتری را به کار گرفت. فرد مراجعه کننده برای طرح شکایت می‌بایست در عنوان شکایت خود ایجاد مزاحمت تلفنی را درج نموده و در صورتی که این مسئله و اتفاق برای وی مسائل آبرویی را دربرداشته باشد، می‌تواند با طرح شکایت و اعلام اعاده حیثیت نموده و به این ترتیب مسئله مورد پیگیری قرار خواهد گرفت. پس از این که شکایت در کلانتری یا یکی از شعب دادیاری یا بازپرسی مطرح شدبرای ادامه پرونده و اثبات جرم و صدورحکم دادگاه دستور پرینت تلفنی فردی که از او شکایت شده است را صادر می‌کند.

 

مشاوره حقوقی تهدید

 

پیگیری پرونده تهدید تلفنی توسط دادگاه چگونه خواهد بود؟

برای اثبات جرم تهدید تلفنی پس از این که فرد شاکی شکایت نامه ای تدوین نمود دادگاه در جهت اثبات و پیگیری این موضوع با استفاده از مستنداتی که در سازمان مخابرات وجود دارد می‌تواند علم بر پرونده را بالاتر ببرد. مخابرات این امکان را دارد که سیم کارت و اخرین زمان استفاده از ان و تماس‌هایی که توسط آن برقرار شده اند را پیگیری کند. پس از آن و معلوم شدن این که جرم توسط چه کسی اتفاق افتاده صاحب خط تلفن به دادسرایی که شکایت در ان مورد بررسی قرار گرفته احضار می‌شود که در صورت عدم حضور او در دادگاه برای وی اخطاریه در جهت عدم حضور در دادگاه صادر می‌شود و در مرتبه سوم در صورت عدم مراجعه متهم به این علت که عدم حضور او دلیلی مبنی بر درست بودن مندرجات پرونده شکایت است برای وی حکم جلب صادر خواهد شد.

 

این مطلب ممکن است برای شما جالب باشد: برای اثبات جرم تهدید چه باید کرد؟

 

مجازات تهدید تلفنی به چه صورتی خواهد بود؟

اثبات مورد تهدید در هر شکل یا هر نوعی از ان همان تهدید بوده و مجازات ان با توجه به میزان و نوع آسیبی که برای افراد در پی داشته است و علاوه بر این که به مجازات حبس از یک ماه تا شش ماه را در پی خواهد داشت؛ به علت این که این گونه از تهدیدات دربردارنده استفاده از قابلیت های مخابرات است پس از پیگیری و اثبات ان مخابرات خط تلفنی که با ان جرم تهدید و یا مزاحمت رخ داده باشد را مسدود خواهد کرد. هم چنین یکی از مواردی که حائز اهمیت است این است که ایجاد نوعی شوک در اعلام خبر های تلفنی در صورت یکه اعلام خب رمنجر به فوت طرغ دیگر مکالمه که شنونده خبر هست، شود؛ این موضوع می‌تواند به مثابه قتل عمد شناخته شده و مورد پیگیری‌های خاص قرار بگیرد.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

در صورتی که این مطلب برای شما مفید واقع شده است ما را از دیدگاه خود درباره تهدید تلفنی با خبر سازید و یا موارد مشابه را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. همواره مشاوره حقوقی تهدید لامینگو در دسترس شماست. همچنین با مراجعه به بلاگ لامینگو می‌توانید از سایر مطالب مرتبط نیز استفاده نمایید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب سارا عباسی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه