تمام نکات کلیدی در خصوص مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه

مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه

باما همراه باشید تادر این مطلب در مورد موضوع مهم و اساسی مشاوره حقوقی سرمایه‌‌گذاری و جذب سرمایه صحبت کنیم. احتمالا شما جزو افرادی هستید که نقشه‌ها و ایده‌های عملی برای ایجاد کسب‌وکار موفق دارید، اما مانند بسیاری افراد دیگر به یک دلیل هنوز ایده‌های خود را عملی نکرده‌اید. مطمئنا آن یک دلیل، نبود سرمایه کافی بوده است. نقشه‌ یک ساختمان را درنظربگیرید، هر چقدر هم جزئیات نقشه کامل و حیرت‌انگیز باشد، تا زمانی که سرمایه‌ای برای ساخت آن ساختمان وجود نداشته باشد، فقط تعدادی خطوط منظم روی کاغذ محسوب می‌شوند. شما برای پیاده‌سازی و عملی کردن نقشه‌ها و ایده‌هایتان، نیاز به سرمایه دارید.

اگر سرمایه کافی نداشته باشید، به این معنی نیست که برنامه‌هایتان را باید فراموش کنید. راه‌حل این مشکل، پیدا کردن یک سرمایه‌گذار و متقاعد کردن او برای سرمایه‌گذاری روی طرح‌های مورد نظر شماست. اما چگونه می‌توانید کسی را قانع کنید که بر روی طرح‌های شما سرمایه‌گذاری کرده و مبالغ کلانی را در اختیارتان بگذارد؟ چه اصول و نکاتی را برای جلب اعتماد سرمایه‌گذار باید رعایت کنید ؟برای آگاهی نسبت به این مسائل، در ادامه ما را همراهی کنید.تیم حقوقی لامینگو با دارا بودن مشاورین و وکلای مجرب دادگستری آماده ارائه خدمات حقوقی به شماست.برای دریافت مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه لینک زیر را دنبال کنید.

 

دریافت مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه

 

استراتژی‌های متقاعدکردن سرمایه‌گذار و انواع مشاوره حقوقی سرمایه‌‌گذاری

در این مقاله قصد داریم تا در مورد اصول و مسائل حقوقی پیرامون سرمایه‌گذاری، مطالبی را در اختیار شما قرار دهیم. همه مواردی را که باید در مورد جذب سرمایه بدانید، در اینجا ذکر کرده‌ایم؛ از استراتژی‌های متقاعد کردن سرمایه‌گذار گرفته تا انواع قراردادهای سرمایه‌گذاری و مشاوره مربوط به جذب سرمایه.

منابع مالی از مهمترین بخش‌های پروژه‌های کاری می‌باشند و برای عملی کردن پروژه باید از منابع مالی خود اطمینان داشته باشید. ممکن است شما زمان کمی برای معرفی خود و پروژه‌ی موردنظر داشته باشید و در این زمان کم باید بتوانید سرمایه‌گذار مورد نظر را با طرح خود آشنا کنید و او را قانع کنید تا سرمایه‌اش را به پروژه شما اختصاص دهد. گاهی افراد گرفتن وام را برای تأمین پروژه‌های خود مناسب می‌دانند اما با گذشت زمان متوجه می‌شوند، منابع حمایت کننده از کسب و کارهای کوچک و نوپا، بانک‌ها می‌باشند ، در صورتی که کارآفرینان برتر همیشه راه‌های خلاقانه در جذب سرمایه را در پیش می‌گیرند.

در زمینه ایجاد کسب‌وکار، روش خلاقانه، روشی است که در آن به حداکثر رساندن سود از منابع غیر بانکی معیار باشد. برای تحقق این روش باید برای ارائه و معرفی ایده‌های خود، نقشه و طرح داشته باشید و از قبل تمرین کنید. همچنین بایستی برای اثبات ادعاهای خود یک برنامه شفاف، آماده و واقع‌بینانه داشته باشید تا سرمایه‌گذاران آن را درک کرده و آینده مشترکی را بین خود و شما ببینند. نقشه و برنامه‌هایتان چه ویژگی‌هایی باید داشته باشند؟ در ادامه مفصل به شرایط مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار می‌پردازیم.

 

مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه

 

گام اول جذب سرمایه‌گذار: درک نگرانی‌های سرمایه‌گذار

همه انسان‌ها از دارایی‌های خود حفاظت می‌کنند و هیچکس حاضر به هدر دادن دارایی خود نیست. در مورد سرمایه‌گذار هم این موضوع صدق می‌کند. شما باید با درک متقابل، نیازها و انتظارات سرمایه‌گذار را نیز درنظربگیرید و از دید سرمایه‌گذار به قضیه نگاه کنید. به بیان ساده‌تر خودتان را به جای سرمایه‌گذار بگذارید. سعی کنید این نکته را در تمام جلسه در نظر داشته باشید و حساسیت‌های سرمایه‌گذار را درک کنید.

یکی از مهم‌ترین دلایل شکست در جلسه معارفه همین موضوع است.

کارتان را با یک داستان شروع کنید و این داستان را از دید سرمایه‌گذار نیز تعریف کنید. این کار باعث خواهد شد حرف‌های شما تأثیر بیشتری بر مخاطبانتان داشته باشد. داستان شما باید مربوط به مشکلی باشد که قصد دارید از بازار رفع کنید و برای خود و شرکایتان از این طریق سود کلانی به دست آورید.

 

گام دوم : واقع‌بین و عمل‌گرا باشید!

رؤیا با هدف فرق می‌کند، رؤیا ساخته و پرداخته تخیلات انسان بوده و تخیلات هم محدودیتی ندارند، اما دنیای واقعی بسیار محدودتر از دنیای خیالی است. شما باید برای پروژه و اهدافتان نقشه دقیق داشته و از مشکلات و چالش‌هایی که ممکن است در ادامه مسیر به وجود آید و یا پتانسیل‌های موجود، آگاهی داشته باشید. نمی‌توانید صرفا با تصور کردن مقصدتان به آن جا برسید. باید آدرس دقیق مقصدتان را مشخص کنید. ممکن است طرح‌های شما فقط روی کاغذ عملی باشند و در واقعیت با مشکلات و موانع متعدد و غیرمترقبه‌ای روبرو شوید. برای اینکار باید خودتان شخصا وارد عمل شده و ماه‌ها روی ترسیم نقشه عملی اهداف خود کارکرده باشید. خودتان پروژه را زودتر شروع کنید تا شرایط را بسنجید. برای چالش‌های احتمالی راه‌حل پیدا کنید. هر چه نقشه راه شما دقیق‌تر و جزئی‌تر باشد، بیشتر می‌توانید افراد دیگر را تحت تأثیر قرار دهید و اعتماد آن‌ها را جلب کنید.

 

گام سوم : از خودتان بگویید

چه سابقه درخشانی از شما می‌تواند سرمایه‌گذار را تحت تأثیر قرار دهد؟ خود را جای سرمایه‌گذار بگذارید. فرض کنید در یک دادگاه مهم حضور دارید و باید از خودتان دفاع کنید. برای اینکار از بین یک وکیل با سابقه درخشان که چندین پرونده موفق را در سابقه خود دارد و فردی که تجربه چندانی ندارد و صرفا ادعا می‌کند وکیل خوبی است کدام را انتخاب می‌کنید؟ (از جنبه مالی چشم‌پوشی کنید) تا حدود زیادی، سوابق و داشتن رزومه خوب، مشخص‌کننده موفقیت در آینده است. سعی کنید در موضع فرد موفق و با اعتمادبه‌نفس با شرکای احتمالی خود دیدار کنید.

 

مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه

 

گام چهارم : تعیین بازار هدف

مشتریان یکی از مهمترین منابع تحصیل سود برای یک کسب‌وکار هستند. همه‌ محصولات و خدمات، مخاطبان خاص خود را دارند. نمی‌توانید تمام مردم دنیا را به عنوان مشتریان احتمالی خود درنظربگیرید. در مورد مشتریان کمی واقع‌بین‌تر باشید. شما باید از قبل، در مرحله تست پروژه خود، مشتریان خود را دقیق بسنجید و آگاه باشید که برای چه قشر و چه حجمی از مردم ارائه خدمات می‌کنید. سن، جنس، سلیقه، تحصیلات و … را درنظربگیرید.

به طور مثال اگر شما قصد نوشتن یک کتاب دانشگاهی را دارید، باید بدانید کدام دانشجویان با چه رشته و مقطع تحصیلی کتاب شما را خواهند خرید. بدون درنظرداشتن بازار هدف، شما ریسک بزرگی را متوجه سرمایه‌گذار می‌کنید. لذا سرمایه‌گذار نیز با این حساب احتمال دارد از سرمایه‌گذاری روی پروژه شما صرف‌نظر کند. ممکن است بازار هدف شما بسیار بزرگ باشد ولی در مقابل هم رقبای بزرگی نیز داشته باشید.

 

گام پنجم : تیم خود را مشخص کنید

شما باید مشخص کنید چه کسانی قرار است در پروژه شما شرکت کنند. شما باید یک تیم قوی با رزومه کاری خوب به همراه خود داشته باشید. پروژه‌های کاری مانند چرخ‌دنده‌های ساعت هستند. اگر یکی به درستی کار نکند کل پروژه به خطر می‌افتد. شما باید خیال سرمایه‌گذار را از این بابت که پروژه از هر جنبه توسط افراد متخصص و باتجربه اداره می‌شود، راحت کنید. برای تشکیل تیم باید اصول تیم‌سازی را به خوبی رعایت کنید. حتما از متخصصان تیم‌سازی کمک بگیرید، با استفاده از خدمات آن‌ها در راستای اهداف سازمانی، مسیر موفقیت را سریع‌تر طی نمایند. میخواهیم نکته مهم را در این قسمت متذکر شویم و آن این است که مشاوره حقوقی جذب سرمایه در این مورد کمک بسزایی به شما خواهد کرد.

 

گام ششم : آشنایی با نکات حقوقی جذب سرمایه

عمده هدف این مقاله آشنا کردن شما با نکات حقوقی جذب سرمایه است؛ پس در ادامه مقاله به صورت مفصل شما را با نکات حقوقی سرمایه‌گذاری آشنا خواهیم کرد.

 

مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه

 

 قرارداد سرمایه‌گذاری

ما تا به امروز شاید قراردادهای مهمی را دیده‌ایم و یا با آن سروکار داشته ایم،که عناوین مختلفی داشته اند. در اینجا می‌خواهیم به مهم‌ترین آن یعنی  قرارداد سرمایه‌گذاری اشاره کنیم. با ما همراه باشید تا کمی بیشتر در مورد قرارداد سرمایه‌گذاری بدانیم. این قرارداد در حوزه کسب‌وکار بسیار مهم بوده و بین شرکایی که قصد دارند بین خود سرمایه‌گذاری مشترکی داشته باشند، انجام می‌شود. به جرات می‌توان گفت، این قرارداد اولین قدم امن در یک شراکت تجاری و بازرگانی است. در این قرارداد وظایف و تعهدات طرفین معامله کاملا مشخص می‌شود. جزئیات این نوع قرارداد به شرح زیر است:

  • موضوع قرارداد
  • سهم الشرکه هریک از شرکا
  • مدت قرارداد
  • سرمایه اولیه و ارزش هر سهم‌
  • چگونگی تقسیم سود
  • مدیریت مشارکت
  • توافقات شرکاء
  • نحوه ورود و خروج از مشارکت
  • تعداد نسخه‌های قرارداد

 

انواع قرارداد سرمایه‌گذاری

 

  سرمایه‌‌گذاری در قرارداد سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارها:

امروزه با گسترش کسب‌وکارهای نوین، شاهد ظهور مفاهیم جدیدی در حوزه‌ سرمایه‌گذاری هستیم. یکی از انواع قراردادهای تجاری مهم قرارداد سرمایه‌گذاری می‌باشد. که کاربرد بسیاری در دنیای امروزه در حوزه قراردادها دارد .این نکته که کسب‌و کارها در بدو شروع کار خود باید با تمامی نکات حقوقی حوزه ی کار خود آشنا باشند امری بدیهی و توجه به آن لازم است.زیرا در صورت سهل‌انگاری در این موضوع با چالش‌ها و مسائل زیادی در آینده روبرو خواهید شد.برای جلوگیری از این مشکلات،مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 

 سرمایه‌گذاری در قرارداد سرمایه‌گذاری در استارتاپ

به قراردادی که بین سرمایه‌گذار و مالک استارتاپ انجام می‌شود قرارداد سرمایه‌گذاری در استارتاپ می‌گویند. امروزه استارتاپ‌ها با رشد قابل توجهی روبه‌رو هستند و حجم زیادی از کسب‌وکارهای امروزی را دربرمی‌گیرند. مالکان استارتاپ‌ها در راستای رشد و توسعه فعالیت‌های خود، نیاز به سرمایه‌گذاری دارند. از آن طرف، سرمایه‌گذاران نیز به دنبال یک حوزه پربازده برای سرمایه‌گذاری هستند تا سرمایه خود را از این طریق افزایش دهند.

همین موضوع مالکان استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران را به سمت همکاری با یکدیگر ترغیب می‌کند. مالکان استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران پس از مذاکره و توافق، اقدام به عقد قرارداد سرمایه‌گذاری در استارتاپ می‌کنند. در این نوع قراردادها کلیه موارد از جمله مسئولیت‌ها، تعهدات، میزان سرمایه و … مشخص می‌شوند. لازم به ذکر است که طرفین در این قراردادها، در سود و زیان کار با یکدیگر شریک می‌شوند و تمامی جزئیات مربوط به آن را در قرارداد قید می‌کنند. کسانی که قصد شروع استارتاپ را دارند می‌توانند از مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه بهره ببرند.

 

دریافت مشاوره

 

دو نوع قرارداد رایج میان سرمایه‌گذار و مالکان استارتاپ عبارتند از:

 

1- سرمایه‌گذاری در قرارداد سرمایه‌گذاری در استارتاپ به صورت سهامی

پرکاربردترین نوع قرارداد میان سرمایه‌گذار و مالکان استارتاپ بدین‌صورت می‌باشد که در آن، سرمایه‌گذار در ازای سرمایه‌گذاری در آن شرکت، مالک بخشی از سهام شرکت می‌شود.

2- سرمایه‌گذاری در قرارداد سرمایه‌گذاری در استارتاپ به صورت وام قابل تبدیل به سهام

در این نوع قرارداد سرمایه‌گذار پولی را به عنوان وام به استارتاپ تحویل می‌دهد و به جای دریافت اصل و سود وام دریافتی، بخشی از سهام شرکت را برمی‌دارد.

 

 سرمایه‌گذاری در سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر

سرمایه‌گذاری خطرپذیر یا VC که مخفف عبارت انگلیسی (Venture Capital) می‌باشد، نوعی سرمایه‌گذاری خصوصی است که در کسب‌وکارهای کوچک و یا شرکت‌های استارتاپی ریسک‌پذیر که هنوز به رشد نرسیده‌اند اما ظرفیت آن را داشته و یا شرکت‌هایی که در بازه زمانی کوتاهی مسیر رشد و بزرگ شدن را طی خواهند کرد، صورت می‌پذیرد.

به سرمایه‌گذارانی که در شرکت‌هایی کوچک با امید رشد زیاد و آینده همراه با پیشرفت سرمایه‌گذاری می‌کنند، به‌نام شرکت‌های سرمایه‌گذار خطرپذیر (VC Firm) می‌شناسند. سرمایه‌گذاری کردن نه به معنای قرض دادن به شرکتی، بلکه به منظور رشد دادن و بزرگ کردن آن شرکت در آینده، تخصیص داده می‌شود.

 

 سرمایه خطرپذیر به چه معناست؟

شرکت‌های نوپا با پتانسیل رشد خوب، به مقدار مشخصی سرمایه نیاز دارند. سرمایه‌گذاران ثروتمند علاقه دارند سرمایه خود را در چنین مشاغلی با چشم‌انداز رشد بلندمدت سرمایه‌گذاری کنند. این سرمایه به عنوان سرمایه‌گذاری خطرپذیر شناخته می‌شود و به سرمایه گذاران آن، سرمایه‌گذار خطرپذیر گفته می شود.

 

دریافت مشاوره

 

 تعریف سرمایه‌گذاری خطرپذیر چیست؟ 

VC برای تأمین بودجه در یک شرکت نوپا و یا استارتاپ که در آینده نیاز به رشد تجاری و کسب سود بالاتر از متوسط دارد، اعطا می‌گردد​​. در این مرحله، یک سرمایه‌گذار خطرپذیر در شرکتی سرمایه‌گذاری می‌کند که پتانسیل رشد بالایی دارد و می‌تواند در بلندمدت سود قابل قبولی کسب کند.

معمولاً سرمایه‌گذاران خطرپذیر سرمایه خود را در شرکت‌هایی سرمایه‌گذاری می‌کنند که دسترسی محدود یا عدم دسترسی به بازارهای سرمایه دارند. در نتیجه عملیات اصلی آنها را تقویت می‌کنند در حالی که ریسک مربوط به آن را می‌پذیرند.

افراد زیر می‌توانند در جایگاه سرمایه‌گذار خطرپذیر قرار بگیرند:

  • فرد یا گروهی از افراد ثروتمند
  • شرکت تابعه یک شرکت بزرگ
  • گروه بانک‌های سرمایه‌گذاری
  • صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر
  • سرمایه‌گذاری مشارکت محدود

 

 صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرناک

صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر مجموعه‌ای از سرمایه‌های مختلف سرمایه‌گذاران مانند افراد ثروتمند یا بانک‌های سرمایه‌گذاری هستند. آن‌ها در استارتاپ‌های مختلف یا سایر شرکت‌های پرخطر مدیریت و سرمایه‌گذاری می‌کنند. این صندوق‌ها به دنبال فرصت‌های سرمایه‌گذاری با پتانسیل رشد زیاد هستند. صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر را یک سرمایه‌گذاری با ریسک بالا درنظربگیرید. در نتیجه، این نوع سرمایه‌گذاران انتظار دارند که با تحصیل سود زیاد، ریسک بالا را جبران کنند.

 

 سرمایه‌گذاری در قرارداد سرمایه‌گذاری مشترک

یکی از انواع قراردادها، قرارداد مشارکت مدنی به قراردادی گفته می‌شود که در آن قرارداد دو یا چند نفر در یک پروژه با همدیگر شراکت می‌کنند. فرض کنید دو نفر تصمیم به ساخت یک مدرسه دارند؛ هر کدام نیمی از بودجه لازم برای ساخت را دارند و به تنهایی قادر به ساخت نیستند. در این صورت هر دو طرف با یکدیگر همکاری کرده و با تجمیع سرمایه‌های خود دست به اقدام می‌زنند. به این نوع مشارکت، سرمایه‌گذاری مشترک می‌گویند.

قرارداد سرمایه‌گذاری مشترک به قراردادی گفته میشود  که بین چند شخص بسته شده و  هر یک از این افراد، متعهد به انجام وظایف خود در قرارداد منظور شده هستند. همه این اشخاص مشترکا از پروژه منفعت برده و هیچ یک مالک حقیقی محسوب نمی‌شوند.

 

دریافت مشاوره

 

 سرمایه‌گذاری طبق مدل مشارکت انتفاعی

قرارداد سرمایه‌گذاری مشترک می‌تواند به صورت دو یا چند طرفه برای همکاری در یک پروژه خاص، به اشتراک گذاشتن هزینه‌های تحقیق و یا علم و تخصص انجام شود. طرفین می‌توانند آزادانه در خصوص شرایط تقسیم سود و بدهی در قرارداد مشارکت، با یکدیگر مشورت کرده و در نهایت، تسهیم سود و بدهی به طور مساوی یا با نسبت‌هایی معین را با درنظرگرفتن مصالح و شرایطی خاص مشخص کنند.

 

 مزایای سرمایه‌گذاری مشترک

یکی از مهم‌ترین مزایای سرمایه‌گذاری مشترک این است که می‌تواند به رشد سریع‌تر کسب‌وکار شما، افزایش بهره‌وری و کسب سود بیشتر کمک کند. از مزایای مشارکت‌های سرمایه‎‌گذاری مشترک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دسترسی به بازارهای جدید و شبکه‌های توزیع
  • افزایش ظرفیت دانش و تخصص در زمینه‌های مربوطه
  • تسهیم خطرات و ریسک‌ها با شریک یا شرکای جدید
  • دسترسی به منابع بیشتر مانند فناوری جدید و یا کارکنان متخصص

سرمایه‌گذاری‌های مشترک اغلب بدون نیاز به وام گرفتن سرمایه یا جستجوی سرمایه‌گذاران خارجی، رشد را امکان‌پذیر می‌کنند. شما ممکن است قادر باشید:

  • از بانک اطلاعات مشتری شریک سرمایه‌گذاری مشترک خود برای بازاریابی محصول خود استفاده کنید.
  • خدمات و محصولات شریک خود را به مشتریان فعلی خود ارائه دهید.
  • در خرید، توسعه و تحقیق با هم متحد شوید.

از دیگر مزایای سرمایه‌گذاری مشترک، انعطاف‌پذیری آن است. به عنوان مثال، طول عمر یک سرمایه‌گذاری مشترک می تواند محدود بوده و فقط بخشی از کار شما را پوشش دهد.

 

 قرارداد مشاوره جذب سرمایه‌گذار

سرمایه‌گذاری مشترک یک توافق‌نامه تجاری است که در آن دو یا چند طرف توافق می کنند منابع خود را به منظور انجام یک کار خاص جمع کنند. این هدف می تواند انجام یک پروژه جدید یا هر فعالیت تجاری دیگری باشد.

بهره‌مندی از حضور یک مشاور سرمایه‌گذاری می‌تواند به شما در گسترش کسب‌وکارتان کمک به‌سزایی کند. مشاوره می‌تواند به کسانی که می‌خواهند سرمایه خود را در حوزه‌های سودآور و مهم سرمایه‌گذاری کنند، یاری رساند. همچنین افرادی که برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود ایده‌ها و نقشه‌های عملی دارند ولی قادر به تأمین سرمایه مورد نیاز خود برای عملی کردن ایده هایشان نیستند، به کمک این مشاوران می‌توانند سرمایه‌گذار مناسب پیدا کنند.

 

دریافت مشاوره

 

لزوم قراردادنویسی برای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارها

قراردادهای نوشته شده برای جلوگیری از به خطر افتادن شما و کسب‌وکارتان اهمیت دارند. قراردادها و توافق‌ها سند لازم تعاملات و شراکت‌های مختلف شما بوده و شما و طرف مقابلتان را از بروز اختلافات احتمالی در آینده محافظت می‌کند.

شاید تنظیم و انعقاد یک قرارداد اصولی و صحیح کار دشواری باشد؛ لیکن بسیار راحت‌تر از اقامه دعاوی حقوقی پیچیده، طولانی و پرهزینه است که در نبود یک قرارداد مناسب می‌تواند رخ می‌دهد. مهم نیست با چه کسانی کار می‌کنید، چند وقت است آن‌ها را می‌شناسید، یا چه نقشی برای سرمایه‌گذاری‌ شما ایفا می‌کنند، یک قرارداد اصولی، تا حد زیادی از شما دربرابر وقوع مشکلات آتی محافظت می‌کند.

به همین دلیل موفقیت در سرمایه‌گذاری مهم‌ترین نتیجه داشتن یک قرارداد اصولی می‌باشد. برای آشنایی با جزئیات بیشتر، مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه می‌تواند کمک به‌سزایی به مالکان کسب‌وکارها باشد.

 

چه کسانی باید از مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری استفاده کنند؟

این قرارداد جهت جذب سرمایه‌گذاری برای کارآفرینان و صاحبان کسب‌وکار بسیار حیاتی است و آنان را از مسائل حقوقی مربوط به سرمایه‌گذاری آگاه می‌کند. مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه برای تمامی گروه‌های زیر ضروری می‌باشد:

  • کارآفرینان
  • سرمایه‌گذاران
  • مالکان استارتاپ
  • دارندگان نقشه‌ها و طرح‌های عملی پرسود

 

کانال تلگرام لامینگو

 

در انتها باید بدانید

در انتها باید بدانید که دانستن تمامی نکات کلیدی در خصوص مشاوره حقوقی سرمایه ‌گذاری و جذب سرمایه، برای کاربران میتواند بسیار مفید باشد. ما در این مطلب در مورد چگونگی جذب سرمایه گذار، قراردهای لازمیه بین طرفین و صندوق های سرمایه گذاری صحبت کردیم. حال کاربران می‌توانند برای کامل کردن اطلاعات خود در زمینه سرمایه ‌گذاری و جذب سرمایه  و استفاده از خدمات مشاوره حقوقی سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه مقالات ما را در پلتفرم هوشمند حقوقی لامینگو دنبال نمایند. همچنین امکان درج سؤالات و ابهامات دراین‌باره در انتهای این مقاله برای کاربران وجود دارد.

6
برچسب ها :
نویسنده مطلب مهتاب جهاندار

دیدگاه شما

6 دیدگاه