نکاتی مهم در خصوص معامله صوری و رد پای آن در سند اجاره نامه!
انجام معامله همیشه و همهجا انجام میشود و همچنین در زندگی بشر نقش پررنگی دارد. از همین رو داشتن آگاهی در زمینه معاملات مختلف دارای اهمیت زیادی است، بنابراین افراد میبایست اطلاعات کاملی نسبت به معاملات داشته باشند تا در زمان روبرو شدن با چنین مواردی، درک این مفاهیم برایشان ساده باشد. در ادامه مقاله قصد داریم به زبانی ساده درباره معامله صوری در سند اجاره صحبت کنیم و همچنین اطلاعاتی را در خصوص مشاوره حقوقی سند اجاره نامه به شما عزیزان منتقل کنیم. پیشنهاد میکنیم که تا انتهای مقاله با ما باشید تا اطلاعات خود را در زمینه معاملات صوری افزایش دهید و در مواقع موردنیاز از این اطلاعات کمک بگیرید.
افرادی که قصد تنظیم معامله دارند، میبایست از افراد متخصص در این حوزه کمک بگیرند. به این دلیل که انجام معامله نیاز به دانش مخصوص دارد و همچنین مشاوره حقوقی سند اجاره نامه میتواند در انجام این امور مؤثر واقع شود. مجموعه لامینگو با وکلای پایه یک دادگستری و همچنین کارشناسان حقوقی میتواند در امور تخصصی مرتبط خدمات باکیفیتی را ارائه دهد؛ بنابراین به منظور دریافت اطلاعات بیشتر و همچنین استفاده از خدمات میتوانید با اعضای تیم لامینگو در تماس باشید.
دریافت مشاوره حقوقی سند اجارهنامه
معامله صوری چیست؟
اولین موضوعی که میبایست به آن بپردازیم در مورد تعریف معامله صوری است. معامله صوری معمولاً زمانی انجام میشود که فرد قصد دارد از پرداخت بدهی خود بگریزد. گاهی دیده میشود که افراد برای پرداخت نکردن بدهی خود اقدام به انجام معامله صوری میکنند تا اموال خود را از دسترس طلبکار خارج کنند، که به این امر معامله به قصد فرار از ادای دین گفته میشود.
این مطلب را بخوانید: سیر تا پیاز مشاوره حقوقی سند اجاره نامه
آیا انعقاد معامله صوری مجازات دارد؟
معامله صوری همانند دیگر معاملههای غیرقانونی دارای مجازاتی است که توسط قاضی و قوانین موجود مشخص میشود. در صورتی که فرد معامله صوری انجام دهد تا اموال خود را از دسترس بدهکاران خارج کند، مجازاتی را متحمل میشود. طبق قانون مدنی ماده 218 مکرر، هرگاه طلبکار به دادگاه دادخواست داده و دلایل اقامه نماید که مدیون برای فرار از دین قصد فروش اموال خود را دارد، دادگاه میتواند قرار توقیف اموال وی را به میزان بدهی او صادر نماید که در این صورت بدون اجازه دادگاه حق فروش اموال را نخواهد داشت.
به بیانی دیگر زمانی که مشخص میشود فرد برای فرار از اجرای دین (که منظور از اجرای دین مواردی مانند پرداخت مهریه است) معامله صوری انجام داده است، بنابراین دادگاه میتواند اموال وی را به اندازه بدهی که دارد توقیف و در بازداشت کند تا فرد بدون اجازه دادگاه نتواند اموال را به فروش رساند.
ابطال اجاره نامه صوری
در بسیاری مواقع این اتفاق میافتد که اجارهنامه به صورت صوری تنظیم میشود. در این شرایط اگر دادگاه متوجه چنین شرایطی شود قطعاً اجارهنامه را باطل میکند. فرقی ندارد که به چه دلیل این اتفاق صورت گرفته است، چراکه در هر حال به عنوان اجارهنامه صوری مطرح میشود و به همین دلیل است که قاضی اجارهنامه را باطل میکند. درصورتیکه یک شخص اجارهنامهای صوری تنظیم کند علاوه بر ابطال آن، دادگاه مجازاتی را برای وی مشخص میکند. این مجازات با توجه به شرایط میتواند متغیر باشد و فرد را در مسیرهای پردردسر هدایت کند.
بیشتر اوقات در این شرایط افراد میبایست اقدام به اخذ وکیل کنند چراکه در پروسهای سخت قرار خواهند گرفت و خود به تنهایی از عهده چنین جلسات و پیگیریهای حقوقی برنخواهند آمد.
اهمیت مشاوره حقوقی در معاملات صوری چیست؟
زمانهایی وجود دارد که فرد در چالشهای مربوط به معاملاتی مانند معاملات صوری قرار میگیرد که اطلاعات چندانی درباره آنها ندارد. از این رو نیاز است که از افراد متخصص در این زمینه مشاوره بگیرد. قطعاً با چنین کاری میتواند گامهای خود را با آگاهی کامل بردارد چرا که اطلاعات وی در این زمینه تا حدی تکمیل خواهد شد. وکلای پایه یک دادگستری و همچنین کارشناسان حقوقی میتوانند در این زمینه اطلاعات خوبی را به شخص منتقل کنند، به خصوص اگر دارای تجربه زیادی باشند و دانش مطلوبی در این زمینه داشته باشند. حتی در برخی مواقع میتوان پیگیری امور را به آنها واگذار کند.
سخن نهایی
در این مقاله سعی کردیم به طور کامل و با زبانی ساده به معامله صوری و دردسرهای ناشی از آن بپردازیم. امیدواریم که اطلاعات منتقلشده برایتان مفید واقع شده باشد و توانسته باشیم تعاریف و مفاهیم معامله صوری را به زبانی ساده به شما عزیزان منتقل کرده باشیم. در نظر داشته باشید که برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید به مجله حقوقی لامینگو مراجعه کنید و اطلاعات بیشتری را در امور مختلف دریافت کنید. همچنین میتوانید برای دریافت خدمات حقوقی با اعضای تیم لامینگو در تماس باشید. درنهایت فراموش نکنید که نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاه شما