گام به گام با مراحل تصویری ثبت تغییرات شرکت در سامانه و نکات مهم

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها

یکی از اقدامات حقوقی که امروزه شرکت‌ها به وفور از آن استفاده می‌نمایند، تغییرات شرکت‌ها است. همان‌طور که می‌دانید دقیقاً به مانند ثبت خود شرکت، لازم است تا کاربران تغییرات شرکت را نیز ثبت نمایند. ثبت تغییرات شرکت‌ها طبق مراحل خاصی صورت گرفته و نیاز به در اختیار داشتن مدارک خاصی نیز است. از این گذشته ممکن است با توجه به نوع تغییرات لازم، مدارک مورد استفاده نیز با تغییراتی همراه باشد. در وهله اول لازم است تا کاربران با استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها از قبل تمام شرایط لازم را در نظر گرفته و سپس برای این امر اقدام نمایند. زیرا سهل‌انگاری در این موضوع می‌تواند عواقب بدی را به دنبال داشته باشد.

در این مقاله از سایت لامینگو سعی داریم تا اطلاعات کاربردی و لازمی را درباره روند ثبت تغییرات شرکت در سامانه اینترنتی ثبت شرکت‌ها ارائه دهیم. مدارک لازم برای این امر، زمان لازم و روند این عملیات از این جمله اطلاعات است. درعین‌حال شما را با اهمیت مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها نیز آشنا خواهیم کرد تا از این طریق نکات مهم مربوط به این موضوع را با شما در میان گذاشته باشیم.

 

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها در لامینگو

یکی از اقدامات بسیار عالی و خدماتی که می‌تواند در مسیر تغییرات شرکت‌ها شرایط بهتری را برای کاربران ایجاد نماید، مشاوره حقوقی است. با توجه به اینکه قوانین بسیار مختلفی دراین‌باره به تصویب رسیده است، نیاز است تا کاربران از قبل اطلاعات لازم دراین‌باره را داشته و با توجه به مصلحت برای آن اقدام نمایند. نداشتن اطلاعات کافی می‌تواند منجر به بروز چالش‌های بسیار زیادی برای کاربران شود. شما می‌توانید برای این منظور از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها در لامینگو استفاده کنید. موسسه حقوقی لامینگو با در اختیار داشتن مشاورین حقوقی با تجربه و حرفه‌ای، این خدمات را مطابق با نیازهای روز کاربران ارائه می‌نماید. استفاده از این خدمات می‌تواند تضمینی برای در نظر گرفتن همه جوانب امر در تغییرات شرکت‌ها برای کسب‌وکارهای امروزی باشد.

 

دریافت مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها

 

ثبت تغییرات شرکت چیست؟

قبل از بررسی مراحل ثبت تغییرات شرکت‌ها لازم است تا تعریفی از این عملیات حقوقی داشته باشیم. به‌صورت کلی ایجاد تغییر در اساسنامه‌ها و ساختار شرکت باید به ثبت رسیده و مراجع ذیصلاح از این امر با خبر شوند. این امر امکان‌پذیر نخواهد بود جز با استفاده از عملیات ثبت در سامانه‌ها و اداره ثبت شرکت‌ها. به عملیاتی که منجر به تغییر در ساختار مختلف شرکت اعم از نام شرکت، موضوع شرکت، اساسنامه و هر تغییرات دیگر اصطلاح تغییرات شرکت‌ها و به عملیات ثبت این تغییرات در سامانه الکترونیکی اصطلاحاً ثبت تغییرات شرکت‌ها گفته می‌شود. لازم است تا کاربران قبل از هر اقدامی برای تغییرات از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها استفاده کرده و تمام جوانب امر را در نظر بگیرند.

 

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها یک قدم برای اطمینان بیشتر

 

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها

 

مدارک لازم برای ثبت تغییرات شرکت‌ها

در قدم اول لازم دانستیم تا مدارک لازم برای ثبت تغییرات شرکت‌ها را با شما در میان بگذاریم. سامانه ثبت تغییرات شرکت‌ها به‌صورت پیش‌فرض اطلاعات و مدارکی را برای این امر از شما می‌خواهد که باید در زمان ثبت‌نام ارائه نموده و به‌اصطلاح در سامانه بارگذاری نمایید. این مدارک بنا به نوع تغییرات شرکت می‌تواند متفاوت باشد. اما اصلی‌ترین مدارک مورد نیاز برای ثبت تغییرات شرکت به شرح زیر است:

  • فتوکپی شناسنامه و کارت ملی برابر اصل شده شرکای جدید شرکت
  • ارائه اصل مدارک شناسایی شرکایی که از شرکت خارج می‌شوند.
  • لیست شرکاء شرکت و میزان سهام هر یک از آنها
  • کپی آگهی آخرین تغییرات شرکت
  • کپی اساسنامه شرکت
  • کپی صورت‌جلسه مربوط به تغییرات شرکت
  • همچنین اگر تغییر شرکت مربوط به انحلال آن باشد، لازم است تا تمام شرکاء حضور داشته باشند.

ازاین‌رو لازم است تا قبل از هر اقدامی این مدارک را آماده نمایید. سپس می‌توانید با مراحلی که در ادامه مرور می‌کنیم، اقدام به ثبت تغییرات لازم برای شرکت خود کنید. البته مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها برای این تغییرات را نیز فراموش نکنید تا از نظر حقوقی با مشکلاتی روبرو نشده و بهترین اقدام را برای کسب‌وکار خود در نظر گرفته باشید.

 

مراحل ثبت تغییرات شرکت‌ها

در این بخش سعی داریم تا مراحل ثبت تغییرات شرکت‌ها را برای شما تشریح کنیم. البته قبل از آن باید متذکر شویم که این مراحل خود به مراحل دیگری تقسیم می‌شوند. برای مثال بارگذاری و ثبت اطلاعات در سامانه الکترونیکی دارای مراحل متفاوتی است که در ادامه مقاله به بررسی آن نیز خواهیم پرداخت. برای ثبت تغییرات شرکت به مراحل زیر دقت کنید:

  • اولین قدم تنظیم صورت‌جلسه لازم برای تغییرات است. در طی جلسه برگزار شده باید صورت‌جلسه تغییرات مد نظر تنظیم شده و تمام اوراق مربوط به آن توسط تمام شرکاء امضا شود.
  • در قدم بعدی نوبت به مراجعه به سامانه ثبت شرکت‌ها می‌رسد. با ورود به این سامانه باید مراحل مربوط به آن را انجام دهید. پر کردن فرم‌ها و مشخصات مورد نیاز و بارگذاری مدارک خواسته شده از جمله این مراحل هستند که در بندهای آتی به‌صورت مفصل تشریح خواهند شد.
  • سپس باید مدارک مورد نیاز را از طریق پست به آدرس اداره ثبت شرکت‌ها ارسال نمایید.
  • در قدم بعدی بایستی ثبت تغییرات شرکت را پیگیری کرده و در زمان در نظر گرفته شده برای پرداخت هزینه‌های قانونی و همچنین جهت اخذ آگهی تغییرات شرکت به اداره ثبت شرکت‌ها مراجعه نمایید.
  • با پرداخت هزینه‌های مربوطه مانند هزینه روزنامه رسمی کار به صدور آگهی می‌کشد.

این روند در نهایت منجر به ثبت تغییرات مد نظر شما در شرکت خواهد شد. به‌صورت معمول تمام این پروسه را می‌توان در حدود 15 روز کاری انجام داد.

 

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها

 

اهمیت مشاوره حقوقی تغییرات شرکت قبل از ثبت تغییرات

لازم است تا اهمیت استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها را نیز برای شما عزیزان مرور کنیم. دقت کنید که هر تغییر معمولاً برای بهتر کردن اوضاع شرکت از هر نظر صورت می‌پذیرد. چه از نظر شرایط درآمد و چه از نظر برندینگ و بالاتر بردن اعتبار شرکت این تغییرات باید به‌صورت کاملاً فنی مورد ارزیابی قرار گیرند. جدای از بحث فنی مسائل حقوقی نیز در این مواقع اهمیت زیادی پیدا می‌نمایند. اگر برای مسائل فنی نیاز به استفاده از نظرات افراد متخصص دارید و با بررسی‌های مختلف برای این امر اقدام می‌کنید، در کنار آن اقدامات حقوقی نیز نیاز به متخصص حقوقی دارد. خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها راه‌حلی است تا تمام اشتباهات دراین‌باره را فیلتر کرده و بهترین شرایط را برای کسب‌وکارهای امروزی رقم بزند.

 

ثبت اینترنتی تغییرات شرکت‌ها

امکان ثبت تغییرات شرکت‌ها به‌صورت اینترنتی برای مدیران شرکت‌ها وجود دارد. این خدمات باعث می‌شود تا در درجه اول سرعت این عملیات بالا برود، همچنین اقدامات به‌صورت بهینه انجام شده و شرایط برای انجام این تغییرات ایده‌آل‌تر باشد. البته دقت کنید که همه اقدامات لازم برای این منظور به‌صورت اینترنتی نیست اما بااین‌حال در ابتدای کار نیازی به مراجعه حضوری نداشته و می‌توانید از خدمات ثبت اینترنتی تغییرات شرکت‌ها استفاده نمایید.

 

گام به گام با ثبت تغییرات شرکت در سامانه ثبت شرکت‌ها

لازم دانستیم تا مراحل مربوط به عملیات ثبت اینترنتی تغییرات شرکت‌ها که در سامانه ثبت شرکت‌ها صورت می‌پذیرد را نیز تشریح نماییم. با دقت به این مراحل می‌توانید اشتباهات مربوط به چنین اقداماتی را به حداقل رسانده و از قبل مدارک لازم را نیز برای این منظور فراهم آورید. دقت کنید که خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها بایستی قبل از استفاده از این خدمات صورت پذیرد تا قبل از اینکه کار از کار بگذرد، شرایط حقوقی مورد نظر ارزیابی شود.

ثبت اطلاعات در سامانه ثبت شرکت‌ها در چند مرحله و در نوع اطلاعات مختلفی صورت می‌پذیرد. برای ثبت این اطلاعات می‌توانید از راهنمای زیر استفاده کنید.

مرحله اول تکمیل اطلاعات شناسایی شرکت و سهام‌داران

در این مرحله باید موارد زیر را در سامانه وارد نمایید:

  • استان و واحد ثبتی شرکت خود را باید مشخص نمایید.
  • اطلاعات لازم برای شرکت خود را تکمیل نمایید.
  • شناسه ملی شرکت را نیز باید وارد کنید.
  • شرکت‌هایی که شناسه ملی ندارند می‌توانند به جای آن شماره ثبت را وارد کنند.
  • همچنین نوع شرکت ثبتی نیز باید مشخص شود.

 

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها

 

مرحله دوم تکمیل اطلاعات جلسه

در قدم دوم ثبت اطلاعات در سامانه اینترنتی ثبت شرکت‌ها باید اطلاعات مربوط به جلسه را وارد کرده و همچنین صورت‌جلسه تنظیم شده را نیز درج کنید. برای این مرحله می‌بایست اقدامات زیر را انجام دهید:

  • نوع صورت‌جلسه خود را انتخاب کنید.
  • تعداد اعضای شرکت کننده در جلسه را باید درج کنید.
  • مشخصات کامل فردی که برای ثبت اطلاعات اقدام کرده (خودتان) را وارد کنید.
  • سمت فرد متقاضی تغییرات را نیز باید درج کنید. دقت کنید که ادامه مراحل پیگیری ثبت تغییرات شرکت نیز توسط همین فرد انجام می‌پذیرد.
  • تاریخ و ساعت شروع و خاتمه جلسه هیئت‌مدیره و شرکاء را درج نمایید.
  • تصمیمات گرفته شده را نیز باید درج کنید.
  • مشخصات و سمت افراد شرکت کننده را نیز باید در این بخش درج کنید.
  • ارتباط افراد مشارکت کننده در جلسه را نیز درج کنید.
  • همچنین متن صورت‌جلسه را نیز باید تایپ کنید.

در هنگام تنظیم این اقدامات ممکن است نیاز به استفاده از اطلاعات دیگری نیز باشید. برای مثال اگر قصد از تغییرات شرکت تغییر در نام شرکت باشد، باید 5 نام مورد نظر خود را به ترتیب اولویت درج نمایید. یا در صورت حضور موکلین و نمایندگان هیئت‌مدیره و شرکاء در جلسه باید مشخصات آنها را نیز درج نمایید. در میانه اقدامات شما می‌توانید با کلیک روی گزینه پذیرش موقت، یک کد 19 رقمی دریافت نموده و بقیه مراحل را سپری کنید. در انتها نیز باید روی گزینه پذیرش نهایی کلیک نمایید. قبل از پذیرش نهایی نیز بهتر است یک‌بار تمام اطلاعات وارد شده را چک کنید.

 

آموزش تصویری ثبت تغییرات شرکت

در بند قبل تمام مراحل لازم برای ثبت اطلاعات در سامانه ثبت شرکت‌ها را مرور کردیم. دقت کنید که برای اینکه بی‌گدار به آب نزده باشید، بهتر است قبل از این اقدامات از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ ها استفاده کنید تا اطلاعات کافی را دراین‌باره کسب نمایید. بااین‌وجود در این بخش برای راحت‌تر شدن مراحل کار، آموزش تصویری ثبت تغییرات شرکت را نیز برای شما آماده نموده‌ایم.

گام 1: ثبت اطلاعات شخصیت حقوقی شرکت

 

مراحل ثبت تغیر

 

گام 2: درج اطلاعات جلسه

 

مراحل ثبت تغیر

 

گام 3: انتخاب نوع تصمیم

 

مراحل ثبت تغیر

 

گام 4: درج نام و سمت اشخاص حاضر در جلسه

 

مراحل ثبت تغیر

 

گام 5: درج ارتباط میان اشخاص حاضر در جلسه و تائید صحت اطلاعات

 

گامهای تغیر

 

گام 6: وارد کردن متن صورت‌جلسه

 

گامهای تغیر

 

پیگیری ثبت تغییرات شرکت‌ها

پیگیری ثبت تغییرات شرکت‌ها نیز از طریق همین سامانه اینترنتی امکان‌پذیر است. در نهایت شما می‌توانید با ورود به سامانه ثبت تغییرات شرکت‌ها شرایط فعلی مراحل انجام شده را مشاهده نمایید. دقت کنید که بعد از پر کردن تمام قسمت‌های بخش قبل می‌بایست بقیه مراحل غیر اینترنتی ثبت تغییرات شرکت‌ها را نیز انجام دهید تا شرایط کاملاً برای انجام سریع مراحل فراهم باشد.

 

سؤالات رایج در زمینه ثبت تغییرات شرکت‌ها

کاربرانی که به دنبال استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها هستند معمولاً سؤالات مختلفی در ذهن داشته و به دنبال رسیدن به پاسخ آنها هستند. در این بخش برخی از سؤالات را با توجه به تجربه مشاورین لامینگو در این بخش با شما عزیزان در میان می‌گذاریم.

 

هزینه ثبت تغییرات شرکت چقدر است؟

هزینه ثبت تغییرات ثبت شرکت به سه‌ بخش تقسیم می‌شود. 1- هزینه‌های مربوط به مشاوره‌های حقوقی 2- هزینه‌های مربوط به ثبت آگهی و هزینه‌های اولیه 3- هزینه‌های مربوط به نوع تغییرات. هر کدام از انواع تغییرات رایج هزینه متفاوتی دارند. این هزینه‌ها به‌صورت ثابت توسط اداره ثبت شرکت‌ها اعلام می‌شود.

 

آیا استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها اجباری است؟

این خدمات برای ارتقاء سطح کیفیت کار شرکت‌ها بوده و هیچ اجباری در استفاده از آن وجود ندارد.

 

مدت زمان لازم برای ثبت تغییرات شرکت‌ها چقدر است؟

این اقدامات بسته به نوع تغییرات و همچنین روند پیگیری خود متقاضی می‌تواند از بین 4 تا 15 روز کاری انجام پذیرد.

 

تحولات شرکتها

 

کانال تلگرام لامینگو

 

در انتها باید بدانید

لازم است تا در انتها به چند نکته مهم اشاره مجدد داشته باشیم. در قدم اول لزوم استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تغییرات شرکت‌ها می‌تواند پررنگ‌ترین نیاز کاربران و متقاضیان ثبت تغییرات شرکت‌ها باشد. با استفاده از این خدمات می‌توانید تمام چالش‌های حقوقی مورد نیاز خود را مورد بررسی کرده و ارزیابی نمایید. از این گذشته لازم است یادآوری کنیم که قبل از ورود به سامانه ثبت تغییرات شرکت‌ها بهتر است مدارک لازم برای این عملیات که در بالا به آنها اشاره کردیم را به‌صورت کامل فراهم آورده تا در حین درج اطلاعات مشکلی پیش نیاید.

همچنین عزیزانی که به دنبال کسب اطلاعات بیشتر و کامل‌تر در زمینه ثبت تغییرات شرکت‌ها هستند می‌توانند ساری مقالات ما را از بخش بلاگ حقوقی لامینگو دنبال نمایند. در انتهای این مقاله نیز امکان درج نظرات و سؤالات نیز برای شما عزیزان فراهم آمده است تا در صورت نیاز چالش‌های حقوقی مربوطه را مورد بررسی نمایید.

4
برچسب ها :
نویسنده مطلب توحید ره‌گشای

دیدگاه شما

4 دیدگاه

  • Andrea
    3 سال پیش

    As the admin of this site is working, no hesitation very soon it
    will be well-known, due to its quality contents.

  • Cheri
    2 سال پیش

    برای پاسخ به این سوال باید بگویم هر شرکتی برای
    اینکه هویت رسمی داشته باشد باید ثبت شود پس ثبت
    شرکت امری ضروری است. مدارک مورد نیاز جهت تغییرات ثبت شرکتها
    چیست؟ یکی از پارامترها برای آگاهی هویت شرکت میباشد.مقایسه پارامترهای شناسایی یک
    شرکت با یک شخص حقیقی ما را برای تفهیم بیشتر کمک میکند ممکن است نمونه ای شبیه به این شماره در کشور وجود داشته باشد و متقاضیان از
    این بابت نگران میشوند که در توقف ثبت شرکت، عقب افتادن برنامه آنها و رسیدگی به پرونده ثبتی آنها مشکلی وجود داشته
    باشد به همین دلیل این ثبت از طریق اینترنت و به صورت حضوری انجام پذیرید در انتها و
    پس از دریافت مدارک ثبتی شمارهای
    به متقاضی به نام شماره ثبت شرکت اختصاص داده میشود.شماره ثبت شرکت همانند
    شماره شناسنامه شخص حقیقی میباشد بنابراین سایر شناسههای
    یک شرکت در ادامه با شخص حقیقی
    مقایسه میگردد. دریافت اقامت از طریق ثبت شرکت یا دریافت اقامت با کارآفرینی ، اغلب افراد رویای راه اندازی کسب و
    کار خود را در یک اقتصاد با ثبات در سر می پرورانند، آنها ایده های بسیار خوبی در
    سر دارند که اگر به آنها جامه عمل پوشانده شود ، می توانند پایه و اساس یک کسب و کار موفق را شکل دهند.

  • Adam
    1 سال پیش

    آیا به پاداشی که به هیئت مدیره و بازرسان داده می شود مالیات تعلق می گیرد ؟ در
    صورتی که به واسطه ضررهای وارده نصف سرمایه
    شرکت از بین رفته و.

    • نیلوفر جهانفر
      1 سال پیش

      با سلام و احترام،
      پرداخت پاداش هیأت مدیره مصوب مجمع عمومی شرکت‌ها با عنایت به مفاد مواد ۲۳۹ و ۲۴۱ قانون تجارت از محل سود خالص قابل تقسیم انجام می‌پذیرد، لذا پاداش مذکور نمی‌تواند در زمره هزینه‌های قابل قبول تلقی گردد. بدیهی است در هر صورت پاداش اعضاء حقیقی هیأت مدیره(اعم از موظف و غیر موظف) با رعایت مقررات مالیاتی مشمول کسر مالیات حقوق می‌باشد که در هر صورت عدم اقدام توسط شرکت، واحد مالیاتی نسبت به مطالبه مالیات و جرائم متعلقه اقدام نماید.