نحوه محاسبه قیمت حواله خودرو + نحوه فروش حواله خودرو
خرید و فروش خودرو عموماً امر رایجی در بین آحاد افراد جامعه است؛ به این شکل که هر شخص خریدار و یا فروشندهای میتواند خودرو را به صورت نو و یا دست دوم، از شرکتهای خودروسازی و یا نمایشگاههای سطح شهر بخرد و یا بفروشد. اما امروزه به نسبت قبل، واژه حواله خودرو بیشتر به گوشمان میرسد. در ادامه، مطالبی در خصوص قرارداد خرید و فروش حواله خودرو و قوانینی در مورد حواله و انواع آن ذکر خواهیم کرد. همچنین در صورتی که خواستار خرید و یا فروش خودرو به صورت حوالهای هستید از طریق لینک زیر وارد صفحه قرارداد خرید و فروش حواله خودرو شوید و فایل قراردادی خود را در سریعترین زمان ممکن تهیه نمایید.
قرارداد خرید و فروش حواله خودرو
آیا میتوانم حواله خودروی خود را بفروشم؟
پاسخ این پرسش مثبت است، اما بهتر است برای جلوگیری از وقوع مشکلات حقوقی در خصوص خرید و فروش خودرو به صورت حوالهای، ادامه مقاله را مطالعه نمایید! به طور کلی، فروش و یا خرید حواله خودرو، فرآیندی انجامپذیر و قانونی است، اما قابل ذکر است که مواردی باید مطرح و رعایت شود تا از مشکلات احتمالی جلوگیری گردد. به طور مثال، نوع حواله خودرو که به دو دسته قابل انتقال و غیرقابل انتقال تقسیم میشود حائز اهمیت است. اشخاص ممکن است برای کسب سود و یا عدم صبوری تا موعد تحویل ماشین و یا دلایل دیگر، تصمیم بگیرند حواله خودروی خود را به فروش برسانند. در ادامه این موارد را توضیح خواهیم داد.
خرید و فروش حوالههای قابلصلح
حوالههای قابلصلح، امکان خرید و فروش را دارند. در این نوع حوالهها فرآیند واگذاری، آسان و مطمئن است و به این شکل صورت میگیرد که طرفین با مراجعه به نمایندگی خودروی مربوطه، پروسه واگذاری را به راحتی انجام میدهند.
خرید و فروش حوالههای فاقد صلحنامه
در اینگونه حوالهها شرایط مقداری متفاوت است و طرفین باید با در دست داشتن قراردادی مطمئن، خرید و فروش حواله را پیش ببرند. در این گونه حوالهها بعد از تحویل ماشین، سند خودرو تا مدتی به اسم شخص فروشنده باقی میماند. از این جهت وجود قراردادی قانونی و کامل که تماماً این مسائل را در نظر بگیرد، اهمیت ویژهای پیدا میکند.
پس با توجه به این نکته که این نوع حوالهها قابل انتقال نیستند، وجود بندی در خصوص ضمانت از شخص، حتماً باید مطرح شود. با توجه به توضیحات ذکر شده و اهمیت قرارداد در معاملات، مخصوصاً معاملات حوالهای خودرو، وجود قراردادی در این حوزه، مبحثی مهم شناخته میشود. از این جهت اگر قصد خرید و یا فروش خودرویی را به صورت حوالهای دارید، از طریق ورود به بانک قراردادی مجموعه و خرید قرارداد خرید و فروش حواله خودرو تجربهای خوشایند و بدون دردسر را برای خود رقم بزنید!
این مطلب را نیز بخوانید: مشاوره خرید خودرو از بورس کالا و نکاتی مهم در اینباره
از کجا بفهمیم حواله، معتبر و قابل انتقال است؟
تنها راه برای دانستن این نکته که حواله خودرویی که قصد خریدش را داریم، قانونی و قابل انتقال است یا خیر، این است که باید به نمایندگی مربوطه مراجعه و نوع قالب حواله مدنظرمان را پرس و جو کنیم و در صورتیکه پس از استعلام، مورد نگرانکنندهای وجود نداشت و قابل انتقال بود، خریدمان را انجام دهیم. در صورتیکه تمامی استعلامها موردی نداشت و قصد خرید و یا فروش را داشتیم، بهتر است با در دست داشتن یک قالب قراردادی مطمئن، فرآیند را پیش ببریم. شما میتوانید با ورود از طریق لینک زیر به بانک قراردادی مجموعه، قرارداد خرید و فروش حواله خودرو را تهیه نمایید! اگر در خصوص این قرارداد سوالی داشتید، از طریق چت آنلاین و شماره تماسهای درج شده روی سایت با ما در ارتباط باشید!
آیا خرید و فروش حواله خودرو به صورت وکالتی امکانپذیر است؟
اگر فروشنده حواله، قصد معامله حواله خودرو را داشته باشد، میتواند از طریق یک وکالت، اقدام کند. اما این نوع خرید یا فروش وکالتی در حوالههایی که قابل انتقال نیستند، قانونی نیست. علاوه بر آن، پس از تحویل خودرو به خریدار حواله، سند خودرو تا مدت زمان معینی در رهن فروشنده؛ یعنی شرکت و یا نمایندگی خودرو است. از این جهت باید توجه داشت و از خرید حوالههای غیرقابل انتقال خودداری نمود.
قیمت حواله خودرو چگونه محاسبه میشود؟
اصولاً در ذهن ما فروش حواله خودرو از سمت افراد واسطه و به اصطلاح دلال صورت میگیرد. ولی باید توجه داشت همیشه این مسئله مطرح نیست. گاهی افراد عادی بدون هیچ قصدی، ممکن است به مشکل مالی برخورد کنند و به علت کمبود پول، مجبور به فروش حواله شوند. همچنین ممکن است، شخص از خرید ماشین به هر دلیل دیگری، پشیمان شود. در خصوص قیمت حواله، برای خرید و فروش حواله خودرو، چند مورد تأثیرگذار است که عبارتند از:
- مدت زمان دریافت حواله
- مدل خودرو
- نوسانات قیمت خودرو
در ادامه قابل ذکر است به طور مثال، اگر تا موعد تحویل ماشینی 50 روز مانده باشد، این حواله به نسبت حواله دیگری که مثلاً 70 روز مانده است، قیمت بالاتری دارد.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
سخن پایانی
ضمن عرض تشکر از همراهی شما کاربران گرامی، امیدواریم توانسته باشیم، اطلاعات و نکاتی را در این خصوص در اختیارتان قرار دهیم. اگر در خصوص قرارداد خرید و فروش حواله خودرو سوال و یا احتیاج به مشاوره دارید، از طریق چت آنلاین و شماره تماس مجموعه با ما در ارتباط باشید! همچنین در صورتی که به مطالعه مقالات حقوقی در حوزههای مختلف علاقه دارید، بلاگ حقوقی لامینگو را دنبال کنید!
دیدگاه شما