مشاوره ثبت مؤسسه داوری و مدارک و شرایط مورد نیاز جهت ثبت

مشاوره ثبت مؤسسه داوری

با افزایش مراجعه به دادگستری و افزایش پرونده‌ در دادگاه‌ها، امکان بررسی دقیق پرونده و قضاوت عادلانه کاهش یافته است. بنابراین افراد جهت تسریع روند رسیدگی و کاهش هزینه‌ها به مؤسسات داوری که زیر نظر کانون وکلای دادگستری است، مراجعه می‌نمایند. مؤسسه داوری، امکان داوری تخصصی را فراهم کرده است و افراد ‌می‌توانند به آن‌ها مراجعه ‌نمایند. اختلاف میان افراد و شرکت‌ها امری طبیعی است و یکی از روش‌هایی که در گذشته نیز رواج داشته است، انتخاب داور به عنوان شخص ثالث، برای حل‌وفصل مشکلات بوده و امروزه نیز این روش بسیار رایج است. مشاوره ثبت مؤسسه داوری می‌تواند به افراد جهت ثبت مؤسسه داوری کمک نماید.

 

مؤسسه داوری چیست؟

مؤسسه داوری جزء مؤسسات حقوقی است. امروزه بسیاری از شرکت‌ها و افراد، هنگامی که دچار اختلاف می‌شوند، شخص سومی را برای داوری تخصصی، انتخاب می‌نمایند که این فرد در مؤسسه‌های داوری فعالیت می‌کند. مؤسسه داوری، یک مؤسسه حقوقی است و باید به این نکته توجه شود که تنها ثبت مؤسسه داوری توسط وکلای دادگستری، قانونی و امکان‌پذیر است. در غیر این صورت ثبت مؤسسه داوری بدون وکلای دادگستری، جرم محسوب می‌شود. افراد برای ثبت مؤسسه داوری نیازمند به مشاوره ثبت مؤسسه داوری هستند. اگر قصد ثبت مؤسسه داوری دارید، می‌توانید برای دریافت مشاوره از مشاوران لامینگو به لینک زیر مراجعه فرمایید:

 

مشاوره ثبت مؤسسه داوری

 

فواید استفاده‌ از مؤسسه داوری

از جمله مزایای مراجعه به مؤسسات داوری این است که افراد برای حل مشکل، نیاز به درگیری تشریفات و اتلاف وقت در دادرسی دادگاه را ندارند و می‌توانند با کمترین هزینه و زمان به داور در مؤسسه داوری، جهت حل مشکلات خود، مراجعه نمایند. از دیگر مزایای مؤسسه داوری عبارتند از:

  •  ایجاد نظم حقوقی
  •  روند کار با سرعت بیشتری انجام می‌شود
  • هزینه کمتر نسبت به ارجاع به دادرسی دادگاه
  • امکان استفاده از تخصص چند وکیل به جای یک قاضی دادگاه.

 

ثبت مؤسسه چند روز به طول می‌انجامد؟

افرادی که قصد ثبت مؤسسه داوری دارند، با کمک مشاوره ثبت مؤسسه داوری و آشنایی با شرایط و مدارک می‌توانند اقدام به ثبت مؤسسه نمایند. همچنین به صورت مجازی نیز امکان ثبت مؤسسه داوری وجود دارد. ثبت مؤسسه نسبتاً زمان‌بر است و 7 الی 12 روز کاری به طول می‌انجامد و افراد باید به این نکته توجه داشته باشند که دارا بودن مدارک مورد نیاز و رعایت شرایط، الزامی و جزء اصول ثبت مؤسسه است. رعایت نکردن این موارد باعث تأخیر در دریافت پروانه می‌شود. ثبت مؤسسه یک فرآیند حقوقی است و می‌توانید از مشاوره ثبت مؤسسه داوری جهت ثبت مؤسسه بهره‌مند شوید.

 

 مشاوره ثبت مؤسسه داوری

 

مدارک لازم جهت ثبت مؤسسه داوری

  • کپی و اصل شناسنامه
  • کپی و اصل کارت ملی تمام اعضاء
  • ارائه اصل یا کپی قیم‌نامه
  • تکمیل اساسنامه و تقاضا‌نامه مؤسسات غیرتجاری
  • ارائه اصل و کپی وکالت‌نامه

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

از شرایط لازم جهت ثبت مؤسسه داوری

  • وکالت باید تمدید شود.
  • اگر در محل دیگری مشغول به کار هستید، امکان ثبت مؤسسه وجود ندارد!
  • حضور ۲ الی چند وکیل برای ثبت مؤسسه لازم است.

اگر قصد دارید مؤسسه داوری تأسیس نمایید، به مشاوره ثبت مؤسسه داوری نیاز دارید! از شرایط اصلی ثبت مؤسسه داوری وجود دو یا چند وکیل دادگستری است و می‌توانید برای ثبت آن از طریق اداره ثبت شرکت اقدام نمایید!

 

شرایط خاص و عام دریافت پروانه مؤسسه داوری

دریافت پروانه مؤسسه داوری دارای شرایط خاص و عام است و افرادی که قصد دریافت پروانه را دارند باید به این نکات توجه داشته باشند.

 

شرایط عام متقاضی

  • متقاضی دارای سوء پیشینه کیفری نباشد.
  • مسلمان باشد.
  • دارا بودن کارت پایان خدمت برای متقاضیان مرد، الزامی است.

 

این مطلب را نیز بخوانید: هر آنچه باید در ارتباط با نمونه قرارداد داوری بدانیم!

 

شرایط خاص متقاضی

  • افراد متقاضی باید در رشته‌های حقوق و فقه و‌ حقوق دارای مدرک فوق لیسانس به بالا باشند.
  • افرادی که در حوزه قضاوت، نیروی انتظامی و… فعالیت دارند، امکان دریافت پروانه را ندارند.

برای آگاهی از تمام شرایط و جهت دریافت پروانه می‌توانید، از مشاوره ثبت مؤسسه داوری استفاده نمایید!

 

 مشاوره ثبت مؤسسه داوری

 

نحوه دریافت پروانه داوری چگونه است؟

یکی از زیر گروه‌های رشته حقوق، داوری است. بسیاری از فارغ‌التحصیلان حقوق، می‌توانند وارد عرصه داوری شوند. افراد می‌توانند هم از طریق شرکت در آزمون و هم بدون آزمون، پروانه مؤسسه داوری را دریافت نمایند. باید توجه داشته باشید، پس از ارزیابی، افراد متقاضی باید دوره آموزشی بگذرانند و بعد از آن می‌توانند، پروانه داوری دریافت نمایند.

 

مدت زمان اعتبار مؤسسه داوری

مدت زمان اعتبار پروانه مؤسسه داوری، سه سال است و بعد از آن لازم است، دارندگان مجوز جهت تمدید آن، اقدام نمایند. با کمک مشاوره ثبت مؤسسه داوری می‌توانید، جهت ثبت مؤسسه داوری اقدام نمایید!

 

کانال تلگرام لامینگو

 

جمع بندی

در جوامع امروزی سرعت در هر زمینه‌ای بسیار دارای اهمیت است. حل‌وفصل اختلافات نیز جزء مسائلی است که به سمت سرعت حرکت می‌کند. علاوه بر مزایایی که در مطالب بالا ذکر شد، از دیگر مزایای مؤسسه داوری، افزایش رضایت افراد از نتیجه داوری است. همچنین افراد باید توجه داشته باشند که انتخاب میانجی و یا داور نیز شرایط خاص خود را دارد و شامل محدودیت سنی، ایرانی بودن و وثاقت است. بسیاری از افراد، جهت تسریع فرآیند پرونده خود، مؤسسه داوری را انتخاب کرده‌اند، به دلیل اینکه علاوه بر تسریع در روند پیگیری، به صورت اختصاصی توسط وکلای مؤسسه داوری بررسی می‌شود و در نهایت، حجم ورودی پرونده به دادگاه کاهش می‌یابد. افراد می‌توانند جهت ثبت مؤسسه داوری به مشاوره ثبت مؤسسه داوری مراجعه نمایند.

در این مطلب سعی کردیم در مورد نحوه ثبت مؤسسه داوری، شرایط و مدارک لازم آن صحبت کنیم. برای مطالعه مطالب حقوقی بیشتر به بلاگ حقوقی لامینگو مراجعه نمایید! در صورت ابهام، در قسمت دیدگاه، نظرات و سؤالات خود را ثبت کنید. کارشناسان ما در سریع‌ترین زمان، پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب مهسا احرام پوش

دیدگاه شما

بدون دیدگاه