سیر تا پیاز تنظیم قرارداد مشارکت و انواع آن

تنظیم قرارداد مشارکت

یکی از امکاناتی که زندگی جمعی برای آنها به وجود آورده است استفاده از خدمات، تخصص‌ها و سرمایه‌های یکدیگر برای پیشبرد اهداف در کسب‌وکارهای خود است. مشارکت جنبه‌ها و ابعاد بسیار گسترده‌ای دارد و در زمینه‌های مختلف می‌توان از قرارداد مشارکت استفاده کرد. هرچند تنظیم قرارداد مشارکت ممکن است، چالش‌هایی برای کاربران به دنبال داشته باشد، اما با گذر از این چالش‌ها فرآیند کار شما راحت‌تر شده و به راحتی می‌توانید  با این امکانات باعث رونق کسب‌وکار خود شوید. تصور کنید که درصدد شروع یک کسب‌وکار جدید هستید  و برای این کار شرایط مالی لازم را ندارید؛  در این مواقع است که اهمیت مشارکت و همکاری خود را نشان می‌دهد. شما  می‌توانید با استفاده از سرمایه‌های دیگران و ایده‌هایی که در ذهن دارید کسب‌وکار پررونقی برای خود و همچنین شریک خود فراهم آورید.

دراین‌بین بسته به نوع همکاری و شرایط موجود در کسب‌وکار، انواع مختلفی از قراردادهای مشارکت تهیه و تنظیم می‌شود. اطلاع از شرایط چنین قراردادهایی و مفاد اصلی آنها می‌تواند راهکاری برای کسانی باشد که برای رونق کسب‌وکار خود به دنبال همکاری با دیگران هستند. برای مشارکت و همکاری، تنظیم قرارداد اهمیت بسیار زیادی دارد. کاربران باید دقت داشته باشند که تحت هیچ شرایطی حتی در صورت وجود روابط فامیلی میان طرفین قرارداد و یا مواردی ازاین‌دست به‌هیچ‌وجه بدون قرارداد اقدام به مشارکت در کسب‌وکارهای مختلف و به اشتراک‌گذاری سرمایه‌های خود نکنند. اگر سرمایه‌گذار هستید و یا برای کسب‌وکار خود نیاز به سرمایه دارید حتماً بایستی اقدام به تنظیم قرارداد مشارکت با طرف مقابل خود کرده و خود را از دردسر‌های حقوقی در آینده در امان نگه دارید.  در ادامه مسائل مهم مربوط به چنین قراردادهایی را با هم مرور خواهیم کرد.

 

نکات مهم در تنظیم انواع قرارداد مشارکت

در هنگام تنظیم انواع قرارداد مشارکت شما بایستی به نکات مهمی درباره آنها توجه داشته باشید. هر قراردادی شرایط و بندهای عمومی مخصوص خود را دارد. علاوه بر بندهای عمومی مواردی هم هستند که با توافق طرفین در قرارداد درج شده و دارای اعتبار قانونی خواهند بود. کاربران در هنگام تنظیم انواع قرارداد شراکت بایستی بدانند که:

  • حتماً قرارداد خود را از نظر حقوقی بررسی نمایند.
  • از تنظیم قراردادهای پیچیده خودداری کرده و تا حد ممکن قرارداد خود را به زبان روان و سلیس تنظیم کنند.
  • استفاده از خدمات مشاوره با همکاری وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند شرایط بهینه‌تری را برای قرارداد شما به دنبال داشته باشد.
  • درصورتی‌که ‌بندی از قرارداد را متوجه نمی‌شوند حتماً باید از افراد با تجربه سؤال کنند.
  • به‌هیچ‌وجه بدون مطالعه کامل بندهای قرارداد اقدام به امضای آن نکرده و حتماً تک‌تک بندها را موردبررسی قرار دهند.
  • در هنگام تنظیم قرارداد تک‌تک موارد توافق شده را در آن درج کنند.
  • از مشخصات طرفین قرارداد گرفته تا نحوه پرداخت و تمام شرایط مربوط به آن را به‌صورت کاملاً شفاف در قرارداد تنظیم کنند.

 

 تنظیم قرارداد مشارکت

 

خدمات مشاوره تخصصی تنظیم قرارداد مشارکت

یکی از نکات بسیار مهم در هنگام تنظیم انواع قرارداد مشارکت استفاده از خدمات مشاوره تخصصی در این زمینه است. وکیل پایه یک دادگستری با داشتن اطلاعات حقوقی و تجربی لازم برای تنظیم چنین قراردادهای این امکان را برای شما فراهم می‌آورد تا به راحتی بتوانید مناسب‌ترین و بهینه‌ترین قرارداد را برای خود تنظیم کرده و از عواید آن به نفع خود استفاده کنید. عدم استفاده از این خدمات می‌تواند تمام رشته‌های شما را پنبه کرده و باعث از بین رفتن سرمایه‌های شما شود.

موسسه حقوقی لامینگو  با داشتن تیمی کاملاً حرفه‌ای از وکلای پایه یک دادگستری در زمینه تنظیم قرارداد این امکان را برای شما فراهم آورده است تا بتوانید با بهترین کیفیت اقدام به تنظیم قرارداد مشارکت خود نموده و بدون دردسر به ارتقای کسب‌وکار خود بپردازید. برای دریافت این خدمات می‌توانید با ما تماس بگیرید.

تنظیم قرارداد مشارکت

 

تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت

یکی از قراردادهای فوق‌العاده رایج مشارکت و همکاری در جامعه ما قرارداد مشارکت در ساخت است. شراکت در ساخت در شهرهای کوچک و بزرگ میان مالکین زمین و خانه‌های کلنگی و همچنین سازندگان گرامی تبدیل به یکی از شرکت‌های رایج شده که امروزه هرکسی در جامعه به شرایط چنین مشارکت‌های تا حدی آگاه است. در این قراردادها یک یا چند مالک در یک قرارداد مجوز ساخت و بهره‌برداری از بخشی از نتیجه نهایی پروژه را به  یک سازنده با تجربه اعطا می‌نمایند.  البته باید متذکر شویم که تنظیم این قرارداد نیز شرایط خاص خود را داشته و حتماً نیاز به خدمات مشاوره دارد. در سطح جامعه تعداد قراردادهای مشارکت در ساخت که منجر به نتیجه مطلوب نشده و یکی از طرفین قرارداد از تعهدات خود سر  باز زده است کم نیستند. ازاین‌رو حتماً برای تنظیم این قرارداد باید به نکات مربوط به آن دقت داشته باشید.

 

توافق و مشارکت

 

تنظیم قرارداد شراکت مدنی

مشارکت مدنی یکی دیگر از انواع قراردادهایی است که کاربرد بسیار وسیعی میان کاربران امروزی دارد. وجود سرمایه‌های راکد  و بلااستفاده در میان کاربران و شهروندان باعث شده تا افرادی برای ایجاد ارزش افزوده برای این سرمایه‌ها اقدام به جمع کردن این سرمایه‌ها و تخصیص آنها به پروژه‌های مختلف نموده و از این طریق هم برای خود سود به دست بیاورند و هم این افراد را نیز از سود این پروژه‌ها بهره‌مند سازند. بانک‌ها یکی از اصلی‌ترین سازمان‌هایی هستند که با استفاده از قرارداد مشارکت مدنی اقدام به این عملیات می‌نمایند. دقت به موارد و مسائل مربوط به تنظیم قرارداد مشارکت مدنی، نیاز مبرمی است که کاربران بایستی حتماً به آن توجه داشته باشند.

 

تنظیم قرارداد شراکت در کسب‌وکار

کشور ما ایران پر از استعدادها و ایده‌های خلاقانه‌ای است که می‌تواند رونق بسیار زیادی در اقتصاد به وجود آورده و درآمدهای بسیار زیادی هم برای صاحبان این ایده‌ها به دنبال داشته باشند. عدم دسترسی به منابع مالی موردنیاز در بسیاری از موارد مانع از  عملیاتی شدن این ایده‌ها شده و همه آنها را در نطفه با شکست روبرو می‌سازد. تنظیم قرارداد مشارکت در کسب‌وکار می‌تواند یکی از ترفندها و راه‌هایی باشد که کاربران با استفاده از آن می‌توانند ایده‌های خود را عملیاتی ساخته و رونق اقتصادی خوبی در کشور ایجاد کنند. هرچند بسیاری از کاربران به دلیل مسائل حقوقی موجود در این قراردادها معمولاً از این امر اجتناب کرده و خیلی وارد این قراردادها نمی‌شوند اما در جامعه شاهد هستیم که بسیاری از افراد با استفاده از همین قرارداد‌ها در حال حاضر شرایط زندگی خود و اطرافیان خود را بهترین حالت ممکن رسانده‌اند.

 

تنظیم قرارداد مشارکت

 

بنابراین اگر ایده‌ای در ذهن خود دارید که به دنبال سرمایه برای آن هستید، یا اگر سرمایه‌ای به‌عنوان پس‌انداز در اختیار دارید که به دنبال یک روش سرمایه‌گذاری مطمئن و کسب سود مناسب برای آن هستید، می‌توانید با تنظیم قرارداد شراکت در کسب‌وکار به راحتی به اهداف خود در این زمینه برسید. برای اینکه بتوانید خیال خود را از بابت مسائل حقوقی و مالی چنین قراردادهایی راحت کنید، می‌توانید با استفاده از خدمات مشاوره تنظیم قرارداد از این بابت مطمئن شوید. از دست دادن این فرصت‌ها تنها به دلیل عدم اطلاع کافی از شرایط حقوقی چنین قراردادهایی می‌تواند برای شما گران تمام شده و زندگی مالی شما را دستخوش صدماتی در آینده نماید.

 

نحوه تنظیم قرارداد شراکت کاری

یکی دیگر از امکاناتی که در اختیار کاربران برای رونق کسب‌وکارهای خود وجود دارد استفاده از  قرارداد مشارکت کاری است.  هر کسب‌وکاری در جامعه شرایط و موارد مخصوص به خود را دارد.  تهیه اجناس و کالاهای موردنیاز برای کسب‌وکار گرفته تا انبارداری آن‌ها و رساندن آنها به دست مشتری و یا حتی بازاریابی محصولات و کسب‌وکار ازجمله فرایندهایی است که بایستی در هر کسب‌وکاری به آنها بپردازیم. مسلماً پرداختن به همه این فرایندها و عملیات توسط یک فرد امکان‌پذیر نبوده و شرایط را برای وی سخت خواهد کرد. در این مواقع استفاده از امکاناتی مانند قرارداد شراکت کاری باعث می‌شود تا کاربران با شریک کردن دیگران در کسب‌وکار خود به‌نوعی برخی از مسئولیت‌ها را به روی دوش وی قرار داده و راندمان کاری خود را افزایش دهند.

 

تقسیم کار

 

تقسیم وظایف و مسئولیت‌ها در کسب‌وکارها و کارهای مختلف با استفاده از تنظیم قرارداد شراکت کاری امکان‌پذیر بوده و تمام موارد حقوقی مربوط به چنین شرایطی را می‌توان در این قراردادها لحاظ کرد.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

کلام آخر

با مفاهیم و نکات اولیه مربوط به تنظیم قرارداد مشارکت در انواع آن آشنا شدیم.  هرچند هر کدام از طرفین چنین قراردادهایی مسائل و موارد خود را در هنگام گفتگو ارائه می‌کنند و به دنبال کسب بهترین نتیجه برای قرارداد خود هستند، با این حال تنظیم قراردادها نیاز به تجربه و تخصص دارد. اکتفا کردن تنها به توافق میان طرفین اشتباهی است که ممکن است در این مواقع پیش بیاید. با توجه به اینکه کاربران شخصی است از قوانین و مسائل حقوقی مربوط به تنظیم چنین قراردادهایی اطلاع ندارند، حتی با وجود توافق نیز بهترین تصمیم استفاده از خدمات مشاوره وکیل پایه یک دادگستری برای تنظیم قرارداد برای شما خواهد بود.

کاربرانی که به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تنظیم انواع قرارداد مشارکت و همکاری هستند می‌توانند از‌ بخش  بلاگ حقوقی لامینگو سایر مقالات مربوط به این موضوع را مطالعه کرده و همچنین برای ارتباط با مشاورین ما نیز می‌توانید از‌ بخش نظرات سؤالات خود را مطرح کنید.

0
برچسب ها :
نویسنده مطلب توحید ره‌گشای

دیدگاه شما

بدون دیدگاه