از شرایط معافیت کفالت مادر چه می‌دانیم؟

3 سال پیش
مشاوره حقوقی کفالت

گرفتن کفالت سربازی این روزها برای افراد اهمیت زیادی دارد. افراد اغلب سعی دارند تا با گرفتن کفالت، از رفتن به خدمت سربازی معاف شوند. کفالت انواع مختلفی دارد. اگر با انواع معافیت کفالت و شرایط اخذ آن آشنا نیستید، بلاگ حقوقی لامینگو نکات ارزشمندی را در این خصوص برای شما گردآوری کرده است. اگر در این زمینه نیاز به مشاوره حقوقی کفالت دارید، می‌توانید در لامینگو بهترین مشاوران را در اختیار داشته و به مسائل مربوط به کفالت به‌طرز گسترده‌تری تسلط داشته باشید.

کفالت بر چند نوع است که یکی از آن‌ها کفالت مادر است. برای دریافت این نوع کفالت باید واجد شرایط خاصی باشید و مدارک مربوط به آن را به سازمان ذیربط ارائه دهید. در این مطلب جزئیات کامل کفالت مادر را برای شما بیان می‌کنیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

دریافت مشاوره حقوقی کفالت

 

شرایط معافیت کفالت مادر

معافیت کفالت بدین معنی است که مشمول، مادری فاقد همسر داشته باشد و مجبور باشد که از وی مراقبت نماید. بسته به اینکه شرایط استفاده از کدامیک از حالات مربوط به استفاده از معافیت کفالت مادر (پدر متوفی، مادر مطلقه، پدر در زندان باشد) را داشته باشید، شرایط اخذ آن متفاوت می‌شود. اگر می‌خواهید از این نوع کفالت برای معافیت سربازی استفاده کنید، باید شروط لازمه آن را حتماً داشته باشید. از مهم‌ترین شرایط برای دریافت معافیت کفالت مادر، این است که مادر طلاق گرفته باشد و یا پدر فوت شده باشد. در این صورت می‌توانید اقدامات لازم را انجام دهید. در واقع، مادر نباید در حال حاضر همسر داشته باشد. مشاوره حقوقی کفالت

از دیگر شرایط اخذ این نوع معافیت کفالت این است که فرد متقاضی باید 18 سال سن داشته باشد و همچنین تنها فرزند آن خانواده باشد. یکی دیگر از مهم‌ترین شرایط دریافت معافیت کفالت، این است که مشمول فاقد غیبت باشد و در صورت غیبت نیز باید با ارائه دلایلی آن را موجه کند.

 

این مطلب را بخوانید: مشاوره حقوقی کفالت و تمام مواردی که باید بدانید!

 

مراحل اخذ معافیت کفالت مادر

متقاضیان برای اینکه بتوانند از این طریق معافیت سربازی بگیرند، باید در زمان معینی که در آیین‌نامه کمیسیون نظام وظیفه آمده است، اقدام نمایند. توجه داشته باشید که باید از فوت پدر و یا طلاق مادر شما، حداقل 30 ماه گذشته باشد. اگر در این مدت 30 ماه، مادر شما بدون سرپرست باشد، می‌توانید معافیت دائم سربازی دریافت کنید. با داشتن مدارک و مستندات مورد نیاز باید ابتدا به دفتر پلیس +10 مراجعه کنید تا فرم‌های مرتبط با کفالت را به شما بدهند، سپس با تکمیل این فرم‌ها باید مدارک و مشخصات خود را به سازمان نظام وظیفه تحویل بدهید. در نهایت فرد مشمول با حضور در جلسه کمیسیون سازمان نظام وظیفه، می‌تواند نسبت به دریافت کارت معافیت سربازی امیدوار باشد. مشاوره معافیت کفالت

 

مشاوره حقوقی کفالت

 

مدارک لازم برای اخذ کفالت مادر

برای اینکه بتوانید معافیت سربازی کفالت را از طریق کفالت مادر اخذ نمایید، پس از دریافت مشاوره معافیت کفالت، باید مدارکی را به سازمان نظام وظیفه عمومی ارائه دهید. این مدارک به شرح زیر هستند:

  • عکس پرسنلی
  • برگه معاینه پزشکی
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • کپی و اصل کارت ملی
  • برگه وضعیت مشمولین
  • کپی و اصل شناسنامه مشمول
  • مدارک مربوط به فوت پدر و یا طلاق مادر
  • کپی شناسنامه مادر، پدر، خواهر و برادر مشمول

با ارائه این مدارک می‌توانید درخواست خود را برای معافیت کفالت مادر اعلام نموده و از خدمت سربازی معاف شوید.

 

سخن پایانی

رفتن به خدمت سربازی این روزها به یک مشکل بسیار بزرگ برای جوانان تبدیل شده است، هر کسی تلاش می‌کند تا به نحوی این وظیفه را از سر راه برداشته و به‌عبارتی از آن معاف شوند. راه‌های معافیت سربازی متعدد هستند که یکی از این راه‌ها معافیت کفالت است. معافیت کفالت بدین معنی است که مشمولین با سن 18 سال بدون پدر و تحت شرایطی ویژه، می‌توانند به‌منظور مراقبت از مادر، از رفتن به خدمت سربازی معاف شوند. برای برخورداری از این نوع کفالت لازم است شرایط خاصی وجود داشته باشد و فرد مشمول مدارکی را به نظام وظیفه ارائه دهد.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

در اکثر مسائل حقوقی دریافت مشاوره حقوقی امری ضروری است. این موضوع در زمینه اخذ معافیت کفالت نیز مستثنی نیست؛ چرا که در این راه باید با تمام مواد قانونی مرتبط با آن آشنا باشید. چنانچه در زمینه شرایط دریافت معافیت کفالت، انواع کفالت و قوانین مربوطه نیازمند اطلاعات بیشتری هستید، این اطلاعات را می‌توانید از طریق بلاگ لامینگو به دست آورید. ما در لامینگو سعی داریم تا به افراد مشاوره حقوقی کفالت دهیم تا در مراحل مرتبط با اخذ معافیت خود دچار سردرگمی و گمراهی نشوند. در بلاگ حقوقی لامینگو مطالب زیادی درمورد این موضوع وجود دارد که می‌توانید مطالعه نمایید. همچنین نظرات خود را برای ما ارسال نمایید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب زهره لطفیان

دیدگاه شما

بدون دیدگاه