چگونه مجوز آموزشگاه زبان دریافت کنیم؟
رشد تقاضا برای یادگیری زبانهای خارجی، ایده راهاندازی آموزشگاه زبان را در ذهن افراد میاندازد. اقدامات لازم برای تاسیس آموزشگاه زبان، آسانتر از تاسیس سایر آموزشگاهها است. به منظور دریافت مجوز آموزشگاه زبان، ابتدا میبایست این آموزشگاه را تاسیس نمایید. در ادامه به بررسی اقدامات لازم برای تاسیس و اجذ مجوز آموزشگاه زبان میپردازیم.
گروه مخاطبان آموزشگاه زبان
اولین مساله در شروع کار، انتخاب جامعه هدف برای آموزشگاه زبان است. به این خاطر که اگر مخاطب، کودکان و نوجوانان (افراد زیر 20 سال) باشند، مجوز وازرت آموزش و پرورش مورد نیاز است. در حالی که برای آموزشگاه زبان بزرگسالان، مجوز باید از طرف وزارت علوم صادر گردد. در نتیجه مشخص نمودن جامعه مخاطبان آموزشگاه اولین قدم است. همچنین برخی مجوزهای آموزشگاه زبان از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا میگردید که اکنون مجوز جدید از این ارگان صادر نمیشود.
آموزشگاه جدید یا شعبه جدید
آیا قصد دارید آموزشگاه خود با برند خاص خود را راهاندازی کنید یا به عنوان یکی از شعب موسسات زبان موجود فعالیت نمایید؟ این مساله بدین جهت اهمیت دارد که در صورت راهاندازی آموزشگاه جدید، نیاز به ثبت برند خواهید داشت.
شرایط موسس یا صاحب امتیاز آموزشگاه زبان
به منظور دریافت مجوز آموزشگاه زبان، موسس میبایست حداقل 28 سال سن و مدرک لیسانس داشته باشد. علاوه بر این داشتن سابقه کاری 3 ساله در تدریس زبان در مدارس یا آموزشگاههای خصوصی الزامیست. همچنین ارائه مدارک عدم سوئ پیشینه و گواهی سلامت نیز مورد نیاز است.
نکات مهم در اخذ مجوز آموزشگاه زبان
به منظور برگزاری دورههای آموزشی مکالمه و آیلتس و تافل برا ی بزرگسالان، در حال حاضر تحت عنوان آموزشگاه گردشگری، مجوزی از طرف سازمان فنی و حرفهای اعطا میگردد. نکته قابل توجه، تعریف دورهها منطبق با ملزومات این آزمونهاست.
طبق قانون ۴۸۳ شورای انقلاب فرهنگی، آموزشگاههای دارای مجوز آموزش و پرورش ملزم به آموزش کتابهای آموزش و پرورش طبق سرفصل مصوب میباشند.
طبق ماده 13 قانون، صدور پروانه تاسیس برای شاغلین دولت (به استثنای اعضای هیاتهای علمی دانشگاهها و موسسات آموزشی عالی، پژوهشی در رشتههای مرتبط فنـی) و همچنـین دسـتگاههـا، شـرکتهـا، موسسات و نهادها و سازمانهایی که تمام یا بخشی از امکانات و اعتبارات دولتی را مصـرف مـیکننـد، مجاز نمیباشد. همچنین در صورتی که موسس شخصیت حقوقی غیردولتی باشد بایـد فـردی را بـه عنـوان نماینـده حقوقی به سازمان معرفی کند. به شـخص حقـوقی غیردولتـی در صـورتی اجـازه تاسـیس آموزشـگاه داده مـیشـود کـه در اساسنامه آن فعالیت آموزشی، پژوهشی و مشاوره قید شده باشد.
برای مطالعه سایر مقالات میتوانید به مجله حقوقی لامینگو مراجعه کنید. فراموش نکنید حتما نظراتتان را از طریق کامنت با ما در میان بگذارید.
4 دیدگاه
-
4 سال پیش
سلام وقتتون بخیر
آیا برای ثبت موسسه باید طبق جمله زیر عمل کنیم؟
خرید – فروش و واگذاری انواع مجوز اموزشگاه در ایران ممنوع و غیر قانونی می باشد و متقاضیان تاسیس موسسات آموزشی یا باید راسا نسبت به اخذ مجوز آموزشگاه به نام خودشان اقدام نمایند و یا در صورت نداشتن شرایط لازم جهت اخذ مجوز -از طریق مشارکت با افراد دارای مجوز اقدام به تاسیس آموزشگاه نمایند.
-
3 سال پیش
برای گرفتن مجوز آموزشگاه زبان به کدوم سایت مراجعه کنیم
-
3 سال پیش
با سلام و عرض ادب
باید از آموزش و پرورش استانتان راهنمایی بگیرید.
-
دیدگاه شما