نکته اصلی برای راه اندازی یک استارتاپ موفق؛ به تنهایی نمی‌شود!

4 سال پیش
راه اندازی استارتاپ

کارآفرینی مختص همه افراد جامعه نیست. درحالی که دستاوردهای راه اندازی یک استارتاپ می‌­تواند باورنکردنی باشد، مسیر رسیدن به موفقیت هم مملو از چالش‌ها و مشکلاتی است. خلق یک سازمان سودآور آن هم از صفر، باعث ایجاد انگیزه و محرک درونی برای تیم سازی، شناسایی و حل مشکلات جامعه و در نهایت ایجاد تغییرات مثبت می‌شود.

یک کارآفرین برای تحقق ایده‌­هایش، زمان، احساسات و هر آنچه را که بتواند را سرمایه‌گذاری می‌کند. از نظر بنیانگذاران موفق، این پیگیری و دنبال کردن را نمی‌توان به تنهایی انجام داد. کمک و پشتیبانی منتورها، تحقیقات عمیق بازار و ده ها آزمایش و خطا انجام می­‌شود تا موفقیت حاصل گردد. با توجه به این موارد، در ادامه به توصیه‌هایی برای کارآفرینانی که در حال راه اندازی استارتاپ خود هستند می‌­پردازیم.

فورا یک شبکه قدرتمند و پشتیبان ایجاد کنید

یکی از بزرگترین اولویت‌ها، ایجاد شبکه‌­ای از همکاران و مربیان قابل اعتماد است که برای مشاوره و کمک به آن مراجعه کنیم. پس از برقراری این شبکه، به طور مرتب با هر شخص ملاقات کنید تا به دنبال مشاوره و گزارش نقاط عطف و رشد استارتاپ خود باشید. با هر یک از این جلسات باید به عنوان فرصتی برای یادگیری نگاه کنید، بنابراین حتماً با یک موضوع مشخص حاضر شوید تا نهایت استفاده ببرید. مهمتر از همه، به یاد داشته باشید که همیشه خودتان باشید؛ صادق و معتبر.

 

دریافت مشاوره حقوقی

 

علاوه بر یک شبکه حرفه‌­ای قوی، خودتان را با بنیانگذاران استارتاپ‌­ها و همکاران محاصره کنید تا نقاط قوت شما را کامل­‌تر کنند. ایجاد یک استارتاپ منجر به تشکیل تیمی با پیشینه‌ها و تجارب مختلف می­‌شود. این امر کمک می­‌کند تا مطمئن شوید که تک تک مسئولیت­‌ها را کسی به عهده دارد. به عنوان مثال، اگر در ساخت یک محصول عالی هستید ، شریکی پیدا کنید که بتواند عملیات­‌ها را به خوبی انجام دهد. هنگامی که شما یک تیم قدرتمند را جمع می­‌کنید، به میزان انگیزه و اشتیاق آنها نیز می‌­بایست توجه کنید.

 

قبل از راه اندازی استارتاپ اعتبارسنجی کنید

قبل از نوشتن حتی یک خط کد و صرف هزینه برای ساخت راه‌­حل، شما نیاز به اعتبارسنجی بازار دارید. از طریق این اعتبارسنجی، شما می­‌توانید وجود یک بازار مناسب برای راه‌حلتان را اثبات نمایید. احتمالاً متخصصانی که با آنها مصاحبه می‌کنید، درباره محصول شما افکار زیادی خواهند داشت؛ چه مثبت چه منفی. تمرکز خود را روی یافتن راه‌حل مناسب قرار دهید و آن را بر اساس بازخورد کارشناسان، مشتریان اولیه و بازار آزمایش و تکرار کنید.

 

راه اندازی استارتاپ

 

مزیت رقابتی خود را مشخص کنید

تشخیص تمایز و مزیت رقابتی به اندازه تعیین مخاطب مهم است. چه چیزی محصول شما را از راه­‌حل­‌های مشابه متمایز می­‌سازد؟ چرا مخاطب باید چیز جدیدی از شما بخرد در صورتی که اکنون نیاز خود را طور دیگه‌ای رفع می‌کند؟ بعنوان یک کارآفرین، این‌ها سوالاتی اساسی برای شما محسوب می‌شوند. سرمایه‌گذاران، بارها و بارها از شما می­‌خواهند که به روشنی آنها را پاسخ دهید. برای پرسش از منتورها، سرمایه‌گذاران و سایر افرادی که از محصول شما استفاده می­‌کنند این سوالات بسیار مهم می­‌باشند.

 

با انگیزه ادامه دهید

با وجود چالش­‌های راه اندازی یک استارتاپ، شاید بپرسید که چگونه در مواجهه با استرس و چالش­‌ها با انگیزه بمانیم؟ توصیه می­‌شود کاری که انجام می‌دهید را دوست داشته باشید، در طول مسیر بر یادگیری، ساختن و لذت بردن از موفقیت­‌های کوچک متمرکز شوید؛ اولین مشتری، اولین تعریف و تصدیق یا اولین پرداخت حقوق به کارمندان با خانواده‌هایی که توسط استارتاپ شما امرار معاش می­‌کنند. این‌ها همه دستاوردهای قابل توجه است.

اهداف والایی برای خود تعیین کنید و از آنها فراتر بروید. از هر قسمت از این روند لذت ببرید. اولین استارتاپ شما همیشه بهترین تجربه یادگیری شماست، زیرا پایه و اساس و دانش لازم را برای ساختن کسب و کار بعدی‌تان به شما می‌دهد.

کانال تلگرام لامینگو

بسیاری از استارتاپ‌هایی که امروز در مورد آنها می‌شنوید همیشه موفق و با تجربه نبودند و تقریباً بارها شکست خورده‌اند. اگر طول عمر اولین استارتاپ شما کوتاه بود، دوباره امتحان کنید. به یاد داشته باشید همیشه به اشتیاق خود ایمان داشته باشید، سخت کار کنید، به آینده توجه کنید و خود را با همکاران سخت‌کوش محاصره نمایید.

 

برای مطالعه سایر مقالات می‌توانید به مجله حقوقی لامینگو مراجعه کنید. فراموش نکنید حتما نظراتتان را از طریق کامنت با ما در میان بگذارید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب حدیث دلبرد

دیدگاه شما

بدون دیدگاه