راهکارهای مهم برای حل اختلافات میان شرکت و کارمندان و نمایندگان
یکی از اختلافات شایعی که در امور شرکت داری وجود دارد اختلافات میان شرکت و نمایندگان و کارمندان آن است. در بعضی موارد این اختلافات بهقدری حاد میشود که مشکلات اساسی برای طرفین ایجاد میکند. معمولاً در چنین موقعیتهایی شرکتها چندین دستورالعمل مشخص دارند تا مشکلات را دور بزنند. عمده این راهحلها به تکنیکهای تشویقی خلاصه میشود که در قرارداد فیمابین شرکت و کارکنان لحاظ میگردد.
تشویق کارکنان
یکی از مناسبترین راهکارهایی که میتوان برای ایجاد انگیزه در کارکنان یا نمایندگان شرکت به آن اشاره کرد، در نظر گرفتن سیاستهای تشویقی است. زمانی که یک کارمند بداند از میزان فروش روزانه سهمی خواهد داشت تلاش بیشتری برای فروش محصولات خواهد کرد تا زمانی که تنها باید ساعتی را در اختیار کارفرما باشد و حقوق ثابت دریافت کند.
این امر متعاقباً برای نمایندگان فروش هم وجود دارد. اگر نمایندگان شرکتهای بزرگ تجاری سهمی درفروش محصولات داشته باشند مسلماً انگیزه بیشتری برای فروش محصولات خواهند داشت و کار کردن مضاعف این افراد در شرکت، درنهایت به سود کارفرما خواهد بود.
استفاده از مدلهای همکاری بهینه
مشکل همیشه زمانی به وجود میآید که کفه ترازو در یکطرف سنگینتر باشد! مثلاً وقتی کفه کسب درآمد برای یکی از طرفین سنگینتر باشد طرف دیگر احساس ناعادلانه بودن توزیع درآمد را خواهد داشت. لذا ممکن است در کار خود کوتاهی کند. همچنین است زمانی که یکی از طرفین دانش و آگاهی بیشتری نسبت به کسبوکار داشته باشد و احساس کند نسبت به تلاش و دانش خود از کسبوکار و تجارت سهمی ندارد. در این مواقع بهتر است با در نظر گرفتن راهکارهای میانه انگیزه افراد را به تلاش بیشتر حفظ کنیم تا بتوانیم نیروهای خود را در سازمان نگاهداریم.
اعطای سهام تشویقی
گاهی شرکتهای بزرگ برای حفظ نیروهای کلیدی خود و همچنین افزایش بهرهوری آنها راهحل اعطای سهام تشویقی را انتخاب میکنند. در این حالت کارمندی که بهتازگی سهامدار شده خود را جدای از سایر سهامداران و سرمایهگذاران نمیبیند و به همین دلیل تلاش مضاعفی در جهت رشد و شکوفایی شرکت خواهد داشت. این امر همچنین به نفع شرکت هم تمام میشود. زیرا با این کار نهتنها از خروج نیروهای مهم خود جلوگیری میکند، بلکه افزایش بهرهوری آنها درنهایت به نفع شرکت خواهد بود.
این روند همچنین میتواند برای نمایندگانی که نقش کلیدی در بازار دارند اجرا شود. بازیگران اصلی بازار، که همراه نبودن آنها با شرکت موجب پیدایش مشکلات زیادی خواهد بود.
سیستم ارزیابی و تغییر مدیران
گاهی عملکرد ضعیف افراد در یک شرکت ناشی از عملکرد ضعیف یا اشتباه مدیران میانی است. کسانی که با اشتباهات خود لطمات جبرانناپذیری به کسبوکار وارد میکنند. در نظر گرفتن یک سیستم نظارت و تغییر مدیران ضعیف، میتواند در عملکرد سایرین مؤثر باشد.
برای مطالعه سایر مقالات میتوانید به مجله حقوقی لامینگو مراجعه کنید. فراموش نکنید حتما نظراتتان را از طریق کامنت با ما در میان بگذارید.
دیدگاه شما