قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان به همراه نکاتی در خصوص وظایف تکنسین برق

قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان

یکی از مراحل مهم و اولیه ساخت هر ساختمان، برق‌کشی و سیم‌کشی آن است. امروزه برج‌ها و حتی ساختمان‌های کوچک نیازمند برق‌کشی تخصصی و اصولی هستند. برق‌کاری تخصصی در ساختمان، نیاز به فرد یا گروهی از تکنسین‌های برق دارد. برای دریافت خدمات برقکار ساختمان از قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان استفاده می‌شود.

 

تکنسین برق ساختمان کیست؟

تکنسین‌ برق شامل تکنسین‌های برق صنعتی و عمومی است. در این مطلب به تکنسین برق عمومی و وظایف آن در قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان می‌پردازیم. وظیفه تکنسین برق عمومی، برق‌کشی ساختمان‌های اداری، مسکونی و تجاری است. از عوامل دخیل در ساختمان‌سازی، سیم‌کشی ساختمان است که امری بسیار مهم و نیازمند متخصص تکنسین برق ساختمان است. اگر در سیم‌کشی ساختمان، تخصص لازم به کار گرفته نشود و یا تکنسین برق از تجربه کافی برخوردار نباشد، خسارت جبران‌ناپذیر مالی و جانی را برای صاحب ساختمان به همراه دارد. از جمله خطرات احتمالی در صورت نبود یک تکنسین برق ساختمان، آتش‌سوزی است. برای تنظیم و دریافت قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان توسط کارشناسان قرارداد لامینگو می‌توانید از لینک زیر اقدام نمایید:

 

دانلود نمونه قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان

 

حوزه فعالیت تکنسین برق در قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان

در قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان، حوزه فعالیت تکنسین برق به طور کامل شرح داده می‌شود.

  • برقکاری قسمت‌های داخلی و خارجی بر عهده تکنسین برق ساختمان است.
  •  برای سیستم امنیتی ساختمان از جمله نصب دوربین‌های مداربسته نیاز به تکنسین برق ساختمان است.
  •  تکنسین برق ساختمان تنها وظیفه سیم‌کشی ساختمان را بر عهده ندارد، بلکه ساختمان‌های قدیمی که نیاز به تعویض سیم‌کشی دارند نیز می‌توانند از تخصص تکنسین، جهت تعمیرات استفاده نمایند.

برای دریافت خدمات تکنسین برق، نیازمند قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان هستید!

 

قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان

 

وظایف تکنسین برق ساختمان در قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان

از جمله وظایفی که تکنسین برق ساختمان در این قرارداد بر عهده دارد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

تعمیرات جعبه فیوز

رفع مشکلات اتصالی برق بر عهده تکنسین برق است.

نصب و تعمیر لوستر

نصب و تعمیر سیستم روشنایی داخلی و خارجی از جمله نصب لوستر به عهده تکنسین برق است.

نصب و تعمیر تهویه

یکی از الزامات در آشپزخانه و سرویس بهداشتی تهویه است که وظیفه آن بر عهده تکنسین برق است. همچنین در هنگام بروز مشکل باید آن را رفع کند.

نصب و‌ تعمیر آیفون تصویری

تکنسین برق علاوه بر نصب آیفون تصویری خدماتی مانند رفع ایرادات صدا و تصویر را نیز تعمیر می‌کند. در نظر داشته باشید تمام وظایف مورد انتظار از تکنسین برق، باید در قراداد پیمانکاری برقکاری ساختمان ذکر شود.

نصب دوربین مدار بسته و نصب اعلام حریق

امنیت و حفاظت امر بسیار مهمی در ساختمان است که شامل نصب اعلام حریق و نصب دوربین مدار بسته می‌باشد. همان‌طور که می‌دانید برای جلوگیری از آتش‌سوزی ساختمان، نیاز به نصب اعلام حریق است. همچنین برای حفاظت از ساختمان نیاز به دوربین مدار بسته می‌باشد. برای انجام تمام این امور نیازمند تکنسین برق ساختمان هستید که با انعقاد قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان می‌توانید از خدمات آن بهره ببرید! با نصب این دو مورد هم از ساختمان حفاظت می‌شود و هم در صورت بروز اتفاق، می‌توان از طریق دوربین مداربسته، علت حادثه را پیگیری کرد.

 

این مطلب را نیز بخوانید: بررسی نكات حقوقی تنظيم قرارداد پیمانکاری که باید به آن توجه کرد

 

نصب صاعقه‌گیر

صاعقه‌گیر، سیستمی برای حفاظت در برابر صاعقه است. تکنسین برق در بالاترین نقطه برج یا ساختمان، صاعقه‌گیر را نصب می‌کند.

پیش‌‌بینی مشکلات

تکنسین برق علاوه بر نصب، بروز مشکلات احتمالی را پیش‌بینی کرده و مشکلات را رفع می‌کند.

نصب سنسور روشنایی

در ساختمان‌های قدیمی برای روشنایی راه‌پله‌ها و پارکینگ ساختمان از کلید و لامپ به صورت مجزا استفاده می‌شد. بعد از آن برای مدیریت بهتر روشنایی راه‌‌پله و حیاط از تایمر‌های روشنایی که بر اساس زمان بود استفاده می‌شد، اما به دلیل هزینه‌های زیاد برق، امروزه از سنسور روشنایی استفاده می‌شود و برای نصب آن نیاز به تکنسین برق ساختمان است.

نصب آنتن مرکزی

تکنسین برق با داشتن نقشه ساختمان و تعداد واحد‌ها در صورت لزوم از آنتن مرکزی استفاده می‌نماید. ساختمان‌هایی که بیشتر از ۴ واحد باشد، نیازمند آنتن مرکزی هستند. تکنسین برق ساختمان به جای اینکه برای هر واحد آنتن نصب کند، برای تمام واحد‌ها از یک آنتن مرکزی استفاده می‌کند. در قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان تمام وظایف تکنسین برق به طور کامل ذکر شده است.

 

قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان

 

مواردی که تکنسین برق باید در قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان رعایت کند

  • دقت در نحوه سیم‌کشی.
  • سیم‌های قدیمی در نصب چراغ‌های جدید استفاده نشود.
  • به هیچ عنوان اتصالی خارج از جعبه تقسیم قرار نداشته باشد، مگر تکنسین برق ساختمان قصد تست آن را داشته باشد.
  •  در یک حفره، میزان زیادی سیم عبور ندهد، زیرا باعث از بین رفتن روکش سیم‌ها شده و باعث جرقه و آتش سوزی می‌شود.
  • در ساختمان‌ها از سیستم‌های هوشمند به جای پریز‌های قدیمی استفاده شود تا بتوان از طریق تلفن همراه نیز به راحتی به سیستم‌های برق خانه دسترسی داشت. با نصب سیستم‌های هوشمند هنگامی که سیستم روشنایی در خانه خاموش نیست، می‌توان از طریق گوشی همراه آن را خاموش کرده و تحت کنترل قرار داد.
  • جهت لوله‌گذاری از روش‌های جدید و لوله‌های پلاستیکی استفاده شود.
  • در سیم‌کشی قسمت‌هایی مانند حمام و مکان‌هایی که با آب در ارتباط است، باید از لوازم ضد آب استفاده شود.
  • تست تمام برق کشی‌ها مانند تست دوربین مدار بسته، قبل تحویل پروژه صورت گیرد.

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

سخن آخر

بدون برق‌کشی ساختمان، ساختمان کارایی لازم را ندارد. فعالیت تکنسین برق ساختمان شامل بررسی نقشه ساختمان، اندازه‌گیری‌های لازم، لوله‌گذاری، برق‌کشی، نصب پریز و قسمت‌های روشنایی ساختمان است. تکنسین برق ساختمان در قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان متعهد شده که فعالیت‌های خواسته شده را به طور کامل و در زمان مشخص شده که بر اساس توافق طرفین است، تحویل دهد. همچینین تکنسین برق در پایان قرارداد و پس از تحویل کار، مبلغی را به عنوان حق‌الزحمه دریافت می‌کند.

در این مطلب سعی کردیم به طور کامل به شرح وظایف تکنسین برق ساختمان در قرارداد پیمانکاری برقکاری ساختمان بپردازیم. ضمن تشکر از صرف وقت ارزشمندتان تا پایان این مطلب، امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات مفیدی را در این خصوص در اختیارتان قرارداده باشیم! همچنین در صورت تمایل برای خواندن مطالب حقوقی بیشتر می‌توانید به بلاگ حقوقی لامینگو مراجعه فرمایید و ما را از نظرات مفید خود آگاه کنید!

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب مهسا احرام پوش

دیدگاه شما

بدون دیدگاه