ویژگی‌های یک شریک مناسب چیست؟ عاملی مهم در موفقیت شراکت

نمونه قرارداد شراکت

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که گاهی اوقات تصور کنید که دیگر به صورت فردی قادر نیستید که فعالیت یا کسب‌و‌کارتان را به جلو ببرید و یا حتی آن را توسعه دهید. در این مواقع بهترین تصمیمی که می‌توانید بگیرید، پیدا کردن یک شریک مناسب است! مسئله انتخاب شریک یا شراکت با افراد مختلف، مسئله ساده و یا پیش پا افتاده‌ای نیست که نیاز به توجه و بررسی نداشته باشد. هرشخصی با مطالعه یک نمونه قرارداد شراکت به خوبی متوجه می‌شود که انتخاب یک فرد به عنوان شریک، مسئله بسیار پیچیده‌ایست که به آسانی قادر به انجام دادن آن نیست!

شراکت در اکثر مواقع، ایده عالی برای رشد و توسعه کسب‌و‌کار، فعالیت یا کار شماست، اما باید بدانید که همه افراد قادر نیستند که یک شریک مناسب پیدا کنند. معیارهای مختلفی برای انتخاب شریک مناسب وجود دارد که اگر به آن‌ها توجه داشته باشید به شما کمک می‌کند که از تمامی اختلافات، چالش‌ها و… در آینده جلوگیری کنید.

 

این مطلب را حتما مطالعه کنید: همه آنچه که درباره قرارداد شراکت و مسائل حقوقی آن باید بدانید!

 

فرقی نمی‌کند که برای مشارکت در ساخت و ساز، تأسیس یک رستوران سنتی لوکس، توسعه یک فروشگاه و… به دنبال شریک می‌گردید و یا می‌خواهید که یک سرمایه‌گذار تحت عنوان شراکت محدود بر روی کسب و کار شما سرمایه‌گذاری کند. در تمامی این حالات شما نیاز به تنظیم یک نمونه قرارداد شراکت دارید که بر اساس نیاز شما تدوین شده باشد. در ادامه بیشتر به ویژگی‌های یک شریک کاری مناسب می‌پردازیم:

 

نمونه قرارداد شراکت

 

اشتیاق و میل به پیشرفت، اولین ویژگی شریک کاری

اولین ویژگی و معیاری که یک شریک مناسب باید داشته باشد، اشتیاق است! شور و اشتیاق، کلیدهای موفقیت در هر حوزه و صنعتی هستند و اگر شخصی آن‌ها را دارا باشد، احتمالاً قادر است که به تعهدات خود در هنگام تدوین و تنظیم نمونه قرارداد شراکت، پایبند بماند!

شما با پیدا کردن یک شریک، می‌خواهید که سرعت رشد خود را افزایش دهید. شراکت با یک فرد بی‌انگیزه که در اکثر مواقع نمی‌تواند به شما شور و اشتیاق مناسب را منتقل کند، تنها تعادل‌تان را برهم می‌زند و باعث می‌شود که در حوزه کاری خود، احساس ناخوشایند داشته باشید.

 

برای تجربه یک شراکت خوشایند هم‌اکنون می‌توانید از طریق لینک زیر، یک نمونه قرارداد شراکت که توسط متخصصین حقوقی لامینگو تهیه و تنظیم شده‌است را دانلود فرمایید:

دانلود قرارداد شراکت

 

داشتن چشم‌انداز، ارزش و اهداف یکسان، پایه و اساس یک شراکت صحیح

یکی دیگر از ویژگی‌های شریک که باید به اندازه کافی به آن توجه داشته باشید، ارزش، هدف و چشم‌انداز یکسان است! شما نمی‌توانید با شخص یا اشخاصی که با شما ارزش‌های متفاوتی دارند، تجربه یک شراکت خوب را داشته باشید. یک شریک مناسب برای شما، شخصیست که با شما در اکثر موارد تشابهات داشته باشد.

این موضوع به فعالیتی که دارید یک مسیر می‌دهد که هرگاه از آن خارج شدید، توسط شریک خود به جایگاه اصلی‌تان بازمی‌گردید. برای آن که از چشم‌انداز، ارزش و اهداف شخص مقابل آگاه شوید، کافیست که قبل از تنظیم یک نمونه قرارداد شراکت، حتماً با فرد مورد نظر خود به صورت شفاف در این رابطه صحبت کنید.

 

نمونه قرارداد شراکت

 

داشتن شبکه تجاری و ارتباطی بزرگ یا تأثیرگذار از جمله ویژگی‌های یک شریک ایده‌آل

باتوجه به این که در چه حوزه‌ای می‌خواهید برای خود شریک پیدا کنید، اهمیت داشتن یک شبکه ارتباطی تجاری و ارتباطی موفق و تأثیرگذار می‌تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال اگر برای قرارداد شراکت در ساخت، می‌خواهید با یک مهندس عمران شریک شوید، باید مطمئن شوید که او ارتباطات لازم با نیروهای کار مختلفی که در طول پروژه به آن‌ها نیاز است را دارد.

 

این مطلب را حتما مطالعه کنید: انواع شراکت را بهتر بشناسید و با تفاوت‌های آن آشنا شوید

 

تجربه، گنجی پنهان در مواقع چالش و مشکل

اگر شما با یک فرد باتجربه وارد شراکت شوید، احتمالاً خودتان هم متوجه خواهید شد که در مواقعی که یک چالش یا مشکل خاص بوجود می‌آید، چگونه شریک شما قادر است که از تجربه خود استفاده کرده و ایده‌هایی برای حل مشکل را به شما ارائه کند. سعی کنید که قبل از تنظیم نمونه قرارداد شراکت، حتماً راجع به این موضوع که تجربه و روزمه شریک آینده‌تان به چه صورت است، تحقیق کنید.

 

قدرت مالی، اساس و پایه شراکت محدود

اگر برای رشد و توسعه کاری نیازمند به شریک هستید و یا می‌خواهید که در یک قرارداد مشارکت در ساخت، بجای سرمایه تنها زمین و ملک در شراکت ارائه کنید، باید بدانید که بررسی ادعاها و سوابق مالی شریکتان قبل از امضای قرارداد شراکت از جمله مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام دهید.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

و در نهایت…

اگر می‌خواهید که یک شراکت بدون مشکل و چالش داشته باشید، حتماً قبل از هر اقدامی برای شروع کار راجع به قرارداد شراکت خود از یک مشاوره حقوقی کمک بگیرید. تنظیم قراردادهای مشارکت، نیاز به تخصص و داشتن دانش کافی در حوزه‌های حقوقی دارد. در این زمینه اگر علاقه‌مند هستید که اطلاعات بیشتری بدست آورید، می‌توانید دیگر مقالات مجله لامینگو را مطالعه کنید. همچنین اگر در زمینه انتخاب شریک کاری مناسب، تجربه، سؤال و یا نظری دارید، می‌توانید در بخش مربوطه انتهای همین مقاله، مطالب خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

 

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب عرفان خجسته وهاب زاده

دیدگاه شما

بدون دیدگاه