همه چیز درباره مشارکت در رستوران!

3 سال پیش
نمونه قرارداد مشارکت در رستوران

سرمایه گذاران و افرادی که به پولی دست پیدا می‌کنند همواره در پی این هستند که با سرمایه خود بتوانند سود بیشتری داشته باشند به همین ترتیب یکی از گزینه‌های پرسود تأسیس رستوران است. افراد ممکن است در راستای تأسیس یک رستوران با افراد یا فرد دیگری مشارکت کنند و در سود و زیان آن با یکدیگر شریک شوند. این شراکت به‌این‌علت اتفاق می‌افتد که ممکن است یکی از طرفین سرمایه اولیه را در دست داشته باشد اما تخصص کافی در این راستا نداشته باشد. به همین ترتیب با همکاری و مشارکت با یکدیگر در راستا یک هدف مشخص که کسب سود است یک رستوران و یا یک واحد صنفی ارائه خدمات غذایی را ایجاد می‌کنند.

این شراکت لازم است که بر اساس برخی از استانداردهای قانونی ایجاد شود. به همین ترتیب با تنظیم یک قرارداد مشارکت در رستوران می‌توان روند و هدف طرفین را دنبال نمود و با مشخص کردن اینکه هر یک از افراد شریک در رستوران چه میزان آورده و چه درصدی از سود را می‌بایست طلب کنند سندی برای مراجعه و یا حل اختلافات در نظر گرفته شود. در اصل شراکت و مشارکت در رستوران اگر بر اساس استانداردها به‌پیش برود و قرارداد مشارکت در رستوران با رعایت نکات مربوطه تنظیم شود می‌توان از بروز کلاه‌برداری جلوگیری نمود.

 

درصورتی‌که شما به دنبال دریافت یک نمونه قرارداد مشارکت در راه‌اندازی رستوران هستید؛ می‌توانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما در این حوزه در تماس باشید و از خدماتی که آن‌ها برای ارائه نمونه قرارداد مشارکت در راه‌اندازی رستوران برای شما در نظر گرفته‌اند استفاده نمایید:

 

دانلود قرارداد مشارکت در رستوران

 

برای شراکت در رستوران چه مجوزهای قانونی می‌بایست دریافت شود؟

در اصل هر نوعی از اقدام که به ارائه خدمات عمومی منجر شود لازم است که در بستر قانون و مجوزهای قانونی انجام گیرد. به همین ترتیب برای راه‌اندازی یک رستوران لازم است که مجوزهایی دریافت شود. مجوز و یا پروانه کسب فعالیت افراد در رستوران را قانونی می‌نماید و به همین ترتیب برای استفاده و بهره‌برداری از رستوران لازم است روند و پروسه دریافت مجوزهای قانونی طی شود. یک رستوران با توجه به نوع خدماتی که ارائه می‌کند و امکاناتی که در نظر می‌گیرد لازم است مجوزهای متفاوتی را ارائه کند.

 

نمونه قرارداد مشارکت در رستوران

 

به همین ترتیب برای مشارکت در رستوران

از مجوز برای مکان رستوران تا مجوزهای مربوط به امور بهداشتی و کسب درآمد از این راه لازم است مجوز و پروانه دریافت شود و همچنین تمامی کارکنانی که در رستوران فعالیت می‌کنند لازم است مجوز کار برای حضور خود در این راستا داشته باشند. همچنین هر نوعی از امکاناتی که به‌صورت اضافی در یک رستوران وجود دارد نیز نیازمند دریافت مجوز است. نکته‌ای که درباره تأسیس رستوران وجود دارد این است که دریافت مجوز می‌تواند کار افراد را تضمین کند و درصورتی‌که این مجوز وجود نداشته باشد کار و فعالیت رستوران غیرقانونی خواهد بود.

به همین ترتیب پیش از تنظیم قرارداد و تأسیس رستوران مالک رستوران و یا مدیر و مسئول رستوران می‌بایست نسبت به تهیه مجوزها و پروانه بهره‌برداری اقدام نمود. از آنجایی که رستوران به‌صورت مستقیم به ارائه خدمات عمومی می‌پردازد داشتن مجوز در این راستا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و درصورتی‌که برای هر بخش مجوز لازم دریافت نشود ممکن است در آینده و درروند کار با مشکلاتی روبرو شوند.

 

نکاتی برای راهنمایی در راه‌اندازی و مشارکت در یک رستوران!

ممکن برای بسیاری از افرادی که در پی تأسیس یک رستوران هستند این موضوع در ابتدا کمی به نظر گنگ و پرزحمت به نظر برسد به همین ترتیب ذکر برخی از نکات برای افرادی که قدم در این عرصه می‌گذارند می‌تواند بسیار مفید باشند. در پروسه راه‌اندازی یک رستوران افراد با یکدیگر شریک می‌شوند و به همین ترتیب سود و زیان حاصل از این شراکت بین طرفین تقسیم می‌گردد.

به همین ترتیب دریافت مشاوره پیش از تنظیم قرارداد مشارکت در راه‌اندازی رستوران می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. در اصل برای احداث یک واحد صنفی مانند رستوران، کافی‌شاپ‌ها و سفره‌خانه‌ها همگی لازم است که یک روند و دریافت مجوز طی شود. هرچند که همکاری و شراکت برای ابتدا مسیر و تأسیس و بهره‌برداری بسیار مفید باشد اما یکی از معایب بسیار بزرگ آن این است که طرفین قرارداد ممکن است در طولانی‌مدت با اختلافاتی روبرو شوند.

مشارکت در راه‌اندازی رستوران و کافی‌شاپ و سفره‌خانه‌ها در اصل نوعی از قرارداد مشارکت مدنی است که لازم اصول و قوانین که این قانون برای افراد در نظر گرفته است رعایت شود. به همین ترتیب راه‌اندازی یک رستوران منوط به تنظیم قرارداد مشارکت در راه‌اندازی آن است و این قرارداد نیز لازم است که با رعایت قوانین مربوط به قانون مشارکت مدنی و نکات حقوقی و قانونی تنظیم شود و تنظیم درست قرارداد نیز بر اساس آگاهی کسی که آن را تنظیم می‌کند شکل می‌گیرد. در یک کلام اگر بخواهیم بگوییم که چطور می‌توان یک قرارداد مشارکت و شراکتی موفقیت‌آمیز داشت لازم است که نکاتی که مربوط به احداث رستوران است و همچنین نکاتی که باید درروند شراکت موردتوجه واقع شود را در نظر بگیریم و در روند مشارکت خود لحاظ کنیم تا بتوان همان نتیجه موردانتظار را از احداث یک رستوران به‌دست بیاوریم.

 

نمونه قرارداد مشارکت در رستوران

 

در پایان به یاد داشته باشید

تأسیس رستوران همواره یکی از راه‌های سودآور بوده است به همین ترتیب افراد زیادی برای این مسیر اقدام نموده‌اند. اما تعداد کل رستوران‌ها و کافه‌ها و سفره‌خانه موفق هرگز با تعداد اولیه اقدام برای تأسیس آن‌ها برابری نمی‌کند و این مسئله‌ای نکته را به ما یادآور می‌شود که توجه کافی به برخی از نکات و همچنین توجه به مسائلی که برای شراکت لازم است موردتوجه قرار بگیرد تا چه اندازه اهمیت دارد. به همین ترتیب تنظیم قرارداد مشارکت در راه‌اندازی رستوران برای مواقعی افراد با همکاری و شراکت یکدیگر یک رستوران را تأسیس می‌کنند می‌تواند مهم باشد.

به همین ترتیب با رعایت اصول و شرایط و ضوابطی در امر شراکت و چه در تنظیم قرارداد و روند تأسیس رستوران می‌توان انتظار داشت که نتیجه رضایت‌بخشی را دریافت کنیم. نمونه قرارداد مشارکت در رستوران لازم است که توسط افرادی که در این حوزه اطلاعات کافی دارند تنظیم شود تا بتواند در تمامی مواردی که ممکن است برای هر یک از طرفین نکته‌ای وجود داشته باشد آن‌ها را به اطلاع افراد برساند.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

فراموش نکنید که می‌توانید جهت دریافت نمونه قرارداد مشارکت در رستوران از خدماتی که این مرکز برای شما در نظر گرفته است استفاده نمایید. درصورتی‌که این مطلب برای شما مفید بوده است ما را از نظرات خود دراین‌باره مطلع سازید. همچنین می‌توانید با مراجعه به بلاگ لامینگو از سایر مطالبی که برای شما وجود دارد استفاده کنید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب سارا عباسی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه