انواع تغییرات شرکتها و راهنماییهای لازم برای انجام آنها
در این مقاله با بررسی انواع تغییرات شرکتها و راهنماییهای لازم برای انجام آنها با شما همراه هستیم. دقت کنید که تغییرات شرکتها امری حقوقی بوده و کاربران باید قبل از به اجرا در آوردن آنها از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها استفاده کرده و با اطلاعات کافی دراینباره اقدام نمایند. ایجاد تغییر در شرکتها در جنبههای مختلف امری اجتنابناپذیر است و کاربران حتماً باید با بررسیهای کامل برای این منظور اقدام نمایند. در این مقاله سعی داریم تا شما را با انواع تغییرات شرکتها آشنا کرده و شرایط اقدام برای آنها را نیز مرور کنیم. هر چند مدیران و کارکنان شرکتها معمولاً در مسائل فنی مربوط به این تغییرات تجربه و تخصص لازم را دارند، اما درنهایت برای تکمیل این پروژه لازم است تا درباره مسائل حقوقی آن تحقیقات لازم صورت گرفته و از مشاور حقوقی نیز کمک گرفته شود.
مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها در لامینگو
موسسه حقوقی لامینگو در جهت ارتقای شرایط تغییرات در شرکتها اقدام به ارائه خدمات مشاوره حقوقی دراینباره نموده است. بهصورت کلی مشاوره حقوقی یکی از ملزومات دنیای امروز است. برای مسائل حقوقی به دلیل پیچیدگیهایی که قابل تصور است، این مشاورهها میتواند کارگشا باشد. اجتناب از استفاده از چنین خدماتی میتواند پشیمانیهای زیادی را برای کاربران به دنبال داشته و درنهایت باعث بروز مشکلات عدیدهای شود.
اگر درصدد ایجاد تغییرات در شرکت خود هستید میتوانید با استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها در لامینگو این مهم را با بالاترین سطح کیفیت انجام دهید. مشاورین با ما سالها تجربهاندوزی در این مهم علاوه بر پاسخ دادن به تمام سؤالات و ابهامات ذهن شما، پیشنهادات جذابی را نیز به شما ارائه خواهند داد که میتوان از آنها برای پیش برد اهداف استفاده نمود. برای دریافت این خدمات مشاوره در لینک زیر همراه شما هستیم.
دریافت مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها
چگونه تغییرات شرکت را انجام دهیم؟
تغییرات شرکتها دارای مراحل مشخصی است. البته شایان ذکر است که با توجه به وجود انواع تغییرات در شرکتها، مراحل انجام آنها نیز با یکدیگر متفاوت است. ممکن است به دلایل مختلفی نیاز به این اقدام داشته باشید که در هر حالت یک سری اقدامات عمومی و یک سری اقدامات مختص خود تغییر مورد نظر را باید انجام دهید. در حال حاضر برخلاف گذشتههای دور اکثر مراحل تغییرات در شرکتها بهصورت اینترنتی و آنلاین انجام میپذیرد.
به این عنوان که شما با ورود به سامانه ثبت شرکتها میتوانید درخواست خود را به همراه مدارک مورد نیاز ثبت کنید و درنهایت پاسخ درخواست خود را در چند روز کاری دریافت نمایید. این خدمات باعث شده تا عملیات تغییر در شرکتها بسیار سادهتر شود. ازاینرو اگر به دنبال ایجاد تغییرات در شرکت خود هستید نیاز به آشنایی با این سامانه خواهید داشت که برای این کار میتوانید از راهنمای کار با سامانه تغییرات شرکتها در بلاگ لامینگو استفاده کنید.
نحوه تغییرات شرکتها
وقتی هیئتمدیره، سهامداران و مالکین شرکتها تصمیم به ایجاد تغییر در شرکت خود بگیرند، با برگزاری یک جلسه و تهیه صورتجلسه در مورد شرایط مورد نظر اولین قدم را در این راه برمیدارند. صورتجلسه تهیه شده باید به امضای تمام صاحبان امضا در شرکت رسیده و سپس اقدامات لازم دراینباره صورت پذیرد. با توجه به اینکه انواع تغییرات شرکتها در بخشهای مختلف تعریف میشود، در زمان تهیه صورتجلسه تمام موارد مورد نیاز باید در متن آن درج شود.
انواع تغییرات شرکتها
در این بخش سعی داریم تا نکاتی را درباره انواع تغییرات شرکتها برای شما تبیین نماییم. دقت کنید که گذشته از نوع تغییرات استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها میتواند تمام نیازمندیهای شما را از نظر حقوقی دراینباره برطرف نماید. ازاینرو جدا از اینکه به دنبال چه نوع تغییراتی هستید، این خدمات را یکی از اولویتهای اصلی خود قرار دهید. در کنار این خدمات داشتن اطلاعات لازم و کاربردی دومین قدم است تا از این طریق شرایط را برای خود بهتر از قبل نمایید. در ادامه سعی داریم تا نکات مورد نیاز برای انواع تغییرات شرکتها را با شما در میان بگذاریم. نکاتی که در ادامه مرور میکنیم، میتواند مورد استفاده انواع شرکتها اعم از سهامی خاص یا عام و … باشد.
تغییر نام شرکتها
یکی از معمولترین انواع تغییرات شرکتها تغییر نام آنها است. شرکتهای زیادی به مرور و با پختهتر شدن به دلایل مختلفی به دنبال تغییر نام میروند. تغییر نام شرکتها دارای ضوابط مشخصی است و حتماً مدارک اولیه آن باید طبق روال حقوقی تهیه شود. مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها میتواند راهکار خوبی برای طی کردن مراحل تغییر نام شرکتها باشد. برای این منظور نیاز به طی کردن مراحل زیر است:
- در قدم اول باید مجموع عمومی فوقالعاده تشکیل جلسه داده و صورتجلسه مربوطه را تنظیم نماید.
- در این صورتجلسه که باید به امضای تمام هیئترئیسه برسد، لازم است تا هم فهرست افراد حاضر در جلسه و امضای آنها و همچنین اصل روزنامه دربردارنده آگهی دعوت پیوست شود.
با طی کردن این مراحل و تسلیم صورتجلسه به همراه مدارک هویتی به اداره ثبت شرکتها میتوان اقدام به تغییر نام شرکت نمود. البته این عملیات هزینههایی را نیز برای کاربران به دنبال دارد که بایستی در زمان آغاز مراحل پرداخت شود.
تغییر موضوع شرکتها
دومین تغییر مهمی که درباره شرکتها باید به آن بپردازیم، مربوط به تغییر موضوع شرکت است. این تغییر نیز به دلایل مختلفی صورت میپذیرد. دقت کنید که با توجه به اینکه شرکتها بنا به شرایط و موضوع مورد فعالیت خود اقدام به انتخاب نام شرکت مینمایند، ازاینرو ممکن است همزمان با تغییر موضوع لازم به تغییر نام شرکتها نیز باشد. برای تغییر موضوع شرکت لازم است تا مراحل زیر را اجرایی نمایید:
- اولین قدم تشکیل جلسه مجمع عمومی فوقالعاده و تنظیم صورتجلسه آن است.
- صورتجلسه مجمع عمومی باید به امضای اعضای هیئترئیسه شرکت برسد.
- تمام افراد حاضر در جلسه باید در این صورتجلسه لیست شده و آن را امضاء نمایند.
- دعوت باید طبق اساسنامه شرکت صورت پذیرد.
مدیران با تسلیم این مدارک به همراه مدارک هویتی میتوانند برای ثبت درخواست تغییر موضوع شرکت خود از طریق سامانه ثبت تغییرات شرکتها اقدام نمایند. البته شایان ذکر است که این عملیات ممکن است چالشهای حقوقی زیادی به دنبال داشته باشد که لزوم استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها را برای آن با اهمیتتر مینماید.
تغییر آدرس شرکتها
همچنین تغییر در آدرس شرکت نیز یکی از تغییراتی است که به اقتضاء شرایط شرکت ممکن است به آن نیاز پیدا نمایید. این موضوع نیز باید در مراحل مشخصی صورت پذیرد و مدارک کافی برای آن تهیه شود. برای این منظور:
- ابتدا باید جلسه مجمع عمومی فوقالعاده تشکیل شده و صورتجلسه آن تهیه شود.
- امضای هیئترئیسه برای این صورتجلسه لازم است.
- لیست افراد شرکتکننده در جلسه باید با ذکر نام زیر این صورتجلسه را امضاء نمایند.
- همچنین توافقات قبلی در اساسنامه شرکت نیز باید در زمان تغییر آدرس شرکتها مورد توجه قرار گیرد.
درنهایت با تسلیم این مدارک در سامانه ثبت شرکتها به اداره میتوانید برای این منظور نیز اقدام کنید. دقت کنید که این تغییرات نیز نیاز به استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها خواهد داشت. زیرا در شرایطی ممکن است پیچیدگیهایی به قوانین مربوطه اضافه شود.
نقل و انتقال سهام در شرکتها
یکی دیگر از تغییرات مهم در شرکت های امروزی نقل و انتقال سهام است. این موضوع میتواند یکی از موارد تغییرات پیچیده برای برخی از شرکتها بوده و نیاز به مشاوره حقوقی در آن حتی بیشتر از بقیه موارد تغییرات شرکتها است. البته در این مورد نیز توافق اولیه صورت گرفته در اساسنامه اهمیت بسیار زیادی دارد و باید حتماً طبق همان انجام شود. برای انجام تغییرات سهام در شرکتها به موارد زیر توجه کنید:
- ابتدا باید هیئتمدیره تشکیل جلسه داده و صورتجلسه مربوطه تهیه و تنظیم شود.
- تمام اعضای هیئتمدیره و همچنین سهامدارانی که سهام آنها انتقال پیدا مینماید و همچنین خریداران باید این صورتجلسه را امضاء نمایند.
- برای انجام این تغییرات لازم است تا ورقه تسویهحساب مالیاتی نیز اخذ شود.
- همچنین برای این تغییرات لازم است تا مدارک شناسایی هر دو طرف نقل و انتقال سهام ارائه شود.
- با تهیه کامل این مدارک میتوانید برای انجام تغییرات در سهام شرکت ها اقدام کنید.
تبدیل شرکتها
یکی از تغییرات دیگری که امکان آن در قانون تجارت در نظر گرفته شده و کاربران میتوانند برای آن اقدام نمایند، تبدیل شرایط شرکتها به یکدیگر است. ازجمله موارد این تبدیل میتوان به نمونههای زیر اشاره نمود:
- تبدیل شرکت سهامی خاص به شرکت با مسئولیت محدود
- تبدیل شرکت بامسئولیت محدود به شرکت سهامی خاص
- تبدیل شرکت تضامنی به شرکت سهامی
این تبدیلات نیز شرایط خاص خود را دارند. البته اجرای این تبدیلات نسبت به تغییراتی که در بالا به آنها اشاره کردیم، با پیچیدگیهای بیشتری همراه است و لازم است تا کاربران حتماً برای این موارد از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها استفاده نمایند.
سایر انواع تغییرات شرکتها
انواع تغییرات شرکتها به همین موارد محدود نشده و این تغییرات میتواند شرایط زیادی داشته باشد. از سایر انواع تغییرات شرکتها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- افزایش یا کاهش سرمایه و سهام شرکتها
- تبدیل سهام به بینام و بانام
- افزایش یا کاهش تعداد مدیران شرکتها
- تغییر تابعیت شرکتها
- تغییر در حقوق نوع مخصوصی از سهام
انواع مجامع در تغییرات شرکتها
لازم است تا کاربران با انواع مجامع در تغییرات شرکتها نیز آشنا شوند. با توجه به اینکه هر تغییری میتواند طبق مجمع خاصی صورت پذیرد، آشنایی با این موارد میتواند در زمان مورد نیاز به کار مدیران آید. بهصورت کلی انواع مجامع زیر در تغییرات شرکتها تشکیل میشود:
- مجمع عمومی مؤسس شرکتها
- مجمع عمومی عادی شرکتها
- مجمع عمومی فوقالعاده شرکتها
هر کدام از این مجامع نیاز به حداقل تعداد اعضایی برای تشکیل دارد که در اساسنامه شرکت تدوین میگردد.
انواع صورتجلسه شرکتها
همچنین یکی دیگر از مدارک بسیار مهمی که در تغییرات شرکتها وجود آن ضروری است و باید انواع آن را نیز مرور کنیم، صورتجلسات هستند. انواع صورتجلسات شرکتها به قرار زیر معرفی میشوند:
- صورتجلسه هیئتمدیره
- صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه
- صورتجلسه مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده
- صورتجلسه مجمع عمومی فوقالعاده
صورتجلسه تغییرات شرکتها با در نظر گرفتن مدارک خاصی مانند عکس دعوت رسمی روزنامه معتبر میشود. ازاینرو بایستی مدارک لازم برای تشکیل این جلسات و صورتجلسه آنها تهیه شود.
در انتها باید بدانید
به معرفی انواع تغییرات شرکتها پرداختیم و نکاتی مهم را درباره هر یک از این تغییرات مرور کردیم. احتمالاً تاکنون باید متوجه شده باشید که این عملیات نیاز به دانش حقوقی زیادی داشته و حتماً باید کاربران قبل از اقدام برای هر یک از آنها تمام شرایط حقوقی را در نظر بگیرند. استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکتها بهترین راهکار برای این است که قبل از هر چیزی تمام اطلاعات مورد نیاز را کسب کنید و تجربه یک فرد متخصص در امور حقوقی را نیز در کنار خود داشته باشید.
همچنین در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تغییرات شرکتها میتوانید سایر مقالات ما را در بخش بلاگ حقوقی لامینگو دنبال نمایید. در انتهای این مقاله نیز بخش نظرات برای شما ترتیب داده شده است تا از همینجا به مشاورین ما دسترسی پیدا کرده و سؤالات و ابهامات حقوقی خود را در زمینه انواع تغییرات شرکتها با آنها در میان بگذارید.
دیدگاه شما