در مورد قرارداد استخدام مسئول فنی رادیولوژی و وظایف آن چه میدانید؟
زمانیکه دچار شکستگی و یا آسیب در قسمت داخلی بدن خود میشوید، اولین مرحله معاینه و تشخیص، عکسبرداری یا همان رادیولوژی است. رادیولوژی هم برای تشخیص مشکل در داخل بدن و هم برای تجویز و درمان استفاده میگردد. به فردی که در بخش رادیولوژی فعالیت میکند، رادیولوژیست گفته میشود. همچنین افرادی که قصد ادامه تحصیل در رشته رادیولوژی را دارند باید دوره کارشناسی خود را در رشته پزشکی عمومی بگذراند. از طریق رادیولوژی میتوان از قسمتهای داخلی بدن و عملکرد آن آگاه شد. ام آر آی، سی تی اسکن و… زیر مجموعه رادیولوژی به حساب میآیند. برای اداره و نظارت بر این قسمتها نیازمند به استخدام مسئول فنی رادیولوژی هستید! اگر قصد استخدام مسئول فنی را دارید میتوانید از قرارداد استخدام مسئول فنی رادیولوژی استفاده نمایید!
رادیولوژی چیست؟
رادیولوژی تصویربرداری از داخل بدن است. رادیولوژی کمک شایانی در جهت تشخیص بیماری به بیماران و پزشکان مینماید، همچنین به عنوان یک معاینه اولیه جهت شناسایی مشکلات داخلی محسوب میشود. همانطور که ذکر شد، افرادی که در بخش تصویربرداری و رادیولوژی فعالیت میکنند را رادیولوژیست مینامند. رادیولوژیست با افرادی از جمله مسئول فنی رادیولوژی، فعالیت و همکاری میکند. اگر نیازمند به قرارداد استخدام مسئول فنی رادیولوژی هستید، میتوانید برای تنظیم قرارداد توسط کارشناسان قرارداد لامینگو به لینک زیر مراجعه فرمایید:
تنظیم قرارداد استخدام مسئول فنی رادیولوژی
برای دریافت پروانه مسئول فنی رادیولوژی ارائه چه مدارکی لازم است؟
اگر قصد دارید در حوزه مسئول فنی رادیولوژی فعالیت نمایید پیش از فعالیت در این حوزه لازم است پروانه آن را دریافت نمایید! شرایط دریافت پروانه مسئول فنی رادیولوژی به شرح زیر میباشد:
- تأیید پروانه مسئول فنی رادیولوژی توسط معاونت بهداشتی دانشگاه
- تأیید از طرف سازمان انرژی اتمی، جهت کار با اشعه توسط مسئول فنی
- ارائه دو قطعه عکس
- ارائه مدرک شناسایی و کارت ملی
- گواهی پایان تحصیل و مدارک تحصیلی
- ارائه گواهی عدم اعتیاد توسط آزمایشگاههای معتبر
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه توسط سازمان نظام پزشکی
- تکمیل و ارائه فرم مسئول فنی رادیولوژی
وظایف مسئول فنی رادیولوژی در قرارداد استخدام مسئول فنی رادیولوژی
آگاهی از وظایف، پیش از شروع فعالیت در هر حوزهای دارای اهمیت است. بنابراین جهت شروع فعالیت در حوزه مسئول فنی رادیولوژی، بهتر است از وظایف خود آگاهی کسب نمایید! در این قسمت سعی کردیم در مورد وظایف مسئول فنی رادیولوژی صحبت نماییم. وظایف مسئول فنی به شرح زیر میباشد:
- یکی از مسائلی که در رادیولوژی بسیار قابل اهمیت است، ایمنی کارکنان از پرتوهای دستگاهها است. بنابراین مسئول فنی باید بر این مورد نظارت و کنترل داشته باشد و از ایمنی کارکنان اطمینان یابد.
- مسئول فنی رادیولوژی باید در ساعات کاری حضور داشتهباشد و وظایف خودش را بهدرستی و در چهارچوب مشخص شده انجام دهد.
- مسئول فنی باید فعالیت خود را مطابق با مقررات و قوانین تنظیم نماید.
- مسئول فنی رادیولوژی باید از تعداد، کیفیت تجهیزات و کافی بودن دارو برای هر بخش اطمینان حاصل نماید.
- علاوه بر حضور مستمر در ساعات کاری خود باید بر حضور و فعالیت پزشکان بخش رادیولوژی نیز نظارت و کنترل داشته باشد.
- کنترل وضعیت بهداشتی و درمانی
- نظارت و کنترل بر نحوه اجرای عکسبرداریهای عادی
- نظارت و کنترل بر عکسبرداریهایی مانند ام آر آی، سی تی اسکن، سونوگرافی و…
- اطمینان از رسیدگی به موقع بیمارهای اورژانسی
- انتخاب سوپروایزر و نظارت بر وی
- نظارت بر عملکرد درست دستگاههای تصویربرداری
- نظارت بر کارکنان رادیولوژی و کنترل آنها
- با توجه به اینکه قسمتهای تصویربرداری باید به صورت مستقل باشد، مسئول فنی باید نسبت به ایمنی هر بخش نیز اطمینان یابد.
همانطور که از نام مسئول فنی رادیولوژی مشخص است مسئول فنی رادیولوژی، قسمت اداری و بخشهای مرتبط به کار خود را کنترل و نظارت میکند. همچنین برای اداره بخش فنی و انجام مسئولیتهای ذکر شده در قسمت بالا نیازمند به استخدام مسئول فنی رادیولوژی هستید.
قرارداد استخدام مسئول فنی رادیولوژی شامل چه مواردی است؟
قرارداد استخدام مسئول فنی رادیولوژی شامل معرفی طرفین، موضوع قرارداد، مدت زمان قرارداد، وظایف و تعهدات مؤسسه، وظایف و تعهدات مسئول فنی رادیولوژی، میزان حقالزحمه، ناظر قرارداد، حلوفصل اختلافات و فسخ قرارداد میشود. لازم است به این نکته نیز توجه فرمایید که پیش از فسخ قرارداد، این موضوع به مسئول فنی اطلاع داده میشود و مسئول فنی تا هنگام جایگزین شدن با مسئول فنی دیگر، حقوق و مزایای خود را به طور کامل دریافت مینماید.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
سخن آخر
همانطور که بیان شد رادیولوژی یا همان تصویربرداری تشخیصی، جهت تشخیص و درمان استفاده میگردد. درصد بیشتر استفاده از رادیولوژی جهت تشخیص و درصد کمتری از آن جهت درمان است. برای اداره و پیش بردن امور بخش رادیولوژی، نیازمند به فردی به نام مسئول فنی رادیولوژی هستید. مسئول فنی رادیولوژی ضمن انجام وظایف خود در ساعات اداری مشخص شده، بر نحوه انجام وظایف توسط پزشکان رادیولوژی، نظارت و کنترل دارد. قسمت عکسبرداری از جمله ام آر آی، سی تی اسکن، ماموگرافی و تمام اموری که مربوط به عکسبرداری است، زیر نظر مسئول فنی است. همچنین مسئول فنی، وظیفه نظارت و کنترل بخشهایی که توسط مافوق به او سپرده شده است را نیز بر عهده دارد. برای استخدام مسئول فنی در چهارچوب قانونی نیاز به انعقاد قرارداد استخدام مسئول فنی رادیولوژی دارید!
در این مطلب سعی کردیم در مورد مسئول فنی رادیولوژی، وظایف او و قرارداد استخدام مسئول فنی رادیولوژی صحبت نماییم. در صورت علاقه به مطالب حقوقی میتوانید به بلاگ حقوقی لامینگو مراجعه نمایید. همچنین سؤالات خود را در قسمت دیدگاه قرار دهید، کارشناسان ما در سریعترین زمان پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.
دیدگاه شما