کار شرکت چیست و نکات ویژه در مورد آن
از آنجایی که امروزه با گسترش کسبوکارهای مختلفی روبرو هستیم شرکتهای مختلفی به ثبت میرسند. شاید شما هم از جمله افرادی باشید که علاقهمندید شرکت خود را ثبت کنید اما دقیقاً نمیدانید که شرکت چیست و آیا کسبوکار شما میتواند به عنوان یک شرکت محسوب شود. افرادی که قصد دارند کسبوکار خود را به عنوان یک شرکت شروع کنند باید از اطلاعات خوبی برخوردار باشند تا بتوانند گامهای درستی در این راه بردارند. در این مقاله قصد داریم در مورد شرکتها و مشاوره حقوقی شرکتها اطلاعات بهروز و معتبری به شما منتقل کنیم. در صورتی که احساس میکنید به این اطلاعات نیاز دارید و یا میتواند برای شما مفید باشد تا انتهای مقاله با ما باشید.
مؤسسه حقوقی لامینگو طی مدت زمان طولانی است که در اختیار مخاطبان خود قرار گرفته تا در زمینه امور حقوقی آنها را یاری کند. همانطور که میدانید اکثر شرکتها برای پیش بردن امور خود به مسائل حقوقی برخورد میکنند و نیاز به فردی دارند که بتوانند به آنها کمک کند. خوشبختانه تیم لامینگو با وکلای پایه یک دادگستری تا به امروز بهترین مشاور حقوقی شرکتها بوده است و توانسته آنها را در مسیر درست هدایت کند. اگر شما هم فکر میکنید در این مسیر نیازمند افراد متخصص هستید با اعضای تیم در تماس باشید تا شما را در زمینه مشاوره یاری کنند.
شرکت چیست؟
قبل از هر چیز میبایست درباره مفهوم شرکت اطلاعات لازم را به دست آورید، در واقع شرکت به اجتماع دو یا چند شخص حقیقی گفته میشود که به منظور اجرای هدفی خاص در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند. البته این شرکتها که به منظور عملیات تجاری در کنار یکدیگر قرارگرفتهاند در نهایت سودی را دریافت میکنند. از طرفی شرکتهایی وجود دارند که هدف از تاسیس آنها تجارت نیست که به آنها شرکتهای حقوقی یا مدنی گفته میشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر این مطلب را هم بخوانید: سیر تا پیاز مشاوره حقوقی شرکتها
تفاوت شرکتهای مدنی و تجاری
شاید برای شما هم سؤال باشد که چگونه میبایست شرکتهای مدنی را از شرکتهای تجاری تشخیص داد و یا این دو نوع شرکت چه تفاوتی با یکدیگر دارند. اگر میخواهید جواب این سؤال را به دست تا انتهای مطالب با ما باشید.
اولین موردی که برای شرکتهای مدنی و تجاری وجود دارد مرتبط با ثبت آنها است. شرکتهای مدنی در دفاتر رسمی ثبت میشوند و سپس هویت پیدا میکنند اما شرکتهای تجاری میبایست در اداره ثبت شرکتها روند مرتبط با ثبت را انجام دهند.
در شرکتهای تجاری شخصیت حقوقی وجود دارد در صورتی که شرکتهای مدنی فاقد شخصیت حقوقی هستند.
در شرکتهای تجاری همانطور که از نامش پیدا است همه معاملات صورت گرفته تجاری است اما در شرکتهای مدنی تمامی معاملات غیرتجاری است.
اگر دقت کرده باشید شرکتهای تجاری با تصمیم شرکا به وجود میآیند درصورتیکه شرکتهای مدنی بدون اراده و تصمیم شرکا شکل میگیرند.
اقامتگاه و تابعیت شرکتهای تجاری باید به طور دقیق مشخص باشد اما شرکتهای مدنی اقامتگاه و تابعیت ندارند.
البته به جز این موارد تفاوتهای دیگری دارند که میبایست وارد جزئیات شد و ما در اینجا به موارد مهم و اساسی اکتفا کردیم. از طرفی شرکتها انواع مختلفی دارند که ما در مقالههای دیگر به توضیح و تفسیر آنها خواهیم پرداخت.
دلایل نیاز شرکتها به وکیل یا متخصص حقوقی
امروزه شرکتهای مختلفی تأسیس میشود که تمامی آنها دارای پیچیدگی در قوانین و معاملات هستند. به همین منظور است که وجود یک وکیل دادگستری مجرب و ماهر بسیار حائز اهمیت است تا مسائل حقوقی و قضایی را به بهترین شکل حلوفصل کند.
از طرفی تمامی وکلا میبایست در مسائل حقوقی بسیار مجرب و دارای مهارت لازم باشند تا بتوانند قراردادها و معاملات موکلین خود را مطابق با قوانین و مقررات تنظیم کنند. در نظر داشته باشید که اگر شرکتی مورد محاکمه قرار بگیرد، وکیل آن است که میبایست به نمایندگی از آن شرکت دفاع کند و تمامی قوانین و مقررات موردنیاز را پیاده کند.
اهمیت مشاوره حقوقی شرکتها
اگر نگاهی به شرکتهای مختلف موجود در ایران انداخته باشید متوجه میشوید که اغلب دارای وکیل و افراد متخصص حقوقی هستند. دلیل این کار آن است که مدیر یا رئیس شرکت بهخوبی از اطلاعات حقوقی برخوردار نیست و از طرفی این شخص نمیتواند زمان خود را بر روی یادگیری موضوعات حقوقی بگذارد زیرا از تمرکز بر روی دیگر اهداف شرکت دور میشود. پس وجود یک شخص بهعنوان وکیل در شرکت نیاز است تا به تمامی امور مربوطه طبق قوانین و مقررات رسیدگی کند.
البته تنها وجود یک شخص کافی نیست، بلکه میبایست از وکلای مجرب و ماهر باشد تا بتواند تمامی امور را طبق قوانین بهروز پیاده سازی کند. وجود نداشتن چنین فردی در شرکت میتواند باعث اختلالات بسیار زیادی شود و در نهایت شکستها و ضرر زیانهای مختلفی را به بار آورد.
سخن نهایی
همان طور که متوجه شدید شرکتها نقش مهمی را در جامعه ایفا میکنند که هرکدام به منظور هدفی خاص تأسیس شدهاند. به طور کلی شرکتها، کار و وظایف مختلفی دارند که هر کدام متناسب با حیطه فعالیت خود قرار گرفته که در مقالههای دیگر به توضیح انواع آنها خواهیم پرداخت. لازم است بدانید که شرکتها به دو نوع تجاری و مدنی تقسیمبندی میشوند که دارای تفاوتهایی با یکدیگر هستند.
به یاد داشته باشید که تیم حقوقی لامینگو دارای متخصصان و وکلای باتجربهای است که میتواند انجام امور حقوقی را با بهترین کیفیت و بهروزترین موارد در اختیار شما قرار دهد، پس در صورت نیاز میتوانید از این تیم کمک بگیرید و به بهبود وضعیت حقوقی شرکت خود کمک کنید. در ضمن برای کسب اطلاعات بیشتر به مجله حقوقی لامینگو مراجعه کنید و مقالات دیگر را مورد بررسی قرار دهید.
دیدگاه شما